Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saydin78 Rabbim hayırlısı ile girip çıkmayı nasip etsin babacığına .. ve evet 58.8 çok yakşır .f

Nare83 bi günde geleni bi günde gönderecek formülün vardır umarım beyaz ekmek helva dışında ...

nehirnil111 Evet kuzum keyifle izleyeceksinnn eminim . Enn bi mutlu son :)

Nego Sarma anlaşması pidesizdi ama artık midenin derin sularına gömülmüş bile ...

_AYNURA_ Günaydınnnnn ... kapa gözlerini yat kuzum ....

ecemavi Iki tartının aynı ölçtüğünden eminsen ... tartıldıysan daha önce olur .
Yoksa sen götür yanında :)

Kolay gelsin. Biz iki bayramdir artık sadece çikolata kahve kolonya ikram ediyoruz. Öyle karar aldik:))
O da iyiymiş :)
Sütlü tatlı yap
Şerbeti sütlü tatlı var ondan yapıyorum genelde, önceden de incirli pasta yapıyordum. Neler neler yapıyordum görsen. Hamur işleri yemekler bir kaç çeşit tatlı
Haklısın. Bugün akşama kadar temizlik yapıcam erir heralde :)

Ben kimsede bir şey yiyemiyorum...
Valla biz halen öyleyiz en az 3 ceşit tatlı ve üzerine tuzlu yemekler oluyor bayram sonu bittiyor herşey :)))

herkese gunaydin
saydin78 ins iyi gecer ameliyati babanin simdiden gecmis olsun
Teşekkür ederim canım ♡♡
Allah kolaylık versin canım
Sağolasın canım ♡♡
Çok teşekkür ederim tatlım size de çok geçmiş olsun kuzum ♡♡ Rabbim şifalar versin tüm hastalarımıza
Günaydınlar

Uykusuz gözlerimle biraz çıkıyorum evden ... çıkmadan günaydımı bırakayım dedim .
Günaydın kuzum 1,5 saatlik uykuylayım bende
Sağol Ausum iyi olacak babacığım inşallah bence de gelmeli 58 ler ve çok yakışacak inşallah

Dolişim geçmiş olsun canım ...
Sıcagı sıcagına bilinmiyor sonra çıkıyor acısı aman dikkat !
Geçen ay bende düştümde meme emarına kadar vardı yolu
Sağolasın güzelim sanada geçmiş olsun canımmm benimde mr ve röntgene çekildi şükür iyiym

Mert hapiste kalmış sanırım ama olsun ölmedi ya izleyeceğim bu akşam işlerimi halledersem hemencik

Amin canımcım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…