O da iyiymiş :)Kolay gelsin. Biz iki bayramdir artık sadece çikolata kahve kolonya ikram ediyoruz. Öyle karar aldik:))
Şerbeti sütlü tatlı var ondan yapıyorum genelde, önceden de incirli pasta yapıyordum. Neler neler yapıyordum görsen. Hamur işleri yemekler bir kaç çeşit tatlıSütlü tatlı yap
Haklısın. Bugün akşama kadar temizlik yapıcam erir heralde :)saydin78 Rabbim hayırlısı ile girip çıkmayı nasip etsin babacığına .. ve evet 58.8 çok yakşır .f
Nare83 bi günde geleni bi günde gönderecek formülün vardır umarım beyaz ekmek helva dışında ...
nehirnil111 Evet kuzum keyifle izleyeceksinnn eminim . Enn bi mutlu son :)
Nego Sarma anlaşması pidesizdi ama artık midenin derin sularına gömülmüş bile ...
_AYNURA_ Günaydınnnnn ... kapa gözlerini yat kuzum ....
ecemavi Iki tartının aynı ölçtüğünden eminsen ... tartıldıysan daha önce olur .
Yoksa sen götür yanında :)
Cevremdeki hemen herkes bu ameliyatı oldu merak etme kuzum kısacık bir sürede atlatır sağlıga kavuşur Rabbim şifasını versin...Bugün babacım ameliyata girecek, katarakt ameliyatı :) dualarınızı eksik etmeyin şekerler ♡♡♡
Ben kimsede bir şey yiyemiyorum...O da iyiymiş :)
Şerbeti sütlü tatlı var ondan yapıyorum genelde, önceden de incirli pasta yapıyordum. Neler neler yapıyordum görsen. Hamur işleri yemekler bir kaç çeşit tatlı
Haklısın. Bugün akşama kadar temizlik yapıcam erir heralde :)
Teşekkür ederim canım ♡♡
Sağolasın canım ♡♡Allah kolaylık versin canım
Çok teşekkür ederim tatlımGünaydın canım
Günaydın şekerim inşallah çok kolay bir ameliyat olur Rabbim şifa versinbugün eşimin babannesi de gözünden ameliyat olacak
Günaydın canım nasıl lezzetli olur bu peynirle domatesle uff şimdiden acıktım
Günaydın canımcım
Günaydın kuzum 1,5 saatlik uykuylayım bendeGünaydınlar
Uykusuz gözlerimle biraz çıkıyorum evden ... çıkmadan günaydımı bırakayım dedim .
Sağol Ausum iyi olacak babacığım inşallahsaydin78 Rabbim hayırlısı ile girip çıkmayı nasip etsin babacığına .. ve evet 58.8 çok yakşır .f
Nare83 bi günde geleni bi günde gönderecek formülün vardır umarım beyaz ekmek helva dışında ...
Nego Sarma anlaşması pidesizdi ama artık midenin derin sularına gömülmüş bile ...
Teşekkür ederim bitanem ♡♡♡ inşallah kuzum :)Cevremdeki hemen herkes bu ameliyatı oldu merak etme kuzum kısacık bir sürede atlatır sağlıga kavuşur Rabbim şifasını versin...
Sağolasın güzelim sanada geçmiş olsun canımmm benimde mr ve röntgene çekildi şükür iyiymDolişim geçmiş olsun canım ...
Sıcagı sıcagına bilinmiyor sonra çıkıyor acısı aman dikkat !
Geçen ay bende düştümde meme emarına kadar vardı yolu
Tşk ederimm kuzmmm geçmiş olsun dilkelerin için lahmacum yemedimm kız gülcenamaOk sana özelden atayım sonra sil olurmu
Ben izlemedim mutsuz son olursa dayanamam diye bu akşam izleyeceğim kaptanımama ölüm yok yani bizim istemediğimiz yok
Kuzummm geçmiş olsun babana acil şifalar diliyorum.Kp oldu benim şükür hemen çıkartıyorlar üzülme sarı paptyamm cansın güzelimTeşekkür ederim bitanem ♡♡♡ inşallah kuzum :)
Teşekkür ederim zeytin gözlüm ♡♡♡Kuzummm geçmiş olsun babana acil şifalar diliyorum.Kp oldu benim şükür hemen çıkartıyorlar üzülme sarı paptyamm cansın güzelim
Aminnn aminn güzelimmm Rabbim kimin ne derdi varsaa derman olsunnTeşekkür ederim zeytin gözlüm ♡♡♡Rabbim şifalar versin tüm hastalarımıza
Mert hapiste kalmış sanırım ama olsun ölmedi ya izleyeceğim bu akşam işlerimi halledersem hemenciksaydin78 Rabbim hayırlısı ile girip çıkmayı nasip etsin babacığına .. ve evet 58.8 çok yakşır .f
Amin canımcım inşallahTeşekkür ederim canım ♡♡
Sağolasın canım ♡♡
Çok teşekkür ederim tatlımsize de çok geçmiş olsun kuzum ♡♡ Rabbim şifalar versin tüm hastalarımıza
Günaydın kuzum 1,5 saatlik uykuylayım bende
Sağol Ausum iyi olacak babacığım inşallahbence de gelmeli 58 ler ve çok yakışacak inşallah
Bizim ofiste müsait aslında da bu sefer kotayı çok doldurmayayım diyorum olmadı öğleden sonra bakarım ya evde çok işim var izleyemembende izleyemedim dün ama sonunu öğrendim mutlu son
bugün ara ara bakarım
saydin78 Rabbim hayırlısı ile girip çıkmayı nasip etsin babacığına .. ve evet 58.8 çok yakşır .f
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?