Selam cısların cosların tadına baktım. Midem felaket bir daha tövbe, ıyyyyyyyyyyyyyyyy mideye resmen işkenceymiş
Gitti bir gün diyeyim. İki gün çabucak geçsin
bayramın 1. günü menüm gelsin
sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
parmesan peyniri
2 zeytin
1 parça ızgara sucuk
salata
7 çiğ kaju 5 çiğ badem
ara 11.00
3 kayısı 2 yudum kefir
ara 15.00
1 bardak kefir (1 tk ketentohumu, az matcha çayı tozu)
akşam 18.40
salata (light ton balığı, 1 dl tulum peyniri, çeri domates, kuzukulağı, pancar turşusu, köz kapri biber, zeytinyağı, elma sirkesi, 1,5 tk ketentohumu)
acıkırsam biraz kefir içerim yoksa içmem
yatana kadar 3,5 lt su
Kapak resmine senin merdaneli
Iyi bayramlar canımmmmm .
Sütlaç faciasından sonra bayramı süüper geçireceğine eminimmmm.
Bal olur , lokum olur ...
Aman güzelim aynen devam .
En en en min. Sedacım
Iyi bayramlaaar dilerimmmm
iyi bayramlar canımmm.
Süpersinnnnnnn sen beeeee diyet kitabı yazdıracağım sana
Bayram menum gelsin
Sabah
Bi has yumurta
Bi salatalik
2dilim ekmek
Kayisi form cay
Ara
2lokma simit
Ogle
1 avuc dut
6 cig findik
2 ceviz
Ara
5 tane uzum
1cay bardagi sekersiz turk kahvesi
Aksam 19.00
2has yumurta marul nane maydonoz salatalik bol isot salata
Su 2.5litre
Spor 3mil leslile
Ayyy beynim döndü. İki gün içinde iki şehir değiştirdik. Yol yorgunluğu bayram ziyaretleri vs. derken ne yaptığımı bilemedim ben yeme içme konusunda.
Yarin dönüyoruz Antalya'ya. Yarin da dahil olmak üzere düzene girerim ben artik menü konusunda. Bugün her gittiğimiz yerde inanılmaz ısrar kıyamet, yedirdiler bir şeyler. Reddettim bolca ama anca bu kadarla kurtarabildim paçayı.
Yarından itibaren gruba gelişlerim de eski haline döner. Tartım yanımda değil, umarım beni üzmez
merhaba canlar hayirli huzurlu mutlu ve bol eksili bayramlar herkese
kaptanim kilo bildirimi yapamadim ama merak etmeyin burya gelemesemde diyetten kopmuyorum artik yeme aliskanligim degisti resmen cok mutluyum
Allah razi olsun sizlerden aldigim bilgilerle gayet iyi gidiyor daha oncelri kilo verdigimde kansizlik, demir eksikligi, vitamin eksiklikleri halsizlik bitkinlik daha bi suru problem cikardi simdi kendimi cok iyi hissediyorum elhamdulillah hele benim asil problemim basenlerden tam 5 cm inceldigimi gormek basli basina buyuk bir olaycunku her tarafimdan 5-6 cm giderdi basenden sadece 1 veya 2 cm hele bacak kalinligimki 60cm nin altina dusmezdi simdiyse 56 oldu herneyse sozun ozu kio veriyorum ( gram gramda olsa) ve cok mutluyum gelelim kilo bildirimime
gecen hafta 68,800
bu hafta 68,300
fark 500gr
kaptanim sen 68,500 ol yeter demistin bende sana jest yapim dedim
Merhaba hanımlar, ancak gelebildim ben de.
İlk olarak menü bildirimimi yapayım.
Kahvaltı:
1 dilim çörekotlu peynir
1 parça örgü peynir
2 dilim sucuk
Yarım yumurta (tavada)
Avuç içi kadar yufka ekmek
Öğlen:
Bulgurlu biber ve patlıcan dolmadan yarımşardan toplamda 1 tane
1 kase yoğurt
Akşam:
Tavuk ve kapya biber sote 1 porsiyon
1 yk zeytinyağlı imam bayıldı (kızartılmamış)
1 kase yoğurt
1 bardak acılı şalgam
Güllaç ve taş kadayıf vardı ama bugün bulgurlu da olsa dolma ve sucuj yediğim için yemedim yarın bir parça tadına bakarım belki.
Ama asıl sorunum üst üste yolların getirdiği ödem ve wc probleminden dolayı çok şişim o yüzden de twtlıya hiç bulaşmadım.
Bu arada spor olarak da 2 saatlik bir yürüyüşüm var.Ahu060812
Misafirden anca gelebildim
Kalabalık olunca menüde biraz dagınıklık olsada sonunda toparlaya bildim cisiz cosuz final yaptık bugün şükkür
Bu günkü menü
Sabah 1 dilim köypeyniri
1 kaşık kadar çökelik
Domates sallatalık
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara. Yok
Öğlen
1 kase ayran aşı çorbası
4 kaşık etli taze fasülye (içinde 3 parca et vardı suyunuda almadımm)
Ara 2 ceviz
Annemde 1 sade kahve içttim
Aksam evde kalabalık olunca ayak üstü 3-4 tane lahana sarması attım aģzıma
Ara 12 kiraz +2 yer fıstıgı
Akşam aslında canım salata yapmak istedi fırsatim hiç olmadı....
Ayyyy nasıl yani ayrilamiyoruz izne öylemi? kız aus naptin sen ,
Herkese iyi bayramlar kızlar malum yoğun günler hep beklediğim günler -22 kilonun sergilenmesi 70 yaşındaki dedeler bile farketti yaaa artık gam yemem.darısı kurbana hedefe ulaşmış bi şekilde inşaaalllllaaaah şaşırtmaya devam...yalnız bugünün sloganı senide böyle zayıf görecekmiydik oldu haytımda ilk kez zayıfladığım için... bugün gezmeler yarında artık evde misafir ağırlamalar başlar her bayram olduğu gibi eşim evdeyken iş yapar tadilat vs..yalnız bu sefer işi abartmış merdivenleri badana yapacağım diyor Allah sonumu hayretsin
Ablamda gidiyor salı günü Çarşamba mangala misafir..cumaya inşallah kv tartısı aramayız ha kaptan
Baklava yemedim tatlı olarak, trileçe ve sütlaç hım birde aşure
Ucundan mı baktınn eflallll ... midem kötü diyince epey yedin hissi geldi vana,sağdan sağdan
Süper menüü... hele de bu tarz salataların hastası benim için
Eve döner dönmez bi salata şöleni yapayım bende ... favorim peynir , ceviz bol isot ...
Kesinlikleemin ol kontrol bende
benim canım hiçbirşey istemedi. zaten tatlı almamıştık. çikolatayı da canım istemedi yemedim. şeker gerçekten bünyeyi alt üst ediyor. sağlıklı beslenmeden önce farkında değildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?