• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok canim acele etmeye mecalimde yok zaten bu kiloyla ayaklar ayri dizler ayri belim ayri zorlaniyor.

Ama agrilarim icinde spor yapmak zorundayim sadece kilo vermek icin degil.

Hayirli olsun sifa olsun ins küre baslamissin? Rahatsizligin falanmi var kilo vermeylemi ilgili?

Tamamiyle gelmeyen halayla alakalı

Günaydınlarrrr :KK200:

Güzel başlasın haftanız ... güzel devam etsin inşallah ...

Benim gece ki ağrı ... migrene çevirdi sağolsun ... şükür sabaha geçmiş uyandım :KK25:

Ammmmmaaaa halamın gerginliği başladı ... kaşın neden orda kıvamına geçiyorum :deli: tahmini geliş zamanı 7-8 temmuz ... ya erken teşrif edecek ...ya 5 gün beni zıplatacak :rolleyes:

Şimdi kahvemi içerken geçmişi okuyayım .

Haa bu arada tartıldım ... cuma hedefime ramak kalmış :skandal:
Geçmiş olsun

kızlar menüm
geç gitti misafirler
Sabah
Sucuklu yumurta bi kaç çatal
3 çatal patates
Peynir
Zeytin
Öğle
Ot yemeği
Bi mücver
Salata
Akşam
Et yeşillik
Bi ekmeğin çenesi
Su sayamadım çok
Spor yok

Ekmek yok ... karbon eser miktar...bi iki çatal pattis seni sallamaz ... eee iyi yani iyiiii ... ama bugün daha da iyisini bekliyorum :halay:

Aus bugune balik vardi yapmam lazim balik salata olmazmi?

Olur tabiii ala olur ... kızartma olmayacak di mi balık :sinirli:

Günaydınnnnn:KK200:
Benim tartı ne ileri nede geri
Benim ortim nerelerde @_SARAYCA_ onun sesi çıkmıyorsa :KK17:

Günaydınn. Cumaya göre di miii efser ?

Bende yapayim bu tarifi tabi 4 gunlukten sonra
Eflalim daha once dort gunluk yapip haftanın birincisi olan biriolarak (zaten ilk ve son oldu:KK48:) ne diyorsa o oruc gibi düşün eline bal bulaşsa yalama modifiye bütün özelliğini bozuyor
Brn sadece sade turk kahvesini ekledim o da daha önce deneyenlerde.eklemis kaptan mesela
Fincanin boyutunu küçültüp adedi azalttım
Bu arada kizlar eflalim okuyabiliyor demi sadece cevap veremiyor yanlış mı biliyorum

@eflalim iyi oku şekerim ... modifiye yok ...harika bi liste ... ilk gün yorar ama iyi ki yapmışım dedirten sonuç aldırır.

Evet ececim üye girişi yapmadan ziyaretçi olarak okuyabilir ...okuyormuş zayçten öyle duyum aldım :)

kızlar günaydın
herkese hayırlı haftalar dilerim

Günaydınnnnnnnnnnnn :KK54:

Dinlendin mi bakim hafta sonu?

Kaptan senden değişik sinyaller alıyorum son zamanlarda:rapci:
Eşinin iftar sonrasındaki duası etkili mi oldu nedir sanki düşünceler değişti:-):KK39:

Sen müthiş zeki bir kadınsın :sus:

iyi haftalar günaydınnnn

Günaydınnnnnnnn :KK60:

geçmiş olsunnn .:KK68:

Sağol canım ... migreni yaşayan bilir derler
..kafamı söküp atasım geliyor da çok lazım bişey işte :deli:

Benim gece ki ağrı ... migrene çevirdi sağolsun ... şükür sabaha geçmiş uyandım :KK25:

Ammmmmaaaa halamın gerginliği başladı ... kaşın neden orda kıvamına geçiyorum :deli: tahmini geliş zamanı 7-8 temmuz ... ya erken teşrif edecek ...ya 5 gün beni zıplatacak :rolleyes:

Geçmiş olsun kaptanım:KK16:Bende regl olacağım ama inşallah cumaya olurum yoksa tutuyor şuanda beni bir de üşüttüm galiba :KK51:

Ne kizartmasi aus :KK11: surda iki catak tulum peyniri aldim diye acabs cokmu kalorili diye dusunurken baligi nasil kizartayim.
Dondurucuda var olan sari kanat kendileri.
Izgara yapicam benden baska kimse yemiyo dahada almam

Ekmek yok ... karbon eser miktar...bi iki çatal pattis seni sallamaz ... eee iyi yani iyiiii ... ama bugün daha da iyisini bekliyorum :halay:

@eflalim iyi oku şekerim ... modifiye yok ...harika bi liste ... ilk gün yorar ama iyi ki yapmışım dedirten sonuç aldırır.

