6-7 dk kaynatıyorum varsa yaprakta atıyorum
Aynen canım benim borcumda çok ... kışın tutabilirim kısa günlerde zaten ...
sende artık gerçekten şu yersiz depresyonu at üzerinden yahu .... havalarda bir cıvıl cıvılolmadı bizim buralarda ... sizin oralarda böyle ise ...depresifliklik ondandır
Bende aynen bu akşam görümcedeyim .... severim ama ... ama severim kime desem bir kazık yiyorum gerçi o ayrı da
bak güçlü dur .... öyle hastalık , ayılığ bayılma olmasın haaaa ... güçlü dur ki kimse sana yemedim güçsüz kaldın demesin ..
Sağol canım. Vitiligom var güneşe çıkamıyorum maalesef, çıksam da koruyucu kullanıyorum. Ben fotosunu atayım sana.
Eki Görüntüle 2011192 Eki Görüntüle 2011192
canim onceki yeme duzenime gore az ve cogu zaman bir ogunle gunu gecirdigim icin beni zorladi.yoksa ben memnunum halimden. saglikli dedigin gibi yiyorum sen olmazsan burasi olmasa seksenlere gitmistim coktan. o yzden sakin kendini suclama. yemisken az yiyim sadece iftarla gunu bitiriyim derken oruc vurdu
Tekrar geçmiş olsun ersesi ...
arkadaşlar yazmışlar , sende öyle ama ben senin az yediğini düşünmüyorum canım ...
Yani hem @Daydream- hem @aeben yazmış ... @ada81 da uyarmış seni az yememek konusunda ama ada senden daha az yer :)
Böyle olunca kendinmi sizi aç kalmaya zorlayan biri gibi hissediyorum .. çünkü menülerinizi kalem kalem bir tek ben aklımda tutuyorum ...
sen az yemiyorsun ersesi ... genel olrak oruçluyuz ve 17-18 saat açlık sussuzluk hemen hepimizde halsizlik baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yapabiliyor . Yani iftarda çorba yemek salata yesekte .... börekleri tatlıları götürsekte ... 17-18 saat açlık ve susuzlık bazı bünyeleri etkiliyor ...
O yüzden aç kaldığını düşünmüyorum . İstersen son 2-3 gün menülerine bakalım ... Özellikle iftara ki .. zaten burada çoğu kişi diyette oldukları için değil , genel olarak sahurda yemiyor ...
Pazar
sahur dunku menu
bir parca pide ile peynir domates kirmizi biber ve ayran icildi
iftar
yarim kepce mercimek corbasi
1 tabe icli kofte
3 tane firinda mantar
bir parca borek
bol su
bi tane sade kahve
Cumartesi
sahur yarim kase kadar makarna uzerinde domates koyup cok az yedim
iftar
1 hurma
bir yumrta buyuklugunde karni yarik firinda
1 yumurta kadar izgara tavuk
iki kofte firinda yine
bol salata
yemekten sonra
8 10 tane kiraz
iki tane kayisi
7 li cay
2 litre kadar su
Cuma
sahur
3 tane etiform
1 parca peynir
kozlenmis kirmizi biber
maydonoz ve 1 bardak ayran
iftar
2 tane hurma
1 tane kuru dolma
3 kasik kadar firinda tavuk mantar
2 kasik kadar etli kuru fasulye
patlican kozleme
bol salata
yarim tane ekler
3 litre su
1 tane besli cay
Daha da eskiye gidebilirim ama bu menüler aç kalınacak menüler asla değil ....
Gayet sağlıklı besleniyorsun hatta arada kaçamaklarında oluyor ... bu şekilde de güzel kilo verebiliyorsun ...
Arkadaşlar menülerini bilmedikleri için ... açlıktan yaşadığını düşünmüşler ama bu az yeme açlığı değil , klasik oruçtan etkilenen bünye durumu ..
