- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 113.4
Bu hafta 111.5
Fark 1900
Yüzde 1.68
Eveeeet hazır ada da sormuş ..hafta içi çıtlattığım meseleye geleyim ...
Olur olmaz ... nasip kısmet ama ... bir iki hafta önce Yusufun bir konuşması böğrüme öküz oturttu . Kardeşle ilgili .
Yazarken ağlıyorum beeee ..ne sulu göz kadın oldum .
Eşim zaten teyakkuzda .
Sözün kısası , galiba en azından deneyeceğim ... dediğim gibi olur olmaz nasip ...artık 39 yaş annesi mi olurum 40 yaş mı ?
olmaz mı nasip ....
Tek korkum MS biliyorsunuz ama dr ların bile sakınca yok dediği bir durumda bu kadar tevekkülü elden bırakmayı kendi inancıma da yakıştıramıyorum .
Yani ...
Benim bu ara hazır veriyorken kilo vermeye devam etme isteğim bu ... Olur da hamile kalırsam , sağlıklı bir gebelik geçiririm Allahın izni ile ve 6 lı rakamların yukarısını görmem inşallah hesapları ....
Kiloları verip , sigarayı bırakmak ... her ikisi için 1 ay veriyorum kendime ... 1 ay sonra zaten tatile çıkıyorum ... hem fena mı olur , tatilde yedim içtim şiştim stresi de yaşamam ...
Biz burda aile gibi olduk ... böyle rahat rahat içimi dökebiliyorum size
Sanırım mezun olalı 6 ayım doldu ... gireyim mi listeye ? olayım mı 52sonra inşallah gelsin mi bebiş ...teyze olmaya hazır mı herkes
çok yogunum ayyy çıldurcam
tartılmadım sabah
akşam ki kilom 65 idi aamaa ,
yarın kahvaktı var bende kuzenim gelcek
pazar dügün pazartesi bi kapışırıız tartı ile sanırım
Benim peşime takılan benimle beraber ucuyor hemşom ortime@_SARAYCA_ sor bir bak
Dondurma hayali bile yok o zaman benim minak prensesim :))))
Sıcak cay icemiyorum yaz icin iyi bir fikir deniyecem kuzum .....
Maşşallak kuzum tebrikler ...
korkma yaparsın kendine güven hemşom ......
SPOR ÇETELESİ 28.HAFTA
@eflalim 60+120=180
suspushanimcim 150+140+170+40=500
@Ahu060812 120+200+100=420
@igdedali 300+200+120+150+180+120+120+120=1310
@Nefs 120+160+120+120+160=680
Sarayca 40+320+120+80+120=680
Antepia27 80+100=180
Ausencia 70+120+90+180+196+90+140=866
@Bonus 80+15+52+80=227
ecemavi 90+170+260+120=640
@ErSeSi 120+60+80+60=320
Nare83 0+ 90 =90
@koza16 240+100=340
@ada81 170+140+140+150=600
@60kiloyum 100+150+100+100=450
Eee sonuç ortada her türlü birincimiz bı hafta hayriş hem yüzdesi ile hem sporu ile..çok uğraştı metası da karşılığını verdi..başarılarının devamının dilerim
Veee ikincimiz sahalara şimşek gibi dönen kaptaniçem Ausencia
3.minnaklarımız Sarayca ve Nefs
4.ecemavi
5.Ada
6.suspushanımcım
7.60 kiloyum
8. Bendeniz
9.koza16
10.ersesi
11.bonus
12.Antepia ve Eflalim
13.masum
@kelebek19 Dualarına Amin kuzum hayırlısı Rabbim den
@Nefs tatlım evde işler ayna çal çal oyna. Oynatmaya az kaldı modundayız hala kuzum
@Ahu060812 kuzum 18-20 si gibi şehir dışı tatil planımız var muhtemelen 15 gün o tarihten sonra yokum ama sonraki zaman diliminde zayıf zayıf görmek isterim siz şekerlerimi imkan olsa herkesi görsem keşke
