- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
İştee ne güzelll gitsin kglalarrr ne kadarr hareket o kadar güzelllBen tutamam kendimi kalkarım hemen ama hobaaaaaaaa
Hadi gazan mübarek olsun.sen çalışmalara başla hayırlısını Rabbim Hayırlı zamanda versin inşallah.Eveeeet hazır ada da sormuş ..hafta içi çıtlattığım meseleye geleyim ...
Olur olmaz ... nasip kısmet ama ... bir iki hafta önce Yusufun bir konuşması böğrüme öküz oturttu . Kardeşle ilgili .
Yazarken ağlıyorum beeee ..ne sulu göz kadın oldum .
Eşim zaten teyakkuzda .
Sözün kısası , galiba en azından deneyeceğim ... dediğim gibi olur olmaz nasip ...artık 39 yaş annesi mi olurum 40 yaş mı ?
olmaz mı nasip ....
Tek korkum MS biliyorsunuz ama dr ların bile sakınca yok dediği bir durumda bu kadar tevekkülü elden bırakmayı kendi inancıma da yakıştıramıyorum .
Yani ...
Benim bu ara hazır veriyorken kilo vermeye devam etme isteğim bu ... Olur da hamile kalırsam , sağlıklı bir gebelik geçiririm Allahın izni ile ve 6 lı rakamların yukarısını görmem inşallah hesapları ....
Kiloları verip , sigarayı bırakmak ... her ikisi için 1 ay veriyorum kendime ... 1 ay sonra zaten tatile çıkıyorum ... hem fena mı olur , tatilde yedim içtim şiştim stresi de yaşamam ...
Biz burda aile gibi olduk ... böyle rahat rahat içimi dökebiliyorum size
Sanırım mezun olalı 6 ayım doldu ... gireyim mi listeye ? olayım mı 52sonra inşallah gelsin mi bebiş ...teyze olmaya hazır mı herkes
Olur kaptanım sen nasıl istersen.listeyi paylaşacam şimdi şöyle yapalım.sen koyu Fenerli ben koyu Bjk li iki takım kaptanı olalım.FB-BJK derbisi olsun ha arkadaşlar başka takımlı olabilirler ama spor kapışması yapacaz nede olsa..ses çıkarmazlar umarım.sen ben kadar da deli fanatik var mı bilmem..neyse akşama Oyuncuları seçelim kurayla yada sen ayarla isteğe bağlı geçmek isteyeni değiştiririz..bakalım kim kupayı kaldıracak..olmamı.sen seninkileri gazla ben benimkileriAhu060812 akılımdayken yazayım kuzum ... senin spor listesi puanlar oturdu yerine ... herkes anladı zaten nerden ne puan geleceğini ...
akşam listeyi paylaştığında ... ya da ne zaman paylaşacaksan ... diyorum ki listede daimi yer alanları ... ya da bu hafta dolu dolu spor yaparım diyenleri .... ben iki gruba ayırayım ...spor takımı gibi ..
Yine haftaya cumaya hangi grup birinci oldu açıklarız ... ne dersin ? senin bireysel sonuç listen değişmeyecek ... zaten bir de ordan grupta olanları toplayacağız
Evet hayal oldu gibiDondurma hayali bile yok o zaman benim minak prensesim :))))
çok yogunum ayyy çıldurcam
tartılmadım sabah
akşam ki kilom 65 idi aamaa ,
yarın kahvaktı var bende kuzenim gelcek
pazar dügün pazartesi bi kapışırıız tartı ile sanırım
Beni nereye alacaksın kaptanım he de bakim
8 mücver yediğimde bile sadece 100 gram artı görmüştüm gece. ıspanak kardeşler son gün heyecanı yaptırmak istedi sanırım bana gece suya çok yüklendim o yüzden oldu sanırım
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr görmüycem görmiycem kimsenin verdiği kiloları görmiycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
bu sinirlilikler kansızlıktan canım tedavin oldukça kendini toparlayacaksın emin ol,hiç stres yapma
sen 52 leri diyince direk aklıma gelen şeydi kaptanım
babammüstüme gül mü koklayacan beni evlatlıktan atacan mı abla mı oluyorum teyze mi aklımda deli sorular
sen buna hazırsan biz seve seve teyze oluruz,burda kaç teyzeyiz bizminnak bir üye daha gelir hatta geleceğin kk kaptanı olur belli mi olur junior kaptan
rabbim hayırlısıyla nasip etsin,içine düştüyse o heyecan istek bu iş oldu demektir
ama bu sefer özelden de olsa foto isteriz kaptan ve yavrusu olarak karışmam ona göre
yoksa basarım orayı
Hadi gazan mübarek olsun.sen çalışmalara başla hayırlısını Rabbim Hayırlı zamanda versin inşallah.