Açıklama gereği duydum .
selâm, hoşgeldin :)merhaba arkadaşlar. kk da 89.5 kiloyla başlayan zayıflama serüvenime sizinle devam etmek istiyorum.
bu arada herkese hayırlı iftarlar
Ay ne yapsak ki. Siz başa eflal sen okuma yazınAma ama ama sonunu yorumlamaSak olmaz ki
NetcôööZz
Tamam canım sağol :)Havaların kapalılığı bir de duygusal olarak biraz etkilendiğim durumlar var geçmişten kaynaklı o yüzden bu tarihlerde biraz oynuyor benim ruh halim. Ama toparlayacağım inşallah kaptan. :)
Canım çok net okunmuyor ama genel olarak dikkatimi çeken çok birşey yok, doktoruna gidip tam yorum alman daha iyi olur. Ben de güneş alerjimden dolayı alamıyorum ama damlanı düzenli kullan. Demir seviyen de sınıra yakın toptan bir şeyler verir hekim. :)
hoşbulduk canım teşekkür ederim :))selâm, hoşgeldin :)
afiyet olsun. kuru börülce salatası mıydı yoksa taze börülce mi?Menüm
Sabah + Öğle
1 sahanda yumurta
1 dilim civarı süzme beyaz peynir
1 yeşil biber
1 dilim ekmek
Biraz börülce salatası
Akşam
Börülce salatası (bol bol)
1 bardak çay
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Suyu içmeye devam edeceğim. Az şu an.
Akşamki fazladan ikinci ekmeği yememeliydim.
taze börülce idi. Çok severim. Kurusu da mi oluyor? Hemen kurutayimhoşbulduk canım teşekkür ederim :))
afiyet olsun. kuru börülce salatası mıydı yoksa taze börülce mi?
ben de çok severim. tabi içinden kuru börülce salatası yapılıyor. piyaz gibi yani. bol soğanlı maydanozlutaze börülce idi. Çok severim. Kurusu da mi oluyor? Hemen kurutayim
evet simdi baktım öyleymiş. Kurutmak lazım. :)ben de çok severim. tabi içinden kuru börülce salatası yapılıyor. piyaz gibi yani. bol soğanlı maydanozlu
evet canim susuzlukta etkilemis olabilitErSeSi bencede ausa katılıyorum cnm açlıktan değildir susuzluktan olabilir ama , ben bundan az yediğim günler olmuştur mutlaka
afiyet olsun.Bugün menüm
Sabah
1 haşlamış yumurta
1 kk peynir
2 avuç içi kadar tandır ekmeği
Ara 1 kahve
Öglen
4 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
4 kaşık yoğurt
Ara 1 soda
Akşam
1 kase çorba
1 kase semiz otlu caçık
4 parca kavurma et
Köz patlıcan köz kırmızı biber
Bol salata
Ara kiraz sapı ćayı
Eve gecince civam percemi
yok canım kurutmana gerek yok. kuru börülce satılıyor. ayrıca tarhana çorbasının içine de çok yakışıyor. tavsiye ederim.evet simdi baktım öyleymiş. Kurutmak lazım. :)
afiyet olsun. bende de ödem sorunu çok oluyor.19 haziran 2017
Sahur:
Dere otlu ve lor peynirli baharatlı omlet
Bir dilim tb ekmeği
100 gr yoğurt
İftar:
Yarım kepçe domates çorbası
Bol kıymalı yumurta
1 dilim tb ekmeği
2 yk yoğurt
Şimdilik 1 lt su. Birazdan da 2 kupa yeşilçay. Çünkü yine ödem başladı. Kilom +100 oynadı düne göre ama parmaklar şiş, yüzüğüm oturmaya başladı ki en son oturduğunda 80 kiloydum. Öyle bir şişme başladı. Bıl yeşil çay içeceğim o yüzden.
merhaba hosgeldin aramizamerhaba arkadaşlar. kk da 89.5 kiloyla başlayan zayıflama serüvenime sizinle devam etmek istiyorum.
bu arada herkese hayırlı iftarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?