valla bugunde tansiyonum yerlerde revirde yattim bayagi. brnce de hic iyi yapmiyorum saatlerce ac kalip az yemeye calisinca vucut sasirdi .Canim aman dikkat et ... ben ramazanda diyet yapmiyorum saglikli seylerden yiyorum ac kalkmiyorum kesinlikle... yiksa hayatta tutamam ve ramazan boyunca hic bir kur yapmiyorum mesala bende maydanoz suyu bayagi odem atiyor ama yapmiyorum tansiyonumu cook dusuruyor... once saglik sonra yaparim ramazan bitsin...
sagol canim tesekkur ederimErSeSi canım gecmiş olsun dikkat et kuzum
Aynen öyle..
saatlerinden dolayı canım , ama işte kahvaltı yı atlıycam perşembe günü
tabiki yiycem , gtmezem olmaz ben gidicnee mıymıylanmayı sevmiyorum insanların içinde
abartmayada gerek yok, hayatın gerekliligi yeme , içme ölçüsünde yer gelirim
Ersesicimmm neden kendine bunu yapıyorsun...?.normal yeme düzenine geçince ne olacak..korumadayken..eskiden Hande vardıvalla bugunde tansiyonum yerlerde revirde yattim bayagi. brnce de hic iyi yapmiyorum saatlerce ac kalip az yemeye calisinca vucut sasirdi .
daha dikkatli yemeye calisacagim ins
ben bu arada meyve bile yemiyorum tatli diye sekermi dusuyor anlamadim
Sen sahur yapmıyordun demiAyyy cook aciktim cook tövbe ..... hic yerimden kalkamiyorum
Yok canim yapmiyorum pek fena oldum bugün...Sen sahur yapmıyordun demi
bugun bende uyumus kalmisim :) yemek sorun degilde bugun burasi 32 derece esim susadim diye aradi kac defa :)Yok canim yapmiyorum pek fena oldum bugün...
Sağol canım. Vitiligom var güneşe çıkamıyorum maalesef, çıksam da koruyucu kullanıyorum. Ben fotosunu atayım sana.T4, T3 ve tsh ile birlikte değerlere bakılarak yorumlanması gerekiyor tiroid açısından. D3 te, d vitamini konusunda ciddi düzeyde eksiklik aralığında (10un altı olan değerler) . Kilo vermeni yavaşlatabilir bu düzey, sırt sğrılarına, uykusuzluğa ve yorgunluğa sebep olabilir. Doktor zaten muhtemen damla verecektir onu düzenli kullandığında hallolur. Bir de güneş alerjin yoksa evdeyken camı açarak vücuduna güneş almaya çalış 5-10 dakika kadar. Ama camın arkasından olmasın onda etki alınamıyor. Başka oynayan değer yoksa gayet güzel. D vitamini eksikliği çok yaygındır. Takma kafana sakın.
Sadece sende değil bu arayış meryemimBacilar bana bir akil verin iftara ne yapsam yaaaaa
ay su ne yapsam sorusu beni deli ediyor esim ve benim diyetime uycak kv ve kpye uycak ne yapsam yaaaaa
Ersesi canım çok kısarak diyat yapıyor ve zorlanıyorsan dikkat et hedefin sonrası hızlı kilo artışın olur ..Ersesicimmm neden kendine bunu yapıyorsun...?.normal yeme düzenine geçince ne olacak..korumadayken..eskiden Hande vardıaeben hatırlar...aç kalıp haftada 3-4 kilo verirdi sonra hepsini geri aldı..yapma böyle vücudun seni uyarıyor bak..
Sadece sende değil bu arayış meryemim
Ah adını bi koysak gerisi gelecekte .sizin orda et ycuz sebze pahalımıydı yanlışmı biliyorum ?
Hepinizin hoşnut oldugu bi yemek vardır mutlaka.
Benim küçük cadıynan yegenim mutfakta aus gecen senin bostan patlıcanla halka halka dograyıp tavukla bişi yapıyorlar bakalım ne
Dolişim geçmiş olsun canım ...Kesinlikleee %100 haklısınn güzelik zatennn burası sayesinde verdim hep +90 ve 7 takım çok güzel dostluklar edindim kglarımdan kurtuldum.İnşallah şuu kafamı dagıtayınm kalanı da vereceğimm
İçerde izleyenler lütfen sonunu yazmayın bugün, ben daha 5. bölümdeyim
Biz burda evlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat babaaaaaaaaaaaa derken izleyeydin yaben spoiler lı yazarım okumazsın sen o zaman
valla bugunde tansiyonum yerlerde revirde yattim bayagi. brnce de hic iyi yapmiyorum saatlerce ac kalip az yemeye calisinca vucut sasirdi .
daha dikkatli yemeye calisacagim ins
ben bu arada meyve bile yemiyorum tatli diye sekermi dusuyor anlamadim
aynen canim neyseki az kaldi ramazanin bitmesine.normal duzene gecince kilo farkedecek biliyorum ins.min sekildr atlatirimErsesicimmm neden kendine bunu yapıyorsun...?.normal yeme düzenine geçince ne olacak..korumadayken..eskiden Hande vardıaeben hatırlar...aç kalıp haftada 3-4 kilo verirdi sonra hepsini geri aldı..yapma böyle vücudun seni uyarıyor bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?