Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

biliyor musunuz bugün içimde garip bir his oluştu. istediğim kiloya inme inancım güçlendi. zayıflayacağım ve daha önce aldığım kıyafetlerimi dolaptan çıkarıp yeniden giyeceğim. o kadar çok kıyafetim var ki inanın dolapta bekleyen bir bir gözümün önüne geldiler
evet o sütlacı sahur yetmezmiş gibi iftar sonrası da yedim hata ettim ama moralimi bozmayacağım.
bu arada 1 aydır şeker yemiyordum. vücut alışmış şekersizliğe. çok rahatsız etti beni. iyi oldu ama.

Aus köyden bildiriyor

Selamlar olsun tüm güzellere ... hamdolsun bi ramazanı daha bitirdik .

Ramazan bilançom 2.4 eksi tabii aralarda 60 lara çıktım ... o zaman 3 kilo ...

Artık tekrar düzenli menü zamanı . Bu hepimiz için geçerli

Sporda da tam gaz olacağız inşallah
.

Yarın ve pzt yine çok sık gelemem ... sonrasında evdeyim nasipse

Şimdi bi geçmişe döneyim

Selam. Herkese hayırlı bayramlar. Bayramda giremem merak etmeyin. Girmeye çalışırım ama eşim yanımda zor :))
Ausencia hedefin başım üstüne inşaallah başarırım :)

Hedefini baş ucuna koy da eflalim ... az gelmen sorun değil

Hemenn hepimiz öyle olacak ... kalabalıkta elime tel.almak enn sevmediğim şeydir benimde ...

Mor Vampirella canım menünü alıntılamıştım ama ... menü ve özellikle spır şahaneee

iyi bayramlar eflalimmmm .

Aminnnn canım sana da mutlu huzurlu bayramlar
Menün iyi ... hedefe devam

iyi akşamlar kızlar
temizlik yaptım sonra market alışverişi, halı almaca derken ancak oturdum.

marketteki güllü lokunda aklım kaldı, ama alamadım alsam dibini bulacaktım biliyorum ,

Güllü lokum güzel değil beeee ... cevizli olacak lokum

Menum
Sahur yok

Iftar
Yumurtali melemen
Yogurt
Salatalik

Bende hepinizin bayramini kutluyorum simdiden. Rabbim bir daha ki ramazana sag salim kavusmamizi nasip etsin.

Bu menüye tabii 400 daha gider daimi mortim

Iyi bayramlar canım

O zaman aynen devam ... çünkü bir kaşık yağ ile oluyor sanırım ... kullanmadım reklamların yalancısıyım :)

Bugun menu
Iftar
4 adet tavuk kofte
Semizotlu salata
Yarim kase yogurt
1 dilim ekmek ( ramazanin son gunu son dilim )

Ara
6 dilim kavun

1.5 lt su icildi .. Ausencia ve @Ahu060812 45 dakika ailece disarda yürüdük....

Canım gayet güzel bir iftar olmuş ... sporda gelince tutmayınnnnnn adayı

Herkeseeeee iyi bayramlar rabbim bidahaki ramazana eriştirsin hepimizi.. oruclarimizi ve dualarımızı kabul eylesin insallah..

Hepinize Hayirli bayramlarrrrrrr bacilarim

Aminnnnnnn . Iyi bayramlar cancağızımmm

iyi akşamlar kızlar. bol cısslı menüm geliyor ama karar aldım. bugün ramazan da bitti hayırlısıyla artık menüler hizaya girecek

Menünde hiç cız yok aslında ... menünde sadece çok şey var .. miktarlar fazla ...
Sütlaç çok mu yemek istedik ... onu öğle öğünü yerine sayıp küçük bir kase yemeli ... önünü arkasını ara öğünle desteklemeliyiz mesela ..
Ve tabii bunu ayda 1-2 kezden fazla yapmamalıyız .

Çok çok geçmiş olsun kuzucağa ...
Sabah sormuşsun ama maalesef cevaplayamadım .
Sende yanlış tercihler yapmışsın akşam menünde canım . Eğer kuru fasulyeyi çok yemek istiyorsan , mümkünse öğlen .. yanında ekmeksiz ve çorbasız ... bol salata ve yoğurt türevi ile ... ki sen önden patlıcan ardından patates yemişsin ...

evet o sütlacı sahur yetmezmiş gibi iftar sonrası da yedim hata ettim ama moralimi bozmayacağım.
bu arada 1 aydır şeker yemiyordum. vücut alışmış şekersizliğe. çok rahatsız etti beni. iyi oldu ama.

Kesinlikle moral bozmak yok fulya .
Evet kaçamaklar can sıkıyor ama oldu mu ? Oldu ... kaçamağı kaçtığı yerde bırakacağız.
Kararlı ol ... tam destek her daim benden

halı yorumları için tsk ederim kızlar

azcık renkli olması iyi oldu, klasik halida sevmiyorum ben böyle sürrealist olsun dedim

Canım güle güle kullan ..soft renkler çok severim .
Hem birden fazla renk iyidir ... ilerde başka bir yere ve eşyaya da uyar .
Nerden aldın ?

Ada nın tartıyı akşam telden haberleştik diye es geçmeyeyim burada yaaa ...

Kendilerini cuma ya beklerdik ama

Ben şu an daha çok yazıp seni zora sokcam diye kendimi dizginliyorum

Çıkıyorum zaten güzellik ...
Tam köşeye çekildim ... baktım kaynana yine mutfakta atom karınca mübarek hep iş bulur kendine ...

Bi bakayım yine icat etmiş

Ausencia kv şefkatli kollarindamisin cnm

cnm padişah tan aldım
süpürgesi vs güzel dümdüz bir hali
güzelde oldu içime sindi şimdi koltuk daha çok

menüye gelince, yumurta kalmamış evde dışarı çıkacaktık evde hiç birşey yoktu evdekilere salata, makarna yoğurt yaptım banada salata , yoğurt düştü. .eve geldim geç olmuştu 1 bardak kefir ile helallestik

ben ciddi ciddi baklavasiz geçirmeye niyetliyim, ama eşimin bi teyzesi çok güzel baklava yapar o yapmışsa bir dlm yerim ....

kv dede kadayıf yaptı ama , oraya gitme durumu biraz karışık gitmeye biliriz

saol canım benim

Ayy spır yazmışım iki gün yavaş cevaplarıma ve imla hatalarıma maruz kalacaksınız ...
Hep dedim .... telden yazmaktan nefret ediyorum

Abla telden çok zor ben girmiyorum bile insanı deli eder
telefonda ben de yazmıyorum valla sinir oluyorum. herkes nasıl yazıyor foruma bilmem. beceremiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…