Evet ececim üye girişi yapmadan ziyaretçi olarak okuyabilir ...okuyormuş zayçten öyle duyum aldım :)

kaptanım o migreni gerçekten çeken bilir,bazen kafamın tepesini delipte ordaki basınçlı kanı fışkırtasım geliyor,bazende de kafayı kesip atıp ağrı bittikten sonra geri takasım geliyor:deli:

hafta sonu dinlenmiştim ki bugünü pazar sanan kuzenlerin gece 1 de evden gidip benimde 1,30 da ancak yatabildiğim ve güne uykusuz başlayışım:uykucu:la devam etmekte...

Tesekkurler kızlar güzel dualarınız icin ilkini ictim 15 gun devam ins bide yağların erimesine faydası olsa bir taşla iki kuş:KK48::rapci::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8: hangi emojiyi beğenirseniz artık
Hepside durumu ifade ediyor :rolleyes:

Gecmiş olsun kuzum :KK19:hedefe ramak mi kaldı:skandal::KK17:benim ortim yine ordada yok:KK59:

Ne kizartmasi aus :KK11: surda iki catak tulum peyniri aldim diye acabs cokmu kalorili diye dusunurken baligi nasil kizartayim.
Dondurucuda var olan sari kanat kendileri.
Izgara yapicam benden baska kimse yemiyo dahada almam

Yazın balık unutulur bizim evde de .
Mis gibi ızgara heeee...

He sen tulum peyniri kalorisini düşün hesapla ... sonra gece arkadaşlarla :sinirli:

GünaaaaYdın sevgili takımımmm veee mortim @ecemavi yumurtamı haşladım benle işe geliyor :)

Günaydınnnnnnnnn:KK15:

Çift sarılı alaydınız :KK70:

Geçmiş olsun kaptanım:KK16:Bende regl olacağım ama inşallah cumaya olurum yoksa tutuyor şuanda beni bir de üşüttüm galiba :KK51:
kuzum sanada geçmiş olsun:KK60:nerde üşüttün? kınada çok oynayıp terini üzerindemi soğuttun yoksakio_O
nane limon yap kendine rahatlatır

hayır düne göre :işsiz:82.3 kuzum ne ileri nede geri gidiyor :KK51:

kuzum sanada geçmiş olsun:KK60:nerde üşüttün? kınada çok oynayıp terini üzerindemi soğuttun yoksakio_O
nane limon yap kendine rahatlatır
Sağol Begüşüm:KK200:Sen nasılsın:KK15: Yeşil çay içiyorum kınada da terledim soğudu tabi de evde vantilatörü açtım öyle uyudum hep maalesef başka türlü evde nefes alamıyoruz çok sıcak oluyor ara kat olduğu için :KK43:

Sağol Begüşüm:KK200:Sen nasılsın:KK15: Yeşil çay içiyorum kınada da terledim soğudu tabi de evde vantilatörü açtım öyle uyudum hep maalesef başka türlü evde nefes alamıyoruz çok sıcak oluyor ara kat olduğu için :KK43:
aynı dert bizdede var, bütün evin camları açık yinede boğuluyoruz,neyseki bugünden itibaren biraz daha serinleyecek diyorlar...

kaptanım o migreni gerçekten çeken bilir,bazen kafamın tepesini delipte ordaki basınçlı kanı fışkırtasım geliyor,bazedn de kafayı kesip atıp ağrı bittikten sonra geri takasım geliyor:deli:

hafta sonu dinlenmiştim ki bugünü pazar sanan kuzenlerin gece 1 de evden gidip benimde 1,30 da ancak yatabildiğim ve güne uykusuz başlayışım:uykucu:la devam etmekte...

He yaaa.... fena fena .. bana sağolsun çok sevgili halamdan miras migren ...
Egzamalarımı dayılarımdan..
Bağırsak rahatsızlığımı teyze ve teyze oğlundan...

Bi amcam yok , olaydı ondan da bi meret alırdım kesin ....:rolleyes:

Hepside durumu ifade ediyor :rolleyes:

Gecmiş olsun kuzum :KK19:hedefe ramak mi kaldı:skandal::KK17:benim ortim yine ordada yok:KK59:

He ya 200 gr kalmış kafamdaki hedefe söylemesi ayıp:KK70:

Sen ortinden korkma ... o bu hafta listeninde şerefine 58.5 olmadan gelmez:KK71:

Sen kendinden haber et bize sık sık

Dün gece regl oldum ama bir damla. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Döktürmesi için ilaç mı içmek gerekiyor ya da önerebileceğiniz başka birşey

Keza şu anda hem ağrım çok hemde çok şişim

hayır düne göre :işsiz:82.3 kuzum ne ileri nede geri gidiyor :KK51:

:skandal:

Ekstra önlem günü efser ... 4 gün var ...
Senin metan çalışmaya niyetlensin şiş miş kalmaz.

Dün gece regl oldum ama bir damla. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Döktürmesi için ilaç mı içmek gerekiyor ya da önerebileceğiniz başka birşey

Keza şu anda hem ağrım çok hemde çok şişim

Bi gün bekle kuzum ...bazen ilk gün öyle olur ...
Ekstra içecek kızlar tavsiye edecektir ...içen çok .
Civanperçemi içiyorlar galiba sökmesi için.

Back
X