• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın ganfedim

kız minnoşşşşş unuttum sanma gel raporunu ver çabuk naaptın spor yaptınmı hıııı:27:

günaydın ganfed cimmm mucuk mucuk ..
nasılsın sekercimm anlat bakim diyet nasıll gidiyor.. sen 5 g 5 i soruyordun yapıyormusun..

doğacım minnos raporlarına daldı yine bu gün teslim etmesi gereken 1 raporu daha varmıs gelir ama rada gelince cekersin kulağını :1::1::1:

nasılsın sekercimm anlat bakim diyet nasıll gidiyor.. sen 5 g 5 i soruyordun yapıyormusun..

doğacım minnos raporlarına daldı yine bu gün teslim etmesi gereken 1 raporu daha varmıs gelir ama rada gelince cekersin kulağını :1::1::1:

hııı o raporu bitirsin bu raporu versin bakemm:1::1:

günaydın ganfedim

kız minnoşşşşş unuttum sanma gel raporunu ver çabuk naaptın spor yaptınmı hıııı:27:

bravvo dogacim sen kizlari motive et kimse gozunden kacmasin helede minnos . onu cok kosturalim acil 55 i gormesi lazim:47:

:54::54:mucuk bendende sana canim . evet 5g 5k diyetini yapiyorum bugun 4. gunum elmayla devam ediyorum:46::46:aferin bana :1:

hişt minnosum lüks at ona eziyet yok masaj yaptıralım öyle zayıflasınn :21::21::21::21:
biz halk tibi atız diye ezikledin beyaa:27:ayrım yok ayrım yok anayasaya aykırı :47:ay ne güzel ya herkesden büyük olunca rahat rahat kızıyorum ooooh ne rahat :60::60:
:54::54:mucuk bendende sana canim . evet 5g 5k diyetini yapiyorum bugun 4. gunum elmayla devam ediyorum:46::46:aferin bana :1:
abbboooov kız dikkat et azeriyi gördün bende 3. gün kötü oldum aman önce sağlık hırs yapıp sağlığımızdan olmayalım
kiz soyle masa basinda yapmasin alsin eline dosyayi bi saga bi sola kostura kostura yapsin :33:

şöyle bi canlandırdım da :60::60::60::60:bi kaç kalori fazladan yakar :27:

biz halk tibi atız diye ezikledin beyaa:27:ayrım yok ayrım yok anayasaya aykırı :47:ay ne güzel ya herkesden büyük olunca rahat rahat kızıyorum ooooh ne rahat :60::60:

abbboooov kız dikkat et azeriyi gördün bende 3. gün kötü oldum aman önce sağlık hırs yapıp sağlığımızdan olmayalım

:9::9::9::9::9::9::9::9:
anayasamız nerde uzun zamandır yok ortalıkda :27::27:

evet ya et gunu cok kotu mahvetti beni.
he ya canlandir kizlari azda olsa hareket harekettir.
cabuk polis cagir burda ayrimcilik yapiyorlar:33::33:

evet ya et gunu cok kotu mahvetti beni.
he ya canlandir kizlari azda olsa hareket harekettir.
cabuk polis cagir burda ayrimcilik yapiyorlar:33::33:

az tuz at canım hem yiyebilirsin hemde tansiyonun düşmez az tuzdan da bişey olmaz

Back
X