Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam ben de ekleyeyim buraya. Belki birilerinin de işine yarar hem ne güzel olur.

Benim bi arkadasimin esi coook az yiyor kus kadar ...diyorki ada utaniyorum onunla yemek yerken diyor...arkadasim 64 kilo oyle sisko degil boyuda var... yemek masasini toplarken esim tvye geciyot o arada herseyi agzima atiyorum diyor hahaha)

Ay o yine zayıfmış. Ben bildiğin adamdan gizli operasyon yürütür gibi gizlice birşeyler alıp yiyip arkada hiçbir iz bırakmadan olay yeri uzmanı gibi temizleyip yaşanmamış gösteriyordum. Bir gün dedi, ben seni kaç kilo olursan ol severim ama aynaya baktığında sen mutsuz oluyorsun ve bu beni hem üzüyor hem de sinirlendiriyor kendi kendine yaptığın ve üzüldüğün için, o yüzden ya aynada gördüğün görüntüyü sev ya da kaçamaklarını bırakıp bir yol seç, ben her ikisinde de hep yanında ve desteğim dedi onda ayılma yaşadım ben zaten. Ama o ana kadar çizgi film karakterleri gibiydim ağzıma ittire ittire yerdim. Şimdiyse midem nasıl dayanmış bu kadar şekerli ve yoğun yemeğe diyorum.

Hadi bakalım benden de iyi geceler güzeller ...

Sahurdan sonra direkt sızarım ... malum artık erkenden uyanıyorum

Üzerine cevüzde koyarmiyiz babam

Yoksa merdanenimi cıkartın kadına
Gercekten beyin hazırlamak en önemlisi
O konuda olumlamar yapsın çok faydalı bir kagırda yazsın okusun ben zayıfım daha saglıklıyım inceyim hayalinde ne varsa yazsın

@_SARAYCA_ kuzum çok hastayım bogazım felan çok fena salya sümük geziyorum gece çok terledim ama sabah bir faydası olmadı yine aynıyım
Efser geçmiş olsun canım.
Allerjik mi ciddi ciddi grip mi oldun
kızlar günaydın
kadir gecemiz mübarek olsun,rabbim birdaha ermek nasip etsin,dualarımızı,ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah
Günaydın canım.
Aminnn inşallah

Günaydınn kızlar musmutlu hayırlı bir gün diliyorum Kadir Gecemiz mübarek olsun
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederim. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

Günaydınlarrr...
Kadir Gecesin bugün Rabbim ona açılan ellerimizi boş çevirmez ettiğimiz duaları kabul eder insallah en hayırlı şekilde....

Amin inşallah canlar Rabbim gönlümüzde ne varsa nasip etsin bize hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…