Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canimmm gurul dayan migde candır, bende bugün az ondan bundan derken tokum şuan hocam hoşuma gitmiyor bu durum
Ne yaman celişki şimdi sorsan canım hiç bir şey istemiyor oturacam iki lokmayla kalkacagım
Dikkat kuzum.şu iki günü atlatırsak gerisi kolay..
.

Ne yaman celişki şimdi sorsan canım hiç bir şey istemiyor oturacam iki lokmayla kalkacagım
Dikkat kuzum.şu iki günü atlatırsak gerisi kolay..
.

Öyle oluyor efsercim , leptin karin doyuyor cnm , benimde dün fena değildi 5_6 sarma 1 sarma kadayıf ama fincan ici kadar , birde yarım dlm baklava , akşam gorumcenler geldi kestaneli pasta getirmiş ben bayılırım kestaneli pastaya , ama inanki dönüp bakmadım veeee en güzeli de canım çekmediği için bakmadim)

Bugünde pikniğe gidelim dediler, pro günü daha kolay olur

Günaydın nnnnnnm bu arada sabah kahvesi içiyorum balkon takimlarim geleydi daha güzel icerdim

acil önlem paketi nasıl? Ne yapicaz farklı olarak

Daha tartılmadım. Ayrıca regl oldum dün. Erken oldu bu kez 5 gün kadar.

Herkese iyi bayramlar dün gelmemedim foruma :)
Akşama kadar bayram gezmeleri yaptık akşam da oturdum ders çalıştım kpss ye hazırlanmaya başladım 2 gündür düzenli çalışmaya çalışıyorum.
Dünkü menümde bayram kaçamakları var devam ettiremedim diyeti söylemesem daha iyi heralde

Selamlaaar

Öğle yemekleri ocakta...fırında pişiyor ...

Az sonra yeni bayramlaşma turlarına çıkılacak ...

Evde olsam bayramı anlamam bile
.. şeker için kapı çalan çocuk bile yoktur sitede... ama köyde çok başka tabii.

Ev ahalisinin bi kısmı bu sabah ayrıldı... nüfus azaldı ... her odadan en ez 3-4 kelle çıkıyordu

Neyse ... köşe lamba mı açıp kahvemle oturma odamda bi dergi , kitap çevirip yatılmayı ... özledim mi ? Eveeeeeeet

Baklava yemedim tatlı olarak, trileçe ve sütlaç hım birde aşure sarma ile karışınca midem mahvoldu. Aman tövbe, uzun süre yemeyince midem isyan etti iyi de oldu bana oh sabaha kadar karnım gur gur ayy fenayım

Gün içini dengelediysen yaşadığın mide fesatı dışında tartına çok yansımaz.
Yine de kontrol lütfen eflalim.
Artı temizlemek keyifli değil.
Yaptığınız kaçamakların ayarı kaçıp yol...su..elektrik olarak olarak geri dönmesin güzelim.

Güzel arkadaşlarım, kalbi güzellerim hepinizin bayramı kutlu olsun...hepiniz mutlu olun...

Selamlar güzel anne adayı ...
Nasılsınız bakalım sen ve bebişin ?

Günaydın nnnnnnm bu arada sabah kahvesi içiyorum balkon takimlarim geleydi daha güzel icerdim

Hangi masayı seçtin banu ?

acil önlem paketi nasıl? Ne yapicaz farklı olarak

Daha tartılmadım. Ayrıca regl oldum dün. Erken oldu bu kez 5 gün kadar.

Regl gelmesi güzel haber ... hep söylerim tartı öncesi en güzel haftadır regl gelen hafta.
Sen bi tartıl, sanmıyorum ki artı gelmiş olsun... varsa burada bu tür durumlarda uyguladığımız bir iki günlük listeler var.

