azeriiiiiiiiiiiiii...................geçmiş olsuuuuuun............canım benim de bazen çok şiddetli gözümün arkası ağrıyor baş ağrısı yok ama migren belirtisi olabilir mi kiiiii...........
ben hafta arası bütün gün burdayım zaten akşam da eve git yemek yap sağı solu topla vs bi tane ilgi isteyen bebeğim var 2 tane bluğ çagı oglan bi de bonus kocaBu konuda da Julia'ya katılıyorum.Gerçekten ne haftasonları ne akşamları kimse olmuyor,kendimiz yazıp kendimiz cevap veriyoruz.Hadi hafta içi neyse de,haftasonuna muhakkak bir düzenleme gelmeli diye düşünüyorum takımdaki dağınıklığı toparlamak adına.Ben hafta içleri gündüzleri çalışıyorum;tek boş zamanım hafta içi ve hafta sonu akşamları ama gerçekten 3 kişi ile bile aynı anda denk gelebildiğim olmadı.Ama bu yalnızca on 2 haftadır böyle.Bence diyetinden uzaklaşan takımdan da uzaklaşıyor bilinçaltı bir dürtü ile.Hırsımızı kaybettik son 2 haftadır bence,toparlanmak şartBence bu takımın olağan hali değil;7. takımın azim ve kararlığı konusunda bütün topik hemfikir.Ama bence son 2 haftadır çıkan resim tatmin edici değil.
evet hafta sonuda gezmeler oluyor haliyle canım ayrılma falan yok öyle bişeyse bende ayrılmam lazım çünkü gündüz hep burdayım zaten gecede oturursam adam beni boşar zaten gündüz ayrıyız evdekilerdenvalla canım kendi adıma konuşmam gerekirse ben haftasonları hiç evde oturmuyorum.. eve genelde geç geliyoruz, o saatten sonra da oğlumu uyutup ev işleri ile uğraşıyorum.. o yüzden ancak hafta içi müsait oluyorum sürekli bilgisayar başında olduğum için.. sadece son 2 haftadır yönetici değişikliğimizden dolayı ofiste durumlar karışık ve de biraz daha yoğun.. iş devri için toplantılar yapıyoruz, genel müdürden sonra en eski ben olduğum için ve de idari işlerden de sorumlu olduğum için bana kaldı hepsi.. buna rağmen sürekli online olamasam bile en azından 5 mesaj kotamı doldurmak için geç vakit de olsa topiğe girmeye çalışıyorum.. eğer bu da yeterli değilse, takım için faydalı olamıyorsam ben de takımdan ayrılabilirim.. önemli olan takımın verimli olması çünkü..
geçmiş olsun canım ben yapamadım 3. gün midem rahatsızlandı demiştim ya bozduğum halde gün boyu sürmüştü tehlikeliheeeeee kizlar size bisey söylüycem ya.ben 7 aydir diyetteyim ama hic bas dönmesi,göz kararmasi yasamamistim.ama bu son yaptigim 5g 5k diyetinde malesef bunu yasadim ve hala yasiyorum.bu beni korkuttu.bu yüzden bir daha asla yapmiycagim diyet tek ögün diyeti olacak
günaydın kızlaaaaar...................
günaydin dogaaaaaaa
cocuklara kalktim,simdi onlari hazirliycam.havaya sastim kaldim.düm 30 dereceydi bugün hem soguk hem yagmurlu.Almanya'nin bir kadinina birde havasina güven olmaz demisler.valla dogru demisler:97:
naber kız azeriiii......günaydin dogaaaaaaa
cocuklara kalktim,simdi onlari hazirliycam.havaya sastim kaldim.düm 30 dereceydi bugün hem soguk hem yagmurlu.Almanya'nin bir kadinina birde havasina güven olmaz demisler.valla dogru demisler:97:
ben hafta arası bütün gün burdayım zaten akşam da eve git yemek yap sağı solu topla vs bi tane ilgi isteyen bebeğim var 2 tane bluğ çagı oglan bi de bonus kocavaktim hep koşturmakla geçiyor evde daha gelen giden de oluyor yatış saatim 12 yi buluyor ondan sonrada giremem sabah 5.30 da uyanıyorumyanii bekarlarla evli ve çalışanlar bir olmuyor canım
evet hafta sonuda gezmeler oluyor haliyle canım ayrılma falan yok öyle bişeyse bende ayrılmam lazım çünkü gündüz hep burdayım zaten gecede oturursam adam beni boşar zaten gündüz ayrıyız evdekilerden
geçmiş olsun canım ben yapamadım 3. gün midem rahatsızlandı demiştim ya bozduğum halde gün boyu sürmüştü tehlikeli
günaydın canım.......
