Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyyy yolculuk ... benim en bi sevdiğim .... saatlerce direksiyon başında olsam gık demem

Canım benim perş.olduğu için kalsın elleme diyeceğim .. saat çok geç şu an .

Hazır tartıda memnun edici pozisyonda iken

Evet evet takım içi bu tarz bir şey hayalim ... dur bakalım ramazan bitsin , bayramda yavaş yavaş toparlansın kafalar ... yapalım tatlım... her türlü fikre açığım bu konuda

Sabah baktım artidaydim.

Dur bakalım yarın sabah ola hayrola ... geçen mısır , şimdi patates ... ikisi de glisemik indeksi yüksek gıdalar ... şu an ki fikrim bunlar senin metana derin cıııııız etkisi yapıyor .
yani ekmek ye ama patates,bezelye,mısır dan uzak dur ....

Evet spor sart benimde vucud birakmos benimde hemem toparlanmam lazim bayramin 1. Gunu yavas yavas basliyacam )

Ben ilk 2 gün köyde olurum .. Döner dönmez bende başlayacağım

eveet canım doğru yeni çıktın temizlikten sende.
O zaman görünen yerleri bir sil süpür ..toz al topla .. tamamdır

Kaptanim sayende oldu. Yaris olmasa coktan birakmistim. Aksam kilom kiyafetle net 60 bu arada. Bu gun sahur yapmayabilirim. Yesil cay kiraz sapi da iciyorum bakalim yarin neler olacak.

Canım ya , cidden iki keçi bir ipte gibi oldu bizim metalar ... güzel verebiliyoruz şükür ...
Yarış bana da iyi geldi ... toparlandım ... 60 derken 61..62...gidebilirdim bende ... sende aynen ..
Böyle ara ara yapalım biz en iyisi , tehlike çanları çaldığında

Ben bir ara 83 ucundan gördüm gibi ama sonra hastalıktan halissilasyon görüyom dedim galiba ...

O halüsilasyonlarını ne çoook severim ben mortimmmmmmmmmmmmm

2 menü paylaşınca karistirdin, patatesi bugün yedim daha mısır sıkıntılı evet bende. Bezelye zaten sevmem ve pek yemem. Bir kase bezelyeyi toplasan 3 5 senede yememisimdir.

Ben salidan itibaren aynen yeseydim 63-64 olurdum kesin. Ben yersem iyi yerim maalesef

2 menü paylaşınca karistirdin, patatesi bugün yedim daha mısır sıkıntılı evet bende. Bezelye zaten sevmem ve pek yemem. Bir kase bezelyeyi toplasan 3 5 senede yememisimdir.

Bugünse içimden yarına daha çok artı mı sorusu geçti ?
değişik bir metan var canım .. çözeceğiz bakalım .
Çabuk direnç gösterdi ama yarına yine inecektir az da olsa

Ben salidan itibaren aynen yeseydim 63-64 olurdum kesin. Ben yersem iyi yerim maalesef

Bende alırım ama senin kadar değil ... gerçi o kadar yemiyorum artık ... kaçamaklarım da ölçülü .. istemiyor içim .
O kadar bıkmışım ki saraycam kilodan ... yemek zevk vermiyor artık

Tamam o zaman böyle bırakıyorum ben de. Ben de çok severim araba kullanmayı, o yüzden eşime tica ediyorum uzun yolları paylaşıyoruz ama bayram trafiği başlamış ki öff istanbuldan 1,5 saatte çıktık bugün. Ki anadoluda oturuyoruz biz. Cumartesi sabah da tekrar bi 8 saatlik yola çıkacağız baya göçebe türkmen beyleri gibiyiz 10 gün boyunca. Yol da ödem yapıyor baya o yüzden yemeklere çok dikkat etmem lazım. Yarın öğlen güzel bir bildirim yaparım inşallah. Ay göçebe hayatımda bir de tartıyla geziyorum yarabbim. Bey "aha gitti hanımın kafa" modunda bakıyor bana.

Ya ben tutturamiyorum. Her seferinde olculu yemek istiyorum. Sonra batti balik misali cozutuyorum. Guzel kilo verdim ve su an gayet iyi hissediyorum sonra yine cozutma safhasi sonra yine diyet kısır döngü benim ki

Iyi tatiller canim. Bi de ben kullanabilsem arabayi. Bizde bayramin ilk gunu cikacaz ertesi gun donecegiz inşaallah . Esime yardimim olmayacak hic.

