Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kv benim üstümde oturuyo kızzz
Benim kp rahmetli oldu olmasaydı bizde iyi anlaşırtık son zamanları bunama başlamıştı itilip kalkıldığı zaman bana sıgınır gibi bakardı üzülürdüm o haline bende tüm yaptıklarını unuturdum hemen

Allah rahmet eglesin güzelimmm bizden rahmet istedii nur içinde yatsınn

O zaman yoğurt kiraz yapayım bende canım iki gün. Kh tı sürekli yapmak istiyorum artık

Canım kh tı iki gün için değil sürekli yapıcam inşaallah bana uyar. Bu iki gün kiraz+yoğurt yapayım. 1 kilo demiştim ya.
Maydanoz + limon kaynattım
Kiraz sapı + tarçın + zencefil +elma kaynattım.
Yeşil çay alacak birazdan eşim onu da içersem iki gün toparlarım heralde.

milletin piskolojisi bozuldu

4 gün sonra işe gelmiş millet
kafalar milyon , çalışma istegi 0
sendrom 10 numara
, yemek te ne var bezelyee
Bizde ne var bilmiyorum çıkıp göreceğim ama depresyondayım tatil dönüşü
Geçmiş olsun canım hava mı çarptı hava değişikliği bazen öyle yapıyor bende hala hasta olmadığımız için şoktayım
Vallahi helal kaptanım telden bu kadar yazmak yetişmek her yiğidin harcı değil

valla çok tatil gibi değildi kuzum... dedem rahatsız... kemoterapi görüyor ve iyi değil onunlaydık bizde zaten karşı dairemizde oturuyor... aklım orada benimde..
Canım çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah bir an önce
Güzel geçiyor geziyoruz bolca tatlım cuma bitiyor dönüyoruz :) ♡♡♡ sen de gezmişsin bol bol ohh sefan olsun
Ohh keyfini çıkar kuzu havalar da mis daha ne olsun biz iş başı yaptık
Kafammm Japonn pazarıı gibi 1 milyonn ne dinliyorumm ne dinliyorum karman çurman sana gelsin güzelim

Tarkanın yeni yolla şarkısını çok sevdik kız az da ondan çal

hemenn güzelimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…