- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Selam. Herkese hayırlı bayramlar. Bayramda giremem merak etmeyin. Girmeye çalışırım ama eşim yanımda zor :))
Ausencia hedefin başım üstüne inşaallah başarırım :)
İyi akşamlar, oyy yorgunluktan bittim bittimdayanamadım yine bir sürü hazırlık yaptım kim yiyecekse
Halam da süründürüyor geliyim mi gelmiyim mi diye
Huzurlu bir bayram diliyorum herkese, huzur huzur ve de huzur en önemlisi bu benim için
Bugünkü menüm
Kismet oldu bugün orucumu tutum
Sahur
1 k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
1 soda
İftar
2 kase caçık
1 tabak patlıcan salatası
Bol salata
1 tane içli köfte ( tuzuna bakmak için yedim)
2 ceviz
Ara civam percemi çayı
12 kiraz
Geldik ramazın sonuna rabbim tutugumuz oruçları kabul eylesin diger ramazana sağlıkla ailemizle birlikte kavuşmayı tekrar nasip ettsin
Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...
iyi akşamlar kızlar
temizlik yaptım sonra market alışverişi, halı almaca derken ancak oturdum.
marketteki güllü lokunda aklım kaldı, ama alamadım alsam dibini bulacaktım biliyorum ,
Menum
Sahur yok
Iftar
Yumurtali melemen
Yogurt
Salatalik
Bende hepinizin bayramini kutluyorum simdiden. Rabbim bir daha ki ramazana sag salim kavusmamizi nasip etsin.
pide de yok artık ekmek de. arada yersem sadece siyez ekmeği yiyeceğim. derin dondurucuda biraz balkabaklı siyez ekmeğim var minik dilimler halinde. 2 ay kadar önce yapıp derin dondurucuya kaldırmıştım. ama tabi arada yiyeceğim.
tefal actyfry da az yağda oluyor canım kızartmalar. bakma bu sefer iftarda pideyle yedim iyi olmadı ama sonra yaparsam ekmek yemeden et yemeklerinin yanında yiyeceğim. çeşit oluyor. sebze yemeği gibi düşün çok yağlı değil.
şu an 59 hayal gibi geliyor bana
iyiki almamışsın. bizim kötü yanımız ayarımızın olmaması. halbuki alsak bile 1 tane yesek. yok illa hepsini...
Bugun menu
Iftar
4 adet tavuk kofte
Semizotlu salata
Yarim kase yogurt
1 dilim ekmek ( ramazanin son gunu son dilim )
Ara
6 dilim kavun
1.5 lt su icildi ..Ausencia ve @Ahu060812 45 dakika ailece disarda yürüdük....
Herkeseeeee iyi bayramlar rabbim bidahaki ramazana eriştirsin hepimizi.. oruclarimizi ve dualarımızı kabul eylesin insallah..
Hepinize Hayirli bayramlarrrrrrr bacilarim
iyi akşamlar kızlar. bol cısslı menüm geliyorama karar aldım. bugün ramazan da bitti hayırlısıyla artık menüler hizaya girecek
sahur 03.30
1 kase sütlaç tarçınlı
1 dilim peynir
3 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 parça pide
domates salatalık
iftar 20.50
1 tane kıymalı biber dolması (bulgurlu)
4 köfte
3 yk taze fasulye
yoğurtlu semiz otu salatası
ara 21.30
1 kase sütlaç tarçınlı
ara 22.30
1 çay bardağı kefir
sahurla birlikte yatana kadar 1,5 lt su
40 dk yürüyüş
buzdolabında hala sütlaç var ama yeteri kadar yedim. o yüzden sütlaç sefası bittiyarından itibaren herşey kontrol altında. hedef cumaya 79.5 zira bugün 80.8 i gördüm
Herkese sevdikleriyle mutlu bayramlar gecirmesi dilegimle...
Sahur
2dilim kepekli ekmek
Menemen
1salatalik
1has yumurta
6 zytin
Iftar
3 yk patlican guvec
1,5kepce kurufasulye
1dilim kepekli ekmek
Salata
Ayran
3catal patates haslamasi
Ara
1 ortaboy seftali
2lokmacik muz
Su 1.5 litre
Cok yorgunum yatacagim
Oglum kac gundur ishal. Bugun 2kez doktora gittik. Temizlik derken spora mecalim yok. Erken yatacagim.
biliyor musunuz bugün içimde garip bir his oluştu. istediğim kiloya inme inancım güçlendi. zayıflayacağım ve daha önce aldığım kıyafetlerimi dolaptan çıkarıp yeniden giyeceğim. o kadar çok kıyafetim var ki inanın dolapta bekleyenbir bir gözümün önüne geldiler
evet o sütlacı sahur yetmezmiş gibi iftar sonrası da yedim hata ettim ama moralimi bozmayacağım.
bu arada 1 aydır şeker yemiyordum. vücut alışmış şekersizliğe. çok rahatsız etti beni. iyi oldu ama.
halı yorumları için tsk ederim kızlar
azcık renkli olması iyi oldu, klasik halida sevmiyorum ben böyle sürrealist olsun dedim
menümü yazayım
sabah
1 dlm peynir
3 zeytin
2 dlm sucuk
öğlen
1 leğen salata
1 kase yoğurt
akşam
1 bardak kefir
ada ile spor yaparım diye konuştum
ama çocuklar bırakmadı
Ausencia teşekkür ederim menü yorumun için kaptanım :)
Abla telden çok zor ben girmiyorum bile insanı deli eder
Ayy spır yazmışımiki gün yavaş cevaplarıma ve imla hatalarıma maruz kalacaksınız ...
Hep dedim .... telden yazmaktan nefret ediyorum
Abla telden çok zor ben girmiyorum bile insanı deli eder
Ben şu an daha çok yazıp seni zora sokcam diye kendimi dizginliyorum
He yaaa ... pc den seksen sayfaya yetişiyorum da burdan çok gıcık ..
Neyse mecbur bu iki günde azıcık profesyonelleşirim belki
Bak tek alıntıda fena değilim gibi
Ben şu an daha çok yazıp seni zora sokcam diye kendimi dizginliyorum
Bu saatte
Çıkıyorum zaten güzellik ...
Tam köşeye çekildim ... baktım kaynana yine mutfaktaatom karınca mübarek hep iş bulur kendine ...
Bi bakayım yine icat etmiş
saol canım benimO zaman aynen devam ... çünkü bir kaşık yağ ile oluyor sanırım ... kullanmadım reklamların yalancısıyım :)
Menünde hiç cız yok aslında ... menünde sadece çok şey var .. miktarlar fazla ...
Sütlaç çok mu yemek istedik ... onu öğle öğünü yerine sayıp küçük bir kase yemeli ... önünü arkasını ara öğünle desteklemeliyiz mesela ..
Ve tabii bunu ayda 1-2 kezden fazla yapmamalıyız .
Kesinlikle moral bozmak yok fulya .
Evet kaçamaklar can sıkıyor ama oldu mu ? Oldu ... kaçamağı kaçtığı yerde bırakacağız.
Kararlı ol ... tam destek her daim benden
Ayy spır yazmışımiki gün yavaş cevaplarıma ve imla hatalarıma maruz kalacaksınız ...
Hep dedim .... telden yazmaktan nefret ediyorum
telefonda ben de yazmıyorum valla sinir oluyorum. herkes nasıl yazıyor foruma bilmem. beceremiyorum ben.Abla telden çok zor ben girmiyorum bile insanı deli eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?