Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anammm nasıl yanı 120 kılodan 60 kıloya ındıyse demekkı ben kendı aglanıcak halıme guluyorumm 8 kıloyu veremıyorum hooofff hofff bende bakımm bırazda zayıflama arzum gelır belkım

yuh olsun bize be biz daha uc bes kiloyu veremeyelim bastada bana olsun acayip hirslandim kesin verecem o kilolari kurtulacam o kara yaglardan

o zaman özelden yazalım spor listemizi cuma günü süpriz olsun nasıl
bencede guzel fikir...hem ozelden olursa...bildirimleri alan disinda sonucu kimse bilmez ve herkes icin supriz olur
minnosummm....sen kilo vericem diyorsun ama meyvisimin pismaniyesinden istiyorsunnasil olacak boyle...uzak dur uzak.. sana tatli felan yasak bu aralar...ragl manasiyla yeterince huplettirmissindir zaten

meyvisim, sana msndede sordum kirdimmi seni niye...ama enson yazdiklarim hepimiz icinde gecerliydi..enson listede hepimiz dokuluyorduk..ve bir sekilde dur demek adini uyarmak istedim..umarim kimseyi kirmamisimdir:78:
canim sen spor yarisina dahil olmazsin...senin yerinede ben kosarim artik kosu bandinda....persembeye kadar bir 45km daha gozukuyor bana malum

gunaydin sekerlerim ,balli kurabiyelerim ben bu hafta 5g 5k diyeti yapiyorum bugun 3. gunum yani et gunu et sevmeyen biri olarak nasil edecem bilmiyorum
MAsallah ganfedim...yarisini gecmissin...kalan iki gun daha kolay gecer..bol sabirlarr
gecmis olsun ceyceycim, bende malesef ayni durumdayim...ustune ustuk annem icinde hala gelenler oldu..hem yorgun hem hastayim...diyetimi bozmim diye..yogurtlari yemiyorum kac gundur sadece otlara kaldik
hasretim, gecmisi okudum..herkes olumlu bakiyor yarisa...oyuzden bende onayliyorum yarisi..ama bana kalirsa cuma gunu sonuclar belli olsun...malum cocugumuzun haberi anca bugunden oldu..birde meyvisim dahil olmayacak yarisa..
Kiz zeytin yagida getir yaglamak lazim bu pehlivanlari

tonbalikli zeytin yagim var anca, oda olurmu

merhaba kızlaar... şu 2 gün yoğunum çok.. genel müdür değişimi var, iş devrediyorlar ve sürekli toplantı yapıyoruz... maalesef açamadım sabahtan beri sayfayı

nasıl birşeymiş ki o??

bu kadinda 59.1 kilo vermiss..farka bakin

Eki Görüntüle 201921

evet ganfedim, gorunce sok oldum...millet onca kiloyu vermis..ustelik incecik incecik kalmislar...bakimda sizlerlerde gorun

biz daha 100 gr verince gobecikler atip duralim kilo verdim diye . masallah millette ne azim var ya

Teşekkür ederim canım benim,takımımmm harika
Sağol canım benim,cumaya kadar çok sıkı tutucaz.En kötü ihtimal kilolarımızı koruycaz.Artık bu hafta almak yooookkkkkk
bencede guzel fikir...hem ozelden olursa...bildirimleri alan disinda sonucu kimse bilmez ve herkes icin supriz olur
Kırmızım o halde ben üstleniyor muyum bu işi?Onay verirsen söyle de canım her akşam özelden yazılsın bana sporlar,çizelge tutmaya başlayım

Son düzenleme:
kizlarv azeriyi bugun hic gormedim haberi olan var mi:26:
bende merak ediyorum...simdi ben yazacaktim, goren oldumu diye.:26: nerdek azeri..bu saate kadar hic kalmazdi

kizlar...SPOR SONUC listesini nev ustelenmek istiyor...baska gonullu varmi liste icin???? yoksa nev ustlenecek

kırmızım sen burda iken ben bişiler dicem sana yaaaaaa şimdi bak ben bu aralar farkındayım msj sayım çok düşük ama işlerim öğle yoğun ki cnm yaaaa sabahtan beri daha yeni girebiliorum nete biliorum topiğimizin de bazı kuralalrı var günlük paylaşım gibi ama yetişemiorum ne yapsam bilemedim sizi de zor durumda bırakmak istemiorum eğer bu durum topikte sıkıntı yaratıorsa geri dönmek üzere ayrılayım ben kırmızım ne dersin senn ve diğer arkadaslarımında fikrini almak istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…