Bu konuda da Julia'ya katılıyorum.Gerçekten ne haftasonları ne akşamları kimse olmuyor,kendimiz yazıp kendimiz cevap veriyoruz.Hadi hafta içi neyse de,haftasonuna muhakkak bir düzenleme gelmeli diye düşünüyorum takımdaki dağınıklığı toparlamak adına.Ben hafta içleri gündüzleri çalışıyorum;tek boş zamanım hafta içi ve hafta sonu akşamları ama gerçekten 3 kişi ile bile aynı anda denk gelebildiğim olmadı.Ama bu yalnızca on 2 haftadır böyle.Bence diyetinden uzaklaşan takımdan da uzaklaşıyor bilinçaltı bir dürtü ile.Hırsımızı kaybettik son 2 haftadır bence,toparlanmak şartBence bu takımın olağan hali değil;7. takımın azim ve kararlığı konusunda bütün topik hemfikir.Ama bence son 2 haftadır çıkan resim tatmin edici değil.
cnm bende isterim gelip burda sizlerle sohbet etmek ama gündüzleri olmuo işte bugün kk yı açtığımda sanırım saat akşam 7 idi :97::97: ama akşamları full geliorum fakat o zaman da kimsee olmuyor
valla canım kendi adıma konuşmam gerekirse ben haftasonları hiç evde oturmuyorum.. eve genelde geç geliyoruz, o saatten sonra da oğlumu uyutup ev işleri ile uğraşıyorum.. o yüzden ancak hafta içi müsait oluyorum sürekli bilgisayar başında olduğum için.. sadece son 2 haftadır yönetici değişikliğimizden dolayı ofiste durumlar karışık ve de biraz daha yoğun.. iş devri için toplantılar yapıyoruz, genel müdürden sonra en eski ben olduğum için ve de idari işlerden de sorumlu olduğum için bana kaldı hepsi.. buna rağmen sürekli online olamasam bile en azından 5 mesaj kotamı doldurmak için geç vakit de olsa topiğe girmeye çalışıyorum.. eğer bu da yeterli değilse, takım için faydalı olamıyorsam ben de takımdan ayrılabilirim.. önemli olan takımın verimli olması çünkü..
frangipani sana katılıyorum, ben de çok az girebiliyorum, elimden geleni yapıyorum....
ben hafta arası bütün gün burdayım zaten akşam da eve git yemek yap sağı solu topla vs bi tane ilgi isteyen bebeğim var 2 tane bluğ çagı oglan bi de bonus kocavaktim hep koşturmakla geçiyor evde daha gelen giden de oluyor yatış saatim 12 yi buluyor ondan sonrada giremem sabah 5.30 da uyanıyorumyanii bekarlarla evli ve çalışanlar bir olmuyor canım
evet hafta sonuda gezmeler oluyor haliyle canım ayrılma falan yok öyle bişeyse bende ayrılmam lazım çünkü gündüz hep burdayım zaten gecede oturursam adam beni boşar zaten gündüz ayrıyız evdekilerden
......
naber kız azeriiii......
doğaa...ben de sana katılıyorum akşam çok zor benim de girmem haftasonlarıda şansa kalmış.....
juliyle nev böyle düşünüyormuş valla ben katılımım konusunda çok rahatım bol paylaşım yaptığımı düşünüyorumsayılarımda ortada azerim sayıyor sağolsun yinede bakarım duruma
meyvişim fazla üstüne alınıp kendini yıpratma..benim de mesajım 10 u zor bulur genelde ama herşeyden haberdarım ..kilo konusuna gelince önceki hafta 300 gram vermiştim..bu hafta 500 gr artıdaydım ama hiiç üstüme alınamam sonuçta vericemi biliyorum insan herzaman aynı olamıyor.....tüm mesajlarınızı alıntıladım kızlar..
