Halledersin canım içimi ferah tut sen, dediğim gibi bayan hoca desteği ya da bir cesaretle kendi kendine dolaşa dolaşa o stresi atacaksın. :)
Sorma zaten kavimler göçü gibi ilerliyoruz, her gittiğimiz eve bir hediyeydi çikolata derken, eşim diyor artık beni de port bagaj olarak tepeye bağlar tartıyı yanına oturtursun diyeDedim kaçamak isteyince kızlar ne der bu cıss bir düşün istersen demeyi biliyorsun, cuma günü de tartı günübde ne diyeceğimi sen düşün o tartı gidecek dedim. Yalnız tartıyı da görünce kayınvalidem evi kapattık onlara taşınıyoruz diye korkabilie. Bayram bayram yüreğine inmesin kadıncağızın açıklaya açıklaya çıkaralım bari.
Saraycam senin orta ayarın yok, bi bulsan zaten sorun çözülecekteNeden acaba
Bacım naparsınız ? Daktırım geldimi angaraya ?Rabbim doguma giden arkadaşın yardımcısı olsun erkenmiş
Insallah bende oyle olacagima inaniyorumhoş geldin nisacın
Burda aradıgın motiveyi bulacagını ,incecik bir anne olacagını umuyorum canım :68;
Bencede daktırımı dinle mavişimBende izne mi ayrılsam diye düşündüm başım çok kalabalık ev aranacak esya topalanacak taşınma işi eşimin 2 kampi var temmuz ağustos kızımın gençlik kampı var bide sağlık sorunları kelebek mezun olmadan ayrılma diyor
Cozutmasına cozutmamda iste hala beni etkiliyor
Nisacım ev hanımımısın çalışıyormusun ?Insallah bende oyle olacagima inaniyorum
Son dakika golu atsam mıGünaydınnnnnnnnnnn
Hayırlı Cumalar herkese.....
Tartınızın mümkün mertebe yüzünüzü güldürdüğü bir gün olsun dilerim....
tebrik ederim mortim
Amin Begüşüm inşallah hayırlı cumalarkızlar günaydın,dualarımızın kabul olduğu hayırlı bir cuma dilerim
Teşekkürler mortim akşam giremem bugün niyetlenmedim o sebeple yazdım şimdidentebrik ederim mortim
Neden acaba
Hayırlı geceler az yemeli sahurlar kızlar
İftarda bi iki kepçe yoğurt çorbası içtim tıkandım resmen
Şimdi de sahurda 1 dilim ekmek lor peyniri 1 yumurta ve biraz meyve fındık yedim sahurda acıkmıştım
Allah yarın yardımcımız olsun bana bugün çok zor geçti. Bir gün kaldı diye düşünüyorum artık :) işe erken kalkmak olmasa rahatım :)
Bu arada suan 77.6 kilooyum.
Gunluk spor yapma imkanim var.
Daha once diyetisyen,akupunktur,spor merkezi maceralarim oldu ama maalesef surekli ve diaiplinli olmadi.
Günaydınnnn
kızlar bugün tatile son 1 gün laylay kıvamında geçer bugün
herkese mutlu günler
kilom :sabit
Hayırlı cumalar hatun kişiler
Tartıda bol eksili olsun inş .
Saraycam senin orta ayarın yok, bi bulsan zaten sorun çözülecekte
Hoşgeldin canım inan aradıgın disiplini burda arkadaş ve kaptanımızda bulabilirsin sen yeterki isteBu arada suan 77.6 kilooyum.
Gunluk spor yapma imkanim var.
Daha once diyetisyen,akupunktur,spor merkezi maceralarim oldu ama maalesef surekli ve diaiplinli olmadi.
Günaydın şekerler3,5-4 saat uyudum yine...
Hayırlı sabahlar. Ramazan'ın son cumasında hepimizin dileği, duası kabul olsun inşaAllah
Hadi geçtim kaleyeeeeeeSon dakika golu atsam mı
kızlar günaydın,dualarımızın kabul olduğu hayırlı bir cuma dilerim
herkese hayırlı cumalar
öncelikle dünkü menüm
sahur yok
iftar dısarda idik en iyi şekilde atlatmaya çalıştım
bır kase mercimek corbası
bir kase salata
iskenderin sadece donerinden ve yogurdundan az bir sekılde yedım.
çok az corba ile pide yedim.
2 lt su içildi
kadir gecesi ve dun tatlılarla mücadele ettim ayrıca ben kandıl sımıdıne bayılırım cıtır cıtır susamlı onaları da yemedım cok mutluyum:)
Ausencia bildirimimi aksam 7 gıbı yapsam olur mu?
ben bu hafta wc sorunumdan dolayı artılarla hep mücadele ettim.
aksama daha iyi olacak düşüncem var senin için uygunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?