Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia kaptanım sabah sabittim düşün akşama ne olur, birde bunun yarını var, bu hızla verirsem 58 bile olabilme ihtimalim var
Boyle metam olsa kafami soyle cikolata parcacikli karemelli pastanin içine gomerim..... nasilsa bi haftada veririm diye kiymetini bilin vallaaa ... yazikkkkkkk bana yazikkk

Aynı benim gibisin bende jet hızıyla çıkarım ama kestiğim an günde 300-500 gider haftayı aynı dengede kapatmış olurum

senden korumayı öğreneceğim zaten, neler yapıyorsun, az kaldı 3-4 kg sonra geliyorum yamacına

Olsun al veriyon kiii masallahhhh

aynen alıyorum ama dikkat edersem veriyorum, bu güzel

senden korumayı öğreneceğim zaten, neler yapıyorsun, az kaldı 3-4 kg sonra geliyorum yamacına

aynen alıyorum ama dikkat edersem veriyorum, bu güzel
Açıkcası aman aman bir şey yapmıyorum bazen deli gibi yiyorum bazen diyetteki gibi aç geziyorum kilom kendiliğinden normalde dönüyor hala daha ekmek pilav türevlerini normal zamanlarda pek yemiyorum ara ara canım çektikçe yiyorum mesela

bayramdan sonraki 4 gün
çarşamba-perşembe-cuma-cumartesi

hurma diyeti yapıcam
benimle birlikte kim yapacaktı ?

burda aşçı ile birlikte yapıcaz biz

Ay kızlar bende oruç bırakınca gelen artılar gitmedi bi türlü spor ve su dengesi gelince vücut bi topladı kilo değilde su dengesi düzeldiği için sanırım böyle oldu yarına kadar toplayım diyorum ama bu yoğunlukta nasıl olcak bilmiyorum şu an için Nur topu gibi bi artı 400 üm var yarın ola hayrola

Regli siskinligi olabilir miii canim

selam hanimlar kac gundur gelemiyorum.is yerimde siknti var. durumlar karisik aksama gelebilirim ins opuldunuz
dunku menum
sahur bir parca tahilli pide
1 yumurta
3 4 tane ceri
maydanoz
ve 1 adet papya biber ile yesilcay icildi

aksam
bir kase ayran asi
1 tne. minik biber dolma
bir iki kasik kizartma biber ve kabak
bol yesil salata

2 lt ye yakin su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…