Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi bakalım ... yazdım yazı .. bunları bi köşeye not alalım , ada ne yerse kilo verir .. ama çekirdek ve wc de olabilir
Ben sanirim yiyeyerek kilo veriyorum kaptanim ama soyle ara ogun olmsyacak iki ogun yenilecek saglam yenilecek gunlukte 1 saatte spor yapilacak tam bi karatay gibi ilk hafta bunu deniyecem...doymazsam biseyler yeme istegim artiyor bunu biliyorum bu yuzden iki ogun saglam bi sekilde yiyecem ))

Ben çıkıyorum güzeller ... Kuaföre ... baba oğulda berbere ..

Hep son güne bırakılır ya bu işler sonra duş hazırlık ..köy faslı

Köyde telden girerim mümkün oldukça .. hatta bol bol mümkün olur geç saatlerde :))

Herkes yediğini içtiğini dikkatli tüketsin ... Bayram sonu vahlarla ahlarla zaman geçirmeyelim

İftar sonrası gelirim inşallah

Bu hafta bunu dene aynen .... zaten bunu hep söylüyordun sen ... .

Neyse doy bakalım iyice , daha da ağzı açma iki öğün arası ... inşallah formulün budur

Ayyy ayni bennnn once Allaha emanetler kuzularımız... o an neler geciyor insanin aklindan benim direkt kalp atislarim degisiyor aninda 300 -500 atıyor

Ayyy ayni bennnn once Allaha emanetler kuzularımız... o an neler geciyor insanin aklindan benim direkt kalp atislarim degisiyor aninda 300 -500 atıyor

Aynen canım ... eşim diyor tamam sen arızasın bu konuda ama çocuğa belli etme ...

En azından onu başarmaya çalışıyorum ... bakkala mı yolluyorum ... tülün arkasından gizli gizli bakıyorum , giriyor çıkıyor ..yürüyor ...köşeyi dönüyor .... hooooop depar atıp öteki cepheyi gören pencereye gidiyorum evde sonra apt . girip yukarı çıkarken , hiç bir şey olmamış gibi kapıyı açıyorum

Haha canim yaaaa annelik boyle biseymis ) ben bide esime bile güvenmem onlar gelinceye kadar surekli balkona cikarim arada ararim ne yapiyorsunuz derim ..kafayi yedimmmm ))

Selam. Herkese hayırlı bayramlar. Bayramda giremem merak etmeyin. Girmeye çalışırım ama eşim yanımda zor :))
Ausencia hedefin başım üstüne inşaallah başarırım :)

Ben geldim menümü vereyim hemen bugünkü :)

Sabah: 3 yk menemen, 1 dl ekmek, peynir
Ara: 2 kayısı
Öğle: 4 kuru köfte, ayran aşı
Ara: 1 dl kavun, 1 dl karpuz
Akşam: Semizotu yemeği, ayran aşı

Su: 1,5 şimdilik 2 yi geçerim yatmadan
Spor: Leslie 3 mile, 5 Plie squat, 5 Leg swing, 5 Side lunge Toplam 45 dk Ahu060812

Valla benimde nadir kaptan bilirrr
Ben üstüne + gram görürüm bi de
Demir eksikliği ve d vitamini eksikliğim var ikisi de kilo vermeyi yavaşlatırmış öğrendim bunu moralman da çöktüm ilaçları kullansam kilo yapıyo kullanmasam eksikliği de kilo verdirmiyo ne yapsam bilemedim

Canim ayni bende sıkinti bende de var benimde ilac kullanmam lazim .. ramazan oncesi 3 kere kullandim nasil istah acti anlatamam sana suursuzca yemistim zor tutmustum kendimi...bende ilacsiz yontem ariyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…