Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay ben düzeni kaybettim mi toparlayana kadar canım çıkıyor. Hastalığa kadar süper gidiyordu şimdi kaldım böyle. Şimdi de bayram için önden benim kendi aileme sonra da elimin ailesine gideceğiz. Herkese ayrı ayrı hediye al, paketle. Kıyafetleri syarla, yıka, ütüle. Yola mı çıkacağız kavimler göçüne mi hazırlanıyoruz belli değil. Demlenmeye bıraktığım yeşil çayı bile unutup sızmışım kanepede.

Hazır düzen yapmışken bi de dizi izleyerek yapıyorsan nasıl geçtiğini de anlamazsın aman bırakma.

bende de stres, tuz tüketimi, su tüketimi ödem de çok etkili ama en başta hormonlar çok etkili. kilo alınca ödemim artıyor.

afiyet olsun canım. sabah çok az olmuş bence.
Zaten genelde benzer sebepleri var ödemin. Benim de kullandığım d.kontrol ilacı zaten belli bir ödemi tutuyor. O yüzden devamlı atma mücadelesindeyiz vücutla. Bu arada hoşgeldin demeyi atlamışım bir önceki mesajda dalgınlıktan. İnşallah hedef kilona ulaşırsın kaçamaklara falan kapılmadan. Burada olmak çok iyi geliyor, benim moralim çabuk bozulur diyetten kaçardım. Burada arkadaşlarla hep birbirimize dedtek olup yolumuzda tutuyoruz. Sen de çok seveceksin, faydasını göreceksin eminim.

Canım inşallah daha iyi olacaksinn.

Ahuuu senin yüzünden Game Of Thronese baslayacammm

Biz kazanırız , baksana Sarayca kayıplara karıştı ? o sessiz kalınca coşuyor artılı artılı coşma
Yedim ictim kurkcu dukkanina dondum. Bu gun is yeri yemegi vardi acik bufe. Onunla jubile yaptim. Bitti gitti cuma ya arti olacagim kesinde bakalim ne kadar kurtaracagim. Simdilik nur topu gibi 2.5 kg artim var. En aza indirmeye calisacagim. Ayrica bu cuma diyetisyen analizimde var. Sanirim ramazani bu son haftadan dolayi pek verimli geçirememiş olacagim. Ne yapalim. Bir yerde dur demesinide biliyorum deyip; önümüze bakacağım

Son düzenleme:
burdan yok oldugun an tozutuyorsun saraycam

burdan yok oldugun an tozutuyorsun saraycam
Aebenim gecen carsamba biraz rahatsizlandim. Kolumda uyusma oldu. Diyetten mi acaba deyip saldim kendimi. Simdi iyiyim cok sukur. Hafta sonu cok sagliksiz beslenmistim neredeyse yemedim diyebilirim. Spor uykusuzluk. Cok yuklendim ve cok kiloda vermistim. Hatta cok kilo verdigim icin tedirginde olmuştum. Biraz dinlenme iyi geldi dogrusu. Bundan sonra detoks yok. Yapmiycam. Saglikli bir sekilde beslenmek gibisi yok.

evet canım Ausencia ile özelden görüştük. haberi var.

amin
Fulya hanım hoşgeldiniz

Ausla gerekenleri görüşüp okey aldıysanız hoşgelmişsiniz aramıza , burda gereken motiveyi alacagınıza şüpheniz olmasın 7. Takımın samimiyetini ve farkını sizde hissedeceksiniz .

Hala karataymı yapıyorsunuz ?

Bizleride zamanla tanırsınız ...
Ben yaklaşık 9 yıldır buralardayım.. Denk gelmişinizdir belki bu seneler boyu birkaç takımda bulundum 41 yaşındayım ..
6 yıl evvel 22 kilo verip mezun olmuştum . 5-10 kilosunu alıp veriyorum işte hem burdan kopmamış oluyorum .

Bu mesajı fovarilere eklemek lazım
Geçmiş olsun bu arada

Çok sağol Ahu'cum ♡ kabasını sildim ancak bitti :) 40 m2 alan ama zor silmesi :) daha 20 kez silerim en az

Şimdi duş vakti yarın oruç tutucam inşallah :) ay regl çok azaldı iki gün grip ilacı kullandım o mu etkiledi bilmiyorum ama bu ay çok azalmıştı menepoz mu başlıyor yavaştan olabilir mi

Ausencia tatlım menü paylaşamiyorum çok yoğun geçiyor inan. Ama asayiş berkemal ev için güzel dileklerine teşekkür ederim kuzum58 kilo duana da çok çok Amiiiin

Canim gule gule kullan evini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…