Aslında bu hafta olacaktı var yaa tam ataktayım
Sabah içtimasına ses verenleri işaretleyeyim .... kaptan vermeyenlerin ensesinde
/
Günaydınnnnnnn ....
Eveeeeet ... gezdik , tozduk ... gittik , geldik ...
Yemedikiçtik derkennnn geldik bir bayram tatili sonuna ...
Çalışanlara mesailer başladııı
Diyet listeleri tekrar ortaya döküldü
Spooor rafa kaldıranlar için tozu alınıp hayata geçirildiiii
Hadi bakalım , başlıyoruuuuuuuuuz
Are youuu reaaaddddyyyy ?
7.takım 28 Haziran 2017 Çarşamba Sabah Içtiması
Listenin Güzelleri ... Cumaya Takımı 1.liğe taşımaya ... rahaaat ... hazır ooollll . Hedefe kilitlen . Her türlü detoks mübah
@Ahu060812
mimu88
@ecemavi
Efser √
Nego √
@irmae
@exmadon
@ErSeSi√
@White Lily
Liste Dışı Taze Izne Ayrılanlar... Listede olmamanın rehavetine kapılmadan , hedefe kilitlenmek için , rahaaat .... hazıııır ooool
@ada81
@masumm√
@kelebekolacam√
@Sherrysherrylady
Liste Dışı Uzun süredir izinde olup , takımda yer almayı bekleyen güzellerle , her daim hazır ve tetikte olan güzeller . Rahaaat.. Hazır oooollll...
@_SARAYCA_√
@mirjam
@MorVampirella
@igdedali
Nefs
@koza16
@Daydream-
Takıma yeni Katılan Güzeller .... 7.takımla hedefe tam gaz varmak için .. rahaaat .. hazırrr ooool
@60kiloyum√
@suspushanimcim
Mezun olup kalan kiloları vermek için apartta bekleyenler .. son sürat devammm ....rahaaat ...hazııır ooollllll
DelyDoly √
@Betulina
@saydin78
Takımınn koruma Güzelleri .... her daim fit kalmak içinnnn .... hazııır , rahat oolllll
@begum75
nehirnil111 √
@Ausencia√
@Lunya
@Bebetomm
@pamukskr
@roxen2303
Veeee uzun süredir sesi çıkmayanlar ... rahatlar ama hazırlar mı bir soralum hele
@Dilekiyi
@Neshve
@MuMu85
@arselka
@Dersaadet_
@Antepia27
@Sekercikiz
@tuba52
@cydnz_1
@Davina
Veeee anne adaylarına da bir selammm
@asfarovski
@kelebek19
@ervahafsa√
@vorones
@_AYNURA_
Veeee big abla .... sende are youuu ready
@aeben
Unuttuğum varsa affolaçekinmeden kendini hatırlata
Hadiiiii bakalım başlıyoooooruuuuuuz
sağol canım iyiyiz sen nasılsın,
Aynenn güzelimm açtım son sess bir yandna kağıt kürek bir yandan kopuşşKolay gelsin Delyim, tatil sonrası zor gelir ama alışıksın sen kuzum
Kv benim üstümde oturuyo kızzzHahahaha kv ye miii kızz yıl geçti yüzünü görmedim kp zatii benim kanka kah gürültü patırtı kah sevgi sarılış yuvarlanıp gidiyozçooookkkk sever benii kp sağolsun yüzüme Şeytansın sen demişliği bile varr
Aynenn güzelimm açtım son sess bir yandna kağıt kürek bir yandan kopuşş
Allah rahmet eglesin güzelimmm bizden rahmet istedii nur içinde yatsınnKv benim üstümde oturuyo kızzz
Benim kp rahmetli oldu olmasaydı bizde iyi anlaşırtık son zamanları bunama başlamıştı itilip kalkıldığı zaman bana sıgınır gibi bakardı üzülürdüm o haline bende tüm yaptıklarını unuturdum hemen
O zaman yoğurt kiraz yapayım bende canım iki gün. Kh tı sürekli yapmak istiyorum artıkNego
yogurt çok iyi bri artı temzileyicidir
kh diyeti yap 2 gün cnm birdeee ben öyle zamanlarda yogurta abanırım bugünde öyle olacak
çok artı oldugum için degil hafifi bir temilizk olsun diye cnm
sende yogurt yee iki ögün başka brişey yeme
yarında full dikkat et
Canım kh tı iki gün için değil sürekli yapıcam inşaallah bana uyar. Bu iki gün kiraz+yoğurt yapayım. 1 kilo demiştim ya.Kh diyeti ile iki günde toparlar mısın ?
