Ben bir ara 83 ucundan gördüm gibi ama sonra hastalıktan halissilasyon görüyom dedim galiba ...Kaptanim sayende oldu. Yaris olmasa coktan birakmistim. Aksam kilom kiyafetle net 60 bu arada. Bu gun sahur yapmayabilirim. Yesil cay kiraz sapi da iciyorum bakalim yarin neler olacak.
Öğlen yola çıktım, 7,5 saat direksiyon salladıktan sonra sonunda birinci durağa aile evime ulaştım çok şükür. Yolculukların bendeki ödem etkisini bildiğim için yemek konusunu minimal tuttum. Şimdi de kovayla yeşil çayımı demledim içiyorum. Ellerim baya şiş ama tartıldım çok şükür tartı memnun ediyor.
Seferi olduğum için niyetlenemedim bugün.
Sabah:
Hızlıca bir hindi fümeli salata
Bol su
Öğlen:
Yoldayken eşim bisküvi yerken bir tane aldım ben de. Yanında da yarım litre kadar su içtim.
Akşam:
İki köfte
100 gr yoğurt yedim kapattım yemek faslını
Şimdi de yarım litre yeşil çayımı içiyorum.Ausencia ek olarak birşey yapayım mı menü uygun mu kaptaniçem?
Abla 2 sene önce aynura abla konu açmıştı oraya gelip her gün herkes aynı sporu yapıp bildirim yapıyordu biz o zaman çok güzel incelmiştik takım içi böyle bir şey mi yapsak yineAhu060812 ablam ne der spor onun kanatları altında :)
Sabah baktım artidaydim.
Evet spor sart benimde vucud birakmos benimde hemem toparlanmam lazim bayramin 1. Gunu yavas yavas basliyacam)
Alıştıgım tek bir kişi var kuzum o da memlekete gitti hoş 10 gün önce biraz el attı yardımcım idare ederim dedim ama hastalık çıktı karşima iş başa düştü kuzum cam kabi gibiyorucu işler degil 3 tazmanya canavarırın halleteklerini toplamam lazım tabi birde yemek var...
Kaptanim sayende oldu. Yaris olmasa coktan birakmistim. Aksam kilom kiyafetle net 60 bu arada. Bu gun sahur yapmayabilirim. Yesil cay kiraz sapi da iciyorum bakalim yarin neler olacak.
Ben bir ara 83 ucundan gördüm gibi ama sonra hastalıktan halissilasyon görüyom dedim galiba ...
2 menü paylaşınca karistirdin, patatesi bugün yedim dahaOyyyy yolculuk ... benim en bi sevdiğim .... saatlerce direksiyon başında olsam gık demem
Canım benim perş.olduğu için kalsın elleme diyeceğim .. saat çok geç şu an .
Hazır tartıda memnun edici pozisyonda iken
Evet evet takım içi bu tarz bir şey hayalim ... dur bakalım ramazan bitsin , bayramda yavaş yavaş toparlansın kafalar ... yapalım tatlım... her türlü fikre açığım bu konuda
Dur bakalım yarın sabah ola hayrola ... geçen mısır , şimdi patates ... ikisi de glisemik indeksi yüksek gıdalar ... şu an ki fikrim bunlar senin metana derin cıııııız etkisi yapıyor .
yani ekmek ye ama patates,bezelye,mısır dan uzak dur ....
Ben ilk 2 gün köyde olurum .. Döner dönmez bende başlayacağım
eveet canım doğru yeni çıktın temizlikten sende.
O zaman görünen yerleri bir sil süpür ..toz al topla .. tamamdır
Ben salidan itibaren aynen yeseydim 63-64 olurdum kesin. Ben yersem iyi yerim maalesef
Canım ya , cidden iki keçi bir ipte gibi oldu bizim metalar ... güzel verebiliyoruz şükür ...
Yarış bana da iyi geldi ... toparlandım ... 60 derken 61..62...gidebilirdim bende ... sende aynen ..
Böyle ara ara yapalım biz en iyisi , tehlike çanları çaldığında
O halüsilasyonlarını ne çoook severim ben mortimmmmmmmmmmmmm
Yok yok dogrudur o . .Ben bir ara 83 ucundan gördüm gibi ama sonra hastalıktan halissilasyon görüyom dedim galiba ...
