Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben izlemedim mutsuz son olursa dayanamam diye bu akşam izleyeceğim kaptanımama ölüm yok yani bizim istemediğimiz yok

Günaydın canım
Bugün babacım ameliyata girecek, katarakt ameliyatı :) dualarınızı eksik etmeyin şekerler ♡♡♡
Günaydın şekerim inşallah çok kolay bir ameliyat olur Rabbim şifa versin bugün eşimin babannesi de gözünden ameliyat olacak
@Ausencia kuzum bizim tandır ekmegimiz incecik yufka gibi olur az mayalı kuru bir ekmek bunun 1 avucun ici kadarı ancak 1 dilim eder ondan yedim Eki Görüntüle 2011448
Günaydın canım nasıl lezzetli olur bu peynirle domatesle uff şimdiden acıktım
Gunaydin herkeseee

Günaydın canımcım

günaydın arkadaşlar...halsizlik miyde bulantıları derken kafam yastıktan kalkmıyor.annemlerdeyim bir şeyler yiyip hemen yastığa gömüyom kafayı.yakında 70olurum...
çok kötü bi durum ya...tel.a bakarken bile miydem kalkıyo...inşallah sizler iyisinizdir...

Evet çok güzel olur sizi düşünmeden koydum resmi kusura bakmayın bu ekmegın özel birde yemegi var bende her gördügümde aklıma o gelir

Normal ekmekten daha az var kuzum yoksa bukadar ince olmaz kabarır benim evimde herzaman bulunur hatta yeşilyurta yapım evlerinden alırız..ekmek olmadığı zaman beyaz ekmek tüketmemek için alırım..
Babamda yesilyurttan almis ablamda hep oradan alir )))

Oyyy oyyyyy canimmm gececek bir kac ay sonra bitecek ....

ay inşaallah çabuk geçer bulantıların.

Ayy canım geçmiş olsun bir an evvel atlatırsın bu durumu tele neden bakamıyorsun acaba hareket ettigi için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…