Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saol canım desteğin için. evet kilolar yapışıyor üzerimize. ama kurtulacağız inşallah. işe giderken yemeğimi atıştırmalığı yanıma alıyorum zaten. hazırlıksız olursam iyi olmuyor çünkü. daha hafif yemeye çalışacağım. ama tabi arada da o dediklerimi yapacağım. dur bakalım nasıl olacak:işsiz:

evet bonusla konuştuk. olmazsa ben pazartesi perşembe yerine pazar ve çarşamba akşamları yapayım. ayran aşına bakayım. onu hangi gün yaparım bilmiyorum. bir gün de vicdan çorbası yapayım diyorum çünkü.

oysa diyabet hastaları beslenmelerine çok dikkat etmeliler. hayırlısı olsun.

o virüsü hiç duymamıştım. nerden bulaştı ki?

yeri geliyor doktorlar diyetisyenler bile diyabet hastalarını yanlış yönlendiriyorlar canım. ekmeği pilavı az ye diyorlar. halbuki kesmeleri gerekli. Rabbim şifa versin.

çok geçmiş olsun.

takımca düşelim peşine bence:halay::halay::halay:
İnternetten girilen sitelerden

Anladımmm .... ve daha görür görmez ... belki de 20 yıldır dinlemediğim şu şarkı geldi aklıma ... Neden bu şarkı geldi diye sorgulamadan paylaşıyorum , vardır bir hikmeti ...

Hatta bak ne yapacağımmmm :)
azıcık sözünü değiştireyim o mantıkta düşünelim :halay:

Allah'ın cezası bir kaç hafta süre
Alışmadan aman abi yakınlaşmadan şu mesele
DİYETTEYSEN korkuyorsan kayıp
İSTİYOR DA YAPMIYORSAN ayıp yazık
Daha gerçek ne var hayatta
Hem ne var korkup kaçacak bunda
Biter tabi istersen
Yeter çeker gidersin ayrı
Ama bil başarırım
Sen olmasan da yaşatırım ben bu DİYETİİİİİİ :deli:

takıma sadece kilo bildirimine gelip mezun olma rekoru kıracaksın mirjam :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ne güzel ... demek o veya bu şekilde aklında bitmiş bu iş ... tebrik ederim valla .

İzin günü için şimdiden kolay gele ..3 7 saatleri benim bile gözümü korkuttu

Ahahahahh ödül kazandığını bilmeden ödül yiyen nisa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: canım hemen söyleyeyim takım olarak böyle ekstra yarışma ödüllerini kendi içimizde yapmadığımız sürece , bugün cuma kendime ödül vereyim demiyoruz ..
Bize asıl ödül , hedefe varıp mezun olmak ...
Menün epeeeeeey ödül olmuş şükür kilo oynamamış çok .
Haftaya listeye girme ihtimalin var evet ... ama bu konuda kararlı olmak ve en önemlisi kendini tanımak önemli . şu an güzel gidiyor , katılım da iyi
3 gün sonra kilon durunca auus beni listeden :rolleyes:çıkar dersen , çıkamıyorsun da ha diyince . ben metanın bizi yanıltmayacağını hatta bireysel 1.lik bile alabilecek bir meta olduğunu görüyorum ama kısmet bakalım

günaydınnn canım ..temizliğe dalarken öğünlerini atlama sakın :KK19:

teşekkürler güzelim , darısı sizin de başınıza :KK68:

sağol canım ... nasılsın bugün ? moraller toparlandı değil mi ?:KK19:

Yusufta 6 kilo aldım ben :KK73: ama 90 la hamile kaldım :rolleyes:

teşekkürler elifcim ..... sizleri de görelim inşallah .... :KK19:

tamamdır canım :KK68:

ne güzel gelmiş işte ...erken gelen halaya :işsiz: yapılır mı :KK70:

Yok canım dipteyim başka meselelerde var. Pazartesi olsun da tahliller diyetisyen ne diyecek bakalım. Keyfim yok o yüzden girmiyorum sizinkini de kaçırmıyım

Günaydınlaaaaaaaaar ne güzel bir mesajın üzerine geldimmm ..
Böyle içim bir tuhaf oldu beee ...
İsteyince oluyor aus ...hatta bir tek isteyince oluyor dedim ...