Ne yedin o kadar ?
Artın kaç?
Eflalim irade bizim en güçlü silahımız .
Onu kaybedersek sudan çıkmış balığa döneriz .
O yüzden şuraya girdim her fırsatta bayram boyu uyarıda bulundum .
Çrş dan sonra fellik fellik şok diyet aramayalım diye.
Benim bi kaptan olarak bu hafta hedefim belliydi.
Hemen her takımın bayram kaçamağı yaptığı hafta da .. alnımızın akı ile çıkmak.
Spor yapacaksın iki gün.en az 3 lt su içeceksin.
Ödem atıcı içecekler içeceksin.
Gerekirse sabah akşam iki kez kalori harcayacaksın.
Az yiyeceksin .
Ve cuma 71 göreceğiz . Bu .
Cuma bi tartılsın hele ... yapayım sizi morti .. senin karşında tüm bilançoyu temizler daktır.
Günaydınnnnn...
Hazırız ... hazırsın değil miiii
Bizde ne var bilmiyorum çıkıp göreceğim ama depresyondayım tatil dönüşümilletin piskolojisi bozuldu
4 gün sonra işe gelmiş millet
kafalar milyon , çalışma istegi 0
sendrom 10 numara
, yemek te ne var bezelyee
Geçmiş olsun canım hava mı çarptı hava değişikliği bazen öyle yapıyor bende hala hasta olmadığımız için şoktayımDün geldim evime yol çok yorucuydu acayip sıcak mola da yandık. Eve geldik çocukların ikisi ateşlendi bugün ise gidemedim.
Bakıcı izinliydi aradım bebeleri ona 2 saatliğine bıraktım.
Şimdi bi işe uğrayıp evrak işleri var imzalayip donecem
Vallahi helal kaptanım telden bu kadar yazmak yetişmek her yiğidin harcı değilBende çıkıyorum ...
Yemek yok öğlene ... eşim gelir yemeğe ...
Az ütü ... biraz sil süpür var ...
Yusufta yeni kalktı ... o kahvaltı yaparken ben yemek tıngırdatayım ...
Sonra diğer işler ... öğleden sonra damlarım ...
Ayyy iyi ki bayramda az staj yaptım telden girmeye ... pc sabah yine tırtladı servise gitti.
Ancak bu kadar yetişebiliyorum telden
Hadi çıktım ben .... yoklama devammmm
Canım çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah bir an öncevalla çok tatil gibi değildi kuzum... dedem rahatsız... kemoterapi görüyor ve iyi değil onunlaydık bizde zaten karşı dairemizde oturuyor... aklım orada benimde..
Ohh keyfini çıkar kuzu havalar da mis daha ne olsun biz iş başı yaptıkGüzel geçiyor geziyoruz bolca tatlımcuma bitiyor dönüyoruz :) ♡♡♡ sen de gezmişsin bol bol ohh sefan olsun
Kafammm Japonn pazarıı gibi 1 milyonn ne dinliyorumm ne dinliyorum karman çurman sana gelsin güzelim
Bizde ne var bilmiyorum çıkıp göreceğim ama depresyondayım tatil dönüşü
Geçmiş olsun canım hava mı çarptı hava değişikliği bazen öyle yapıyor bende hala hasta olmadığımız için şoktayım
Vallahi helal kaptanım telden bu kadar yazmak yetişmek her yiğidin harcı değil
Canım çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah bir an önce
Ohh keyfini çıkar kuzu havalar da mis daha ne olsun biz iş başı yaptık
Tarkanın yeni yolla şarkısını çok sevdik kız az da ondan çal
Teşekkür ederim şekerim çok iyi geldi bana tatili hatırlatıyorhemenn güzelimmmm
Ayyy şarkıı tam benlikmişş ilk kez dinliyorumm Yolla sabır taşıyım ben yaa yolllaaTeşekkür ederim şekerim çok iyi geldi bana tatili hatırlatıyor
Çok güzel şarkıAyyy şarkıı tam benlikmişş ilk kez dinliyorumm Yolla sabır taşıyım ben yaa yolllaa
Eee kuzumm Tarkann yaaa yapardaa kötü mü olurr sözlerr manidarÇok güzel şarkı
Aynen efsane geri dönmüşEee kuzumm Tarkann yaaa yapardaa kötü mü olurr sözlerr manidar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?