Ben sanirim yiyeyerek kilo veriyorum kaptanim ama soyle ara ogun olmsyacak iki ogun yenilecek saglam yenilecek gunlukte 1 saatte spor yapilacak tam bi karatay gibi ilk hafta bunu deniyecem...doymazsam biseyler yeme istegim artiyor bunu biliyorum bu yuzden iki ogun saglam bi sekilde yiyecem
Hadi bakalım ... yazdım yazı .. bunları bi köşeye not alalım , ada ne yerse kilo verir .. ama çekirdek ve wc de olabilir
Ben sanirim yiyeyerek kilo veriyorum kaptanim ama soyle ara ogun olmsyacak iki ogun yenilecek saglam yenilecek gunlukte 1 saatte spor yapilacak tam bi karatay gibi ilk hafta bunu deniyecem...doymazsam biseyler yeme istegim artiyor bunu biliyorum bu yuzden iki ogun saglam bi sekilde yiyecem))
Ayyy ayni bennnn once Allaha emanetler kuzularımız... o an neler geciyor insanin aklindan benim direkt kalp atislarim degisiyor aninda 300 -500 atıyorAminnnn canım amin ...
Bende artık üzerimde ne varsa fırlardım herhalde ... zaten sıyrığım o konuda ...
geçen hafta davetliyiz bir yere .. eşim geldi işten , balkondan yusufu da çağır arkada oynuyor dedim öyle çıkın eve ..
neyse bakıyorum eşim siteyi tur atıyor ...aradım n 'oldu ? Yusufu arıyorum dedi sakin ....
Ne araması ...
nasıl aramak ...
neden arıyorusun ... ben bir anda kafayı sıyırdım ...
O da eee yok arıyorum diyor ... nasıl yook , nerde yoook ben yine manyağa bağladım ...
Hemen fırlıyordum ki kapıdan , tel çaldı ... bulunca hemen aratmış yusufa .. 12 bloklu site .. tek giriş ... güvenlik ... sokak çocuk kaynıyor .. adam bir yere bakarken onlar diğer tarafa koşabiliyor :))
Ama ben o anda yazdım da yazdım kurdum da kurdum
Ayyy ayni bennnn once Allaha emanetler kuzularımız... o an neler geciyor insanin aklindan benim direkt kalp atislarim degisiyor aninda 300 -500 atıyor
Haha canim yaaaa annelik boyle biseymisAynen canım ... eşim diyor tamam sen arızasın bu konuda ama çocuğa belli etme ...
En azından onu başarmaya çalışıyorum ... bakkala mı yolluyorum ... tülün arkasından gizli gizli bakıyorum , giriyor çıkıyor ..yürüyor ...köşeyi dönüyor .... hooooop depar atıp öteki cepheyi gören pencereye gidiyorum evdesonra apt . girip yukarı çıkarken , hiç bir şey olmamış gibi kapıyı açıyorum
Bayramdan sonra senide alacagız aramıza bak o inatcı kilolar nasıl gidecek
O nasıl öyle maşallah ben göremiyorum hiç öyle şeyler
Valla benimde nadir kaptan bilirrrO nasıl öyle maşallah ben göremiyorum hiç öyle şeyler
Ben üstüne + gram görürüm bi deValla benimde nadir kaptan bilirrr
Canim ayni bende sıkinti bende de var benimde ilac kullanmam lazim .. ramazan oncesi 3 kere kullandim nasil istah acti anlatamam sana suursuzca yemistim zor tutmustum kendimi...bende ilacsiz yontem ariyom...Ben üstüne + gram görürüm bi de
Demir eksikliği ve d vitamini eksikliğim var ikisi de kilo vermeyi yavaşlatırmış öğrendim bunu moralman da çöktüm ilaçları kullansam kilo yapıyo kullanmasam eksikliği de kilo verdirmiyo ne yapsam bilemedim
Canim ayni bende sıkinti bende de var benimde ilac kullanmam lazim .. ramazan oncesi 3 kere kullandim nasil istah acti anlatamam sana suursuzca yemistim zor tutmustum kendimi...bende ilacsiz yontem ariyom...
Yemekleri yogurtsuz ye canim..kirmizi et ve ciger tukey bol salata ile ben cigeri hic sevmem ama hafta iki gun yemeye calisacam...Bende öyle gece 12 aklıma yemek geliyo şu demiri içince
hayırlı bayramlarSelam. Herkese hayırlı bayramlar. Bayramda giremem merak etmeyin. Girmeye çalışırım ama eşim yanımda zor :))
Ausencia hedefin başım üstüne inşaallah başarırım :)
kolay gelsinBen geldim bir baktım geri kacıyorum kendimi mutfaga adadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?