Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

göbek nasıl gider
işte böyle

1 – Şekerden Vazgeçin
2 – Ambalajlı İçecekler İçmeyin
3 – Daha Çok Protein Tüketin
4 – Karbonhidratı Azaltın
5 – Daha Çok Besin Lifi Tüketin
6 – Daha Çok Hareket Edin
7 – Ne Yediğinizi ve Ne Kadar Yediğinizi Not Alın
8 – Aldığınız Gıdaların Etiketlerini Okuyun
9 – Salatalarınızda Sirke Kullanın
10 – Uykunuzu Düzenleyin

Kan şekerini düşüren yiyecekler

1. keten tohumu
2. çiğ badem
3. tarçın
4. tatlı patates
5. limon ve elma sirkesi

hafızayı güçlendiren yiyecekler

1. balık
haftada 2 kez balık yiyin

2. K vitamininden zengin sebzeler
mesela kuşkonmaz, brokoli, ıspanak, kırmızı soğan vs.

3. antioksidan bakımından zengin meyveler
mesela yaban mersini, çilek, böğürtlen, kırmızı üzüm, kivi, portakal ve elma

4. yumurta, süt ve süt ürünleri, çiğ kuruyemişler, ceviz, yeşilçay

Bugün ćok saglık bir menü olmadı midem çok fena hastalıgın etkileri devam ediyor
Sabah
Peynir 1 yumurta salatalık domates 2 dilim tam tahıllı ekmek beyaz cay
Ara kiraz yedim ama midemde durmadı
Sonra 2 ceviz yedim
1 kase yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek yiyebildim
1 soda
Bukadar

Merhabalar sevgili takımım
Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun Nice bayramlara Büyüklerimin ellerinden ve herkesi kocaman öptüm

KOzacım benden de sana kocaman öpücükler güzelliğim

Yüzmenin olduğu yerde artı olmaz elifcim ya .. hiç bir yaz kilo almam ben mesela , ki diyette değilken bile ...
Mümkün mertebe dikkat ederek kalan günleri toparlarsın , yanına yürüyüş ve yüzme de olunca gözüm arkada değil benim senden yana .

İşte aklında hurma diyeti olduğunu biliyorum eflalim de , hurmaya güvenip salma diye uyarıyorum

Ve kesinlikle ... şekerli, yağlı,bol karbonlu her şey bizim düşmanımız ... hedef kilomuza ulaşsak ta .. çok sağlıklı olmadıkları aşikar .. hayatınmızdan can çekmesi , kırk yılın başı kaçamakları dışında .. çok yer vemeden sağlıklı beslenmeyi düstur edinmeliyiz

Fulyacım bir gel git dönemindesin .
Dün çok kararlı bir yazın vardı ... bugün bu menü ...

Oysa ki kendini tutamayacağını hisssettiğin o anlarda ... aklına bunun iradenle bir savaş olduğunu getirmelisin ... O kadar zayıf mı iraden ? Hayır .
Bunu başarabilir misin ? Evet .
O zaman bu menü ile kendine ve emeklerine haksızlık etmek neden ?
Burada ben sana güzel menülerinde harika , süper ... yazarım ..
Kötü , cızlı menülerinde ; olmamış vs... diye tenkit ederim ...
Ama buradaki birlikteliğimizin asıl mantığı ; birbirimize olan sorumluluğumuz ... elimiz sürekli kaçamağa gittiğinde ...ben bu menüyü takıma nasıl yazarım mahçubiyetini hissetmek ..
Şu bayram da bir geçsin , hepimiz yerimizi alalım bunu ve bu sorumluluğu çok daha iyi anlayacak , hissedeceksin eminim ...
Ve tabii daha da önemlisi ... kendin için

Efserim geçmiş olsun çok .. bayram yoğun mu geçti , geçiyor ? hastalık üzerine bir de yorgunluk eklendi ise .. iyileşme sürecin uzamıştır

Cuma Yazdığım Hedefleri Tekrar Anımsatayım

Lütfen ... ne kadar uzağında ya da yakınında olduğunuzu ölçün ki , cuma süpriz yaşanmasın

