sekerler, dersimi bitirdim...ogretmenede mail ila gonderdim..umarim bir sorun daha cikmaz..
bende yatiyorum..yarin gorusuruz
biz daha 100 gr verince gobecikler atip duralim kilo verdim diye . masallah millette ne azim var ya
Bu hafta pazar-pazartesi-salı-çarşamba-perşembe şeklinde 5 günlük olur,haftadan itibaren düzene girer zaten.Hasretim sen de bu şekilde hesapla canım benim.Kızlar başka gönüllü yoksa özelden bana pazar ve pazartesi günkü spor sürelerini dakika cinsinden atarsınız bana.
bende eve gitsemde yatsam diye dusunuyorum meyvem, hastalik resmen olduruyor insani...ama gitsemde eve uyuyamicam hemen cunku dersim var daha
Bu konuda da Julia'ya katılıyorum.Gerçekten ne haftasonları ne akşamları kimse olmuyor,kendimiz yazıp kendimiz cevap veriyoruz.Hadi hafta içi neyse de,haftasonuna muhakkak bir düzenleme gelmeli diye düşünüyorum takımdaki dağınıklığı toparlamak adına.Ben hafta içleri gündüzleri çalışıyorum;tek boş zamanım hafta içi ve hafta sonu akşamları ama gerçekten 3 kişi ile bile aynı anda denk gelebildiğim olmadı.Ama bu yalnızca on 2 haftadır böyle.Bence diyetinden uzaklaşan takımdan da uzaklaşıyor bilinçaltı bir dürtü ile.Hırsımızı kaybettik son 2 haftadır bence,toparlanmak şartBence bu takımın olağan hali değil;7. takımın azim ve kararlığı konusunda bütün topik hemfikir.Ama bence son 2 haftadır çıkan resim tatmin edici değil.
valla canım kendi adıma konuşmam gerekirse ben haftasonları hiç evde oturmuyorum.. eve genelde geç geliyoruz, o saatten sonra da oğlumu uyutup ev işleri ile uğraşıyorum.. o yüzden ancak hafta içi müsait oluyorum sürekli bilgisayar başında olduğum için.. sadece son 2 haftadır yönetici değişikliğimizden dolayı ofiste durumlar karışık ve de biraz daha yoğun.. iş devri için toplantılar yapıyoruz, genel müdürden sonra en eski ben olduğum için ve de idari işlerden de sorumlu olduğum için bana kaldı hepsi.. buna rağmen sürekli online olamasam bile en azından 5 mesaj kotamı doldurmak için geç vakit de olsa topiğe girmeye çalışıyorum.. eğer bu da yeterli değilse, takım için faydalı olamıyorsam ben de takımdan ayrılabilirim.. önemli olan takımın verimli olması çünkü..
kizlarv azeriyi bugun hic gormedim haberi olan var mi:26:
bende merak ediyorum...simdi ben yazacaktim, goren oldumu diye.:26: nerdek azeri..bu saate kadar hic kalmazdi
kizlar...SPOR SONUC listesini nev ustelenmek istiyor...baska gonullu varmi liste icin???? yoksa nev ustlenecek
müsliye devam, spor zor
iyi geceler...
bende eve gitsemde yatsam diye dusunuyorum meyvem, hastalik resmen olduruyor insani...ama gitsemde eve uyuyamicam hemen cunku dersim var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?