Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yeşiç çayım itinaylaa içilirrr Diş ile ilgili sıkıntım vardı antibiyotiğim bittiydi gene başlatıı kurusa şu iltihap ta ağrıdan kurtulsammm yaa bu antilerde beni şişiriyoooo

bende dokuzlu çay aldım bakalım ne olacak :) iyi misin dely immm nasıl geçti tatil

burdayım tatlım, hâlâ tatildeyim cuma tam gaz spora diyete başlıyore

bende dokuzlu çay aldım bakalım ne olacak :) iyi misin dely immm nasıl geçti tatil
Şükür güzelimmm sağolsun eşim ve kp paso gezdik güzel geçti diş ağrım zonklamam hariç kanalda sıkıntı var.Anti biyotik kullanıyordum acilden yazmışlardı bugün dr ilave eti aynen devam sen nasılsın tatlım nasıl geçti bayram

Elpence divam durup icazet alaćaksın öyle gezmeye gideceksin yoksa kabul makbul olmaz...
Hahahaha kv ye miii kızz yıl geçti yüzünü görmedim kp zatii benim kanka kah gürültü patırtı kah sevgi sarılış yuvarlanıp gidiyozçooookkkk sever benii kp sağolsun yüzüme Şeytansın sen demişliği bile varr

valla çok tatil gibi değildi kuzum... dedem rahatsız... kemoterapi görüyor ve iyi değil onunlaydık bizde zaten karşı dairemizde oturuyor... aklım orada benimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…