Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy herkes dükkana dönmüş.bi ben kalmışım.peki.yarın menü bildirimine ve spora start.menulerde de bi yol haritası çizmek lazım. Bakım kimler ne yapıyor.
Enemmmmm kız kaptan sen spora başlamadin dimi:sinirli:

Kızlar geçmişe dalarsam sanırım cikamiycam bu msjla anı yakalıyorum ve birakmiyorum. Evettttttt
Yeniden baslasinnnnnnn 70de kalmasinnnnnn 65 kadardi hani yeminimizzzz şükür 7.takimdasinnnnn

Sağol canım anlatmakla bitmez, yıllardır çözemiyorum. Ölünce çözülür heralde.
Yarın piknikte olucam, uzun bir aradan sonra çocuklarla. Huysuz eşim, hareketli çocuklarla bakalım neler bekliyor beni.

Güzel düşün canım ... kötüyü daha gitmeden çağırma .
Piknikte yediklerine de dikkat lütfen .

Bugün menünü ve yarını bekliyorum .... unutma salmak gibi bir lüksümüz yok :KK19:

Biraz kotu bir hafta geçirdim üstüne tuz biber oldu ama başlıyorum, annemle ufaktan başladık zaten :KK37:

Her şey düzelsin geride kalsın inşallah tatlım ... hadi bakalım sen ufakta başlasan 300-500 verirsin .
Her zaman gel ... hele ki kilo bildirimini bekliyorum bu cuma .Annene çook selam:KK68:

Ausencia Ausencia istersen beni spor listesinden çıkartabilirsin. çünkü ben imkanlar dahilinde vaktim müsait olunca spor yapabiliyorum. sonra sorun olmasın. yoksa zaten yaptığım sporlara ahuyu etiketlerim.

Canım belki takımdayım , gruba puan getirmeliyim diye düşünüp daha fazla yönelirsin spora ... ama yok istesem de fırsatım olmaz dersen çıkarayım .

sabah 11.00
1 yumurta
otlu peynir
2 kalamata zeytini
1/4 avakado
azar azar domates salatalık biber
1/2 dilim siyez ekmeği

ara 13.00
1 küçük şeftali

öğlen 15.00
1 kase kırmızı mercimek çorbası

ara 16.00
1 küçük unsuz şekersiz brownie (hurma, yumurta, kakao, fındık)
şekersiz filtre kahve

akşam 19.30
soğanlı biberli kırmızı et
domatesli yeşillik salatası
1 kayısı

3 lt su
akşam 1 bardak maden suyu bol limonla Ausencia Ausencia

güzel ... regl tatlı krizini de güzel atlatmışsın .
hadi bakalım .

ek olarak bi kase yoğurt 3 yk kabak çekirdeği, 1 tk sütlaç ve yarım şeftali yedim.
artık bogazımı kapadım. birazdan biraz daha yürümek için kalkacağım.
inşallah eririm canım ya, bi başladım bakalım yarın sabaha eksi görmek için sabırsızlanıyorum.
moral olacak çünkü
ve evet iddialı filan değilim ama maksat katılmak eglenmek olsun ben de katılıyorum yarışlara :KK66:

evet canım kızım bu ara herşeyi yemiyor maalesef
ekmek peynir ve sütle günü kapatıyor.
nadiren yediği şeylerden biri haşlanmış tavuk. ee eşim de tavuk suyuna bişi yapılınca pek yemez bende bol karabiberli suyu dikleyip içtim :)
ek protein daha ne olsun..

tamamdır o zaman seni benim takıma ausun kasırgalarına aldımmmm :KK71: yapmazsan spor ensendeyim :confused:

Bugun menu
Sabah 09.00
Menemen
2 catal peynir
4 zeytin
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
9 findik
1 bardak ayran

Aksam 16.00
Sucuklu yumurta
2 adet kızarmis form ekmek
Salata

3 lt su icildi.. Ausencia Ausencia ve Ahu060812 Ahu060812 1 saat 10 dakika yuruyus bandinda yurudum... 15 dakika eliptik yapildi... ayrica ailece 30 dakika disarda yuruduk :KK66:)

ausun kasırgalarından harika bir spor pointi :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

menülerde klasik ada menülerine dönmüş yine ... yavaş yavaş tabii :)

