gulum kaptanım sen yokken bız hııııccc dıyetleırmızı bozmadık ustune ustluk bıde spor yarıslarına soyundukk
haydeee bıre pehlıvanlarrrımm benım dıyebılırsın bıze
daha gecmisi okumadim minnosum...ama umarim oyledir...artik kurtulalim su fazlaliklardan...
isyerindeki kadinlar cambridge dietine soyundular...sitelerine baktik..resmen sok oldum...dahada hirslandim resmen...120 kilodan baslayim 60 kilo olan kadinlari gorunce sok oldum...bizim neyimiz eksik biz niye veremiyelim
simdi gecmise daliyorummm
anammm nasıl yanı 120 kılodan 60 kıloya ındıyse demekkı ben kendı aglanıcak halıme guluyorumm 8 kıloyu veremıyorum hooofff hofff bende bakımm bırazda zayıflama arzum gelır belkım
bencede guzel fikir...hem ozelden olursa...bildirimleri alan disinda sonucu kimse bilmez ve herkes icin supriz oluro zaman özelden yazalım spor listemizi cuma günü süpriz olsun nasıl
minnosummm....sen kilo vericem diyorsun ama meyvisimin pismaniyesinden istiyorsunayyy ben cok severım onuu yaa olsa da yesem namm nammmayy durumum cok vahım yemek falan yok arkadas regldır sıskınlıktır dedım kendımı kandırdım ee bıtmek uzere regl bugun yarın bıter . hala dombalak dolanıyorum gbu sabah elbıse gıyıcektım corabım kacctı cok sınırlıyım zaten ayy guzelım elbıseler aldım bırer kere gıymeden kılo alırsam kendımı hangı bınanın tepesınden atarım bılmıyorum bugun yogurt dıyetı yapmayı planlıyorum aslında ne yapıcagımıda bılmıyorum ama bugun spora baslıycagım kesın kesınn
ayy dogacım ben aksam yedım ondan oncekı aksam yedım 3 gundur yedım de yedım sen dusun artık artılarıımı hooofff hoofff kafamı nerelere vuremm ben guyaa 59 ıcın ugrasırken halıme bak valla sopalık kızım ben ya
meyvisim, sana msndede sordum kirdimmi seni niye...ama enson yazdiklarim hepimiz icinde gecerliydi..enson listede hepimiz dokuluyorduk..ve bir sekilde dur demek adini uyarmak istedim..umarim kimseyi kirmamisimdir:78:evvveeeettttt gelelim şimdi fasulyenin faydalarınaa
fasulye benim biliyorsunuz faydadan cok zararım var bunuda biliyorsunuzz
öncelikle cuma günü kilomun 2 ye bölünerek hesaplanması gerektiğini belirtmiştim ama gözden kacmıs olmalı gerci takım yine dökülüyordu değişen bişi olmazdı ama olması gereken buydu benim aldığım kilo 2 haftalık bir kiloydu çünkü..
sonrasında biliyorsunuz regl şişliğim vardı ben progesteron alarak regl oluyorum sekerler bunu sürekli söylemek beni rahatsız ediyor bu hormonu almayan bilmez deli gibi şişiyorum ve kendimi engelleyemeyecek sekilde krizlerim oluyor.tamam annemlere gittiğimde yiyorum ama her zaman vermişimdi o artılarımı asla annemlere gittim ben artıdayım bu hafta olmamısımdır o hafta gerekirse sürekli ac gezerim sadece su içerim ama kendi hatamı takıma maletmem..
benim artı cıkma sebebim budur.
sonra spor yarısına girmişsiniz cok güzel ama benim dizimde menisküs yırtığı var ben 15-20 dkdan fazla yürüyemiyorum bile buda günlük aktiviteme yetiyor zaten hıı kacmak gibi anlasılması beni bilen bilir önceden haftanın 6 günü 70 dk düzenli spor yapan insandım minnosum bu durumu cok ii biliyor..
şimdi diceksiniz gercektende faydandan cok zararın var.. belkide tutkunun dönmesi daha ii olucaktı die düşünüceksiniz ..nys öyle işte ben spor yarısına istesemde katılamam..
ayrıca hastalıklarımın arkasınada saklanmıyorum böylebi izlenimde vermek istemem çünkü incecik olmayı gercekten cok istiyorum ki istemesem o kadar inanın laf söylemesine rağmen aranızda olmazdım . millet hala konusuyor ama 3 maymunu oynuyorum ben bişi demiyorum.bu durumu yasamayan bilmez sonucda uzaktan konusmak kolaydır..
sizlerde elestirebilirsiniz önemli olan takımın menfati ben bunu herzaman söylüyorum takıma yararlı olmadığım düşünüldüğü zaman listeden cıkarım liste önemli değil benim için...
ayy ne cok yazmısım ama kac gündür yoktum katlanın bu seferlik
canim sen spor yarisina dahil olmazsin...senin yerinede ben kosarim artik kosu bandinda....persembeye kadar bir 45km daha gozukuyor bana malumhafta sonu kazasız gecti.. ama tabi tartılmadan bişi diyemem yarın sabah tartılırım...
minnosum sen hala spora baslamadınmı bide yoğurt diyeti diyorsun.. yapamadığın halde niyetlenip durma böyle seylere canım benim kendini yıpratmaktan baska bişiey olmuyor...