Ahu060812 canım bu haftaki sabitle beraber , hooop silkelenip toparlanıyoruz ... bayramda bir kaçamak mı oldu ? ekstra sporla telafi ediyoruz ... 70.2 ... şaka değil ...uzaydan da bildirmiyorum ... bayram salı dedin mi bitti ? ister bayram sonu .. ister yarından itibaren .. istersen başarırsın sadece bunu yapmak iste bu hafta .... regl bitimi şov zamanıdır biliyorsun .

mimu88 hedef net ... mezuniyet ... haftalardır süren sessizliğe mezuniyetinle son verebiliriz bu hafta ... sende istersen olmayacak şey yok ... belki özlenen spor , belki bir liste ya da detoks ... bu hafta mezuniyet için sıva bakalım kolları güzel mimum

ecemavi hedef sana da net aslında ... tek kaygım direnç göstermesi vücudunun .. cevap verdiği bir listeyi uygularsan , bu hafta 1 kilo gönderip mezun olman hayal değil canım

Efser canım ... halaya da veda ettik ... önümüzdeki hafta kendi irademiz ve nefsimiz dışında bir engelimiz yok ... Metada hızlı ... eeee bizim yarışta 1-1 ... bence ben yine kaleye geçeyim ve sen yine 90 a golü at ...81.9 olmaması için tek engel iraden bunu unutma canım ....

irmae senin hedefi bugün ağzımdan kaçırdım bir ara sanki .. 70.5 min . Bu kiloya ulaşırsak bir sonraki hafta 69 lu rakamlar cepte demektir ... sen şimdi tartınla hurs ol:)) yüz , yürü ... bol bol kalori harca ... bu hedefi tuttur canım

exmadon bu hafta gelirsen diye yazıyorum ... yoksa telde bildiririm zaten ... 104.5 hedef

@eflalim işte önümüzdeki hafta reglinin tüm ödemini şişini atacak , hurmalara yelken açmaya niyetli hatun kişi eflal

Senin içinde regl sonrası haftanın bulunmaz nimet olduğunu hatırlatıyorum ... ve gerçekten bol eksili stressiz bir haftayı takımca özledim ... bunu yaşamak için hep beraber haftaya hedefin 71 ... şaka değil bu da ... olabildiğince yaklaş ... lütfen ama lütfen bayramda sana göz kırpan cızlara pas verme ...

ErSeSi sedacım senin için de net bir hedefim var .. sende kaçamaklara sırt çevirir , yemek yeme hissi dürttüğünde takımın aklına gelirse metan sağlam bu hedefe varacağına eminim ...69.4 lütfen ama lütfen hafta boyunca takımını düşün , sorumluluğunu düşün ... kaçamak yaptığında ekstra spora yoğunlaş ya da hiç bulaşma kaçamağa :)
Hadi bakalım görelim sizi

White Lily madem haftaya listede oluşunun kutlaması var ,,, evet var öyle listeye girip hemen gr.lara dönmeden güzel bir başlangıç yapalım .. kilonda müsait im bilir belki tüm takımlar arasında bireysel birinci sen olursun haftaya hedefin mi ? 82.5 temiz :) bireyselde derece istiyorsan en az 81.5

Gelelim liste dışı izinlilere ....

Bu haftanın taze izinlileri @masumm ve ada81 ya kilo hedefi koymuyorum ... Onlardan tek istediğim değişik şeyler deniyecekler biliyorum bu süreçte ... mümkünse not alsınlar ... tartılsınlar ..
Yani belki fazla yediğinizde kilo vermiş olacaksınız ya da cıız diye yemediğiniz şey sizin wc sorununu halledecek ... gözlemleyin lütfen ... bu bilgiler önemli ve bunun için en ideal zaman izin zamanı

@_SARAYCA_ bu haftaki hedef listeye girmek her durumda yüzden bölünüp mini minnacık kalacağı için , dereceyi etkilemeyen ilk fırsatta alacağım ... umarım bu hafta olur

Ben 1-1 de fair play çerçevesinde mortiliği bıraktım ... müsadenizle .. 57 altına inmek istemiyorum çünkü ... ama sen bence bu hafta 58 leri görebilirsin