Allah bu guzel gunlerde arkadasin yardımıcısı olsunArkadaşlar dualarınızı bekliyoruz şu an doğumda Pinkstrap. Erken çok erken bir doğum bu. https://www.kadinlarkulubu.com/foru...in-dua-istiyoruz.1016327/page-2#post-51859964
2 menü paylaşınca karistirdin, patatesi bugün yedim dahamısır sıkıntılı evet bende. Bezelye zaten sevmem ve pek yemem. Bir kase bezelyeyi toplasan 3 5 senede yememisimdir.
Ben salidan itibaren aynen yeseydim 63-64 olurdum kesin. Ben yersem iyi yerim maalesef
Oyyyy yolculuk ... benim en bi sevdiğim .... saatlerce direksiyon başında olsam gık demem
Canım benim perş.olduğu için kalsın elleme diyeceğim .. saat çok geç şu an .
Hazır tartıda memnun edici pozisyonda iken
Evet evet takım içi bu tarz bir şey hayalim ... dur bakalım ramazan bitsin , bayramda yavaş yavaş toparlansın kafalar ... yapalım tatlım... her türlü fikre açığım bu konuda
Dur bakalım yarın sabah ola hayrola ... geçen mısır , şimdi patates ... ikisi de glisemik indeksi yüksek gıdalar ... şu an ki fikrim bunlar senin metana derin cıııııız etkisi yapıyor .
yani ekmek ye ama patates,bezelye,mısır dan uzak dur ....
Ben ilk 2 gün köyde olurum .. Döner dönmez bende başlayacağım
eveet canım doğru yeni çıktın temizlikten sende.
O zaman görünen yerleri bir sil süpür ..toz al topla .. tamamdır
Ya ben tutturamiyorum. Her seferinde olculu yemek istiyorum. Sonra batti balik misali cozutuyorum. Guzel kilo verdim ve su an gayet iyi hissediyorum sonra yine cozutma safhasi sonra yine diyet kısır döngü benim kiBugünse içimden yarına daha çok artı mı sorusu geçti ?
değişik bir metan var canım .. çözeceğiz bakalım .
Çabuk direnç gösterdi ama yarına yine inecektir az da olsa
Bende alırım ama senin kadar değil ... gerçi o kadar yemiyorum artık ... kaçamaklarım da ölçülü .. istemiyor içim .
O kadar bıkmışım ki saraycam kilodan ... yemek zevk vermiyor artık
Iyi tatiller canim. Bi de ben kullanabilsem arabayi. Bizde bayramin ilk gunu cikacaz ertesi gun donecegiz inşaallah . Esime yardimim olmayacak hic.Tamam o zaman böyle bırakıyorum ben de. Ben de çok severim araba kullanmayı, o yüzden eşime tica ediyorum uzun yolları paylaşıyoruz ama bayram trafiği başlamış ki öff istanbuldan 1,5 saatte çıktık bugün. Ki anadoluda oturuyoruz biz.Cumartesi sabah da tekrar bi 8 saatlik yola çıkacağız baya göçebe türkmen beyleri gibiyiz 10 gün boyunca. Yol da ödem yapıyor baya o yüzden yemeklere çok dikkat etmem lazım. Yarın öğlen güzel bir bildirim yaparım inşallah. Ay göçebe hayatımda bir de tartıyla geziyorum yarabbim. Bey "aha gitti hanımın kafa" modunda bakıyor bana.
Iyi tatiller canim. Bi de ben kullanabilsem arabayi. Bizde bayramin ilk gunu cikacaz ertesi gun donecegiz inşaallah . Esime yardimim olmayacak hic.
