Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bayramın 1. günü menüm gelsin

sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
parmesan peyniri
2 zeytin
1 parça ızgara sucuk
salata
7 çiğ kaju 5 çiğ badem

ara 11.00
3 kayısı 2 yudum kefir

ara 15.00
1 bardak kefir (1 tk ketentohumu, az matcha çayı tozu)

akşam 18.40
salata (light ton balığı, 1 dl tulum peyniri, çeri domates, kuzukulağı, pancar turşusu, köz kapri biber, zeytinyağı, elma sirkesi, 1,5 tk ketentohumu
)

acıkırsam biraz kefir içerim yoksa içmem

yatana kadar 3,5 lt su

Selam cısların cosların tadına baktım. Midem felaket bir daha tövbe , ıyyyyyyyyyyyyyyyy mideye resmen işkenceymiş
Gitti bir gün diyeyim. İki gün çabucak geçsin

Ucundan mı baktınn eflallll ... midem kötü diyince epey yedin hissi geldi vana,sağdan sağdan

bayramın 1. günü menüm gelsin

Süper menüü... hele de bu tarz salataların hastası benim için

Eve döner dönmez bi salata şöleni yapayım bende ... favorim peynir , ceviz bol isot ...

Bayramlaşmalara devammm ...

Birazdan da biz çıkarız ... sonra yarın yine gelen giden .

Bayram menum gelsin
Sabah
Bi has yumurta
Bi salatalik
2dilim ekmek
Kayisi form cay

Ara
2lokma simit

Ogle
1 avuc dut
6 cig findik
2 ceviz

Ara
5 tane uzum
1cay bardagi sekersiz turk kahvesi

Aksam 19.00
2has yumurta marul nane maydonoz salatalik bol isot salata

Su 2.5litre
Spor 3mil leslile

Sabah esimle oglum icin hamur mayaladim gozleme yaptim.Hic yemedim.
Esim patates kizartti.Sadece bi tane aldim.
Insallah boyle devam eder.
Kacamak yapinca yaptigim spor bosuna gidiyormus gibi geliyor.Bana yorgunluk kaliyor .

Iyi aksamlar herkese

Ayyy beynim döndü. İki gün içinde iki şehir değiştirdik. Yol yorgunluğu bayram ziyaretleri vs. derken ne yaptığımı bilemedim ben yeme içme konusunda.

Yarin dönüyoruz Antalya'ya. Yarin da dahil olmak üzere düzene girerim ben artik menü konusunda. Bugün her gittiğimiz yerde inanılmaz ısrar kıyamet, yedirdiler bir şeyler. Reddettim bolca ama anca bu kadarla kurtarabildim paçayı.

Yarından itibaren gruba gelişlerim de eski haline döner. Tartım yanımda değil, umarım beni üzmez

merhaba canlar hayirli huzurlu mutlu ve bol eksili bayramlar herkese
kaptanim kilo bildirimi yapamadim ama merak etmeyin burya gelemesemde diyetten kopmuyorum artik yeme aliskanligim degisti resmen cok mutluyum
Allah razi olsun sizlerden aldigim bilgilerle gayet iyi gidiyor daha oncelri kilo verdigimde kansizlik, demir eksikligi, vitamin eksiklikleri halsizlik bitkinlik daha bi suru problem cikardi simdi kendimi cok iyi hissediyorum elhamdulillah hele benim asil problemim basenlerden tam 5 cm inceldigimi gormek basli basina buyuk bir olay cunku her tarafimdan 5-6 cm giderdi basenden sadece 1 veya 2 cm hele bacak kalinligimki 60cm nin altina dusmezdi simdiyse 56 oldu herneyse sozun ozu kio veriyorum ( gram gramda olsa) ve cok mutluyum gelelim kilo bildirimime
gecen hafta 68,800
bu hafta 68,300
fark 500gr
kaptanim sen 68,500 ol yeter demistin bende sana jest yapim dedim

Merhaba hanımlar, ancak gelebildim ben de.

İlk olarak menü bildirimimi yapayım.

Kahvaltı:

1 dilim çörekotlu peynir
1 parça örgü peynir
2 dilim sucuk
Yarım yumurta (tavada)
Avuç içi kadar yufka ekmek

Öğlen:
Bulgurlu biber ve patlıcan dolmadan yarımşardan toplamda 1 tane
1 kase yoğurt

Akşam:
Tavuk ve kapya biber sote 1 porsiyon
1 yk zeytinyağlı imam bayıldı (kızartılmamış)
1 kase yoğurt
1 bardak acılı şalgam

Güllaç ve taş kadayıf vardı ama bugün bulgurlu da olsa dolma ve sucuj yediğim için yemedim yarın bir parça tadına bakarım belki.
Ama asıl sorunum üst üste yolların getirdiği ödem ve wc probleminden dolayı çok şişim o yüzden de twtlıya hiç bulaşmadım.