Nare83 @MorVampirella geçmiş doğum gününüz kutlu olsun canlar mutlu sağlıklı yıllar sevdiklerinizle
Ausencia enemmm teyze olmak isterim hemde cok  ne güzel olur Yusuf paşaya kardeş olsun süper
Unuttuğum varsa affolamerhaba şekerlerim herkes iyidir inşallah
Ausencia kuzum 100 gr ımı yemişsin canın sağolsun
süper fatmam tebrikler, isteyince oluyor işte,
hakkınızda hayırlısı olsun, biz hazırız teyzeliğe
mortim ya, bu hafta kapışamadık seninle, haftaya kapışalım ne dersin
evet evet efsere takıl hayatını yaşa derim
biri bana minnak mı dedi
eline sağlık canım
3. olmuşum oley oley
mortim hiç pas vermemişsin küstüm
kilo işi nankör kuzum, dikkat etmezsem sen geçersin beni, hadi artık toparlanalım, haftaya yine morti olalım ama bu sefer daha sık görmek istiyorum seniSarayca SARAYCAM maaşallah solladın geçtin beni
Hepinizi tebrik ederim canlar ne güzel kilolar verilmiş
ben sana küser miyim ya- e karşı bak mortim aynı anda yazmışız
kızlarSarayca o sporları bizler hemen yapamayız onlar uzun süre yapıyorlar biz bi anda o video açıp aynısını yapmaya çalışıyoruz vücuda zarar veriyoruz yavaş yavaş yapın Allah korusun bir yerimizi incitirsiniz valla ....
Canım benim önce kocaman tebrikler
67.2 fena imiş ... çok iyi gitmiş .
Şimdi tekrar kontrol edeceğim %80 i .
Sen dersen ki , ben bu koşturmaca da liste de olsam da dikkat edemem ... mezun edelim derim .
Ama dersen ki bu koşturmaca da tutsa tutsa beni liste tutar , bekleyelim ..
Evet takımı , takımın derecesini düşünüyorum ama en çokta sizin buradan mutlu ayrılmanızı düşünüyorum
yani ayrılmak derken mezuniyet anlamında , yoksa burdayız
83
o neymiş ablacım yaaa .... akşam içine bi kuzu çevirme girip çıkmış senin haberin yokken ...
canım kocaman tebrikleeeer ... Bu hafta sessiz sedasızdın korkuyordum ama süper olmuş ...artıları ne ile gönderdin .
Aman yine sıkı tutalım sedacım , zaten seni kolay yakalamıyorum buralarda
bu da 60 lara gelsinnnnn
Yani birden kaçamak diyince hala listede olduğunu hatırlatmak istedim :)
Umutsuz olma .
Listeli ya da listesiz ...kilo kilo ya da gr gr gidecek o kilolar .
Sen bu hafta normal düzende beslenmene ...karbonu fazla tüketmemeye devam et ...
ve lütfeeennnnnnnn spor
Bonusss bonuuusss bonusssss ... tabii ki de bırakmayacaksın ... ama burada duyduklarını da bir kulağından bir kulağından çıkmasın lütfen ...
ben her biriniz için ayrı ayrı dertleniyorum ...
artı çıksanız ... geçmiş menü dosyalarınıza dönüyorum , bu kişiyi bu hafta ne şişirdi diye ...
herkese aynı şekilde destek olmaya çalışıyorum ...
sen hak hukuk bilen kadınsın , laaa kendini düşünmüyorsan beni düşün sözün kısası
Ahahahahahhhsen akşam benim menüyü de gör ... yerim len bugün dedim yok yine yetti .ama cidden aç değilim .
Kısmetse haftalara mıııı ?
70 yoook ..ona küstükbu hafta nasip 69.9 la listeyi açamak
huuuuuuuuuu huuuuuuuuuu
kilo nerde banuuuuuuuuuuuuuu
Eski spor düzenine mutlaka dön .
dediğim gibi o ucundan bakmaları bir bırak .
