Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öğlen işim çıktı dışarı çıktım çok geç döndüm............bu nedenle mesaj yazamadım............affımı dileriiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn..............

azeriiiiiiiiiiiiii...................geçmiş olsuuuuuun............canım benim de bazen çok şiddetli gözümün arkası ağrıyor baş ağrısı yok ama migren belirtisi olabilir mi kiiiii...........

azeriiiiiiiiiiiiii...................geçmiş olsuuuuuun............canım benim de bazen çok şiddetli gözümün arkası ağrıyor baş ağrısı yok ama migren belirtisi olabilir mi kiiiii...........

canim.migren bas agrisi arti göz agrisi demek.sadece gözün agriyorsa o migren degildir herhalde canim ya.mesela ben günese falan bakamam.hep yazlari günes gözlügüyle dolasirim.yoksa sanki gözüme bicak sokuluyor gibi ouyor.cok kötü bir his bu.günesi birak normal havada bile gözlerin deliniyor gibi oluyor.ama dedigim gibi bas agrisida siddetli bir sekilde oluyor.

günaydin dogaaaaaaa

cocuklara kalktim,simdi onlari hazirliycam.havaya sastim kaldim.düm 30 dereceydi bugün hem soguk hem yagmurlu.Almanya'nin bir kadinina birde havasina güven olmaz demisler.valla dogru demisler:97:

ben hafta arası bütün gün burdayım zaten akşam da eve git yemek yap sağı solu topla vs bi tane ilgi isteyen bebeğim var 2 tane bluğ çagı oglan bi de bonus koca vaktim hep koşturmakla geçiyor evde daha gelen giden de oluyor yatış saatim 12 yi buluyor ondan sonrada giremem sabah 5.30 da uyanıyorumyanii bekarlarla evli ve çalışanlar bir olmuyor canım
evet hafta sonuda gezmeler oluyor haliyle canım ayrılma falan yok öyle bişeyse bende ayrılmam lazım çünkü gündüz hep burdayım zaten gecede oturursam adam beni boşar zaten gündüz ayrıyız evdekilerden
geçmiş olsun canım ben yapamadım 3. gün midem rahatsızlandı demiştim ya bozduğum halde gün boyu sürmüştü tehlikeli
günaydın kızlaaaaar...................

günaydın canım.......

günaydin dogaaaaaaa

cocuklara kalktim,simdi onlari hazirliycam.havaya sastim kaldim.düm 30 dereceydi bugün hem soguk hem yagmurlu.Almanya'nin bir kadinina birde havasina güven olmaz demisler.valla dogru demisler:97:

günaydın canım miğren sıcagı sever bide baharda çok olur

günaydin dogaaaaaaa

naber kız azeriiii......

doğaa...ben de sana katılıyorum akşam çok zor benim de girmem haftasonlarıda şansa kalmış.....

cnm bende isterim gelip burda sizlerle sohbet etmek ama gündüzleri olmuo işte bugün kk yı açtığımda sanırım saat akşam 7 idi :97::97: ama akşamları full geliorum fakat o zaman da kimsee olmuyor

frangipani sana katılıyorum, ben de çok az girebiliyorum, elimden geleni yapıyorum....

tüm mesajlarınızı alıntıladım kızlar..
öncelikle sunu belirteyim %80 imiz calısan insanlarız calısmayanımızında küçük bebeği var asla birbirimize göre ayarlayamayız işlerimizi.ben haftanın 40 saatini takımda geciriyorum sürekli online durumdayım haftada 40 saatten sonra kimsenin bana haftasonu ve aksamlarıda dur demesi gerektiğini düşünmüyorum takımda en cok doğa ve ben varız oda benim gibi sürekli acık durumda herseyden her an haberimiz var.aksamları ve hafta sonlarıda ailemizle evimizle ilgilenelim dimi zaten takımın geneli gündüz giriyor genelden bişi isteneceğine bence diğerleri genele uyum sağlamaya calısmalı. hıı hala olmaz sart gelsin denirse ben cıkarım kendi fikrimi söylüyorum 40 saatimi zaten takıma ayırıyorum kalan zamanımada asla müdahale ettirtmem.bu ağır olur.
diyet konusuna gelince aldığım kilo hepinize fazla geldi anlasılan sürekli bir sikayet var memnuniyetsizlik var acıkcası sorumluluğumu bilen birisiyim 1 hafta kilo aldım die bu kadar sey duymam gerekmiyordu cok canımı sıktınız takımda bi baskası kilo aldığında bu derece uzamıyordu iş biz hemen toparlanmaya gidiyorduk moral veriyorduk ama kilo alan taraf olunca geldikce geliyorsunuz bundan sonra bende mesaj sayımı doldurup fazlasına gecmicem evet 40 saat burdayım haftada ama 25 mesajımı yazıcam bırakıcam.1 cuma artıdaydım die bu kadarda uzatılmaz ...
daha fazla yazmıcam yazarsam kırıcı olucam çünkü....