Yusuf'a bi Yaren lazım hayırlısıyla
Olur kaptanım sen nasıl istersen.listeyi paylaşacam şimdi şöyle yapalım.sen koyu Fenerli ben koyu Bjk li iki takım kaptanı olalım.FB-BJK derbisi olsun ha arkadaşlar başka takımlı olabilirler ama spor kapışması yapacaz nede olsa..ses çıkarmazlar umarım.sen ben kadar da deli fanatik var mı bilmem..neyse akşama Oyuncuları seçelim kurayla yada sen ayarla isteğe bağlı geçmek isteyeni değiştiririz..bakalım kim kupayı kaldıracak..olmamı.sen seninkileri gazla ben benimkileri
begum75 Kaptan yavrusu
Ausencia planli kadinin isi baska oluyur tabi. Bende elimle test cubuguyla zirliyodum :))
Talep ve niyet varsa hic bekleme derim allah hayirlisini nasip etsin sizin icin.
Ha 52 ha 56 cok onemli degil bence hersey yolunda gitsinde.
Şu bunye ile bulanti zamani 9 kilo vermis insanim ben.
Evladi olmayanlarada rabbim en guzel zamanda nasip etsin ins
Sohbetlerinizi keyifle okuyorum. Dostluk kismina gelince cok iyi anliyorum bizde diger topikte oyleyiz. 2009 dan beri olan isimler var mesela.
Dostluktanda ote olmus ozeldende gorustuklerimiz var.
Bazen yazip guluyoruz bazen hepimiz bi yerde zirliyoruz.
Sizlerde cok samimi ictensiniz vakit kalsa burayada hakim olucamda zor oluyur :)))
SPOR ÇETELESİ 28.HAFTA
Nego 60+120=180
suspushanimcim 150+140+170+40=500
Ahu060812 120+200+100=420
igdedali 300+200+120+150+180+120+120+120=1310
Nefs 120+160+120+120+160=680
@_SARAYCA_ 40+320+120+80+120=680
Antepia27 80+100=180
Ausencia 70+120+90+180+196+90+140=866
Bonus 80+15+52+80=227
ecemavi 90+170+260+120=640
ErSeSi 120+60+80+60=320
@masumm 0+ 90 =90
koza16 240+100=340
ada81 170+140+140+150=600
60kiloyum 100+150+100+100=450
Eee sonuç ortada her türlü birincimiz bı hafta hayriş hem yüzdesi ile hem sporu ile..çok uğraştı metası da karşılığını verdi..başarılarının devamının dilerim
Veee ikincimiz sahalara şimşek gibi dönen kaptaniçem Ausencia
3.minnaklarımız Sarayca ve Nefs
4.ecemavi
5.Ada
6.suspushanımcım
7.60 kiloyum
8. Bendeniz
9.koza16
10.ersesi
11.bonus
12.Antepia ve Eflalim
13.masum
Bu yüzde işi nasil oluyor? Artidayim ya ben benim yuzde neye gore yağni ne manağğ
Bu hafta yüzmeyi ekliyorum artık işin içine. Programım tamam. Ben tamamım kaptan uçuşa hazırımBen 65 ini aldım yazdım valla ...bak 62 den yüzde de hesaplamadım
öyle sıfırdan tertemiz sayfa ... 65 net
ona göre haftaya dikkat , pzt kilonu başlangıç sayarım diye düğün dernek kahvaltı coşma
vallaaaaa çook isterdim yamacıma yanıbaşıma almak ama ... dur bakalım ne çıkacak ...?
ohhhh iyi geldi ...
ayyy beni görmeyen bi siz kaldınız minnaklarım teli olan herkes gördü .... he diyon ki kaptan seni 52 görmeye yüreğim dayanmaz şişte öyle foto at
Ayyyy inan aklımdan geçti de GS liler spor yapmaz o zaman
bizim tevellüt o kadar eski değil takımda ama eskiyeceğiz ... sizi biliyorum ... sizden gelen kolay adapte olamıyor ... yine soluğu 90 + larda alıyor .. bir dely i tuttuk şükür hamdolsun ... bir de seni tutacağız inşallah çok amin
eline sağlık canım benim ...
igdedali
hadi bakalımmmmmmmmmmmm bu hafta spora yüklenmece haftasıııııııııııııııııııııııı
Ben 65 ini aldım yazdım valla ...bak 62 den yüzde de hesaplamadım
öyle sıfırdan tertemiz sayfa ... 65 net
ona göre haftaya dikkat , pzt kilonu başlangıç sayarım diye düğün dernek kahvaltı coşma
vallaaaaa çook isterdim yamacıma yanıbaşıma almak ama ... dur bakalım ne çıkacak ...?
ohhhh iyi geldi ...
ayyy beni görmeyen bi siz kaldınız minnaklarım teli olan herkes gördü .... he diyon ki kaptan seni 52 görmeye yüreğim dayanmaz şişte öyle foto at
Ayyyy inan aklımdan geçti de GS liler spor yapmaz o zaman
bizim tevellüt o kadar eski değil takımda ama eskiyeceğiz ... sizi biliyorum ... sizden gelen kolay adapte olamıyor ... yine soluğu 90 + larda alıyor .. bir dely i tuttuk şükür hamdolsun ... bir de seni tutacağız inşallah çok amin
eline sağlık canım benim ...
igdedali
hadi bakalımmmmmmmmmmmm bu hafta spora yüklenmece haftasıııııııııııııııııııııııı
Cok soruyorum amma yuzdeyi nasil hesapliyoruz baska bi yerde yaziyosa gidip okiyim elime gozume yapismazeksisini koymayı unutmuşum ve 0.19 yazacağıma 1.19 yazmışım manası o
- 0.19
Cok soruyorum amma yuzdeyi nasil hesapliyoruz baska bi yerde yaziyosa gidip okiyim elime gozume yapismaz
Canım düşüncelerin güzel. En az kilo ile hamile kalman en doğrusu. Hastalığından da korkma hiç için rahat olsun. Sevindim yusufun kardeşi olmasına.Eveeeet hazır ada da sormuş ..hafta içi çıtlattığım meseleye geleyim ...
