Benim bi arkadasimin esi coook az yiyor kus kadar ...diyorki ada utaniyorum onunla yemek yerken diyor...arkadasim 64 kilo oyle sisko degil boyuda var... yemek masasini toplarken esim tvye geciyot o arada herseyi agzima atiyorum diyor hahaha)
Üzerine cevüzde koyarmiyiz babamYa güzel olurdu evlaaaat beeee .... sana salçalı ekmek sürerdim@masumm a da salçalı sunta
Çok net değil tarih ama tek net olan nasipse kurbanda burada olacağımız .
salı dedin mi iş başı be gülüm ...yanlış alarm verip takımın memurlarına kazan kaldırtma
inan öyle canım .... geçen dışardayız ... eşime diyorum ki şu kadını çevirip gel yapma etme , kilo verebilirsin takıl bana diyesim var dedimbi gün kafana bi çanta yiyeceksin ama hayırlısı diyor
Hmmmm menü güzel olunca ahu hanım erkenden yazıvermiş ...eksiler duruyor değil mi bacım ? yok durmuyorsa iki gün var durdururuz evvelAllah
afiyet olsun efserim , bol prolu güzel akşam olmuş ..
yansın yağlar de haydeee
ortim ortim ... hele bu hafta da 300-500 bi geçiverse .... uçacağızzzz sonra .... sen artık benim daimi ortimsin ... @masumm u da alak yanımıza .. baksana gidecem midicem bir şeyler demiş sabah ..hiiiiç duymadım bile
işte bir tutma ile 600-700 eksilen bünyenin şımarmaları hep seninkiler kuzum ..
ama şanslısın . en azından geldiği gibi gidebiliyor .
gel halin varsa spor yapalım bu akşam , sen eliptik çevir ben pilates ... @_SARAYCA_ gel katıl anacım sende ... orti morti sporu ....Efser i de dürt ..... kesin koyar
Sınavın için tebrikler canım ..
Pilavla kanka ekmek yanyana olmayaydı iyiydi de .. olmuş ...
Kek ?
Oruçlu değilsin bari akşam değil de gün içinde lüpletiverseydin keki ... sen bir listeye gir bak ... ben o kekleri bir daha gösterir miyim sana
Menü gayet güzel ... tam akşam yoğurt aradı gözüm diyecektim , o açıkta kefirle gayet başarılı kapatılmış .
Suyu yazmışsın evet az ... ramazanda hepimizde biraz azaldı miktar .
Büyük 500 cc lik bardak kullanıyorum ben ..
İftar ve sahurda mutlaka .. bir de ikisi arasında ... ancak 1.5 tamamlanıyor . işte ara arada gidip gelip az az içmeli .. su olmazsa olmaz .
bas damacanayı canım ... 1 lt daha eklemeye çalış .
Sende de yoğurt aradı gözüm ... ara olarak şu anda ... şöyle limonlu pul biberli bir kase yesen ... ne güzel çalışır meta , yanar yağlar
gitme zaten yavrummm , bak ben gidiyor muyum
benim plan tuttu .... siz mezun olun size de bir plan bulacağız inşallah ... bak 1-2 kilo baktım geliyor o da hemen gelmedi 3 aya yakın .. hemen bir morti yarışı en hırslısından ... hooop geri 58
gidiyooor ...oleeeeey oleeeeeey ...banunun artılar en intervallisinden gdiyor
Yoksa merdanenimi
Dün görümcedeyim ya ... alt katta oturan eltisi ve kv de side geldi .. tabii geçen ramazan görmüşlerdir en son ...
Bi dünya iltifat ....
Sonra konu diyet , ne yaptım ne ettim ... aradan yarım saat geçti .. görümcemin eltisi önündeki baklava ve pasta tabağına bakıyor .... eeee şimdi sen burdayken ben bunu yiyeyem mi dediaradan zaman geçti ... için balkona çıktım ... döndüm tabak boş
daha benim beyin hazır değil diyor
@_SARAYCA_ kuzum çok hastayım bogazım felan çok fena salya sümük geziyorum gece çok terledim ama sabah bir faydası olmadı yine aynıyım
baska bisey yemedim canimMenünün bu hali gayeeet güzel ...
Bundan sonrasını sahura kadar zaptettin mi tamamdır sedacım ...
kızlar günaydın
kadir gecemiz mübarek olsun,rabbim birdaha ermek nasip etsin,dualarımızı,ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah
Efser geçmiş olsun canım.@_SARAYCA_ kuzum çok hastayım bogazım felan çok fena salya sümük geziyorum gece çok terledim ama sabah bir faydası olmadı yine aynıyım
Günaydın canım.kızlar günaydın
kadir gecemiz mübarek olsun,rabbim birdaha ermek nasip etsin,dualarımızı,ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah
Hepsi karışık galiba üst solumun enfeksyonu alejim var zaten sanki iyice tetiklediEfser geçmiş olsun canım.
Allerjik mi ciddi ciddi grip mi oldun
Günaydın canım.
Aminnn inşallah
Günaydınlarrr...
Kadir Gecesin bugün Rabbim ona açılan ellerimizi boş çevirmez ettiğimiz duaları kabul eder insallah en hayırlı şekilde....
Günaydınn kızlar musmutlu hayırlı bir gün diliyorumKadir Gecemiz mübarek olsun
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederim. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.
Ahh kötü olmuş valla gittin mi doktora...Hepsi karışık galiba üst solumun enfeksyonu alejim var zaten sanki iyice tetikledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?