Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanim ve arkadaslar
Gunaydinnnnn
Mesaj atayim diye teli elime aldm.
Sarj bitti.
Oglumla disari ciktik.
Gecmisi okuyâ okuya geliyorum.
Masallah muhabbet züpperrrrr

Merhaba hanımlar,

Yine yollardayız biz internet yakalamış ve oturabilmişken menü bildirimine geldim.

Kahvaltı:
1 dilim ekmek
2 parmak kalınlığında çörek otlu antakya peyniri
2 salatalık
Biraz domates
Yarım dilim de karpuz.
1 kupa siyah çay

Kahvaltıda börek vardı ona dokunmadım.

Öğlen:
Burada kömbe diye bir şey var içi hurmalı kurabiye gibi. Büyükanne ziyaretinde verdilince ondna bir tane yedim bir de türk kahvesi içtim başka birşey yemedim kurabiye gelince.

Akşam:
Kavurma "uykuluk" etinden 2 yemek kaşığı
1 kase koyun yoğurdu.
2 yemek kaşığı da salata

Yeşil çay içtim ama aşırı sıcak nem ve yol ödemden şişirmiş durumda. Şimdi kayınvalideme dönüyoruz orada yeşil çayın miktarını arttıracağım. Yemeği de daha fazla azaltacağım inşallah cumaya artısız atlatırız bayramı.

Spor olarak da sabah 40 dakika yüzdüm yarım saatte yürüyüş yapabildim. Ausencia Ahu060812

Geçmiş olsun canım

Sabah kahvalti
Iki dilik kepek ekmek
Acik cay
Yagsiz kiymali yumurta isotlu
Domates marul salatalik

Ara
Sade madensuyu ..

Merhabalar bn Nisa.
Buralarda yeniyim.
Gayretlerinize hayran kaldim.
Insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz.
Gecmis bayraminiz mubarek olsunnn.:))))

Selam kızlar
Geçmiş bayramınız kutlu olsun.

Memlekete gittik annemlere bu bayram. Ama kısa sürdü maalesef. Izinler kisa malum. Dun ogleyin geldik hava çok sıcak. Yorgunluğu anca attim. Reglim de geldi bugün zaten artilarim önceden de vardı tam oldu.
Güzel kilolar verilmiş sanırım. Benim ne yapacağım belli değil valla. Spora ara vermiştim bayramdan dolayı ona devam ederim.
Çünkü bünye hala yanit vermiyor. Belki regl den sonra artilari atarim. Moral olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…