Kepekli tam bugday ekmegi bizimki sen niye yemedin ?Bende de var gecen geldiğinde babam getirmişti ama diyette olunca yemedim kizim yiyor arada çıtır çıtır))
Günaydın hemşomGunaydin herkeseee
Allah kolaylık versin canımBugün babacım ameliyata girecek, katarakt ameliyatı :) dualarınızı eksik etmeyin şekerler ♡♡♡
Ben izlemedim mutsuz son olursa dayanamam diye bu akşam izleyeceğim kaptanımNego içerde spoiler içeriyor sen okuma
Ben geldimmmmmmmm ...yağmur fırtına kıyamet ..şimşekler , gök gürültüleri... hava buuz ... böyle Haziran sonu hiç hatırlamıyorum ..
Akşam davetten geç geldik .... gelir gelmez kayıttan açtım içerde'yi...
Oyyy bir heyecan bir heyecan .... nihayet mutlu sooon ....
Kızlarrrr @begum75 ...nehirnil111 ... @ecemavi ... saydin78 .... . @kelebekolacam .. @exmadon .... kim varsa içerde bizden Celali öyle gördük ya
Eveeeeeeeeeeeeeet .... şimdi geçmiş zamanı
Günaydın canımGünaydınlar
Günaydın şekerim inşallah çok kolay bir ameliyat olur Rabbim şifa versinBugün babacım ameliyata girecek, katarakt ameliyatı :) dualarınızı eksik etmeyin şekerler ♡♡♡
Günaydın canım nasıl lezzetli olur bu peynirle domatesle uff şimdiden acıktım@Ausencia kuzum bizim tandır ekmegimiz incecik yufka gibi olur az mayalı kuru bir ekmek bunun 1 avucun ici kadarı ancak 1 dilim eder ondan yedim Eki Görüntüle 2011448
Gunaydin herkeseee
Hayırdır canım niden öyle oldugünaydınnnnn
çok fena artılardayım öyle , böyle degillllll
Herkese Günaydın arkadaşlar
Maya varya icinde ondan yemedim... vardir demiiiKepekli tam bugday ekmegi bizimki sen niye yemedin ?
Normal ekmekten daha az var kuzum yoksa bukadar ince olmaz kabarır benim evimde herzaman bulunur hatta yeşilyurta yapım evlerinden alırız..ekmek olmadığı zaman beyaz ekmek tüketmemek için alırım..Maya varya icinde ondan yemedim... vardir demiii
Evet çok güzel olur sizi düşünmeden koydum resmi kusura bakmayınGünaydın canım
Günaydın şekerim inşallah çok kolay bir ameliyat olur Rabbim şifa versinbugün eşimin babannesi de gözünden ameliyat olacak
Günaydın canım nasıl lezzetli olur bu peynirle domatesle uff şimdiden acıktım
Günaydın canımcım
Babamda yesilyurttan almis ablamda hep oradan alirNormal ekmekten daha az var kuzum yoksa bukadar ince olmaz kabarır benim evimde herzaman bulunur hatta yeşilyurta yapım evlerinden alırız..ekmek olmadığı zaman beyaz ekmek tüketmemek için alırım..
Oyyy oyyyyy canimmm gececek bir kac ay sonra bitecek ....günaydın arkadaşlar...halsizlik miyde bulantıları derken kafam yastıktan kalkmıyor.annemlerdeyim bir şeyler yiyip hemen yastığa gömüyom kafayı.yakında 70olurum...
çok kötü bi durum ya...tel.a bakarken bile miydem kalkıyo...inşallah sizler iyisinizdir...
ay inşaallah çabuk geçer bulantıların.günaydın arkadaşlar...halsizlik miyde bulantıları derken kafam yastıktan kalkmıyor.annemlerdeyim bir şeyler yiyip hemen yastığa gömüyom kafayı.yakında 70olurum...
çok kötü bi durum ya...tel.a bakarken bile miydem kalkıyo...inşallah sizler iyisinizdir...
Ayy canım geçmiş olsun bir an evvel atlatırsın bu durumugünaydın arkadaşlar...halsizlik miyde bulantıları derken kafam yastıktan kalkmıyor.annemlerdeyim bir şeyler yiyip hemen yastığa gömüyom kafayı.yakında 70olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?