• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anlamadım kii kuzummm kanal yaptığı dişin altı iltihaplanmış 1 hafta kullandımdı gene verdi bitmeden diğerine başlıyorum ne bir iltihapsa kurumamış yaaaa

Eyice curuk oldun nan :))
Curuk diyene bak hele
Dinime soven musluman olsa mi derlerdi :))

Evi kırklarken bayramda beni evde bulamayan iki komşum geldi bayramlaşmaya .... ayyyy büyüyorum galiba :KK70::KK70:

Neyse işler , yemek bitti ... duş alındı ... yusufla hasbihal edildi ...

Ütü kaldı tabii :deli:

Bi de çıkıp market işini halletsem tamamdır .

Şimdi kahve zamanı ...

@Ahu060812 Ahuuuuuuuuuuuu hadi bayram bitti napıyoruz sporları :halay:

Ooooo oooo hedef büyük desene ... kurbana kadar seni var yaaaaa :deli: gelllll kollarımaaa annemmmm ...

Günaydınnnnn... canım bayram da bi çoğumuz giremedik ... menü yazamadık ..
Şimdi start verdik tan gaz .
Sen de kazasız belasız geçirmiş gibisin şükür :halay: özel mesajlarına bi bak canım

:KK53::KK53:
Biz balkona sadece balkon konuşması için çıkarız :KK70: nerde @_SARAYCA_ balkon konuşmasının iki üstadı @Lunya Ile :KK70:
Ben bu sıralar @kelebekolacam a biraz fikir olarak katılayım , atlamak güzel olabilir aslında :ıslık::ıslık:

Evi kırklarken bayramda beni evde bulamayan iki komşum geldi bayramlaşmaya .... ayyyy büyüyorum galiba :KK70::KK70:

Neyse işler , yemek bitti ... duş alındı ... yusufla hasbihal edildi ...

Ütü kaldı tabii :deli:

Bi de çıkıp market işini halletsem tamamdır .

Şimdi kahve zamanı ...

@Ahu060812 Ahuuuuuuuuuuuu hadi bayram bitti napıyoruz sporları :halay:
afiyet olsun kaptanım, ellerine sağlık işlerini bitirmissin, bende saate bakıp duruyorum, bitse de eve gitsek , sonra da zaman ne çabuk geçiyor diye hayıflanıyoruz :D

ben burdayım babam:cool:şükür kavuşturana:KK74:
nassın iyisin inşallah,4 gün tatil yaptık acısı çıkıyo hemen, mesai yoğun başladı:KK69:

Eyyiyiz evlat ... yedik , içtik,gezdik gördük ...geldik ....
Cuma tartılarınızı merakla bekliyorum :KK49:

beeeen geldimmmm:)

öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlarr...

herkesin keyfi yerinde miii?

Burdan da bi :KK200: koyayım da ... arkadaşlar aaaa mimu geldi kaptan selam bile vermedi demesin kuzum :KK53:

Davete icabet sunnettir be yaa :))

Gunaydinn :KK68:

@Ausencia sözüm söz allah utandirmasin ins.

Aminnnnnn.
Geldin mi şimdi harbi harbi ... eee hadi doldur formu da işin prosedür kısmını halledek :KK19:

:KK3::KK3::KK3:burdayım tatlım, hâlâ tatildeyim :KK23:cuma tam gaz spora diyete başlıyore :21::21::21::21:

Cuma sende merakla bekleniyırsunnnn :KK200:

:rolleyes:

olur tabi, yenilmek isteyen gelsin değil mi ortim @Efser :KK53:

:63::63:

Günaydın Hatunlar
Evetttt takım eski günlerine dönmüş geçmişten belli.
Herkesler iyidir umarım...
:KK36: :KK36: :KK36:

Nefsim nerde çarpıldın güneşe ?

Aslında bu hafta olacaktı var yaa tam ataktayım:KK8:olsun gelecek hafta hızlandırmış tur yaparız :rolleyes:

Sana da ortin gibi bi :63::63:

Kafammm Japonn pazarıı gibi 1 milyonn ne dinliyorumm ne dinliyorum karman çurman sana gelsin güzelim

Nasıl da bilir benim havaları :KK70:

Canım kh tı iki gün için değil sürekli yapıcam inşaallah bana uyar. Bu iki gün kiraz+yoğurt yapayım. 1 kilo demiştim ya.
Maydanoz + limon kaynattım
Kiraz sapı + tarçın + zencefil +elma kaynattım.
Yeşil çay alacak birazdan eşim onu da içersem iki gün toparlarım heralde.

