Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menün hastalık haline göre iyi efserim ...
Ama sen hasta hasta temizlik diyorsun be kuzum ?
Yok muydu yardımcı sende , öyle hatırlıyorum ben ...yanlış hatırlıyorsam da ... yorma kendini sakın hasta hasta

Menülerin çokta kötü değil ki ... belki göze batan fazla kaçan patates o kadar ...
Su iç ama canım ya ... susuz olmaz .. metan hızlanacak su ile ...

Neden artı bekliyorsun ki ? bence gayet iyi şu iki gün kilona göre özellikle

Menum

Sahur
1 kase yogurt
Domates
Salatalik

Iftar
Tavuk guvec
Salata
Cacik

Su simdilik az

Spor 1 saat yürüyüş Ahu060812

Anaaaaaam harbiden gümbür gümbür geliyor yarına ....

Ayyyy ne yapsam ne etsem ...

Güzel menü canım .... sahalara dönmene sevindim .

Ay tam banta çıktım hunharca koşuyorum , kuaför aradı isim bitti gelin diye gittin bı kas aldırdım
Ama koltuğa yığıldım hiç kalkasim yok

Hain kuaför .. seni banttan almanın kaptan gözündeki durumunu bilse

Menülerin kötü değil fulya .. sağlıklı ve dengeli ... bir çok arkadaşımız bu şekilde de güzel kilolar veriyor ... tabii sende etkisini ben ilk kez bu hafta göreceğim .
Yürüyüşte var

Yaptığımız sporları yazarken spor kaptanımız Ahu060812 yu etiketliyoruz canım

Yalnız DelyDoly çok deli spor yapardı gerçekten

Canım hoş geldin

Spor konusunda şu bayram bir geçsin ... bende Ahu060812 ile görüşeceğim aklımda ...

Daha kapsamlı bir spor programı yapalım istiyorum ...

Çoktan seçmeli gibi .. bazı alternatifler ekleyelim ve listeye bir kez giren herkes (özel durumlar haricinde) o sporu o kadar dakika yapmaktan sorumlu olsun ..

Keyfe keder bırakmayalım yani spor işini ...

Biraz ipleri sıkalım bayram sonrası hemen ... Haziran da derken ... Temmuz geldi .. En azından yazın son ayına mümkün mertebe fit girelim

Bugun menu
Iftar
2 kayisi
1 tabak kiymali yesil fasulye
2 yk bulgur pilavi
Yarim kase yogurt
Semizotlu salata

Ara
Bir avuc kiraz
Bir avuc ay cekirdegi

2 lt su icilir.. Ausencia ve Ahu060812 spor yok..

Tamam adacım ... daha önce konuştuk .. son kararınız ise ... bu da diyette bir deneme yolu ... bir de bunu deneyin bakalım ..
Değişen tek şey bildirimlerin listede olmaması

Bugun menu
Iftar
2 kayisi
1 tabak kiymali yesil fasulye
2 yk bulgur pilavi
Yarim kase yogurt
Semizotlu salata

Ara
Bir avuc kiraz
Bir avuc ay cekirdegi

2 lt su icilir.. Ausencia ve Ahu060812 spor yok..

Bulgurlar 2-3 akşamdır üst üste var canım .. o da şişiriyor olabilir seni .. ekmek tercih etsen bulgur yerine bağırsaklarını da çalıştırır aslında

Ama herkesin hergun isi değişiyor yani su kadar yapilacak diye tek bir standarta oturtmak ne kadar dogru olur ki....herkes elinden geldigi kadar az cok puan alip motive olmasi daha iyi degil mii ??? Tabii bu benim fikrim..

Bulgurlar 2-3 akşamdır üst üste var canım .. o da şişiriyor olabilir seni .. ekmek tercih etsen bulgur yerine bağırsaklarını da çalıştırır aslında
2 yk ama servis kasigi bile degil.... ekmek bilerek tercih etmedim..... bide kaptanim bulgurdanda vitamin almak istiyorum bu hazir ramazandayken olsun istedim )

Ama herkesin hergun isi değişiyor yani su kadar yapilacak diye tek bir standarta oturtmak ne kadar dogru olur ki....herkes elinden geldigi kadar az cok puan alip motive olmasi daha iyi degil mii ??? Tabii bu benim fikrim..

yok canım bu mecburi değil ki ..

orti/morti grupları gibi düşün ... dileyen katılır .. diğer liste zaten ahunun kontrolünde devam edecek ...