Kaptaniçem beni yine unutmuşsun:63: Kaptan benden ümidi kesti sporda:KK48:

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O haklısın ama bana ne bana ne ... az geliyorsun :63::63::63:

Bugünün menüsü:

Kahvaltı:
1 yumurta
2 kk peynir
1 zeytin
1 tb ekmeği

Öğlen:
1 porsiyon köfte
1 bardak ayran

Ara:
1 avucun yarısı kadar beyaz leblebi

Akşam:
4 yk kıymalı bezelye
Yarım kase yoğurt

Ara:
1 fincan hibiskus çayı
3-5 tane böğürtlen

2 litre su içildi.
1 saat 15 dakika da yürüyüş yaptım. Ahu060812 Ahu060812

69.9 u bekliyoruz unutmaaa! her menü de hatırlatacağımmmm ... sporda varmış güzeeeel ... :rapci:

Ayyy herkes dükkana dönmüş.bi ben kalmışım.peki.yarın menü bildirimine ve spora start.menulerde de bi yol haritası çizmek lazım. Bakım kimler ne yapıyor.
Enemmmmm kız kaptan sen spora başlamadin dimi:sinirli:

başladımmmmmmmmmmmmmmmm :21::21::21::21: hem de geçen hafta 2. oldum sporda :KK71:

ben sen yokken 55.5 de oldum :KK71::KK71::KK71::KK71:

51-52 olacağım bir de :KK71::KK71::KK71::KK71:

Bir de bana bir şey , bir taktik mi ne verecektin hani .... heee işte o konuda da kararımı verdim :KK71::KK71::KK71:
:KK71:

7. Takımı 1. likten dolayı
Ausencia Ausencia kaptanı da bireysel birincilikten ve igdedali igdedali yı da 3. Lük derecesinden dolayı kutlarım.:KK36:

Bu kadar düzenli disiplinli devam edip 1. lik almasanız şaşardım kızlar harikasınız. En en en harikası aus kaptan:KK5:

teşekkürler miu :KK200::KK200: hem de çoook bi kocamanından:KK15::KK15::KK15:

Kızlar geçmişe dalarsam sanırım cikamiycam bu msjla anı yakalıyorum ve birakmiyorum. Evettttttt
Yeniden baslasinnnnnnn 70de kalmasinnnnnn 65 kadardi hani yeminimizzzz şükür 7.takimdasinnnnn

sen yarın bi de hele ölçüp kilonu ... 70 ler falan ... bi yüreğim seyirdi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

selamnmmm ay çok yoruldum
hemen yaticam. sanırım.

düğün bugün müydü ? bugün kahvaltı mı vardı ? vardı bugün bi şeyde :KK48:

Iyi aksamlar kahvemi de ictimmm.
Geldimmm.
Sahur
2has kucuk yumurta
Marul domates salatslik

Iftar
5yk patlican yemegi
Salata
Ayran

Sade kahve
Spor simdilik yok ama yapinca yazarim
Ausencia Ausencia
Ahu060812 Ahu060812

menü gayet güzeeeel ... Allah kabul etsin canım :KK68:

Ausun kasırgalarındasın unutmaaaaa sporsuz gün yoooook :KK71:

7.Takım Spor Yarışı Grupları

AHUNUN FIRTINALARI:KK71:

AUSUN KASIRGALARI

İKİLİ GRUPLARIN SON HALİ .
EKLENMEK / ÇIKMAK İSTEYEN VAR MI DİYE SORUYORUM TEKRAR .
VE LÜTFEN HERKES SPORUNU YAZARKEN @Ahu060812 YU ETİKETLEMEYİ İHMAL ETMESİN .
YARIŞTA OLSUN OLMASIN , BU GÜNE KADAR DEVAM EDEN SPOR LİSTEMİZ ZATEN DEVAM EDECEK.
BEN SADECE ORADAKİ TOPLAM PUANLAR ÜZERİNDEN GRUP KAZANANI AÇIKLAYACAĞIM .