Bu arada spor olarak da 2 saatlik bir yürüyüşüm var. Ahu060812

Misafirden anca gelebildim
Kalabalık olunca menüde biraz dagınıklık olsada sonunda toparlaya bildim cisiz cosuz final yaptık bugün şükkür
Bu günkü menü
Sabah 1 dilim köypeyniri
1 kaşık kadar çökelik
Domates sallatalık
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara. Yok
Öğlen
1 kase ayran aşı çorbası
4 kaşık etli taze fasülye (içinde 3 parca et vardı suyunuda almadımm)
Ara 2 ceviz
Annemde 1 sade kahve içttim
Aksam evde kalabalık olunca ayak üstü 3-4 tane lahana sarması attım aģzıma
Ara 12 kiraz +2 yer fıstıgı
Akşam aslında canım salata yapmak istedi fırsatim hiç olmadı....

Kapak resmine senin merdaneli yapalım iştah kapatıyor

Ayyyy nasıl yani ayrilamiyoruz izne öylemi? kız aus naptin sen ,

Herkese iyi bayramlar kızlar malum yoğun günler hep beklediğim günler -22 kilonun sergilenmesi 70 yaşındaki dedeler bile farketti yaaa artık gam yemem.darısı kurbana hedefe ulaşmış bi şekilde inşaaalllllaaaah şaşırtmaya devam...yalnız bugünün sloganı senide böyle zayıf görecekmiydik oldu haytımda ilk kez zayıfladığım için... bugün gezmeler yarında artık evde misafir ağırlamalar başlar her bayram olduğu gibi eşim evdeyken iş yapar tadilat vs..yalnız bu sefer işi abartmış merdivenleri badana yapacağım diyor Allah sonumu hayretsin
Ablamda gidiyor salı günü Çarşamba mangala misafir..cumaya inşallah kv tartısı aramayız ha kaptan

Önce sabah ki gözlemeyi yemedipin için tebrikler ...
Bu şekilde devam edersen inan bana bir müddet sonra ... yediğin kaçamakla mutlu değil ... yemediğin kaçamakla gurur duygusu oturacak hayatına ...
Sonra tartı yavaş yavaş aşağıya inecek ve artık kaçamak yapmaya kıyamayacaksın .

Umarım beni de üzmez :)
Liste sorumluluğunu aldığın hafta ... şi di yarın tartıl ... inşallah artılar olmasın ama ola ki var ... hemen bir acil önlem paketine geçelim ... yarın haberdar et beni de tartıdan .

Ne güzel jest ...
Iyi bayramlar mirjam .
Ne mutlu sana ki ... o düzeni oturtabildin .
Gr gr kilo almaktan bin kat iyidir gr gr vermek ...
Öyle böyle derken 60 ları da göndereceğiz gör bak .

Menün güzel elifcim . Bulunduğun ortamdan soyutlanmadan diyete uymuşsun bu önemli .
Yolculuk faslı şu an yok değil mi ?
Bir müddet stabilsiniz:)
Ödem şiş gider ... yapma fırsatın olursa kabuk tarçın,karanfil,yeşil elma,limon,zencefil demle iç ....

Sende gayet iyi atlatmışsın efserim ...bu akşamı bende ayak üstü dolma ile atlattım .

Ayyyy nasıl yani ayrilamiyoruz izne öylemi? kız aus naptin sen ,

:) dur dur no panic ... bu izinle birlikte 2017 hakkınız bitti . Ben demiyorum kurallar diyor.
Yani ada ve sen ve kelebekte şuan izinde ... döndüğünüzde ... bu sene sonuna kadar izin hakkınız yok canım.

Amaaaan diyeyim dilini ısır ... bak herkes bir şekilde tuttu fermuarı ... hedefe kitlendi.
Bayramda yedi yedi kilo veremedi dedirtmeyeceğiz arkamızdan :)
Sen tut gırtlağı gülüm .... kurbanda ... amaaaan bunun da havası tek bayramlıkmış demesinler :)

Sana güzellll hedef koydum ... zaten sabittin cezan var ... başımla beraber dedin ... göreyim senii.

Mangala da bi çare bul ... oatlucan biber ye sen ... et şişirmesin ...

Hadi öpüldün ...

Aus gider ... ayak tabanlarım ağrıyoru geçtim ... insan sesinden kulaklarım uğulduyor ...

Evciyim zaten ... evimi de özledim . Ya yarın akşam ya salı sabahı dönüş nasipse eve .

Yarın daha da yoğun ... gitme ve gelmeler yan köylere de parsellenecek :)

Gidip yatayım en iyisi ...

Bi de görümcemin oğlu var 1.5 yaşında ... uyku nedir bilmiyor ... (muş) ... iki gündür ben uyutuyorum ... 10 dk da mışıl mışıl ..
Sabah körü uyanır şimdi ... bana yollayın dedim :))) uyanınca ...

Ve bebek özlemişim ben ya ....

Hadi iyi geceleeeer her birinize ...

Baklava yemedim tatlı olarak, trileçe ve sütlaç hım birde aşure sarma ile karışınca midem mahvoldu. Aman tövbe, uzun süre yemeyince midem isyan etti iyi de oldu bana oh sabaha kadar karnım gur gur ayy fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…