Bir keresinde otabanda aldim arabayi. Calisma varmis tek serite düştü arkada 2 kucuk cocuk ve esim. Oyle tedirgin oldum ki. Duracak yerde yok. Ondan sonra bir daha kullanmadim araba. Ozguven sıfır
Bir sekilde basarmam lazim. Cok lazim oluyor. Her yere esim kosusturuyor. Bu sene nasip olursa kizim ana okuluna basliycak. Mecburiyetten ogrenmek zorundayim. Aslinda biliyorum da o korkuyu yenmem lazim oncelikle. Jillian yaptim bunu da basaracagimCanım benim biliyorum o koltuğa alışmak zor. Şöyle söyleyeyim, ben kendiminde aracın içinde bulunduğum bir kazada hayatta çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim. 18 lerimde ilk ehliyeti alıp da koltuğa oturduğumda hep gözümün önüne o kaza anı geliyordu, zaman zaman hala yaşıyorum kafamın içinde ama geriye itiyorum. Sadece yakında sakin bir şekilde oturabilecek biriyle ya da tek başına kendini güvenli hissettiğin yerlerden başlayıp, yavaş yavaş alanı genişletmek. Eğer eşin destekliyorsa araba kullanmanı kendini yavaş yavaş at dışarı. Özel ders veren bayan hocalar da var. Benim annemin arkadaşı o hocalardan ders alıp 55 küsür yaşından sonra başladı araba kullanmaya, şimdi şehirler arası geziyor. Bir yerden yapacağım deyip tutup, dirayetle devam ettin mi oluyor. Sen jillian ablamızla spor yapan insansın, araba kullanmak nedir aşarsın bunları canım.
Tamam o zaman böyle bırakıyorum ben de. Ben de çok severim araba kullanmayı, o yüzden eşime tica ediyorum uzun yolları paylaşıyoruz ama bayram trafiği başlamış ki öff istanbuldan 1,5 saatte çıktık bugün. Ki anadoluda oturuyoruz biz.Cumartesi sabah da tekrar bi 8 saatlik yola çıkacağız baya göçebe türkmen beyleri gibiyiz 10 gün boyunca. Yol da ödem yapıyor baya o yüzden yemeklere çok dikkat etmem lazım. Yarın öğlen güzel bir bildirim yaparım inşallah. Ay göçebe hayatımda bir de tartıyla geziyorum yarabbim. Bey "aha gitti hanımın kafa" modunda bakıyor bana.
Ya ben tutturamiyorum. Her seferinde olculu yemek istiyorum. Sonra batti balik misali cozutuyorum. Guzel kilo verdim ve su an gayet iyi hissediyorum sonra yine cozutma safhasi sonra yine diyet kısır döngü benim ki
Bir keresinde otabanda aldim arabayi. Calisma varmis tek serite düştü arkada 2 kucuk cocuk ve esim. Oyle tedirgin oldum ki. Duracak yerde yok. Ondan sonra bir daha kullanmadim araba. Ozguven sıfır
Rabbim doguma giden arkadaşın yardımcısı olsun erkenmiş
Selamlar canlar...
Geçmişe bakamıyorum Menümu yazayım
Sabah 8:30
Beyaz peynir
Domates salatalık
Ceviz
Bir lokma ekmek
Çay
Öğlen 14 : 00
Arkadaşa gittim
Makarna salatası (hiç dayanamam)
İki küçük börek
Domates salatalık
Fırında patates
Çay
Günü kapattım
Yeşil çay
Su 2
Leslie 3 yapıldı 1 saate tamamladim
Ausencia ~~~ Ahu060812
Bende izne mi ayrılsam diye düşündüm başım çok kalabalık ev aranacak esya topalanacak taşınma işi eşimin 2 kampi var temmuz ağustos kızımın gençlik kampı var bide sağlık sorunları kelebek mezun olmadan ayrılma diyor
Cozutmasına cozutmamda iste hala beni etkiliyor
Canım benim biliyorum o koltuğa alışmak zor. Şöyle söyleyeyim, ben kendiminde aracın içinde bulunduğum bir kazada hayatta çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim. 18 lerimde ilk ehliyeti alıp da koltuğa oturduğumda hep gözümün önüne o kaza anı geliyordu, zaman zaman hala yaşıyorum kafamın içinde ama geriye itiyorum. Sadece yakında sakin bir şekilde oturabilecek biriyle ya da tek başına kendini güvenli hissettiğin yerlerden başlayıp, yavaş yavaş alanı genişletmek. Eğer eşin destekliyorsa araba kullanmanı kendini yavaş yavaş at dışarı. Özel ders veren bayan hocalar da var. Benim annemin arkadaşı o hocalardan ders alıp 55 küsür yaşından sonra başladı araba kullanmaya, şimdi şehirler arası geziyor. Bir yerden yapacağım deyip tutup, dirayetle devam ettin mi oluyor. Sen jillian ablamızla spor yapan insansın, araba kullanmak nedir aşarsın bunları canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?