Bir keresinde otabanda aldim arabayi. Calisma varmis tek serite düştü arkada 2 kucuk cocuk ve esim. Oyle tedirgin oldum ki. Duracak yerde yok. Ondan sonra bir daha kullanmadim araba. Ozguven sıfır

Selamlar canlar...
Geçmişe bakamıyorum Menümu yazayım
Sabah 8:30
Beyaz peynir
Domates salatalık
Ceviz
Bir lokma ekmek
Çay

Öğlen 14 : 00
Arkadaşa gittim
Makarna salatası (hiç dayanamam)
İki küçük börek
Domates salatalık
Fırında patates
Çay
Günü kapattım

Yeşil çay
Su 2
Leslie 3 yapıldı 1 saate tamamladim
Ausencia ~~~ Ahu060812

Bende izne mi ayrılsam diye düşündüm başım çok kalabalık ev aranacak esya topalanacak taşınma işi eşimin 2 kampi var temmuz ağustos kızımın gençlik kampı var bide sağlık sorunları kelebek mezun olmadan ayrılma diyor
Cozutmasına cozutmamda iste hala beni etkiliyor

Iyi tatiller canim. Bi de ben kullanabilsem arabayi. Bizde bayramin ilk gunu cikacaz ertesi gun donecegiz inşaallah . Esime yardimim olmayacak hic.

Bir keresinde otabanda aldim arabayi. Calisma varmis tek serite düştü arkada 2 kucuk cocuk ve esim. Oyle tedirgin oldum ki. Duracak yerde yok. Ondan sonra bir daha kullanmadim araba. Ozguven sıfır

Canım benim biliyorum o koltuğa alışmak zor. Şöyle söyleyeyim, ben kendiminde aracın içinde bulunduğum bir kazada hayatta çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim. 18 lerimde ilk ehliyeti alıp da koltuğa oturduğumda hep gözümün önüne o kaza anı geliyordu, zaman zaman hala yaşıyorum kafamın içinde ama geriye itiyorum. Sadece yakında sakin bir şekilde oturabilecek biriyle ya da tek başına kendini güvenli hissettiğin yerlerden başlayıp, yavaş yavaş alanı genişletmek. Eğer eşin destekliyorsa araba kullanmanı kendini yavaş yavaş at dışarı. Özel ders veren bayan hocalar da var. Benim annemin arkadaşı o hocalardan ders alıp 55 küsür yaşından sonra başladı araba kullanmaya, şimdi şehirler arası geziyor. Bir yerden yapacağım deyip tutup, dirayetle devam ettin mi oluyor. Sen jillian ablamızla spor yapan insansın, araba kullanmak nedir aşarsın bunları canım.

Bir sekilde basarmam lazim. Cok lazim oluyor. Her yere esim kosusturuyor. Bu sene nasip olursa kizim ana okuluna basliycak. Mecburiyetten ogrenmek zorundayim. Aslinda biliyorum da o korkuyu yenmem lazim oncelikle. Jillian yaptim bunu da basaracagim

Canım o tartıyı bende hep taşıdım listedeyken ... 3 seyahatim oldu..hepsinde valizin baş köşesine aldım

Ya ben tutturamiyorum. Her seferinde olculu yemek istiyorum. Sonra batti balik misali cozutuyorum. Guzel kilo verdim ve su an gayet iyi hissediyorum sonra yine cozutma safhasi sonra yine diyet kısır döngü benim ki

Olsun canım battı balık dediğin 62-63 leri geçmesin ... buralarda olalım hep ... hoop iki hafta yarış toparlarız ... biz sistemi oturduk hacı

Canım irmae da yazmış ... bende daha senesi dolmadı kaza yaptım , ilk kazamdı .. oğlumda arabadaydı .. herkes artık binemez dedi .. ben ilk fırsatta bindim ... korkunun üzerine gitmek lazım

Rabbim doguma giden arkadaşın yardımcısı olsun erkenmiş

Doğum gerçekleşmiş , anne ve bebek iyilermiş , bebek şu an kuvözde

Ooooo mamamiya nefsimmm ... öğle tam gün modu olmuş .. liste dışına çeyrek sopa tarifisinden faydalanacaksın tabii ki de

Canım benim sen ne izni ? vermeyiz

Şimdi baktım hedef kilona 4 kilo kalmış ... Mezun olmak için gereken %80 ne de 65.5 lar yetiyor ...
Bu hafta ve belki de önümüzdeki haftadan sonra istersen mezun bile olursun .. izin yok canom ... kelebek çok doğru demiş ... yüzdün yüzdün kuyruğundasın

Jillian örneği süper olmuş irmae

Yaşadığın kaza içinde çok geçmişler olsun , Rabbim yakınına da rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…