VE GRUP İSİMLERİ ... AHUNUN ÖNERİSİ İKİMİZDE HASTA TARAFTAR OLDUĞUMUZ İÇİN BJK/FB DERBİSİ OLSUN İDİ ... AMA GS İSYAN EDER Mİ BİLEMEDİM ?
SONUÇTA İKİ KAPTAN OLARAK BU DERBİ BİZİ GAZA GETİRECEKTE :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ÖNEMLİ OLAN SİZSİNİZ .:KK73:

O YÜZDEN TAKIM İSİMLERİ HEM BİZİ HEM SİZİ GAZA GETİRSİN .... FIRTINALAR KASIRGALARA KARŞIIIIIIIIIII :KK71::KK71::KK71::KK71:

Ausencia Ausencia kilom 63.9 cıktı abla sabah tartıldım faha yeni gelebildim eve de geç geldim gerçi:)
Sabah: menemen,2 dl ekmek,peynir,5 siyah zeytin
Ogle: tek iskender yanında yoğurt
Akşam: 2 ceviz 2 badem 3 kayısı

Spor: 1 saat yürüyüş Ahu060812 Ahu060812
Şu 2.5 litre

Akşamın neden öyle belli sanırım:)))

Kaptanim igdedali igdedali ni alaydik bizim spor grubuna ya tam olurdu :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: yarışmadan tebrikleri almaya başlardık o zaman :confused::confused::confused::confused:

Spor 1 saat yuruyus

35 dk jillian 6s 6w yapacagim birazdan

Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia

:super::super::super::super::super::super::super:süpersinnnnn süperrrr .... tam tersi olmuş bugün bizim bende akşam yürüyüş ekledim

Sabah
Tereyaginda yumurta
Peynir
Domates biber salatalik

Oglen
Kuru yemis
Ayran

Aksam
Salata yogurt

Bu gun suyu hesaplamadim ama az oldu sporu asagida yazayim

Bu da süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :super::super:

30 dk tempolu yürüyüş + 90 dk bisiklet Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia

Vaaaaaaaaaaaay vaaaaaaaaaaaay iddialı değilim mi dedin sen :KK71::KK71::KK71::KK71:

Ausencia Ausencia kilom 63.9 cıktı abla sabah tartıldım faha yeni gelebildim eve de geç geldim gerçi:)
Sabah: menemen,2 dl ekmek,peynir,5 siyah zeytin
Ogle: tek iskender yanında yoğurt
Akşam: 2 ceviz 2 badem 3 kayısı

Spor: 1 saat yürüyüş Ahu060812 Ahu060812
Şu 2.5 litre

Akşamın neden öyle belli sanırım:)))

belli belli :rolleyes: iskender sadece etlerinden yenmemiş :KK70:

eeee kilon iyi ablacım ...

Bu arada sporu sürekli yaparım ... her gün bildiririm dersen spor yarışları var iki grubuz ... yok ablam ben yaptıkça yazarım dersen eski sistem sıralama da devam ediyor

Ausencia Ausencia ablaa spor yarışları mii nasıl oluyor her gün yapacağım bende çünkü bildiririm buraya da ama nasıl öğrenmem lazım tabi takım içinde mi

7.Takım Spor Yarışı Grupları

AHUNUN FIRTINALARI:KK71:

1. Ahu060812 Ahu060812 TAKIM KAPTANI .:spor:
  2. igdedali igdedali
  3. Nefs Nefs
  4. 60kiloyum 60kiloyum
  5. Antepia27 Antepia27
  6. Bonus Bonus
  7. koza16 koza16
  8. ecemavi ecemavi
  9. @eflalim
  10. irmae irmae

AUSUN KASIRGALARI

1. Ausencia Ausencia TAKIM KAPTANI.:spor:
  2. suspushanimcim suspushanimcim
  3. Sarayca Sarayca
  4. ada81 ada81
  5. Efser Efser
  6. ErSeSi ErSeSi
  7. Nare83 Nare83
  8. saydin78 saydin78
  9. Kedibochi Kedibochi

Kıyasıya puan mücadelesi ... puanlama sistemi ilk sayfadaki mesajda var ... siz yazıyorsunuz ahu hesaplıyor . gruplarda kendi aralarında yarışmış oluyor

Back
X