Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia beni saatler zorluyor sanırım o saatlerde yemekler... evet yarina kilo vermem lazım bakalım ne olacak... bugün de alırım iftardan önce yarın da iftardan önce yetişmeye çalışırım...

Iftar

2 hurma+ zencefilli limonlu k.tarçınlı ılık su
1 kepçe çorba

15 dk ara....

1 tabak semizotu z.yağlı
1 kase yoğurt
1 adet tavuk çöp şiş

Sahur

Kahve
1 avuç kiraz

Kahve
1 avuç dut

Kiraz sapı ile kaynatılmış kuru incir ve kayısı / suyu içildi ... taneleri yendi :)

Sahurda bunlar 1 er saat kadar ara ile oldu.
1 de 2 de 3 de ... gibi ...

Ortim katya ada81
Mortilerim şifası çabuk gelsin Efser Ile tartısı son dk golü atıp ters köşe yapacak @_SARAYCA_

Ausencia beni saatler zorluyor sanırım o saatlerde yemekler... evet yarina kilo vermem lazım bakalım ne olacak... bugün de alırım iftardan önce yarın da iftardan önce yetişmeye çalışırım...

Evet canım saatler yüzünden ilk haftalar benide üzdü tartı ... haladan sonra oruca başladığımda iyi gitti bu hafta şükür .
Önlem olarak sahuru geçiştirmek bana yaradı .
Acıkma derdim de olmadı hiç şükür .

benimde acıkma derdim yok da işte malum dertler yüzünden kafam yerinde olmuyor... az kaldı ama bugün de iyi sıcak

Oyy hayrolsun kaptaniçem tam da mübarek gecede. Hayırlısıyla kelebekolacam ile hedefimize hızla ulaşacak mıyız acaba Hayır haftalık kiloya ulaşmama gıdım kaldı o mu malum oldu acaba kaptanıma

Cook gelmis olsun canimmm

Uyanmaz miiiii uyandi firdevs çıktı disari 3 gibi gelirim dedi msj verdi yemek hazirla yaniii ))

Tünaydın herkese ♡♡
Yoğun tempo ile temizliğe toparlamaya devam :) sanırım bayramdan sonraya kalacak bir çok iş, zira eşimin yapacağı bazı detaylar var. Çalışıyor işten gelince de yorgunluktan ne yapabilirse yapıyor :) Bayrama şehir dışına gideceğiz, böylesi içime sinmiyor ya hayırlısı

Ayyy regli olacam aclik ataklarim basladi başıma vuruyor resmen ...koltuguma sızdım biraz dinleneyim :)) iftar olmadan gozum döndü suan sunu yiyecem bunu yiyecem diye )) Ausencia ama buyuk bardak bi su iciyorum yarim lt sonra tıkanıyom..

Ayy salonu temizlemem lazim temizde biz toz alsam iyi olur ama hic halim yok cumartesi iftar sonrasi mi yapsam ne yapsam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…