Toparlar toparlar ..şaha kalkıp 71.0 bekliyoruz unutma ... ona göre önlem al..spor dahil :KK71:

Bizde ne var bilmiyorum çıkıp göreceğim ama depresyondayım tatil dönüşü :deli:

Geçmiş olsun canım hava mı çarptı hava değişikliği bazen öyle yapıyor bende hala hasta olmadığımız için şoktayım :KK53:

Vallahi helal kaptanım telden bu kadar yazmak yetişmek her yiğidin harcı değil :KK70:

Canım çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah bir an önce :KK43:

Ohh keyfini çıkar kuzu havalar da mis daha ne olsun biz iş başı yaptık :KK48:

Tarkanın yeni yolla şarkısını çok sevdik kız az da ondan çal :KK70::KK30:

Bayramda @MorVampirella Ile staj yaptım kuzum ... o alıntıladı ben yazdım:confused:

Ayyy şarkıı tam benlikmişş ilk kez dinliyorumm Yolla sabır taşıyım ben yaa yolllaa :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Harbidennnnn he cuk senlik delim ...sana mı yazdı yoksam tarkan emmi :confused:

@Ausencia detoks çorbasını hazırladım. Kaç verebilirim bilmiyorum. Dikkatli bir şekilde yapacağım.

Gazan mübarek ola güzellik ... yarın ki eksilerini merakla hasretle bekliyorummm :KK5:

Kaptanim ve arkadaslar
Gunaydinnnnn
Mesaj atayim diye teli elime aldm.
Sarj bitti.
Oglumla disari ciktik.
Gecmisi okuyâ okuya geliyorum.
Masallah muhabbet züpperrrrr

Bayramdan sonra gör bizi demiştim :)

Merhaba hanımlar,

Yine yollardayız biz internet yakalamış ve oturabilmişken menü bildirimine geldim.

Kahvaltı:
1 dilim ekmek
2 parmak kalınlığında çörek otlu antakya peyniri
2 salatalık
Biraz domates
Yarım dilim de karpuz.
1 kupa siyah çay

Kahvaltıda börek vardı ona dokunmadım.

Öğlen:
Burada kömbe diye bir şey var içi hurmalı kurabiye gibi. Büyükanne ziyaretinde verdilince ondna bir tane yedim bir de türk kahvesi içtim başka birşey yemedim kurabiye gelince.

Akşam:
Kavurma "uykuluk" etinden 2 yemek kaşığı
1 kase koyun yoğurdu.
2 yemek kaşığı da salata

Yeşil çay içtim ama aşırı sıcak nem ve yol ödemden şişirmiş durumda. Şimdi kayınvalideme dönüyoruz orada yeşil çayın miktarını arttıracağım. Yemeği de daha fazla azaltacağım inşallah cumaya artısız atlatırız bayramı.

Spor olarak da sabah 40 dakika yüzdüm yarım saatte yürüyüş yapabildim. @Ausencia @Ahu060812

Seninde artı ,şiş temizleme gazan mübarek ola elifcim :KK5:

Selam kızlar
Geçmiş bayramınız kutlu olsun.

Memlekete gittik annemlere bu bayram. Ama kısa sürdü maalesef. Izinler kisa malum. Dun ogleyin geldik hava çok sıcak. Yorgunluğu anca attim. Reglim de geldi bugün zaten artilarim önceden de vardı tam oldu.
Güzel kilolar verilmiş sanırım. Benim ne yapacağım belli değil valla. Spora ara vermiştim bayramdan dolayı ona devam ederim.
Çünkü bünye hala yanit vermiyor. Belki regl den sonra artilari atarim. Moral olur.

Şerimmm :KK200:

Şimdi bi de ovulasyon gelir ... sen ondan sonra salmadan gel bence takıma ...

