Yeşiç çayım itinaylaa içilirrrDiş ile ilgili sıkıntım vardı antibiyotiğim bittiydi gene başlatıı kurusa şu iltihap ta ağrıdan kurtulsammm yaa bu antilerde beni şişiriyoooo
Elpence divam durup icazet alaćaksın öyle gezmeye gideceksin yoksa kabul makbul olmaz...Hahhahaa Allah senii vallah bende kv hiççç görmedimm lakin kp severim tüm bayram gezdirdimm biz nere o orayaa adamcagıza da iyi oldu
Günaydınnnnnnn ....
Eveeeeet ... gezdik , tozduk ... gittik , geldik ...
Yemedikiçtik derkennnn geldik bir bayram tatili sonuna ...
Çalışanlara mesailer başladııı
Diyet listeleri tekrar ortaya döküldü
Spooor rafa kaldıranlar için tozu alınıp hayata geçirildiiii
Hadi bakalım , başlıyoruuuuuuuuuz
Are youuu reaaaddddyyyy ?
7.takım 28 Haziran 2017 Çarşamba Sabah Içtiması
Listenin Güzelleri ... Cumaya Takımı 1.liğe taşımaya ... rahaaat ... hazır ooollll . Hedefe kilitlen . Her türlü detoks mübah
Ahu060812
mimu88
@ecemavi
Efser
@eflalim
@irmae
@exmadon
@ErSeSi
@White Lily
Liste Dışı Taze Izne Ayrılanlar... Listede olmamanın rehavetine kapılmadan , hedefe kilitlenmek için , rahaaat .... hazıııır ooool
@ada81
@masumm
@kelebekolacam
@Sherrysherrylady
Liste Dışı Uzun süredir izinde olup , takımda yer almayı bekleyen güzellerle , her daim hazır ve tetikte olan güzeller . Rahaaat.. Hazır oooollll...
Sarayca
@mirjam
@MorVampirella
@igdedali
Nefs
@koza16
@Daydream-
Takıma yeni Katılan Güzeller .... 7.takımla hedefe tam gaz varmak için .. rahaaat .. hazırrr ooool
@60kiloyum
@suspushanimcim
Mezun olup kalan kiloları vermek için apartta bekleyenler .. son sürat devammm ....rahaaat ...hazııır ooollllll
DelyDoly
@Betulina
saydin78
Takımınn koruma Güzelleri .... her daim fit kalmak içinnnn .... hazııır , rahat oolllll
@begum75
@nehirnil111
@Ausencia
@Lunya
@Bebetomm
@pamukskr
@roxen2303
Veeee uzun süredir sesi çıkmayanlar ... rahatlar ama hazırlar mı bir soralum hele
@Dilekiyi
@Neshve
@MuMu85
@arselka
@Dersaadet_
@Antepia27
@Sekercikiz
@tuba52
@cydnz_1
@Davina
Veeee anne adaylarına da bir selammm
@asfarovski
@kelebek19
@ervahafsa
@vorones
@_AYNURA_
Veeee big abla .... sende are youuu ready
@aeben
Unuttuğum varsa affolaçekinmeden kendini hatırlata
Hadiiiii bakalım başlıyoooooruuuuuuz
Şükür güzelimmm sağolsun eşim ve kp paso gezdik güzel geçti diş ağrım zonklamam hariçbende dokuzlu çay aldım bakalım ne olacak :) iyi misin dely immm nasıl geçti tatil
Hahahaha kv ye miii kızz yıl geçti yüzünü görmedim kp zatii benim kanka kah gürültü patırtı kah sevgi sarılış yuvarlanıp gidiyozElpence divam durup icazet alaćaksın öyle gezmeye gideceksin yoksa kabul makbul olmaz...
Papatyammmm nasıl geçti bayramm tatlımmmburdayım tatlım, hâlâ tatildeyim cuma tam gaz spora diyete başlıyore
Şükür güzelimmm sağolsun eşim ve kp paso gezdik güzel geçti diş ağrım zonklamam hariçkanalda sıkıntı var.Anti biyotik kullanıyordum acilden yazmışlardı bugün dr ilave eti aynen devam sen nasılsın tatlım nasıl geçti bayram
Güzel geçiyor geziyoruz bolca tatlımPapatyammmm nasıl geçti bayramm tatlımmm
Rabbim şifa versin güzelim inşallah eski sağlığına kavuşur tez zaamandavalla çok tatil gibi değildi kuzum... dedem rahatsız... kemoterapi görüyor ve iyi değil onunlaydık bizde zaten karşı dairemizde oturuyor... aklım orada benimde..
Sağolasınn papatyamm işte şehir içi takıldım şimdi işbaşı puffffGüzel geçiyor geziyoruz bolca tatlımcuma bitiyor dönüyoruz :) ♡♡♡ sen de gezmişsin bol bol ohh sefan olsun
Geçmiş olsun Mimum Rabbim şifa versin inşallah dedeciğine canım ♡♡♡
Kolay gelsin Delyim, tatil sonrası zor gelir ama alışıksın sen kuzumSağolasınn papatyamm işte şehir içi takıldım şimdi işbaşı puffffkendimi gazlıyorum genee
Ederim bitanem etmem mi? Adını söyle adıyla dua edeyim dedeciğine ♡♡♡♡melek kalplim çok sağolll dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Anammmmm sarayca ey der örtü olup beni morti edecekler biri beni cimdiklesin.
Yalnız içinde ki uyuyan enişte uyanmış sırıtıyor
Gel sen bu cuma kilomuzu yazalım ... bu ikisine karşı benle orti ol ... son hesabımız 1-1 bitmişti ... @ada81 Da alalım ... onlarda da bi 3.kişi alsın ...
3 e 3 ...
Tek raund ...
sağol canım iyiyiz sen nasılsın,Günaydın Hatunlar
Evetttt takım eski günlerine dönmüş geçmişten belli.
Herkesler iyidir umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?