Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla ben de katılmak isterdim ama hiç zamanım olmuyor ki.. sabah kalkıp işe geliyorum, akşam eve dönünce oğlumun uyuması en erken 22.00 oluyor; ondan sonra da ütü, evi toparlama v.s. uğraşıyorum bir bakmışım ki gardım düşmüş..

valla canım kendi adıma konuşmam gerekirse ben haftasonları hiç evde oturmuyorum.. eve genelde geç geliyoruz, o saatten sonra da oğlumu uyutup ev işleri ile uğraşıyorum.. o yüzden ancak hafta içi müsait oluyorum sürekli bilgisayar başında olduğum için.. sadece son 2 haftadır yönetici değişikliğimizden dolayı ofiste durumlar karışık ve de biraz daha yoğun.. iş devri için toplantılar yapıyoruz, genel müdürden sonra en eski ben olduğum için ve de idari işlerden de sorumlu olduğum için bana kaldı hepsi.. buna rağmen sürekli online olamasam bile en azından 5 mesaj kotamı doldurmak için geç vakit de olsa topiğe girmeye çalışıyorum.. eğer bu da yeterli değilse, takım için faydalı olamıyorsam ben de takımdan ayrılabilirim.. önemli olan takımın verimli olması çünkü..

frangipani sana katılıyorum, ben de çok az girebiliyorum, elimden geleni yapıyorum....

kizlarv azeriyi bugun hic gormedim haberi olan var mi:26:

bende merak ediyorum...simdi ben yazacaktim, goren oldumu diye.:26: nerdek azeri..bu saate kadar hic kalmazdi

kizlar...SPOR SONUC listesini nev ustelenmek istiyor...baska gonullu varmi liste icin???? yoksa nev ustlenecek

oyyyyyy canlarim beni merak etmissss
canlarim bugün burada 30 derece sicakti ve benim migrenim en cok sicakta artiyor.bugün migrenden basimi kaldiramadim,gözümü acamadim.cok agrim vardi.offfff ben senelerdir böyleyasamaktan biktim yaaa.hep bas agrisi göz agrisi.iste bu yüzden anca bu saatte geldim.bir günlük beni affedin

gecmisi okudum güzeller.spor yarisina bslamisiz.süper aslinda bnim icin.cünkü bana neler oluyor anlamiyorum.benki haftanin en az 3 günü spor yapardim,1 aydir sporu haftada bir kere yapiyorum sadece.cok üzücü buuuuu.ama böylelikle gaza gelmis olurum,iyi olur belki benim icin

heeeeee kizlar size bisey söylüycem ya.ben 7 aydir diyetteyim ama hic bas dönmesi,göz kararmasi yasamamistim.ama bu son yaptigim 5g 5k diyetinde malesef bunu yasadim ve hala yasiyorum.bu beni korkuttu.bu yüzden bir daha asla yapmiycagim diyet tek ögün diyeti olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…