Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eşimin amcaoĝlu eşi kv giller pazar döndüm tekrar gidecegim acaba cuma bildirimini annemin tartisiyla yapsam olurmu ki

Hosgeldin canim aramiza

Hoşgeldin canım ozaman.hani hep ilk konuşmalar burdan oluyodu görüyorduk oyüzden şaşırdım birden kusura bakma canım

Zaten yüz fotosuna şaşıyorlar kuzu

Teşekkür ederim sizde hoşgeldiniz:)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar

Hoşbulduk:)) 7. Takımın sıcak ve samimi ortamını bir süre önce gozlemlemistim zaten. İnşallah hep beraber kolaylıkla sağlıkla ideal kilolarimiza ineriz.

Karatay i oturtmaya çalışıyordum . O aşamada ramazan girdi. Yine güzel gidiyordu ama 5-6 gündür biraz keyfim yoktu bu da tabi menüye kötü yansıdı.

Karatay usulü beslenmeye çalışacağım mümkün olduğunca.
Hoşbulduk aus:))
Menümü güzel ayarliyordum 5 haftadır falan. Biraz ramazan biraz da 5-6 gündür biraz keyfim yoktu o yüzden menüler çok kaçamaklı oldu. Keskulu normal şekerle yapmadım glisemik indeksi düşük diye hindistancevizi şekeri kullandım. Gerisi süt ve badem unu. Ama tabi bu tatlı da sürekli olmayacak.
Metom normal bana göre.

Bugün tekrar bir dip köşe yapayım bayram için. Bu sefer tatlıyı hazır aldırıcam bayrama , bir çeşit de ben yaparım. Her sene kendimi paralıyorum. Bu sene rahat olucam inşallah.
Kolay gelsin. Biz iki bayramdir artık sadece çikolata kahve kolonya ikram ediyoruz. Öyle karar aldik:))

Tekrar hoşgeldin 36 yaşındayım ama 35 hiç ayrılasım yok3 tazmanya canavarının annesiyim bu takımla 95 ile başladım 84 kiloyu ucundan yakaladım inşallah hepimiz istedigimiz saglıklı kiloya ulaşırız

Oyyy oyyyyy canimmm gececek bir kac ay sonra bitecek ....

ay inşaallah çabuk geçer bulantıların.

Ayy canım geçmiş olsun bir an evvel atlatırsın bu durumu tele neden bakamıyorsun acaba hareket ettigi için mi
sagolun kızlar...inşallah pik noktaya ulaşmaz böyle kalsa çok mutlu oluruum.kızımda çok çok kötüydüm.tel.a bilmiyirumki efserim her halde ondandır...çok fena bi şey gerçekten

sagolun kızlar...inşallah pik noktaya ulaşmaz böyle kalsa çok mutlu oluruum.kızımda çok çok kötüydüm.tel.a bilmiyirumki efserim her halde ondandır...çok fena bi şey gerçekten
Yat dinlen kuzum büyük ihtimalle ondandır demek sen hamile kalınca denge sorunu yaşıyor hareketli şeylere bakamıyorsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…