Bak ben eski menülerime baktım ... onun bunun ucundan bakıyordumm ama kilo azaldıkça diyet biraz daha özen ve değişiklik istiyor .
hadiiii kolay gelsinnnn mücverimmmmm ..... iyi 200 gr. mortinle aynı vermişsiniz ama o yüzdeden geçer seni
kelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hiç bir şey görecek gözün yoksa benim kiloyu gör bari
En hayırlısı neyse Rabbim güzel gönlüne nasip etsinEveeeet hazır ada da sormuş ..hafta içi çıtlattığım meseleye geleyim ...
Olur olmaz ... nasip kısmet ama ... bir iki hafta önce Yusufun bir konuşması böğrüme öküz oturttu . Kardeşle ilgili .
Eşim zaten teyakkuzda .
Sözün kısası , galiba en azından deneyeceğim ... dediğim gibi olur olmaz nasip ...artık 39 yaş annesi mi olurum 40 yaş mı ?
olmaz mı nasip ....
Tek korkum MS biliyorsunuz ama dr ların bile sakınca yok dediği bir durumda bu kadar tevekkülü elden bırakmayı kendi inancıma da yakıştıramıyorum .
Yani ...
Benim bu ara hazır veriyorken kilo vermeye devam etme isteğim bu ... Olur da hamile kalırsam , sağlıklı bir gebelik geçiririm Allahın izni ile ve 6 lı rakamların yukarısını görmem inşallah hesapları ....
Kiloları verip , sigarayı bırakmak ... her ikisi için 1 ay veriyorum kendime ... 1 ay sonra zaten tatile çıkıyorum ... hem fena mı olur , tatilde yedim içtim şiştim stresi de yaşamam ...
Sanırım mezun olalı 6 ayım doldu ... gireyim mi listeye ? olayım mı 52sonra inşallah gelsin mi bebiş ...teyze olmaya hazır mı herkes
Eşim zaten teyakkuzda .
olmaz mı nasip ....
Yani ...
@Nefs tatlım evde işler ayna çal çal oyna. Oynatmaya az kaldı modundayız hala kuzum
@Ahu060812 kuzum 18-20 si gibi şehir dışı tatil planımız var muhtemelen 15 gün o tarihten sonra yokum ama sonraki zaman diliminde zayıf zayıf görmek isterim siz şekerlerimi imkan olsa herkesi görsem keşke
Nare83 @MorVampirella geçmiş doğum gününüz kutlu olsun canlar mutlu sağlıklı yıllar sevdiklerinizle
Ausencia enemmm teyze olmak isterim hemde cok  ne güzel olur Yusuf paşaya kardeş olsun süper
Cansın sen canben sana küser miyim ya
Eşim zaten teyakkuzda .
olmaz mı nasip ....
Yani ...
Vaavvvv listeyi böyle görünce daha iyi oluyor...
Maşallah çok güzel verilmiş kilolar..
suspushanimcim keşke listede olsaymis..
Antepia27 Tebrikler canimm cok sevindim bakk gitmiş bile hadii devam...
Aynen kuzum çok nankör bu kilo işi, az yemeye görkilo işi nankör kuzum, dikkat etmezsem sen geçersin beni, hadi artık toparlanalım, haftaya yine morti olalım ama bu sefer daha sık görmek istiyorum seni
Bu hafta yüzmeyi ekliyorum artık işin içine. Programım tamam. Ben tamamım kaptan uçuşa hazırım
Cok soruyorum amma yuzdeyi nasil hesapliyoruz baska bi yerde yaziyosa gidip okiyim elime gozume yapismaz
Canım düşüncelerin güzel. En az kilo ile hamile kalman en doğrusu. Hastalığından da korkma hiç için rahat olsun. Sevindim yusufun kardeşi olmasına.
tesekkur ederim.ausc cok sagol artilar kiraz sapi yesil cay ve bol bol maydonoz yedim onlarla gtti reglin de son gunu olunca tablo bu
Ausencia ne tatlı kadınsın sen ya Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah Yusuf'a kardeş size hayırlı bi evlat:..
:) ben teyze olabilirimmmmmm
Vaavvvv listeyi böyle görünce daha iyi oluyor...
Maşallah çok güzel verilmiş kilolar..
suspushanimcim keşke listede olsaymis..