Hadi bakalımmmm , güzel bir hafta sonumuz olsun 7.takım maaile :KK200:

Bir geçmişe döneyim
Ben istiyorum ama olmuyor işte

Ben bu ugurda çok harcadım
Artık vücudumu dınlıyorum ausum
Acıkınca yıyorum ıstedıgımı yıyorum
Bır dengesızlıgım var ya bıtene dek yıyecem
Ya hıc bulasmıyacak tat ağzıma
Ben sporu hayatıma sokmaya caba harcıyom
Bırde ara vs yemeyı sevmıyom sankı hep yıyomus gıbı hıssedıyorum

Ne kadar yersen fazlasını yak ... spora ağırlık ver mesele kalmaz

Şaka maka 9 kilo gitti toplamda benden. 9 kiloya bakınca mutlu oluyorum ama daha vermem gereken 25 kiloyu düşündükçe bi hüzünleniyorum sanki. :confused: 25 kilo ya. :KK34: şimdiden küçük beden birkaç giysi mi alsam acaba :KK70: motivasyon olur gördükçe. 162 boya 55 kilo kaç bedene denk gelir ki ortalama. :confused: inerim değil mi ben bir gün cidden 55 e :KK70:

Aaaa tam da beni sormuşsun :)) 1.62 buçuk :confused: 55.5 olur mu :KK70: kot bedenim 26 ... alt beden 36 ... üst 38 ... ama bu benim vücuda göre ters armudum ya :KK70::KK70::KK70::KK70:

Yok canım dipteyim başka meselelerde var. Pazartesi olsun da tahliller diyetisyen ne diyecek bakalım. Keyfim yok o yüzden girmiyorum sizinkini de kaçırmıyım

Aşk olsun yahu ... anlat ... paylaş ... yeter ki sıkıntıyı derdi içinde kura kura büyütme ...

Aaaa tam da beni sormuşsun :)) 1.62 buçuk :confused: 55.5 olur mu :KK70: kot bedenim 26 ... alt beden 36 ... üst 38 ... ama bu benim vücuda göre ters armudum ya :KK70::KK70::KK70::KK70:

Aşk olsun yahu ... anlat ... paylaş ... yeter ki sıkıntıyı derdi içinde kura kura büyütme ...
Kesınlıkle sporsuz olmuyor
Sağol canım hersey için

teşekkürler canım ... yok yok doğru hatırlıyorsun :KK70: önce 57 diyordu , en son peki 55 in altına inmek yok dedi ...

Dün kafamdaki planları anlatınca ... serbestsin dedi :halay:

Canım şöyle bir baktım ... tek sorunlu yer bel göbek :deli:

ben 3 gün falan oldu burada yazmıştım , aynı ölçüleri yazayım .. bir daha ölçmedim .

Göğüs 90
Bel 69
Basen 89
Göbek (tam deliğin üzerinden) 78
Göbek deliğin iki parmak altı :KK53: 83
Üst kol 27
Bacak ölçmedim ama en son üst bacak 48 di sanırım .

heee yaaa o yıllar özlemciydik şebnemciydik ... ben uzun zamandır rock tan rap e evrildim de ondan dinlemiyorumdur .

tabii bi cem karaca, erkin koray her daim

canım senin cuma bildirimin 73.6 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ?

heee bu sevinç dünkü cızlardan sonra kurtarma sevinci mi yoksa :sinirli:

göbek için mekik , plank , pilates videoları ...

5 çocuk süper yaaa .... tembel ben 2 ye ancak karar vermişken ....teşekkürler çok destek için :)

Sabah karışım dediğin suyuma keten tohumu yağı damlatıyorum , keten tohumu bağırsakları çalıştırıyor ... yağ yakma etkisi de var diyorlar , onların yalancıyım :KK48:

yok hiç halsizlik yaşamadım ... benim menüler telden pc ye aktardığım için kayıtlı oluyor ..istersen bir iki tane kopyalayıyım ... öyle halsiz kalacak azlıkta yemediğimi düşünüyorum .