Burdan da bi :KK200: koyayım da ... arkadaşlar aaaa mimu geldi kaptan selam bile vermedi demesin kuzum :KK53:

Aminnnnnn.
Geldin mi şimdi harbi harbi ... eee hadi doldur formu da işin prosedür kısmını halledek :KK19:

Toparlar toparlar ..şaha kalkıp 71.0 bekliyoruz unutma ... ona göre önlem al..spor dahil :KK71:

Bayramda @MorVampirella Ile staj yaptım kuzum ... o alıntıladı ben yazdım:confused:

Gazan mübarek ola güzellik ... yarın ki eksilerini merakla hasretle bekliyorummm :KK5:

İyi yapmışsın kaptanım :deli:

ben geçen ay 5 inde regl olmuştum... şu an nasıl şişim anlatamam iki gündür yemek yiyemirum hemen tıkanıyorum ama karnım ve göğüslerim acaip şişti... bi de midem de bi ağırlık var şaka gibi

Ben bu sıralar @kelebekolacam a biraz fikir olarak katılayım , atlamak güzel olabilir aslında :ıslık::ıslık:

Cuma kilo bildiriminden kaçışın yok o zaman lunyammm .. hem @Betulina Da geliyor muhtemel artıları ile :rolleyes: sizi el ele verdirip yarıştırsam mı :deli:

afiyet olsun kaptanım, ellerine sağlık işlerini bitirmissin, bende saate bakıp duruyorum, bitse de eve gitsek , sonra da zaman ne çabuk geçiyor diye hayıflanıyoruz :KK70:

Sağolasın canım ya ... uzattım ayaklarımı dinlendim ... çoook sıcak ya ... markete de bi çıkıp gelsem ...

Hatta sporu da çıkarsam aradan ne güzel olacak .

Akşamda evde su gibi akıp geçiyordur size zaman ... geçmesin diye bakıyorsundur.

Aminnnnnn.

bende merakla bekliyorum cuma tartımı :confused:hemde çokkk büyük bir meraklaa:KK75:

ben geçen ay 5 inde regl olmuştum... şu an nasıl şişim anlatamam iki gündür yemek yiyemirum hemen tıkanıyorum ama karnım ve göğüslerim acaip şişti... bi de midem de bi ağırlık var şaka gibi

Bak bende şiştim birden bu mesajı okuyunca... böyle içime içime şiştim niyeyse :KK12:

65 diyorummmm...mezuniyet diyorummmm mimummm :KK49: prş.sihrinden yolladım sana şimdi.cumaya bişeyciğin kalmaz ...

Cuma kilo bildiriminden kaçışın yok o zaman lunyammm .. hem @Betulina Da geliyor muhtemel artıları ile :rolleyes: sizi el ele verdirip yarıştırsam mı :deli:

Sağolasın canım ya ... uzattım ayaklarımı dinlendim ... çoook sıcak ya ... markete de bi çıkıp gelsem ...

Hatta sporu da çıkarsam aradan ne güzel olacak .

Akşamda evde su gibi akıp geçiyordur size zaman ... geçmesin diye bakıyorsundur.
bu sıcakta spor çok iyi olur, bol ter oh çok severim, çok sıcak öğlen duş alma imkanım olsa yürürdüm.

akşam jet hızıyla geçiyor kaptanım, hele şu ara ablamın 3 kızı benim 2 küçük var, ev kalabalık, yediklerimizi içtiklerimizi, giyinip soyunduklarımızı zor toparlıyoruz, akşam 1 de yattım, eşimle 10 dk kahve molası dışında görüşemedim düşün:rolleyes:

Bak bende şiştim birden bu mesajı okuyunca... böyle içime içime şiştim niyeyse :KK12:

65 diyorummmm...mezuniyet diyorummmm mimummm :KK49: prş.sihrinden yolladım sana şimdi.cumaya bişeyciğin kalmaz ...

sinirden mi şiştimm anlamadım ki ay heryerim şiş :D ayy hadi inşalllaaaah mezun oalyım artık :D

@Ausencia evet geldim.

Aksam ilk firsatta bakicam ins forma.

Ele dümdük daldim kimse kusura bakmasin nolur ben buranin yerlisiyim ondan bu rahatlik.

Ben gencken takimlarin yeri hep dutluktu :KK70:

Aminnnnnn.

Olmayacak böyle ausum.
Cuma ilk bildirimle geliyorum.
Bakalim cumaya kadar artilardan ne atarim.
Gunahimla sevabimla geliyorum açın kollarınızı :bicak:

Kız ablam utanırım yazmaya nasıl 63 deyiverem buraya :olamaz: kusuratı bana kalsın :KK61:

Back
X