Antepia27 Tebrikler canimm cok sevindim bakk gitmiş bile hadii devam...
beennnkestirdim rahatladım ohhh dünya varmış
kaptanım bana 57,7 yazmışsın,ben 56,7 geldim nütfen yanii arada koskoca 1 kilo var
kendin zayıflıyon diye çaktırmadan bizi şişmanlatıyomusun
aynen seni 52 lerde görmeye dayanamam
telini ver görek seni kaptanım
meraktan şişecem artık
Aaaaa bakk bakkk gizli plan
Ausencia Rabbim hayırlısını versin..
Nasip kısmet varsa yiyecek ekmeği içecek suyu gelir dünyaya.
auscum Allah gonlune,gonlunuze gore verir ins hayirlisi ile hep sirasiyla olur cok sevindim boyle dusunmene.
Ausencia takimda yeniyim ama cok sevdim burayi.
Oncelikle canim kaptanim sizi...
Bizleri motive icin cirpinisinizi..
Kim yapar ki sizin yaptiginizi , kimse yapmaz.
Bazen biseye elim gidiyor diyorum kaptanima ne derim yemiyorum .
Bende yeriniz apayri.
Bebis hayirlisiyla gelsin insallah.
Herkes istiyor sartlar uygun ne guzel plur.
@eflalim ablacim
Kafana takma insallah gidecek o kilolar .
Gram gram da olsa gidecekler.
Cabalamak hic yapmamaktan daha iyi.
süper fatmam tebrikler, isteyince oluyor işte,
hakkınızda hayırlısı olsun, biz hazırız teyzeliğe
mortim ya, bu hafta kapışamadık seninle, haftaya kapışalım ne dersin
evet evet efsere takıl hayatını yaşa derim
biri bana minnak mı dedi
eline sağlık canım
3. olmuşum oley oley
mortim hiç pas vermemişsin küstüm
menüm
sabah
peynir
1 yumurta tam
1 yumurta akı
salatalık
domates
biber
3-4 yeşil zeytin
öğlen
domates salatalık biber
akşam
domates
salatalık
biber
soğan
ton balığı
yoğurt
(yemeyi düşünüyorum)
su 2 lt şimdiden
spor akşam yazarım
ayy bi sohbete dalamadım bugün ya çok kötü
Kaptan liste benikesin tutar da ben bu hafta bu kadar verdikten sonra haftaya gitse gitse gr gider gibi geliyor zirvedeyken bırakayım mı haftaya sizi zorda bırakmak istemem
En hayırlısı neyse Rabbim güzel gönlüne nasip etsin
Ayy ne güzel haberler bunlar kaptaniçem. Hadi hayırlısıyla burada bize teyzeliği, Yusufcuğa da abiliği tattırsın rabbim, hakkında hayırlı olanı verdin inşallah.
Canım tahmin etmiştim hakkında hayırlısı canım çok güzel olacak kaptanım inşallah
Çoook güzel bir karar bende oğlumu seçerken Rabbimin 40 yaş hediyesi derdim
İnşallah sağlıcAklı sende dersin canım
Çok teşekkürler canım
şirkette bazı sıkıntılar var el degiştirdi firma,
bi yogunluk yazışmalar hiç bitmiyor
diyet fena degil , kilom gece 65 ti
yarın misafir var , akşamda kv dogum günü şeysi hazırlıycak bence bana
pazar günü bi dinlenmece yaparım bünye için ptesi devamm...
diyete ,
çok yogun bir hafta geçirdim , en erken yattıgım 1:30 du
pazara kadarda devam edecek sanırsam bu durum
ptesi diyetime başlıycam
dügünü atlatmış olucam, istediign görüntü kadar olmasada fena degilim dügün için
diher oglanda kasımda evleniyormuş
ona bi 58 olurumm inşşş , ondan önce bi kurban bayramı var tabi , kurban bayramı demişken tatile gitmekten vazgeçtim ben sebep üşeniyorum , gerçekten valiz hazırla, gelince boşalt , ayyy çok yorucu geliyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?