Hadiiii efseeeer sen bunu da atlatırsınnnnnnnnnnnnnnnn .... sporrrrrrrrrrrr :sinirli:

fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool: senin enerjini nereden bulacağııızzzzzzzzzzz ? söyle gidip ben alıp geleceğimmmmm

ooooooo şeri bu menü ile erir ben diyeyimmmmmm :confused:

spora Ahu060812 Ahu060812 etiketleyinnn .... giriyorsun değil mi spor yarışlarına ?

erken kapamak ... erken leptin çalışması demektir ... işe yarar .. menü şahane ... börülceler aşkınaaaa :KK71:

bu arada gözlük maceralarını okudum , hiç bilgim yok o konuda ama heidi gibi yürüyorum benzetmene yarıldım :KK70::KK70::KK70::KK70:

ben yaptım kiiiiiiiiiii:KK19:

Ayy daha grupları toparlamadımmmmm , sen benim takımda mıydın evladım :cool: benim takımdaysen Ahu060812 Ahu060812 etiketlemeyi unutmaaaa .... değilsen etiket olmasa da olur :KK70::KK70::KK70:
Canim 1 ay once bel 81 gobek ise 96 ydi saka gibi. Yine iyi inmis sevindim yani :-)

güzel beden ölçüleri ve tam olarak bana benziyor vücudun :D benim de üstüm altımdan büyük. altta sıkıntı yok hiç :D üst Allah'a emanet :D kilo verince üst çok göze batmaya devam ediyor mu? ben kilo versem de kötü görünecekmişim gibi hissediyorum da. bulmuşken sorayım :p

7.Takım Spor Yarışı Grupları

AHUNUN FIRTINALARI:KK71:

1. Ahu060812 Ahu060812 TAKIM KAPTANI .:spor:
  2. igdedali igdedali
  3. Nefs Nefs
  4. 60kiloyum 60kiloyum
  5. Antepia27 Antepia27
  6. Bonus Bonus
  7. koza16 koza16
  8. ecemavi ecemavi
  9. Nego Nego

AUSUN KASIRGALARI

1. Ausencia Ausencia TAKIM KAPTANI.:spor:
  2. suspushanimcim suspushanimcim
  3. Sarayca Sarayca
  4. ada81 ada81
  5. Efser Efser
  6. ErSeSi ErSeSi
  7. @masumm
  8. saydin78 saydin78
  9. Kedibochi Kedibochi

İKİLİ GRUPLARIN SON HALİ .
EKLENMEK / ÇIKMAK İSTEYEN VAR MI DİYE SORUYORUM TEKRAR .
VE LÜTFEN HERKES SPORUNU YAZARKEN @Ahu060812 YU ETİKETLEMEYİ İHMAL ETMESİN .
YARIŞTA OLSUN OLMASIN , BU GÜNE KADAR DEVAM EDEN SPOR LİSTEMİZ ZATEN DEVAM EDECEK.
BEN SADECE ORADAKİ TOPLAM PUANLAR ÜZERİNDEN GRUP KAZANANI AÇIKLAYACAĞIM .

VE GRUP İSİMLERİ ... AHUNUN ÖNERİSİ İKİMİZDE HASTA TARAFTAR OLDUĞUMUZ İÇİN BJK/FB DERBİSİ OLSUN İDİ ... AMA GS İSYAN EDER Mİ BİLEMEDİM ?
SONUÇTA İKİ KAPTAN OLARAK BU DERBİ BİZİ GAZA GETİRECEKTE :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ÖNEMLİ OLAN SİZSİNİZ .:KK73:

O YÜZDEN TAKIM İSİMLERİ HEM BİZİ HEM SİZİ GAZA GETİRSİN .... FIRTINALAR KASIRGALARA KARŞIIIIIIIIIII :KK71::KK71::KK71::KK71:

Canim 1 ay once bel 81 gobek ise 96 ydi saka gibi. Yine iyi inmis sevindim yani :-)

Bir kaç ay öncesine gidersek ooooo ooooo bende de neler var :deli:

güzel beden ölçüleri ve tam olarak bana benziyor vücudun :KK70: benim de üstüm altımdan büyük. altta sıkıntı yok hiç :KK70: üst Allah'a emanet :KK70: kilo verince üst çok göze batmaya devam ediyor mu? ben kilo versem de kötü görünecekmişim gibi hissediyorum da. bulmuşken sorayım :p

bir müddet biraz şekilsiz duruyor ... son 10 kilodur ilginç bir şekilde basen ölçüm çok değişmeden üstten gitti ve toparlandı .
Yani o orantısızlık 60 lı kilolardan sonra ve sporla ... epey bir forma giriyor .

