• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende yapayim bu tarifi tabi 4 gunlukten sonra
Eflalim daha once dort gunluk yapip haftanın birincisi olan biriolarak (zaten ilk ve son oldu:KK48:) ne diyorsa o oruc gibi düşün eline bal bulaşsa yalama modifiye bütün özelliğini bozuyor
Brn sadece sade turk kahvesini ekledim o da daha önce deneyenlerde.eklemis kaptan mesela
Fincanin boyutunu küçültüp adedi azalttım
Bu arada kizlar eflalim okuyabiliyor demi sadece cevap veremiyor yanlış mı biliyorum
Okuyabilse begeni yapardı eskiden okuyan begeni yapabiliyordu şimdi yok :işsiz:

Bonus acele etmek cabuk bıkkınlık getiriyor küçük ve kisa hedefler daha cok motive ediyor bide o kalori ney öyle bana adim sayısından cok kalori miktarı vede tabi yükseklik tabiri garip geldi

Kimdi hatırlamıyorum ama biri sanki mesajları gorebilir demişti kac günkü cezası
Eskiden okunuyordu iyi biliyorum hatta begeni yapıyordu şimdi belki forma üyesiz takip amaclı bakabiliyordur gecen defa sanırım 2 günmüydü ?eger öyleyse katlanarak artıyor herseferinde daha uzun olur bu süre ....

Kaptan senden değişik sinyaller alıyorum son zamanlarda:rapci:
Eşinin iftar sonrasındaki duası etkili mi oldu nedir sanki düşünceler değişti:-):KK39:

Bonus acele etmek cabuk bıkkınlık getiriyor küçük ve kisa hedefler daha cok motive ediyor bide o kalori ney öyle bana adim sayısından cok kalori miktarı vede tabi yükseklik tabiri garip geldi

Yok canim acele etmeye mecalimde yok zaten bu kiloyla ayaklar ayri dizler ayri belim ayri zorlaniyor.

Ama agrilarim icinde spor yapmak zorundayim sadece kilo vermek icin degil.

Hayirli olsun sifa olsun ins küre baslamissin? Rahatsizligin falanmi var kilo vermeylemi ilgili?

1 mile happy 15 dk + yerde hareketler 11 dk = 26 dk sabah siporu.

11 dk nın 1 inide yazarim banane mabadi kaldirip spor yapmisim o 1 dk cok onemli benim icin :))

Aksama tekrar yapabilirim ins.
@Ahu060812

Günaydınlarrrr :KK200:

Güzel başlasın haftanız ... güzel devam etsin inşallah ...

Benim gece ki ağrı ... migrene çevirdi sağolsun ... şükür sabaha geçmiş uyandım :KK25:

Ammmmmaaaa halamın gerginliği başladı ... kaşın neden orda kıvamına geçiyorum :deli: tahmini geliş zamanı 7-8 temmuz ... ya erken teşrif edecek ...ya 5 gün beni zıplatacak :rolleyes:

Şimdi kahvemi içerken geçmişi okuyayım .

Haa bu arada tartıldım ... cuma hedefime ramak kalmış :skandal:

Benim gece ki ağrı ... migrene çevirdi sağolsun ... şükür sabaha geçmiş uyandım :KK25:

Ammmmmaaaa halamın gerginliği başladı ... kaşın neden orda kıvamına geçiyorum :deli: tahmini geliş zamanı 7-8 temmuz ... ya erken teşrif edecek ...ya 5 gün beni zıplatacak :rolleyes:

geçmiş olsunnn .:KK68:

geçmiş olsun babamm:cool:
bol nane ve yeşillik ye

Back
X