Olur olmaz ... nasip kısmet ama ... bir iki hafta önce Yusufun bir konuşması böğrüme öküz oturttu . Kardeşle ilgili .
Yazarken ağlıyorum beeee ..ne sulu göz kadın oldum .
Eşim zaten teyakkuzda .
Sözün kısası , galiba en azından deneyeceğim ... dediğim gibi olur olmaz nasip ...artık 39 yaş annesi mi olurum 40 yaş mı ?
olmaz mı nasip ....
Tek korkum MS biliyorsunuz ama dr ların bile sakınca yok dediği bir durumda bu kadar tevekkülü elden bırakmayı kendi inancıma da yakıştıramıyorum .
Yani ...
Benim bu ara hazır veriyorken kilo vermeye devam etme isteğim bu ... Olur da hamile kalırsam , sağlıklı bir gebelik geçiririm Allahın izni ile ve 6 lı rakamların yukarısını görmem inşallah hesapları ....
Kiloları verip , sigarayı bırakmak ... her ikisi için 1 ay veriyorum kendime ... 1 ay sonra zaten tatile çıkıyorum ... hem fena mı olur , tatilde yedim içtim şiştim stresi de yaşamam ...
Biz burda aile gibi olduk ... böyle rahat rahat içimi dökebiliyorum size
Sanırım mezun olalı 6 ayım doldu ... gireyim mi listeye ? olayım mı 52sonra inşallah gelsin mi bebiş ...teyze olmaya hazır mı herkes
tesekkur ederim.ausc cok sagol artilar kiraz sapi yesil cay ve bol bol maydonoz yedim onlarla gtti reglin de son gunu olunca tablo buCanım benim önce kocaman tebrikler
67.2 fena imiş ... çok iyi gitmiş .
Şimdi tekrar kontrol edeceğim %80 i .
Sen dersen ki , ben bu koşturmaca da liste de olsam da dikkat edemem ... mezun edelim derim .
Ama dersen ki bu koşturmaca da tutsa tutsa beni liste tutar , bekleyelim ..
Evet takımı , takımın derecesini düşünüyorum ama en çokta sizin buradan mutlu ayrılmanızı düşünüyorum
yani ayrılmak derken mezuniyet anlamında , yoksa burdayız
83
o neymiş ablacım yaaa .... akşam içine bi kuzu çevirme girip çıkmış senin haberin yokken ...
canım kocaman tebrikleeeer ... Bu hafta sessiz sedasızdın korkuyordum ama süper olmuş ...artıları ne ile gönderdin .
Aman yine sıkı tutalım sedacım , zaten seni kolay yakalamıyorum buralarda
bu da 60 lara gelsinnnnn
Yani birden kaçamak diyince hala listede olduğunu hatırlatmak istedim :)
Umutsuz olma .
Listeli ya da listesiz ...kilo kilo ya da gr gr gidecek o kilolar .
Sen bu hafta normal düzende beslenmene ...karbonu fazla tüketmemeye devam et ...
ve lütfeeennnnnnnn spor
Bonusss bonuuusss bonusssss ... tabii ki de bırakmayacaksın ... ama burada duyduklarını da bir kulağından bir kulağından çıkmasın lütfen ...
ben her biriniz için ayrı ayrı dertleniyorum ...
artı çıksanız ... geçmiş menü dosyalarınıza dönüyorum , bu kişiyi bu hafta ne şişirdi diye ...
herkese aynı şekilde destek olmaya çalışıyorum ...
sen hak hukuk bilen kadınsın , laaa kendini düşünmüyorsan beni düşün sözün kısası
Ahahahahahhhsen akşam benim menüyü de gör ... yerim len bugün dedim yok yine yetti .ama cidden aç değilim .
Kısmetse haftalara mıııı ?
70 yoook ..ona küstükbu hafta nasip 69.9 la listeyi açamak
huuuuuuuuuu huuuuuuuuuu
kilo nerde banuuuuuuuuuuuuuu
Eski spor düzenine mutlaka dön .
dediğim gibi o ucundan bakmaları bir bırak .
Bak ben eski menülerime baktım ... onun bunun ucundan bakıyordumm ama kilo azaldıkça diyet biraz daha özen ve değişiklik istiyor .
hadiiii kolay gelsinnnn mücverimmmmm ..... iyi 200 gr. mortinle aynı vermişsiniz ama o yüzdeden geçer seni
kelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hiç bir şey görecek gözün yoksa benim kiloyu gör bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?