Sağol canım anlatmakla bitmez, yıllardır çözemiyorum. Ölünce çözülür heralde.
Yarın piknikte olucam, uzun bir aradan sonra çocuklarla. Huysuz eşim, hareketli çocuklarla bakalım neler bekliyor beni.

lunyaaaaaaaaaaaaaa başlıyoruz değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sopa::sopa::sopa:

yemek bölümde , takıma gitmeye de yüzüm yok yazını okudum ya ... vallaha da kızdım sana ...

evin burası senin evinnnnnnnnnnnnn :sinirli:
Biraz kotu bir hafta geçirdim üstüne tuz biber oldu ama başlıyorum, annemle ufaktan başladık zaten :KK37:

Tesekuurler ortim onlarida yapayim.
Orticim bugun niyetliyim ve gece sadece sebze ve yumurta yedum sanirim bu yuzden tarti bu sekilde

tabi canım gayet normal. suyu da iyi iç ama. oruçluyken su biraz sıkıntı oluyor. güzel kilo verdin. benim de şu halamın şiddeti geçsin menülerimi daha iyi ayarlayacağım. cumaya kadar inşallah yola girerim. bugün hareketsizlik ekstra oldu. en azından yürüyüş yapabilseydim dışarıda güzel olacaktı. neyse geleceğe bakalım:halay::halay::halay:

Haydi bakalım vira vira bir de menü konduralım buraya tam olsun.
kalkınca.
1 bardak nescafe
1 lokma ekmek

kahvaltı . 1 haşlanmış yumurta 3 kayısı, kahve
ara : 3 kayısı

ögle : 1 haşlanmış yumurta, 2 bardak tavuk suyu, 1 dilim etimek

akşam : yarım etimek, bir büyük kase salata.

ayrıca yatmadan 1 kase yoğurt, 3 kayısı daha yiyeceğim.
su : 2,5 lt
spor : 60 dk kondisyon bisikleti.

canım bildiğin tavuk suyunu kaynatıp mı içiyorsun anlamadım????:KK64::KK64::KK64:

Aybası
Regl
Perıyot
Muayyen gün
Kırmızılar
Dıye bılıyodumda buda +1 oldu
Bu arada sayemde herkeste ogrendı halanızı:KK45:

Benım kosu bandının adı haydar dı
Haydar ismıne gıcıgım da
Neyse haydara gudıyom bınıyom dedıkce komsular :KK53:idi

haydara bayıldım:KK70::KK70::KK70:
kırmızıyı ve periyodu da ben bilmiyordum. şimdi öğrendim:-):-):-)

Önce Menü yazayım ....

07:30
500 cc ılık limonlu su (ketentohumu yağı ile)
Sade kahve /yaban mersini

08:00
1 kk süzme peynir
2 zeytin
1 salatalık
Domates / kırmızı ve yeşil biber

13:00 (eşimin kahvaltına eşlik)
Lorlu /dereotlu / 1kaşık yulaf kepeği ile 2 yumurta omlet
Beyaz çay

17:00
1 kase yoğurt isotlu/limonlu
2 parça hindi pirzola ızgara
Salata

18:45 (şu an:) )
sade kahve
2 gün kurusu

Su henüz 1.7 ...

Spor Jillian six pack level 1 35 dk
3 set plank 90*2 / 120 sn 5 dk

Ön arka kol pilates bantı ve çemberi ile çalışma 15 dk ... toplam 55 dk Ahu060812 Ahu060812

gayet güzel menü afiyet olsun Aus cum:KK19: spor da nefis:21:

fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool: senin enerjini nereden bulacağııızzzzzzzzzzz ? söyle gidip ben alıp geleceğimmmmm
:işsiz::işsiz::işsiz: :işsiz:valla Aus cum ben halam gelince ilk 3 gün iptal oluyorum. elimde değil:KK43:

sabah 11.00
1 yumurta
otlu peynir
2 kalamata zeytini
1/4 avakado
azar azar domates salatalık biber
1/2 dilim siyez ekmeği

ara 13.00
1 küçük şeftali

öğlen 15.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası

ara 16.00
1 küçük unsuz şekersiz brownie (hurma, yumurta, kakao, fındık)
şekersiz filtre kahve

akşam 19.30
soğanlı biberli kırmızı et
domatesli yeşillik salatası
1 kayısı

3 lt su
akşam 1 bardak maden suyu bol limonla Ausencia Ausencia

tabi canım gayet normal. suyu da iyi iç ama. oruçluyken su biraz sıkıntı oluyor. güzel kilo verdin. benim de şu halamın şiddeti geçsin menülerimi daha iyi ayarlayacağım. cumaya kadar inşallah yola girerim. bugün hareketsizlik ekstra oldu. en azından yürüyüş yapabilseydim dışarıda güzel olacaktı. neyse geleceğe bakalım:halay::halay::halay:

canım bildiğin tavuk suyunu kaynatıp mı içiyorsun anlamadım????:KK64::KK64::KK64:

