Ben beğendim canim gule gule kullan
Sagol canim yaaa hayal gibiydi 6li rakamlar benim icin suan 66.800 gorunce tartida sook oldum bundan 4 yil once bu kilolardaydim ayyy cok mutluyum saraycam insallah eylulde 59-58 görürümTebrik ederimada81 demek ki durup durup bir anda vereceksin kilonu . Bende 400 gr eksideyim. Tek ogun yaradi bana
Hoş geldin aramıza :)hayırlı bayramlar
kolay gelsin
çok hoş canım güle güle kullan
Goreceksin bence hemde daha erken. Belki listeden ayrilmak sana daha iyi gelecekSagol canim yaaa hayal gibiydi 6li rakamlar benim icin suan 66.800 gorunce tartida sook oldum bundan 4 yil once bu kilolardaydim ayyy cok mutluyum saraycam insallah eylulde 59-58 görürüm))
Senide tebrik ediyorummm canim))
Gule gule kullan canim halini begendimiyi akşamlar kızlar
temizlik yaptım sonra market alışverişi, halı almaca derken ancak oturdum.
marketteki güllü lokunda aklım kaldı, ama alamadım alsam dibini bulacaktım biliyorum ,
kolay gelsinDun sahurdan sonra cam sildim perde yikadim. Simdi temizlik yapacagim. Hepinize iyi geceler
pide de yok artık ekmek de. arada yersem sadece siyez ekmeği yiyeceğim. derin dondurucuda biraz balkabaklı siyez ekmeğim var minik dilimler halinde. 2 ay kadar önce yapıp derin dondurucuya kaldırmıştım. ama tabi arada yiyeceğim.Canım tekrar özür , şimdi geleneksel cuma sonu bildirimimi yazarken , onu da ekleyeceğim ..Önce sohbete geleyim dedim ... o raporum uzun sürüyor
neyse ki pideler son buluyor artık .. birer parça da olsa .... kepekli ya da tb ekmek candır .. beyaz ekmek tüketimi pide ile son bulacak buna seviniyorum ...
Ve kızartmalarda kalkarsa iyi olur fulyacım
şu an 59 hayal gibi geliyor banaGoreceksin bence hemde daha erken. Belki listeden ayrilmak sana daha iyi gelecek
Bende en son 9 yil once 59 olmustum.
iyiki almamışsın. bizim kötü yanımız ayarımızın olmaması. halbuki alsak bile 1 tane yesek. yok illa hepsini...iyi akşamlar kızlar
temizlik yaptım sonra market alışverişi, halı almaca derken ancak oturdum.
marketteki güllü lokunda aklım kaldı, ama alamadım alsam dibini bulacaktım biliyorum ,
Canim banada 6 li rakamlar hayaldii inan zaman aliyor ama oluyor ... kiii benim metam cok yavas dengesiz bu yuzden hayal et cunku hayallerin gerceklesme gibi durumlari varpide de yok artık ekmek de. arada yersem sadece siyez ekmeği yiyeceğim. derin dondurucuda biraz balkabaklı siyez ekmeğim var minik dilimler halinde. 2 ay kadar önce yapıp derin dondurucuya kaldırmıştım. ama tabi arada yiyeceğim.
tefal actyfry da az yağda oluyor canım kızartmalar. bakma bu sefer iftarda pideyle yedim iyi olmadı ama sonra yaparsam ekmek yemeden et yemeklerinin yanında yiyeceğim. çeşit oluyor. sebze yemeği gibi düşün çok yağlı değil.
şu an 59 hayal gibi geliyor bana
iyiki almamışsın. bizim kötü yanımız ayarımızın olmaması. halbuki alsak bile 1 tane yesek. yok illa hepsini...
inşallah canımCanim banada 6 li rakamlar hayaldii inan zaman aliyor ama oluyor ... kiii benim metam cok yavas dengesiz bu yuzden hayal et cunku hayallerin gerceklesme gibi durumlari var)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?