60kiloyum fulyacım ..sabahta dediğim gibi kritik ve önemli bir noktadasın ...80 lere veda bu gerçekten öenmli motive .... sende buna odaklan ... listeden olan bir kaç kaçamağı kaldırıp spor eklediğinde olmayacak iş değil .. kendine inan .. gerisi hedef ben tam bir konsantre sağlarsan , önümüzdeki Cuma min. 79.5 göreceğine inanıyorum ... sende inan

DelyDoly seni sıkı sıkı ele almam lazımmmmm ... bayram sonrası mı istersin hemen yarın mı ? paylaşımlara başlıyorsun güzelim ... lütfen ... ve o bir tülü gelmeyen 79 ları acilen kendine hedef koyuyorsun ... zaten biraz mola verdin ... listeni biraz sıksan ...hemen cevap verir bünyen ... o yüzden seni önümüzdeki Cuma 79.8 en az görmek istiyorum

@MorVampirella canım .... mola bitti sporda geliyooor ... o zaman vakit kilo verme vakti ...düzenli menü yazman gerek ... önümüzdeki hafta seni 62.0 bile görebiliriz ... metan buna cevap verebilecek bir meta ... sen kıymetini bil yeter

koza16 güzelliğim ... sen de artık diyete odaklan bakalım ... gr.larla boğuştuk yeter değil mi güzelim ? bak yaz ..deniz ..havuz .... 64.8 ? ne dersin ? bence harika olur ... gel ve menü paylaş lütfen sende

Nefs canım sana normalde hedef koymyordum , minnak sınıfından :) ama artılar 100 100 sinsi sinsi gelince ... bayram sonu o küsuratları atıp 56 görmek gibi bir his geldi içime bir hedefin olursa kaçamaklara daha iradeli hayır diyebilirsin ....

nehirnil111 ve begum75 ve kendim :))) koruma güzelleri .... bayramdan alnımızın akı ile çıkalım ..heybemize fazla artı yüklemeyelim yeter ... nehir ve ben verdik biraz , işimiz kolay ... begümcüm sen o artılara artı ekleme ... baktın geldi ... bayram sonrası 3 günü iyi değerlendir

suspushanimcim canım sana da tekrar hoş geldin diyorum ... henüz metanla tanışmadık ama ben ortalama bir hedef sana da koyacağım ... fazlası olursa ne ala ... ama şu bayram haftasını min . 76.9 e inerek geçirebileceğini düşünüyorum ... aklına takılan her şeyi sor .. nerede ne zaman ne yemeliyim gibi

evet dün çok kararlıydım. gerçi hala da öyleyim ama bugün böyle bir karbo patlaması yaşadım. sanırım iki gündür evde olmak bunalttı beni. pişmanım ama moralim çok bozuldu. aslında yazmayacaktım menümü buraya. hiç güzel bir örnek olmadı çünkü.

Örnek teşkil etmesi değil mesele canım , yazılacak ki , eleştirilsin .. Canım sıkıldı demişsin ama eminim böyle bir karbon patlaması ile daha çok canın sıkıldı .

Yani 2 gün evde bunaldığında , nette güzel diyet tarifler bulsan , kendine harika salatalar hazırlasan eminim çok daha eğlenceli olurdu .. Ve ertesi gün sabah göreceğin tartı da eğlencenin cilası olurdu ..

Hadi bakalım bu geceden tezi yok ... pişmanlık duyulmayacak menüler bekliyorum senden .

Son 3 günde ... iki pişmanlık hissi yaşatan menü ile bu hakkını doldurdun fulyacım .. Şimdi menülerinle övgü alma zamanı

evet cumaya kadar acil toplanmam lazım. çünkü cuma günü güzel bir rakam göremezsem iyice üzüleceğim. 1 haftam da boşa gidecek

yok canım iki günde 500 gram veririm ama bakalım 80.4 den ne kadar uzaklaşmışım. ben onu merak ediyorum.

Ne kadar uzaklaşmış olabilirsin ? Bugüne ne ile başladın bilmiyorum ama tartıda göreceğin tahmini rakam yine 81 olur ... en kötü senaryo ... o zaman sıkı bir program ile ... hatta perş. detoks ile çok kolay 79.9 görebilirsin

her ne olursa olsun ..altın kural moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…