:işsiz::işsiz::işsiz: :işsiz:valla Aus cum ben halam gelince ilk 3 gün iptal oluyorum. elimde değil:KK43:
Her adını ögrendık işte
Edım urfalı
Orda salca kaynatıyom belım yarılıyor derler
Bak bunu unutmuşum yazmayı

ooooooo şeri bu menü ile erir ben diyeyimmmmmm :confused:

spora Ahu060812 Ahu060812 etiketleyinnn .... giriyorsun değil mi spor yarışlarına ?

ek olarak bi kase yoğurt 3 yk kabak çekirdeği, 1 tk sütlaç ve yarım şeftali yedim.
artık bogazımı kapadım. birazdan biraz daha yürümek için kalkacağım.
inşallah eririm canım ya, bi başladım bakalım yarın sabaha eksi görmek için sabırsızlanıyorum.
moral olacak çünkü
ve evet iddialı filan değilim ama maksat katılmak eglenmek olsun ben de katılıyorum yarışlara ;)

evet canım kızım bu ara herşeyi yemiyor maalesef
ekmek peynir ve sütle günü kapatıyor.
nadiren yediği şeylerden biri haşlanmış tavuk. ee eşim de tavuk suyuna bişi yapılınca pek yemez bende bol karabiberli suyu dikleyip içtim :)
ek protein daha ne olsun..

Bugun menu
Sabah 09.00
Menemen
2 catal peynir
4 zeytin
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
9 findik
1 bardak ayran

Aksam 16.00
Sucuklu yumurta
2 adet kızarmis form ekmek
Salata

3 lt su icildi.. Ausencia Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 1 saat 10 dakika yuruyus bandinda yurudum... 15 dakika eliptik yapildi... ayrica ailece 30 dakika disarda yuruduk ;))

7.Takım Spor Yarışı Grupları

AHUNUN FIRTINALARI:KK71:

AUSUN KASIRGALARI

İKİLİ GRUPLARIN SON HALİ .
EKLENMEK / ÇIKMAK İSTEYEN VAR MI DİYE SORUYORUM TEKRAR .
VE LÜTFEN HERKES SPORUNU YAZARKEN @Ahu060812 YU ETİKETLEMEYİ İHMAL ETMESİN .
YARIŞTA OLSUN OLMASIN , BU GÜNE KADAR DEVAM EDEN SPOR LİSTEMİZ ZATEN DEVAM EDECEK.
BEN SADECE ORADAKİ TOPLAM PUANLAR ÜZERİNDEN GRUP KAZANANI AÇIKLAYACAĞIM .

VE GRUP İSİMLERİ ... AHUNUN ÖNERİSİ İKİMİZDE HASTA TARAFTAR OLDUĞUMUZ İÇİN BJK/FB DERBİSİ OLSUN İDİ ... AMA GS İSYAN EDER Mİ BİLEMEDİM ?
SONUÇTA İKİ KAPTAN OLARAK BU DERBİ BİZİ GAZA GETİRECEKTE :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ÖNEMLİ OLAN SİZSİNİZ .:KK73:

O YÜZDEN TAKIM İSİMLERİ HEM BİZİ HEM SİZİ GAZA GETİRSİN .... FIRTINALAR KASIRGALARA KARŞIIIIIIIIIII :KK71::KK71::KK71::KK71:

Kaptaniçem beni yine unutmuşsun:63: Kaptan benden ümidi kesti sporda:KK48:

Bugünün menüsü:

Kahvaltı:
1 yumurta
2 kk peynir
1 zeytin
1 tb ekmeği

Öğlen:
1 porsiyon köfte
1 bardak ayran

Ara:
1 avucun yarısı kadar beyaz leblebi