Sagol canımmide bulantısı da kötü yaa. geçmiş olsun canım.
Merhabalar sevgili takımım
Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsunNice bayramlara Büyüklerimin ellerinden ve herkesi kocaman öptüm
Maalesef yarın yolculuk görünüyorgünübirlik git gel toplam 5 saat bir yıl var. Cuma günü keza sadece gidiş 5-6 saat sürecek bir yolumuz var. Cumartesi yine yol bir de tabii sonunda dönüş yolu var. Elimden geldiğince ödem atıcıları kullanıyorum. Bol türk kahvesi, yeşil çay, tarçın kullanıyorum ama kendi evimizde ya da kendi ailemin yanında olmadığım için biraz zor oluyor. Ben de ek olarak yürüyüş ve yüzme ile ödemi indirmeye çalışıyorum. Bugün bi 45 dakika yüzdüm. Akşama da şöyle bir saat kadar yürürüm inşallah.
Gittiğim yerlerde diyetteyim diyorum ısrar etmiyorlarevde ki benim yaptıklarım resmen bana tuzak oldu. Ablamla abimde gelsin, onlara yemek yedirdikten sonra baklava sarma hep buzluğa gidecek, gözümün önünde durmasın. Hurma diyeti iyi olacak bayram sonrası, iyi bir detoks olacak.
Güzel bir şey farkettim, benim bağırsakları hasta eden şeyler şekerli ve ünlü gıdalarmış, bunca zaman yiyerek kendime işkence etmişim resmensağlıklı beslenme en güzeli.
Bu arada halam sinir etti gelmedi yayarın gelir umarım yoksa davul gibi karnım
iyi akşamlar. aslında bu menüyü yazmayayım dedim kendi kendime ama, sanırım yazsam daha iyi olacakoldukça karbonhidrat dolu berbat bir menü kaç haftadır böyle karbo dolu olmamıştı menüm ayrıca kaç haftadır öğlen yemeği yerine ara yapıyordum. bugün öğlen de yedim
sabah 10.00
2 dilim ekmek kadar siyez unundan kıymalı pide
1 dilim peynir
domates salatalık
ara 11.30
4 kayısı
1 kırmızı erik
150 mlt kefir
öğlen 14.00
2 kepçe börülceli tarhana çorbası
2 adet kıymalı biber dolması
yarım kase ev yoğurdu
ara 16.00
bütün bademli çikolata 40 gr
bütün Antep fıstıklı çikolata 40 gr
1 fincan şekersiz Osmanlı kahvesi
akşam 19.30
1 servis kaşığı karidesli sebze sote
1 servis kaşığı makarna
1 kase cacık
yatana kadar su 3 lt yi geçer
öğleden sonra 1 yeşil limonlu maden suyu içtim
az sonra taze zencefil, tarçın kabuğu, tane karabiber ve yeşil limonla çay hazırlayacağım
niye böyle oldu anlamadım. şimdi topluca yazınca insan daha iyi farkediyor. resmen kendimi batırmışım
Bugün ćok saglık bir menü olmadı midem çok fena hastalıgın etkileri devam ediyor
Sabah
Peynir 1 yumurta salatalık domates 2 dilim tam tahıllı ekmek beyaz cay
Ara kiraz yedim ama midemde durmadı
Sonra 2 ceviz yedim
1 kase yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek yiyebildim
1 soda
Bukadar
evet dün çok kararlıydım. gerçi hala da öyleyim ama bugün böyle bir karbo patlaması yaşadım. sanırım iki gündür evde olmak bunalttı beni. pişmanım amaFulyacım bir gel git dönemindesin .
Dün çok kararlı bir yazın vardı ... bugün bu menü ...
Oysa ki kendini tutamayacağını hisssettiğin o anlarda ... aklına bunun iradenle bir savaş olduğunu getirmelisin ... O kadar zayıf mı iraden ? Hayır .
Bunu başarabilir misin ? Evet .
O zaman bu menü ile kendine ve emeklerine haksızlık etmek neden ?
Burada ben sana güzel menülerinde harika , süper ... yazarım ..
Kötü , cızlı menülerinde ; olmamış vs... diye tenkit ederim ...
Ama buradaki birlikteliğimizin asıl mantığı ; birbirimize olan sorumluluğumuz ... elimiz sürekli kaçamağa gittiğinde ...ben bu menüyü takıma nasıl yazarım mahçubiyetini hissetmek ..
Şu bayram da bir geçsin , hepimiz yerimizi alalım bunu ve bu sorumluluğu çok daha iyi anlayacak , hissedeceksin eminim ...
Ve tabii daha da önemlisi ... kendin için
evet dün çok kararlıydım. gerçi hala da öyleyim ama bugün böyle bir karbo patlaması yaşadım. sanırım iki gündür evde olmak bunalttı beni. pişmanım amamoralim çok bozuldu. aslında yazmayacaktım menümü buraya. hiç güzel bir örnek olmadı çünkü.
evet cumaya kadar acil toplanmam lazım. çünkü cuma günü güzel bir rakam göremezsem iyice üzüleceğim. 1 haftam da boşa gidecekÖrnek teşkil etmesi değil mesele canım , yazılacak ki , eleştirilsin .. Canım sıkıldı demişsin ama eminim böyle bir karbon patlaması ile daha çok canın sıkıldı .
Yani 2 gün evde bunaldığında , nette güzel diyet tarifler bulsan , kendine harika salatalar hazırlasan eminim çok daha eğlenceli olurdu .. Ve ertesi gün sabah göreceğin tartı da eğlencenin cilası olurdu ..
Hadi bakalım bu geceden tezi yok ... pişmanlık duyulmayacak menüler bekliyorum senden .
Son 3 günde ... iki pişmanlık hissi yaşatan menü ile bu hakkını doldurdun fulyacım .. Şimdi menülerinle övgü alma zamanı
evet cumaya kadar acil toplanmam lazım. çünkü cuma günü güzel bir rakam göremezsem iyice üzüleceğim. 1 haftam da boşa gidecek
yok canım iki günde 500 gram veririm ama bakalım 80.4 den ne kadar uzaklaşmışım. ben onu merak ediyorum.Bu cuma için en güzel motiven 79.9 olmalı bence fulya ..
sadece 500 gr. ...
Bunu başarabilirsin
yok canım iki günde 500 gram veririm ama bakalım 80.4 den ne kadar uzaklaşmışım. ben onu merak ediyorum.
mutfakta yarın sabahki salatamı hazırlıyorum. uyanınca üşenmeyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?