Ne yaman celişki şimdi sorsan canım hiç bir şey istemiyor oturacam iki lokmayla kalkacagımcanimmm gurul dayan migde candır, bende bugün az ondan bundan derken tokum şuanhocam hoşuma gitmiyor bu durum
Ne yaman celişki şimdi sorsan canım hiç bir şey istemiyor oturacam iki lokmayla kalkacagım
Dikkat kuzum.şu iki günü atlatırsak gerisi kolay..
.
acil önlem paketi nasıl? Ne yapicaz farklı olarak
Amaaaan diyeyim dilini ısır ... bak herkes bir şekilde tuttu fermuarı ... hedefe kitlendi.
Bayramda yedi yedi kilo veremedi dedirtmeyeceğiz arkamızdan :)
Sen tut gırtlağı gülüm .... kurbanda ... amaaaan bunun da havası tek bayramlıkmış demesinler :)
Sana güzellll hedef koydum ... zaten sabittin cezan var ... başımla beraber dedin ... göreyim senii.
Mangala da bi çare bul ... oatlucan biber ye sen ... et şişirmesin ...
Hadi öpüldün ...
benim de canım kahve istedi ama tembellikten yerimden kalkamıyorumNe temiz kalpliyimmmmm ... görümcem sesleniyor ... yenge kahven hazır
Baklava yemedim tatlı olarak, trileçe ve sütlaç hım birde aşuresarma ile karışınca midem mahvoldu. Aman tövbe, uzun süre yemeyince midem isyan etti iyi de oldu bana oh sabaha kadar karnım gur gur ayy fenayım
Güzel arkadaşlarım, kalbi güzellerim hepinizin bayramı kutlu olsun...hepiniz mutlu olun...
Günaydın nnnnnnm bu arada sabah kahvesi içiyorumbalkon takimlarim geleydi daha güzel icerdim
acil önlem paketi nasıl? Ne yapicaz farklı olarak
Daha tartılmadım. Ayrıca regl oldum dün. Erken oldu bu kez 5 gün kadar.
Herkese iyi bayramlar dün gelmemedim foruma :)
Akşama kadar bayram gezmeleri yaptık akşam da oturdum ders çalıştım kpss ye hazırlanmaya başladım 2 gündür düzenli çalışmaya çalışıyorum.
Dünkü menümde bayram kaçamakları var devam ettiremedim diyeti söylemesem daha iyi heralde
benim de canım kahve istedi ama tembellikten yerimden kalkamıyorum
iyi olur vallaSana da benim görümceden yollayım bi tane ...:)
Benim kullandıgı antibiyotik midemi mahfetti kuzum aldıgım an midem bulanıyor daha bitmedide ne yapacagım bilmiyorum bayram sonu bir doktora görüneyim ilacı kullanamıyacagım artıkÖyle oluyor efsercim , leptin karin doyuyor cnm , benimde dün fena değildi 5_6 sarma 1 sarma kadayıf ama fincan ici kadar , birde yarım dlm baklava , akşam gorumcenler geldi kestaneli pasta getirmiş ben bayılırım kestaneli pastaya , ama inanki dönüp bakmadım veeee en güzeli de canım çekmediği için bakmadim)
Bugünde pikniğe gidelim dediler, pro günü daha kolay olur
mide bulantısı da kötü yaa. geçmiş olsun canım.Benim kullandıgı antibiyotik midemi mahfetti kuzum aldıgım an midem bulanıyor daha bitmedide ne yapacagım bilmiyorum bayram sonu bir doktora görüneyim ilacı kullanamıyacagım artık
Maalesef yarın yolculuk görünüyorgünübirlik git gel toplam 5 saat bir yıl var. Cuma günü keza sadece gidiş 5-6 saat sürecek bir yolumuz var. Cumartesi yine yol bir de tabii sonunda dönüş yolu var. Elimden geldiğince ödem atıcıları kullanıyorum. Bol türk kahvesi, yeşil çay, tarçın kullanıyorum ama kendi evimizde ya da kendi ailemin yanında olmadığım için biraz zor oluyor. Ben de ek olarak yürüyüş ve yüzme ile ödemi indirmeye çalışıyorum. Bugün bi 45 dakika yüzdüm. Akşama da şöyle bir saat kadar yürürüm inşallah.
Önce sabah ki gözlemeyi yemedipin için tebrikler ...
Bu şekilde devam edersen inan bana bir müddet sonra ... yediğin kaçamakla mutlu değil ... yemediğin kaçamakla gurur duygusu oturacak hayatına ...
Sonra tartı yavaş yavaş aşağıya inecek ve artık kaçamak yapmaya kıyamayacaksın .
Umarım beni de üzmez :)
Liste sorumluluğunu aldığın hafta ... şi di yarın tartıl ... inşallah artılar olmasın ama ola ki var ... hemen bir acil önlem paketine geçelim ... yarın haberdar et beni de tartıdan .
Ne güzel jest ...
Iyi bayramlar mirjam .
Ne mutlu sana ki ... o düzeni oturtabildin .
Gr gr kilo almaktan bin kat iyidir gr gr vermek ...
Öyle böyle derken 60 ları da göndereceğiz gör bak .
Menün güzel elifcim . Bulunduğun ortamdan soyutlanmadan diyete uymuşsun bu önemli .
Yolculuk faslı şu an yok değil mi ?
Bir müddet stabilsiniz:)
Ödem şiş gider ... yapma fırsatın olursa kabuk tarçın,karanfil,yeşil elma,limon,zencefil demle iç ....
Sende gayet iyi atlatmışsın efserim ...bu akşamı bende ayak üstü dolma ile atlattım .
:) dur dur no panic ... bu izinle birlikte 2017 hakkınız bitti . Ben demiyorum kurallar diyor.
Yani ada ve sen ve kelebekte şuan izinde ... döndüğünüzde ... bu sene sonuna kadar izin hakkınız yok canım.
Gittiğim yerlerde diyetteyim diyorum ısrar etmiyorlar
Gün içini dengelediysen yaşadığın mide fesatı dışında tartına çok yansımaz.
Yine de kontrol lütfen eflalim.
Artı temizlemek keyifli değil.
Yaptığınız kaçamakların ayarı kaçıp yol...su..elektrik olarak olarak geri dönmesin güzelim.
Selamlar güzel anne adayı ...
Nasılsınız bakalım sen ve bebişin ?
Hangi masayı seçtin banu ?
Regl gelmesi güzel haber ... hep söylerim tartı öncesi en güzel haftadır regl gelen hafta.
Sen bi tartıl, sanmıyorum ki artı gelmiş olsun... varsa burada bu tür durumlarda uyguladığımız bir iki günlük listeler var.
Amaaan vampirim :) dünü dünde bırak bugünde devam etme kaçamaklara...
Sana da benim görümceden yollayım bi tane ...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?