Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla bugunde tansiyonum yerlerde revirde yattim bayagi. brnce de hic iyi yapmiyorum saatlerce ac kalip az yemeye calisinca vucut sasirdi .
daha dikkatli yemeye calisacagim ins
ben bu arada meyve bile yemiyorum tatli diye sekermi dusuyor anlamadim

Aynen öyle..

valla bugunde tansiyonum yerlerde revirde yattim bayagi. brnce de hic iyi yapmiyorum saatlerce ac kalip az yemeye calisinca vucut sasirdi .
Ersesicimmm neden kendine bunu yapıyorsun...?.normal yeme düzenine geçince ne olacak..korumadayken..eskiden Hande vardı aeben hatırlar...aç kalıp haftada 3-4 kilo verirdi sonra hepsini geri aldı..yapma böyle vücudun seni uyarıyor bak..

Bacilar bana bir akil verin iftara ne yapsam yaaaaa
ay su ne yapsam sorusu beni deli ediyor esim ve benim diyetime uycak kv ve kpye uycak ne yapsam yaaaaa

Sağol canım. Vitiligom var güneşe çıkamıyorum maalesef, çıksam da koruyucu kullanıyorum. Ben fotosunu atayım sana.

Bacilar bana bir akil verin iftara ne yapsam yaaaaa
ay su ne yapsam sorusu beni deli ediyor esim ve benim diyetime uycak kv ve kpye uycak ne yapsam yaaaaa
Sadece sende değil bu arayış meryemim
Ah adını bi koysak gerisi gelecekte . sizin orda et ycuz sebze pahalımıydı yanlışmı biliyorum ?
Hepinizin hoşnut oldugu bi yemek vardır mutlaka .

Benim küçük cadıynan yegenim mutfakta...
aus gecen senin dediğin bostan patlıcanla halka halka dograyıp tavukla bişi yapıyorlar bakalım ne

Ersesi canım çok kısarak diyat yapıyor ve zorlanıyorsan dikkat et hedefin sonrası hızlı kilo artışın olur ..
Boşuna demiyoruz saglam ve yavaş kilo verimi ensağlıklısı diye

Geçmiş olsun ErSeSi

evet Turkiyeye gore et burda ucuz sebzede cok asiri pahali degilde tadi tuzu yok hic o memleketimin tadi yok yani...
bi adini koyabilsem su yemegin

Kesinlikleee %100 haklısınn güzelik zatennn burası sayesinde verdim hep +90 ve 7 takım çok güzel dostluklar edindim kglarımdan kurtuldum.İnşallah şuu kafamı dagıtayınm kalanı da vereceğimm
Dolişim geçmiş olsun canım ...
Sıcagı sıcagına bilinmiyor sonra çıkıyor acısı aman dikkat !
Geçen ay bende düştümde meme emarına kadar vardı yolu

Tekrar geçmiş olsun ersesi ...

arkadaşlar yazmışlar , sende öyle ama ben senin az yediğini düşünmüyorum canım ...

Yani hem Daydream- hem aeben yazmış ... ada81 da uyarmış seni az yememek konusunda ama ada senden daha az yer :)

Böyle olunca kendinmi sizi aç kalmaya zorlayan biri gibi hissediyorum .. çünkü menülerinizi kalem kalem bir tek ben aklımda tutuyorum ...

sen az yemiyorsun ersesi ... genel olrak oruçluyuz ve 17-18 saat açlık sussuzluk hemen hepimizde halsizlik baş dönmesi tansiyon düşüklüğü yapabiliyor . Yani iftarda çorba yemek salata yesekte .... börekleri tatlıları götürsekte ... 17-18 saat açlık ve susuzlık bazı bünyeleri etkiliyor ...

O yüzden aç kaldığını düşünmüyorum . İstersen son 2-3 gün menülerine bakalım ... Özellikle iftara ki .. zaten burada çoğu kişi diyette oldukları için değil , genel olarak sahurda yemiyor ...

Pazar

sahur dunku menu

bir parca pide ile peynir domates kirmizi biber ve ayran icildi

iftar
yarim kepce mercimek corbasi
1 tabe icli kofte
3 tane firinda mantar
bir parca borek

bol su
bi tane sade kahve

Cumartesi

sahur yarim kase kadar makarna uzerinde domates koyup cok az yedim

iftar
1 hurma
bir yumrta buyuklugunde karni yarik firinda
1 yumurta kadar izgara tavuk
iki kofte firinda yine
bol salata

yemekten sonra
8 10 tane kiraz
iki tane kayisi

7 li cay
2 litre kadar su

Cuma

sahur
3 tane etiform
1 parca peynir
kozlenmis kirmizi biber
maydonoz ve 1 bardak ayran

iftar

2 tane hurma
1 tane kuru dolma
3 kasik kadar firinda tavuk mantar
2 kasik kadar etli kuru fasulye
patlican kozleme
bol salata

yarim tane ekler

3 litre su
1 tane besli cay

Daha da eskiye gidebilirim ama bu menüler aç kalınacak menüler asla değil ....

Gayet sağlıklı besleniyorsun hatta arada kaçamaklarında oluyor ... bu şekilde de güzel kilo verebiliyorsun ...

Arkadaşlar menülerini bilmedikleri için ... açlıktan yaşadığını düşünmüşler ama bu az yeme açlığı değil , klasik oruçtan etkilenen bünye durumu ..

Açıklama gereği duydum .

aynen canim neyseki az kaldi ramazanin bitmesine.normal duzene gecince kilo farkedecek biliyorum ins.min sekildr atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…