Teşekkür ederim sizde hoşgeldiniz:)afiyet olsun.
yok canım kurutmana gerek yok. kuru börülce satılıyor. ayrıca tarhana çorbasının içine de çok yakışıyor. tavsiye ederim.
afiyet olsun. bende de ödem sorunu çok oluyor.
Geçen dene Kasım ayından beri sporumu hiç bu kadar aksatmadım her zaman fırsat kolluyorum Ergenlen sigara içmek için fırsat kollar gibi şimdi spor için zaman yaratmaya çalışıyorum.hele bide şimdi prison break a başladım ki bugün sırf diğer bölüm için bebeler yatınca bidaha yapasım var
Zaten genelde benzer sebepleri var ödemin. Benim de kullandığım d.kontrol ilacı zaten belli bir ödemi tutuyor. O yüzden devamlı atma mücadelesindeyiz vücutla. Bu arada hoşgeldin demeyi atlamışım bir önceki mesajda dalgınlıktan. İnşallah hedef kilona ulaşırsın kaçamaklara falan kapılmadan. Burada olmak çok iyi geliyor, benim moralim çabuk bozulur diyetten kaçardım. Burada arkadaşlarla hep birbirimize dedtek olup yolumuzda tutuyoruz. Sen de çok seveceksin, faydasını göreceksin eminim.bende de stres, tuz tüketimi, su tüketimi ödem de çok etkili ama en başta hormonlar çok etkili. kilo alınca ödemim artıyor.
afiyet olsun canım. sabah çok az olmuş bence.
Zaten genelde benzer sebepleri var ödemin. Benim de kullandığım d.kontrol ilacı zaten belli bir ödemi tutuyor. O yüzden devamlı atma mücadelesindeyiz vücutla. Bu arada hoşgeldin demeyi atlamışım bir önceki mesajda dalgınlıktan. İnşallah hedef kilona ulaşırsın kaçamaklara falan kapılmadan. Burada olmak çok iyi geliyor, benim moralim çabuk bozulur diyetten kaçardım. Burada arkadaşlarla hep birbirimize dedtek olup yolumuzda tutuyoruz. Sen de çok seveceksin, faydasını göreceksin eminim.
Geçen dene Kasım ayından beri sporumu hiç bu kadar aksatmadım her zaman fırsat kolluyorum Ergenlen sigara içmek için fırsat kollar gibi şimdi spor için zaman yaratmaya çalışıyorum.hele bide şimdi prison break a başladım ki bugün sırf diğer bölüm için bebeler yatınca bidaha yapasım var
Yedim ictim kurkcu dukkanina dondum. Bu gun is yeri yemegi vardi acik bufe. Onunla jubile yaptim. Bitti gitti cuma ya arti olacagim kesinde bakalim ne kadar kurtaracagim. Simdilik nur topu gibi 2.5 kg artim var. En aza indirmeye calisacagim. Ayrica bu cuma diyetisyen analizimde var. Sanirim ramazani bu son haftadan dolayi pek verimli geçirememiş olacagim. Ne yapalim. Bir yerde dur demesinide biliyorum deyip; önümüze bakacağım
burdan yok oldugun an tozutuyorsun saraycamYedim ictim kurkcu dukkanina dondum. Bu gun is yeri yemegi vardi acik bufe. Onunla jubile yaptim. Bitti gitti çumaya arti olacagim kesinde bakalim ne kadar kurtaracagim. Simdilik nur topu gibi 2.5 kg artim var. En aza indirmeye calisacagim. Ayrica bu cuma diyetisyen analizimde var. Sanirim ramazani bu son haftadan dolayi pek verimli geçirememiş olacagim. Ne yapalim. Bir yerde dur demesinide biliyorum deyip; önümüze bakacağım
Aebenim gecen carsamba biraz rahatsizlandim. Kolumda uyusma oldu. Diyetten mi acaba deyip saldim kendimi. Simdi iyiyim cok sukur. Hafta sonu cok sagliksiz beslenmistim neredeyse yemedim diyebilirim. Spor uykusuzluk. Cok yuklendim ve cok kiloda vermistim. Hatta cok kilo verdigim icin tedirginde olmuştum. Biraz dinlenme iyi geldi dogrusu. Bundan sonra detoks yok. Yapmiycam. Saglikli bir sekilde beslenmek gibisi yok.burdan yok oldugun an tozutuyorsun saraycam
Fulya hanım hoşgeldinizevet canım Ausencia ile özelden görüştük. haberi var.
amin
Bu mesajı fovarilere eklemek lazımAebenim gecen carsamba biraz rahatsizlandim. Kolumda uyusma oldu. Diyetten mi acaba deyip saldim kendimi. Simdi iyiyim cok sukur. Hafta sonu cok sagliksiz beslenmistim neredeyse yemedim diyebilirim. Spor uykusuzluk. Cok yuklendim ve cok kiloda vermistim. Hatta cok kilo verdigim icin tedirginde olmuştum. Biraz dinlenme iyi geldi dogrusu. Bundan sonra detoks yok. Yapmiycam. Saglikli bir sekilde beslenmek gibisi yok.
Tesekkür ederim canim.Bu mesajı fovarilere eklemek lazım
Geçmiş olsun bu arada
Çok sağol Ahu'cum ♡ kabasını sildim ancak bitti :) 40 m2 alan ama zor silmesi :) daha 20 kez silerim en azTanıyamayanlar evrim geçirmişsin diyenlerrr çok oldu kozam banada baya bi moral oldu tabi aayyy bi öncesi sonrasındaysam dudakları uçuklatır
Çoook geçmiş olsun delyyy.buralara gelmezsen öyle olur işte kesin lahmacun yedin Basamağı da Aus koydu oraya
Bi saati geçmişmidir sporun Hayriş.bu arada çorbada sorun yaşadınmı? Nasıl pişirdin?
Hadi gözün aydın abla.çook geçmiş olsun güle güle eskit.
Baya bi didişecez hemde sorma.
Bu arada senin oğlanın ilk tam orucumuydu.maşallah ona.çok heyecanlıdır ilk oruç.ana yüreği hemrahatsız hem mutlu olur.benim kızın ilk orucunun tarihi belli at sende bi kenara..
Ayyy ne güzel Allah razı olsun bizi temsil ettiniz.hayrınızı Rabbim kabul etsin inşallah
Ayy kaptaniçem bu ara sana güzel yardımcılık yapamadım demi hep bi koşuşturma hep bi iş.ama Ramazan sonrası spor listesi canlanacak söz.şimdi herkes oruç bişey diyemiyorum yazanı kaydediyorum az olunca da sarkıyo haliyle
Canim gule gule kullan evini.Şimdi duş vakti yarın oruç tutucam inşallah :) ay regl çok azaldı iki gün grip ilacı kullandım o mu etkiledi bilmiyorum ama bu ay çok azalmıştımenepoz mu başlıyor yavaştan olabilir mi
Ausencia tatlım menü paylaşamiyorum çok yoğun geçiyor inan. Ama asayiş berkemal ev için güzel dileklerine teşekkür ederim kuzum 58 kilo duana da çok çok Amiiiin
Çok Sağol Saraycam ♡♥♡♥Canim gule gule kullan evini.
Sanada bitanemIyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?