MAsallah ganfedim...yarisini gecmissin...kalan iki gun daha kolay gecer..bol sabirlarrgunaydin sekerlerim ,balli kurabiyelerim ben bu hafta 5g 5k diyeti yapiyorum bugun 3. gunum yani et gunu et sevmeyen biri olarak nasil edecem bilmiyorum
gecmis olsun ceyceycim, bende malesef ayni durumdayim...ustune ustuk annem icinde hala gelenler oldu..hem yorgun hem hastayim...diyetimi bozmim diye..yogurtlari yemiyorum kac gundur sadece otlara kaldikhala gribi atlatamadım atlatmaktan vazgeçtim oğluşumda grip oldu kocişte grip oldu hepsine bulaştırdımh.sonu acile de gittik oğluşum öksürüğü korkuttu bizi kuzum mümüklü öksürüklü oldu offf off düzelsin artık bu havalar.
hasretim, gecmisi okudum..herkes olumlu bakiyor yarisa...oyuzden bende onayliyorum yarisi..ama bana kalirsa cuma gunu sonuclar belli olsun...malum cocugumuzun haberi anca bugunden oldu..birde meyvisim dahil olmayacak yarisa..selam kizlar,hepinize güzel bir hafta diliyorum,bizim takim yarisi kabul etti,kirmizida gelince sizin cevabinizi alir bu hafta baslariz ins..
hadi kizlar 2 kardes takim oalrak bu hafta listelere yazdirlarim adimizi :))
ben bu hafgta special-k ile 2 hafta programina basladim bakalim fayda görebilöecekmiyim
Kiz zeytin yagida getir yaglamak lazim bu pehlivanlari
yuh olsun bize be biz daha uc bes kiloyu veremeyelim bastada bana olsun acayip hirslandim kesin verecem o kilolari kurtulacam o kara yaglardan
daha gecmisi okumadim minnosum...ama umarim oyledir...artik kurtulalim su fazlaliklardan...
isyerindeki kadinlar cambridge dietine soyundular...sitelerine baktik..resmen sok oldum...dahada hirslandim resmen...120 kilodan baslayim 60 kilo olan kadinlari gorunce sok oldum...bizim neyimiz eksik biz niye veremiyelim
simdi gecmise daliyorummm
nasıl birşeymiş ki o??
bencede guzel fikir...hem ozelden olursa...bildirimleri alan disinda sonucu kimse bilmez ve herkes icin supriz olur
minnosummm....sen kilo vericem diyorsun ama meyvisimin pismaniyesinden istiyorsunnasil olacak boyle...uzak dur uzak.. sana tatli felan yasak bu aralar...ragl manasiyla yeterince huplettirmissindir zaten
meyvisim, sana msndede sordum kirdimmi seni niye...ama enson yazdiklarim hepimiz icinde gecerliydi..enson listede hepimiz dokuluyorduk..ve bir sekilde dur demek adini uyarmak istedim..umarim kimseyi kirmamisimdir:78:
canim sen spor yarisina dahil olmazsin...senin yerinede ben kosarim artik kosu bandinda....persembeye kadar bir 45km daha gozukuyor bana malum
MAsallah ganfedim...yarisini gecmissin...kalan iki gun daha kolay gecer..bol sabirlarr
gecmis olsun ceyceycim, bende malesef ayni durumdayim...ustune ustuk annem icinde hala gelenler oldu..hem yorgun hem hastayim...diyetimi bozmim diye..yogurtlari yemiyorum kac gundur sadece otlara kaldik
hasretim, gecmisi okudum..herkes olumlu bakiyor yarisa...oyuzden bende onayliyorum yarisi..ama bana kalirsa cuma gunu sonuclar belli olsun...malum cocugumuzun haberi anca bugunden oldu..birde meyvisim dahil olmayacak yarisa..
tonbalikli zeytin yagim var anca, oda olurmu
evet ganfedim, gorunce sok oldum...millet onca kiloyu vermis..ustelik incecik incecik kalmislar...bakimda sizlerlerde gorun
Teşekkür ederim canım benim,takımımmm harikaharikasın
Sağol canım benim,cumaya kadar çok sıkı tutucaz.En kötü ihtimal kilolarımızı koruycaz.Artık bu hafta almak yooookkkkkknevcım supersın tebrık ederım tatlımm . haftasonum okadar yogun gectıkı spor bıle yapamadım valla . ama reglım bıtmek uzere ve benım hemen kendıme gelıp su yemelerımı kesmem gerek spor yapmadım kı reglın sıskınlıgını atayım vucudumdan hemen bugun yesılcaya baslıyorumm
Kırmızım o halde ben üstleniyor muyum bu işi?Onay verirsen söyle de canım her akşam özelden yazılsın bana sporlar,çizelge tutmaya başlayımbencede guzel fikir...hem ozelden olursa...bildirimleri alan disinda sonucu kimse bilmez ve herkes icin supriz olur
bende merak ediyorum...simdi ben yazacaktim, goren oldumu diye.:26: nerdek azeri..bu saate kadar hic kalmazdikizlarv azeriyi bugun hic gormedim haberi olan var mi:26:
Teşekkür ederim canım benim,takımımmm harika
Sağol canım benim,cumaya kadar çok sıkı tutucaz.En kötü ihtimal kilolarımızı koruycaz.Artık bu hafta almak yooookkkkkk
Kırmızım o halde ben üstleniyor muyum bu işi?Onay verirsen söyle de canım her akşam özelden yazılsın bana sporlar,çizelge tutmaya başlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?