Son düzenleme:
naber kız azeriiii......

doğaa...ben de sana katılıyorum akşam çok zor benim de girmem haftasonlarıda şansa kalmış.....

juliyle nev böyle düşünüyormuş valla ben katılımım konusunda çok rahatım bol paylaşım yaptığımı düşünüyorumsayılarımda ortada azerim sayıyor sağolsun yinede bakarım duruma

juliyle nev böyle düşünüyormuş valla ben katılımım konusunda çok rahatım bol paylaşım yaptığımı düşünüyorumsayılarımda ortada azerim sayıyor sağolsun yinede bakarım duruma

benimde paylasımım gayet güzel bu kadar paylasımdan sonra hala sikayet ediliyorsa bişi diyemiyorum acıkcası...daha ne olabilir ki...

Son düzenleme:
meyvişim fazla üstüne alınıp kendini yıpratma..benim de mesajım 10 u zor bulur genelde ama herşeyden haberdarım ..kilo konusuna gelince önceki hafta 300 gram vermiştim..bu hafta 500 gr artıdaydım ama hiiç üstüme alınamam sonuçta vericemi biliyorum insan herzaman aynı olamıyor.....

saferanım öyle haklısın ama bunun bu kadar uzatılması sinirlendirdi yani her kilo alısımızda bu kadar dillendirilicekse ne işimiz var burda kilo aldığında motive edilmeli ki insan daha cok zayıflama adına bişiler yapsın ..
hafta sonuda annemlerdeydim bu sabah tartıldım gr almamısım yani takımdan uzaklasıyorum die kiloda aldığım yok ben hiç bi zaman keyfim için takıma kilo maletmedim.
üzerine alınma demişsin ama benim kilo artısımın olduğu hafta bu kadar cok konusulması ister istemez sinirlendiriyor..

gunaydın kızlar ben yenı gelebıldım valla kusura bakmayın canlarımm

meyvısım kımse sana bıse demedıkı sen nıye boyle uzuldun sımdı tatlım bende kılo aldımm ozaman banada soylenıyor bunlar bu hafta oyle dusunme bıtanem hepımız bırbırımızı dusundugumuzden soyluyoruz yoksa ben emınımkı bu takımda olan hıckımsee aaa bak su kılo aldı ondan 7 .cı olduk dıye dusunmuyordur

minnosumm gülümde mesajında bu listeden sonra arkadaslardan mesaj geldi demiş ve cemreyle benim adımı yazmıs yani demekki sorun cemreyle bende isimsiz mesajlardada bu böyle neden üzerime almayayım ki sen olsan almazmıydın ...

isimsiz mesaj ne kız...kimin yazdığı belli değil mi yani..

günaydın minnoooş..

isimsiz mesaj ne kız...kimin yazdığı belli değil mi yani..

genell konusmadan bahsediyorum canım takım 2 haftadır dağıldı takımdan uzak kalındımı diyettende uzaklasılıyor die 2 haftadır takımdan ben ve minnos uzak baska uzak olan yok bildiğim kadarıyla..
hıı bide frangi iş yoğunluğundan bahsetmişti.. ee budurumda neden üzerime alınmamyayım ki....

Dostlara günaydın
Sevgiye sevgi katmak için
Yola çıkanlara günaydın
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.

Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.​

gunaydin balli kurabiyelerim . anlasilan cok stresli bir haftaya basladik ne oluyor kizlar diger takimlar ustumuze gulecek birbirlerine dustuler diye toparlanin. bakin bende 3 haftadir veremiyorum . durumumuz normal alirizda veririzde yeterki gonuller hos olsun ,kalp kirilmasin . ayrioca gulumun soylewdikleri toparlanmamiz icindi motivasyobn yani alinmak yok devam hadi devam diyete bu hafta iyi bir spnuc alacagiz insallah

günaydın ganfeeed....önemli değil herşey yoluna girer merak etme... inş...hepimiz veririz bu hafta.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…