Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrik ederim ada81 demek ki durup durup bir anda vereceksin kilonu. Bende 400 gr eksideyim. Tek ogun yaradi bana
Sagol canim yaaa hayal gibiydi 6li rakamlar benim icin suan 66.800 gorunce tartida sook oldum bundan 4 yil once bu kilolardaydim ayyy cok mutluyum saraycam insallah eylulde 59-58 görürüm ))

Senide tebrik ediyorummm canim ))

İyi akşamlar, oyy yorgunluktan bittim bittim dayanamadım yine bir sürü hazırlık yaptım kim yiyecekse
Halam da süründürüyor geliyim mi gelmiyim mi diye

Huzurlu bir bayram diliyorum herkese, huzur huzur ve de huzur en önemlisi bu benim için

Bugünkü menüm
Kismet oldu bugün orucumu tutum
Sahur
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
1 soda
İftar
2 kase caçık
1 tabak patlıcan salatası
Bol salata
1 tane içli köfte ( tuzuna bakmak için yedim)
2 ceviz
Ara civam percemi çayı
12 kiraz
Geldik ramazın sonuna rabbim tutugumuz oruçları kabul eylesin diger ramazana sağlıkla ailemizle birlikte kavuşmayı tekrar nasip ettsin
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...

Sagol canim yaaa hayal gibiydi 6li rakamlar benim icin suan 66.800 gorunce tartida sook oldum bundan 4 yil once bu kilolardaydim ayyy cok mutluyum saraycam insallah eylulde 59-58 görürüm ))

Senide tebrik ediyorummm canim ))
Goreceksin bence hemde daha erken. Belki listeden ayrilmak sana daha iyi gelecek

Bende en son 9 yil once 59 olmustum.

pide de yok artık ekmek de. arada yersem sadece siyez ekmeği yiyeceğim. derin dondurucuda biraz balkabaklı siyez ekmeğim var minik dilimler halinde. 2 ay kadar önce yapıp derin dondurucuya kaldırmıştım. ama tabi arada yiyeceğim.

tefal actyfry da az yağda oluyor canım kızartmalar. bakma bu sefer iftarda pideyle yedim iyi olmadı ama sonra yaparsam ekmek yemeden et yemeklerinin yanında yiyeceğim. çeşit oluyor. sebze yemeği gibi düşün çok yağlı değil.

Goreceksin bence hemde daha erken. Belki listeden ayrilmak sana daha iyi gelecek

Bende en son 9 yil once 59 olmustum.
şu an 59 hayal gibi geliyor bana

iyi akşamlar kızlar
temizlik yaptım sonra market alışverişi, halı almaca derken ancak oturdum.

marketteki güllü lokunda aklım kaldı, ama alamadım alsam dibini bulacaktım biliyorum ,
iyiki almamışsın. bizim kötü yanımız ayarımızın olmaması. halbuki alsak bile 1 tane yesek. yok illa hepsini...

Herkeseeeee iyi bayramlar rabbim bidahaki ramazana eriştirsin hepimizi.. oruclarimizi ve dualarımızı kabul eylesin insallah..

Hepinize Hayirli bayramlarrrrrrr bacilarim

Canim banada 6 li rakamlar hayaldii inan zaman aliyor ama oluyor ... kiii benim metam cok yavas dengesiz bu yuzden hayal et cunku hayallerin gerceklesme gibi durumlari var )))

iyi akşamlar kızlar. bol cısslı menüm geliyor ama karar aldım. bugün ramazan da bitti hayırlısıyla artık menüler hizaya girecek

sahur 03.30
1 kase sütlaç tarçınlı
1 dilim peynir
3 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 parça pide
domates salatalık

iftar 20.50
1 tane kıymalı biber dolması (bulgurlu)
4 köfte
3 yk taze fasulye
yoğurtlu semiz otu salatası

ara 21.30
1 kase sütlaç tarçınlı

ara 22.30
1 çay bardağı kefir

sahurla birlikte yatana kadar 1,5 lt su
40 dk yürüyüş

buzdolabında hala sütlaç var ama yeteri kadar yedim. o yüzden sütlaç sefası bitti yarından itibaren herşey kontrol altında. hedef cumaya 79.5 zira bugün 80.8 i gördüm

Herkese sevdikleriyle mutlu bayramlar gecirmesi dilegimle...
Sahur
2dilim kepekli ekmek
Menemen
1salatalik
1has yumurta
6 zytin

Iftar
3 yk patlican guvec
1,5kepce kurufasulye
1dilim kepekli ekmek
Salata
Ayran
3catal patates haslamasi

Ara
1 ortaboy seftali
2lokmacik muz
Su 1.5 litre
Cok yorgunum yatacagim
Oglum kac gundur ishal. Bugun 2kez doktora gittik. Temizlik derken spora mecalim yok. Erken yatacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…