Boyle metam olsa kafami soyle cikolata parcacikli karemelli pastanin içine gomerim..... nasilsa bi haftada veririm diye kiymetini bilin vallaaa ... yazikkkkkkk bana yazikkkAusencia kaptanım sabah sabittim düşün akşama ne olur , birde bunun yarını var, bu hızla verirsem 58 bile olabilme ihtimalim var
çok haklısın canım, ama bende çok hızlı alıyorum 3-4 günde 2,5 kg,Boyle metam olsa kafami soyle cikolata parcacikli karemelli pastanin içine gomerim..... nasilsa bi haftada veririm diye kiymetini bilin vallaaa ... yazikkkkkkk bana yazikkk
Aynı benim gibisin bende jet hızıyla çıkarım ama kestiğim an günde 300-500 gider haftayı aynı dengede kapatmış olurumçok haklısın canım, ama bende çok hızlı alıyorum 3-4 günde 2,5 kg,
Olsun al veriyon kiii masallahhhhçok haklısın canım, ama bende çok hızlı alıyorum 3-4 günde 2,5 kg,
Aynı benim gibisin bende jet hızıyla çıkarım ama kestiğim an günde 300-500 gider haftayı aynı dengede kapatmış olurum
Olsun al veriyon kiii masallahhhh
çok haklısın canım, ama bende çok hızlı alıyorum 3-4 günde 2,5 kg,
senin ve ada nın metasını dövesim var zaten, çok çektiriyor sizeay saraycam ben 3-4 günde alıp 20 günde zor veriyorum
Efser geçmiş olsun canım ♡
senin ve ada nın metasını dövesim var zaten, çok çektiriyor size
aynen bıkıyorsun artık cnm
kilo verdikçe insan azimleniyor bu bi gerçek
Açıkcası aman aman bir şey yapmıyorum bazen deli gibi yiyorum bazen diyetteki gibi aç geziyorum kilom kendiliğinden normalde dönüyorsenden korumayı öğreneceğim zaten, neler yapıyorsun, az kaldı 3-4 kg sonra geliyorum yamacına
aynen alıyorum ama dikkat edersem veriyorum, bu güzel
Ay kızlar bende oruç bırakınca gelen artılar gitmedi bi türlü spor ve su dengesi gelince vücut bi topladı kilo değilde su dengesi düzeldiği için sanırım böyle oldu yarına kadar toplayım diyorum ama bu yoğunlukta nasıl olcak bilmiyorumşu an için Nur topu gibi bi artı 400 üm var yarın ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?