Ben bir spor yarışması düzenlemek istiyorum .. nasıl ki haftalık kilo verme yarışına isteyen katılıyor , bu da öyle ...

Aaa o zaman superrrr hatta bunu takimlar arasinda yapilsada guzel olur demiii ?? Hangi takim spor birincisi gibiii ?? Kulaga hos geliyorrr

Ben kendimce yaptığım her şeyi yazacağım buraya spor konusunda umarı birbirimizin ateşini fitilleriz

Evet canım bir fitil ateşlenmesi şart ... ben deli gibi olmasa da iyi spor yapıyordum .. bir ara coştum , umay villa nın detoks programının spor kısmını uyguladım .. sonra da bacakta aşırı zorlamadan kas içi ödem oluştu ... o zaman bir bıraktım ... şimdi ancak ara ara yürüyüş ya da pilates ... ama yok .. olmuyor ... yumuşadım , üst bacak içleri ..kollar .. popo ... sünger gibi oldu .. verilecek kilomda kalmadı .. bir şekilde spora adapte olacak arkadaşlarla bu işi kotarmalıyız bence

Aaa o zaman superrrr hatta bunu takimlar arasinda yapilsada guzel olur demiii ?? Hangi takim spor birincisi gibiii ?? Kulaga hos geliyorrr

Yani aklımdan geçiyor da ..bir düşünelim bakalım .. hele bir takım içinde oturtalım ..
Sporsuz olmuyor ada ...
Veremeyen veremiyor ... verende benim gibi sarkıyor

Öğlen yola çıktım, 7,5 saat direksiyon salladıktan sonra sonunda birinci durağa aile evime ulaştım çok şükür. Yolculukların bendeki ödem etkisini bildiğim için yemek konusunu minimal tuttum. Şimdi de kovayla yeşil çayımı demledim içiyorum. Ellerim baya şiş ama tartıldım çok şükür tartı memnun ediyor.

Seferi olduğum için niyetlenemedim bugün.

Sabah:

Hızlıca bir hindi fümeli salata
Bol su

Öğlen:
Yoldayken eşim bisküvi yerken bir tane aldım ben de. Yanında da yarım litre kadar su içtim.

Akşam:
İki köfte
100 gr yoğurt yedim kapattım yemek faslını

Şimdi de yarım litre yeşil çayımı içiyorum. Ausencia ek olarak birşey yapayım mı menü uygun mu kaptaniçem?

Abla 2 sene önce aynura abla konu açmıştı oraya gelip her gün herkes aynı sporu yapıp bildirim yapıyordu biz o zaman çok güzel incelmiştik takım içi böyle bir şey mi yapsak yine Ahu060812 ablam ne der spor onun kanatları altında :)

Sabah baktım artidaydim.

Yani aklımdan geçiyor da ..bir düşünelim bakalım .. hele bir takım içinde oturtalım ..
Sporsuz olmuyor ada ...
Veremeyen veremiyor ... verende benim gibi sarkıyor
Evet spor sart benimde vucud birakmos benimde hemem toparlanmam lazim bayramin 1. Gunu yavas yavas basliyacam )

Alıştıgım tek bir kişi var kuzum o da memlekete gitti hoş 10 gün önce biraz el attı yardımcım idare ederim dedim ama hastalık çıktı karşima iş başa düştü kuzum cam kabi gibiyorucu işler degil 3 tazmanya canavarırın halleteklerini toplamam lazım tabi birde yemek var...

Kaptanim sayende oldu. Yaris olmasa coktan birakmistim. Aksam kilom kiyafetle net 60 bu arada. Bu gun sahur yapmayabilirim. Yesil cay kiraz sapi da iciyorum bakalim yarin neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…