- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
Kaptanim ve arkadaslarSabah içtimasına ses verenleri işaretleyeyim .... kaptan vermeyenlerin ensesinde
/
Günaydınnnnnnn ....
Eveeeeet ... gezdik , tozduk ... gittik , geldik ...
Yemedikiçtik derkennnn geldik bir bayram tatili sonuna ...
Çalışanlara mesailer başladııı
Diyet listeleri tekrar ortaya döküldü
Spooor rafa kaldıranlar için tozu alınıp hayata geçirildiiii
Hadi bakalım , başlıyoruuuuuuuuuz
Are youuu reaaaddddyyyy ?
7.takım 28 Haziran 2017 Çarşamba Sabah Içtiması
Listenin Güzelleri ... Cumaya Takımı 1.liğe taşımaya ... rahaaat ... hazır ooollll . Hedefe kilitlen . Her türlü detoks mübah
Ahu060812
mimu88
@ecemavi
@Efser√
Nego √
irmae
@exmadon
@ErSeSi√
White Lily
Liste Dışı Taze Izne Ayrılanlar... Listede olmamanın rehavetine kapılmadan , hedefe kilitlenmek için , rahaaat .... hazıııır ooool
@ada81
@masumm√
kelebekolacam √
Kedibochi
Liste Dışı Uzun süredir izinde olup , takımda yer almayı bekleyen güzellerle , her daim hazır ve tetikte olan güzeller . Rahaaat.. Hazır oooollll...
@_SARAYCA_√
@mirjam
@MorVampirella
@igdedali
@Nefs
@koza16
@Daydream-
Takıma yeni Katılan Güzeller .... 7.takımla hedefe tam gaz varmak için .. rahaaat .. hazırrr ooool
@60kiloyum√
suspushanimcim
Mezun olup kalan kiloları vermek için apartta bekleyenler .. son sürat devammm ....rahaaat ...hazııır ooollllll
DelyDoly √
@Betulina
@saydin78
Takımınn koruma Güzelleri .... her daim fit kalmak içinnnn .... hazııır , rahat oolllll
@begum75
nehirnil111 √
Ausencia √
@Lunya
@Bebetomm
@pamukskr
@roxen2303
Veeee uzun süredir sesi çıkmayanlar ... rahatlar ama hazırlar mı bir soralum hele
@Dilekiyi
@Neshve
@MuMu85
@arselka
@Dersaadet_
@Antepia27
@Sekercikiz
@tuba52
@cydnz_1
@Davina
Veeee anne adaylarına da bir selammm
@asfarovski
@kelebek19
@ervahafsa√
@vorones
@_AYNURA_
Veeee big abla .... sende are youuu ready
@aeben
Unuttuğum varsa affolaçekinmeden kendini hatırlata
Hadiiiii bakalım başlıyoooooruuuuuuz
Kesinlikleee adam king resmenn yaaa yapmış gene hehh günün şarkısısayende güzelim tek geçtimmAynen efsane geri dönmüş
Ben yarışırımKaptanicemmm al beni yoğur beni sopayla azarla.yagim etim kemiğim senin
Heeee kızlar şov yapmak isteyen benle yarışsın.
Geçmiş olsun canımDün geldim evime yol çok yorucuydu acayip sıcak mola da yandık. Eve geldik çocukların ikisi ateşlendi bugün ise gidemedim.
Bakıcı izinliydi aradım bebeleri ona 2 saatliğine bıraktım.
Şimdi bi işe uğrayıp evrak işleri var imzalayip donecem
Allah şifa versin canımvalla çok tatil gibi değildi kuzum... dedem rahatsız... kemoterapi görüyor ve iyi değil onunlaydık bizde zaten karşı dairemizde oturuyor... aklım orada benimde..
Geçmiş olsun canımÇok şükür canım iyiyim diyeyim hafif bir güneş çarpması yaşadım şu an iyiyim.
Allah şifa versin canım
Sevindim şekerimKesinlikleee adam king resmenn yaaa yapmış gene hehh günün şarkısısayende güzelim tek geçtimm
Gecmis olsun. Acil sifalar dilerimAllah razı olsun canımm
Gecmis olsun. Acil sifalar dilerim
Yeşiç çayım itinaylaa içilirrrDiş ile ilgili sıkıntım vardı antibiyotiğim bittiydi gene başlatıı kurusa şu iltihap ta ağrıdan kurtulsammm yaa bu antilerde beni şişiriyoooo
Anlamadım kii kuzummm kanal yaptığı dişin altı iltihaplanmış 1 hafta kullandımdı gene verdi bitmeden diğerine başlıyorum ne bir iltihapsa kurumamış yaaaaBende ictimki :)) gecmis olsun nedir o oyle temizlemiyo bi turlu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?