Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın ganfeeed....önemli değil herşey yoluna girer merak etme... inş...hepimiz veririz bu hafta.....
günaydın ganfed cimmm mucuk mucuk ..
nasılsın sekercimm anlat bakim diyet nasıll gidiyor.. sen 5 g 5 i soruyordun yapıyormusun..
doğacım minnos raporlarına daldı yine bu gün teslim etmesi gereken 1 raporu daha varmıs gelir ama rada gelince cekersin kulağını![]()
hııı o raporu bitirsin bu raporu versin bakemm![]()
günaydın ganfedim
kız minnoşşşşş unuttum sanma gel raporunu ver çabuk naaptın spor yaptınmı hıııı![]()
bravvo dogacim sen kizlari motive et kimse gozunden kacmasin helede minnos . onu cok kosturalim acil 55 i gormesi lazim![]()
günaydın ganfed cimmm mucuk mucuk ..
nasılsın sekercimm anlat bakim diyet nasıll gidiyor.. sen 5 g 5 i soruyordun yapıyormusun..
doğacım minnos raporlarına daldı yine bu gün teslim etmesi gereken 1 raporu daha varmıs gelir ama rada gelince cekersin kulağını![]()
mucuk bendende sana canim . evet 5g 5k diyetini yapiyorum bugun 4. gunum elmayla devam ediyorum
aferin bana
![]()
hııı o raporu bitirsin bu raporu versin bakemm![]()
biz halk tibi atız diye ezikledin beyaahişt minnosum lüks at ona eziyet yok masaj yaptıralım öyle zayıflasınn![]()
abbboooov kız dikkat et azeriyi gördün bende 3. gün kötü oldum aman önce sağlık hırs yapıp sağlığımızdan olmayalımmucuk bendende sana canim . evet 5g 5k diyetini yapiyorum bugun 4. gunum elmayla devam ediyorum
aferin bana
![]()
kiz soyle masa basinda yapmasin alsin eline dosyayi bi saga bi sola kostura kostura yapsin![]()
aferin sana sekercim eee fark varmı peki...
inş 54 olucaksın bu hafta belkide 53![]()
biz halk tibi atız diye ezikledin beyaaayrım yok ayrım yok anayasaya aykırı
ay ne güzel ya herkesden büyük olunca rahat rahat kızıyorum ooooh ne rahat
abbboooov kız dikkat et azeriyi gördün bende 3. gün kötü oldum aman önce sağlık hırs yapıp sağlığımızdan olmayalım
şöyle bi canlandırdım dabi kaç kalori fazladan yakar
![]()
biz halk tibi atız diye ezikledin beyaaayrım yok ayrım yok anayasaya aykırı
ay ne güzel ya herkesden büyük olunca rahat rahat kızıyorum ooooh ne rahat
abbboooov kız dikkat et azeriyi gördün bende 3. gün kötü oldum aman önce sağlık hırs yapıp sağlığımızdan olmayalım
şöyle bi canlandırdım dabi kaç kalori fazladan yakar
![]()
evet ya et gunu cok kotu mahvetti beni.
he ya canlandir kizlari azda olsa hareket harekettir.
cabuk polis cagir burda ayrimcilik yapiyorlar![]()
hişt minnosum lüks at ona eziyet yok masaj yaptıralım öyle zayıflasınn![]()
evet ya et gunu cok kotu mahvetti beni.
he ya canlandir kizlari azda olsa hareket harekettir.
cabuk polis cagir burda ayrimcilik yapiyorlar![]()
:76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:
az tuz at canım hem yiyebilirsin hemde tansiyonun düşmez az tuzdan da bişey olmaz
kiz luks at hamlamis kosturalim ki acilsin,yani biz iyilik dusunuruz art niyet yok . bende yalan yok hilafda yok![]()