öncelikle sunu belirteyim %80 imiz calısan insanlarız calısmayanımızında küçük bebeği var asla birbirimize göre ayarlayamayız işlerimizi.ben haftanın 40 saatini takımda geciriyorum sürekli online durumdayım haftada 40 saatten sonra kimsenin bana haftasonu ve aksamlarıda dur demesi gerektiğini düşünmüyorum takımda en cok doğa ve ben varız oda benim gibi sürekli acık durumda herseyden her an haberimiz var.aksamları ve hafta sonlarıda ailemizle evimizle ilgilenelim dimi zaten takımın geneli gündüz giriyor genelden bişi isteneceğine bence diğerleri genele uyum sağlamaya calısmalı. hıı hala olmaz sart gelsin denirse ben cıkarım kendi fikrimi söylüyorum 40 saatimi zaten takıma ayırıyorum kalan zamanımada asla müdahale ettirtmem.bu ağır olur.
diyet konusuna gelince aldığım kilo hepinize fazla geldi anlasılan sürekli bir sikayet var memnuniyetsizlik var acıkcası sorumluluğumu bilen birisiyim 1 hafta kilo aldım die bu kadar sey duymam gerekmiyordu cok canımı sıktınız takımda bi baskası kilo aldığında bu derece uzamıyordu iş biz hemen toparlanmaya gidiyorduk moral veriyorduk ama kilo alan taraf olunca geldikce geliyorsunuz bundan sonra bende mesaj sayımı doldurup fazlasına gecmicem evet 40 saat burdayım haftada ama 25 mesajımı yazıcam bırakıcam.1 cuma artıdaydım die bu kadarda uzatılmaz ...
daha fazla yazmıcam yazarsam kırıcı olucam çünkü....
meyvişim fazla üstüne alınıp kendini yıpratma..benim de mesajım 10 u zor bulur genelde ama herşeyden haberdarım ..kilo konusuna gelince önceki hafta 300 gram vermiştim..bu hafta 500 gr artıdaydım ama hiiç üstüme alınamam sonuçta vericemi biliyorum insan herzaman aynı olamıyor.....
gunaydın kızlar ben yenı gelebıldım valla kusura bakmayın canlarımm
meyvısım kımse sana bıse demedıkı sen nıye boyle uzuldun sımdı tatlım bende kılo aldımm ozaman banada soylenıyor bunlar bu hafta oyle dusunme bıtanem hepımız bırbırımızı dusundugumuzden soyluyoruz yoksa ben emınımkı bu takımda olan hıckımsee aaa bak su kılo aldı ondan 7 .cı olduk dıye dusunmuyordur
minnosumm gülümde mesajında bu listeden sonra arkadaslardan mesaj geldi demiş ve cemreyle benim adımı yazmıs yani demekki sorun cemreyle bende isimsiz mesajlardada bu böyle neden üzerime almayayım ki sen olsan almazmıydın ...
günaydın minnoooş..gunaydın kızlar ben yenı gelebıldım valla kusura bakmayın canlarımm
meyvısım kımse sana bıse demedıkı sen nıye boyle uzuldun sımdı tatlım bende kılo aldımm ozaman banada soylenıyor bunlar bu hafta oyle dusunme bıtanem hepımız bırbırımızı dusundugumuzden soyluyoruz yoksa ben emınımkı bu takımda olan hıckımsee aaa bak su kılo aldı ondan 7 .cı olduk dıye dusunmuyordur
isimsiz mesaj ne kız...kimin yazdığı belli değil mi yani..
gunaydin balli kurabiyelerim . anlasilan cok stresli bir haftaya basladik ne oluyor kizlar diger takimlar ustumuze gulecek birbirlerine dustuler diye toparlanin. bakin bende 3 haftadir veremiyorum . durumumuz normal alirizda veririzde yeterki gonuller hos olsun ,kalp kirilmasin . ayrioca gulumun soylewdikleri toparlanmamiz icindi motivasyobn yani alinmak yok devam hadi devam diyete bu hafta iyi bir spnuc alacagiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?