Amaaan vampirim :) dünü dünde bırak bugünde devam etme kaçamaklara...

benim de canım kahve istedi ama tembellikten yerimden kalkamıyorum

Sana da benim görümceden yollayım bi tane ...:)

Sana da benim görümceden yollayım bi tane ...:)
iyi olur valla gelinecek gidilecek yer yok. herkes bir yerde. kimi yazlıkta kimi memleketinde. eee çok yakınlarda burada değil zaten. evden çıkmadım. dün misafir geldi. o kadar. hava da çok sıcak bayıldım valla. leslie yapayım bari dedim. gözüm almadı. belki az sonra yaparım. tepe vantilatörünün altında ayılıp bayılıyorum

bugün yalan oldu ama çok fena bozdum. sanırım sıkıntıdan bir dağılma oldu resmen beyin obezi olduğumun kanıtı. bundan kurtulmam lazım güzel giderken arada devreye giriyor

Benim kullandıgı antibiyotik midemi mahfetti kuzum aldıgım an midem bulanıyor daha bitmedide ne yapacagım bilmiyorum bayram sonu bir doktora görüneyim ilacı kullanamıyacagım artık

Merhabalar sevgili takımım
Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun Nice bayramlara Büyüklerimin ellerinden ve herkesi kocaman öptüm

Maalesef yarın yolculuk görünüyorgünübirlik git gel toplam 5 saat bir yıl var. Cuma günü keza sadece gidiş 5-6 saat sürecek bir yolumuz var. Cumartesi yine yol bir de tabii sonunda dönüş yolu var. Elimden geldiğince ödem atıcıları kullanıyorum. Bol türk kahvesi, yeşil çay, tarçın kullanıyorum ama kendi evimizde ya da kendi ailemin yanında olmadığım için biraz zor oluyor. Ben de ek olarak yürüyüş ve yüzme ile ödemi indirmeye çalışıyorum. Bugün bi 45 dakika yüzdüm. Akşama da şöyle bir saat kadar yürürüm inşallah.

Gittiğim yerlerde diyetteyim diyorum ısrar etmiyorlar evde ki benim yaptıklarım resmen bana tuzak oldu. Ablamla abimde gelsin, onlara yemek yedirdikten sonra baklava sarma hep buzluğa gidecek, gözümün önünde durmasın. Hurma diyeti iyi olacak bayram sonrası, iyi bir detoks olacak.
Güzel bir şey farkettim, benim bağırsakları hasta eden şeyler şekerli ve ünlü gıdalarmış, bunca zaman yiyerek kendime işkence etmişim resmen sağlıklı beslenme en güzeli.
Bu arada halam sinir etti gelmedi ya yarın gelir umarım yoksa davul gibi karnım

iyi akşamlar. aslında bu menüyü yazmayayım dedim kendi kendime ama, sanırım yazsam daha iyi olacak oldukça karbonhidrat dolu berbat bir menü kaç haftadır böyle karbo dolu olmamıştı menüm ayrıca kaç haftadır öğlen yemeği yerine ara yapıyordum. bugün öğlen de yedim

sabah 10.00
2 dilim ekmek kadar siyez unundan kıymalı pide
1 dilim peynir
domates salatalık

ara 11.30
4 kayısı
1 kırmızı erik
150 mlt kefir

öğlen 14.00
2 kepçe börülceli tarhana çorbası
2 adet kıymalı biber dolması
yarım kase ev yoğurdu

ara 16.00
bütün bademli çikolata 40 gr
bütün Antep fıstıklı çikolata 40 gr
1 fincan şekersiz Osmanlı kahvesi

akşam 19.30
1 servis kaşığı karidesli sebze sote
1 servis kaşığı makarna
1 kase cacık

yatana kadar su 3 lt yi geçer
öğleden sonra 1 yeşil limonlu maden suyu içtim
az sonra taze zencefil, tarçın kabuğu, tane karabiber ve yeşil limonla çay hazırlayacağım

niye böyle oldu anlamadım. şimdi topluca yazınca insan daha iyi farkediyor. resmen kendimi batırmışım

iki gündür yürüyüş de yok sabah kaç çıkarım Allah bilir

durumu düzeltmem için cumaya kadar 2 günüm var. çok iyi değerlendirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…