Yaaaa tühh tamdaa aynı andaa yazmışımmm hayırlısı olsun güzelimmm Rabbim dualarını kabul etsin.Halam geldi dün
Ne güzel hayallerim vardı bebeleri toplayıp büyük camilerden birine gidecektim , sonrada yanındaki cami savaha kadar açık orda arkadaşlarla sabahlıycaktıkinşallahmı demedim konuşurken naptım ... Geçen yılda aynen böyle olmuş idi .
Ya nasip , senden gelene hamdolsun rabbımmm ...
Dua eder dua bekleriz hanımlar ...
Herkesin sinesinde kendi sıkıntıları ve duaları gizli , dile dökülen yada sinede kalan ...
Rabbım dualarınızın hayırlılarını kabul etsin inşallah ve hepimizede iki cihan saadeti versin , AMİN...
Aaaa neden abnlanmış kii tühhh yaa çok üzüldümmm@eflalim Cancagızlarım bi siyasete bide BDV ye yazmayın yahu.
Sagol canımEfser bacım geçmiş olsun .
Ausum baban gitmiş Allah kavuştursun.
Banu inersin fos diye merak etme.
Gecer inşallah neyseki şuan oruc tumuyorum toparlamam kolay olurYaaa kıyamam güzelimmm tühhh ya inşallah tez toparlanırsın
Sagol canımEfser bacım geçmiş olsun .
Gecer inşallah neyseki şuan oruc tumuyorum toparlamam kolay olurYaaa kıyamam güzelimmm tühhh ya inşallah tez toparlanırsın
O zaman canım limonu artır tansiyon sıkıntın yoksa eğer çabucak iyileş güzelimm daha dedikodunun dibini yapcazSagol canım
Gecer inşallah neyseki şuan oruc tumuyorum toparlamam kolay olur
Efser bacım geçmiş olsun .
Kçamağında yok galibaa güzelimmm regl mi yakın yoksaaabla gece yatarken 65,2
sabah 65 anlamadım
hala +1400 deyim
Kçamağında yok galibaa güzelimmm regl mi yakın yoksaa
Hem onun şişkinliği vardır güzelim birde vücudunu sen daha iyi tanırsın belkide dediğin gibi vücut korumaya aldı kendinievet 5 gün var diyor takvim ama sanırım daha erken gelecek gibi
beyaz ekmle helva yeiştim bi geçen
az yedigim için gtmiyor kilom ben farkındayım
ilk if yatgıım hafta dolu dolu yerdim
az yiyince kitliyor vucut
Daha ucundan yaparken çarpıltık devamı gelirse hiç düşünemiyorum :))))O zaman canım limonu artır tansiyon sıkıntın yoksa eğer çabucak iyileş güzelimm daha dedikodunun dibini yapcaz
Amin..Günaydın hanımlar, hepinizin Kadir geceniz mübarek olsun. Allah önümüzdeki seneye de ulaşmayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah.
Efser kuzum çok geçmiş olsun. Bol ada çayı gargarası yap boğazına alerjin de varsa çok iyi geliyor.
Benimde hayallerim vardı biz de bol bol dua ederiz artık kuzum rabbimi zikir ederiz bundada var hikmet...Halam geldi dün
Ne güzel hayallerim vardı bebeleri toplayıp büyük camilerden birine gidecektim , sonrada yanımdaki cami sabaha kadar açık orda arkadaşlarla sabahlıycaktıkinşallahmı demedim konuşurken naptım ... Geçen yılda aynen böyle olmuş idi .
Ya nasip , senden gelene hamdolsun rabbımmm ...
Dua eder dua bekleriz hanımlar ...
Herkesin sinesinde kendi sıkıntıları ve duaları gizli , dile dökülen yada sinede kalan ...
Rabbım dualarınızın hayırlılarını kabul etsin inşallah ve hepimizede iki cihan saadeti versin , AMİN...
Şuan hastalık kozu var aus bu bogazla bir şey yenilmez :))))Çarşamba ... perşembe bu arada ... lütfen dikkat ... azami dikkat ...
Ne kozunuz varsa dökün ... özellikle tartısı gülmeyenler ....
çok çok geçmiş olsun canımSarayca kuzum çok hastayım bogazım felan çok fena salya sümük geziyorum gece çok terledim ama sabah bir faydası olmadı yine aynıyım
Doktorumda yazmis kesinlikle ada cayi gargarasi yap biliyirsunuz ben ne cektim yapmadigim bisey kalmamisti... en son aktara gidip aldim gargara 3 defa yaptim şıp diye agri kesildi duzeldim......mutlaka yap hic boşuna çekme o agriyi canim..Daha ucundan yaparken çarpıltık devamı gelirse hiç düşünemiyorum :))))
Amin..
Eşime söyleyeyim gelirken alsın bogazım yanıyor şuan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?