- Emoji Skoru
- 174.859
- Puanlar
- 798
Öyle zaten :)))))))bende sonra okurken dikkat ettim okadar su öldürür insanıTabi ben o 750 litreyi mililitre olarak modifoye ettim okurken![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle zaten :)))))))bende sonra okurken dikkat ettim okadar su öldürür insanıTabi ben o 750 litreyi mililitre olarak modifoye ettim okurken![]()
1.5 saat tempolu yuruyusle bu hedefe ulasabilirsinOkuyabilse begeni yapardı eskiden okuyan begeni yapabiliyordu şimdi yokBende yapayim bu tarifi tabi 4 gunlukten sonra
Eflalim daha once dort gunluk yapip haftanın birincisi olan biriolarak (zaten ilk ve son oldu) ne diyorsa o oruc gibi düşün eline bal bulaşsa yalama modifiye bütün özelliğini bozuyor
Brn sadece sade turk kahvesini ekledim o da daha önce deneyenlerde.eklemis kaptan mesela
Fincanin boyutunu küçültüp adedi azalttım
Bu arada kizlar eflalim okuyabiliyor demi sadece cevap veremiyor yanlış mı biliyorum

Kimdi hatırlamıyorum ama biri sanki mesajları gorebilir demişti kac günkü cezasıOkuyabilse begeni yapardı eskiden okuyan begeni yapabiliyordu şimdi yok![]()
ece günaydın@ada81 @begum75 bu sogan kürü ile ilgili videoları seyrettim saracoglu hala gittikten 2,3 gün sonra başlayın diyor benimki gelmiyorki simdi baslasam ne olur
inşallah ece ,hadi bakalım şifa olsunSogan kürüne başladım inş şifa olur
Eskiden okunuyordu iyi biliyorum hatta begeni yapıyordu şimdi belki forma üyesiz takip amaclı bakabiliyordur gecen defa sanırım 2 günmüydü ?eger öyleyse katlanarak artıyor herseferinde daha uzun olur bu süre ....Kimdi hatırlamıyorum ama biri sanki mesajları gorebilir demişti kac günkü cezası
Ya şafi diyelim hadi bakalımSogan kürüne başladım inş şifa olur
inşallah ece ,hadi bakalım şifa olsun
Tesekkurler kızlar güzel dualarınız icin ilkini ictim 15 gun devam ins bide yağların erimesine faydası olsa bir taşla iki kuşYa şafi diyelim hadi bakalım![]()

Bonus acele etmek cabuk bıkkınlık getiriyor küçük ve kisa hedefler daha cok motive ediyor bide o kalori ney öyle bana adim sayısından cok kalori miktarı vede tabi yükseklik tabiri garip geldi
tahmini geliş zamanı 7-8 temmuz ... ya erken teşrif edecek ...ya 5 gün beni zıplatacak
Günaydınlarrrr
Güzel başlasın haftanız ... güzel devam etsin inşallah ...
Benim gece ki ağrı ... migrene çevirdi sağolsun ... şükür sabaha geçmiş uyandım
Ammmmmaaaa halamın gerginliği başladı ... kaşın neden orda kıvamına geçiyorumtahmini geliş zamanı 7-8 temmuz ... ya erken teşrif edecek ...ya 5 gün beni zıplatacak
Şimdi kahvemi içerken geçmişi okuyayım .
Haa bu arada tartıldım ... cuma hedefime ramak kalmış![]()
geçmiş olsun babammGünaydınlarrrr
Güzel başlasın haftanız ... güzel devam etsin inşallah ...
Benim gece ki ağrı ... migrene çevirdi sağolsun ... şükür sabaha geçmiş uyandım
Ammmmmaaaa halamın gerginliği başladı ... kaşın neden orda kıvamına geçiyorumtahmini geliş zamanı 7-8 temmuz ... ya erken teşrif edecek ...ya 5 gün beni zıplatacak
Şimdi kahvemi içerken geçmişi okuyayım .
Haa bu arada tartıldım ... cuma hedefime ramak kalmış![]()