Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen yılki beyaz elbise daha iyiydi bence ... 55 kilosun siyaha ne gerek var :-).
Moda nisadan bende alış veriş yapıyorum , memnunum ...

Bayram öncesi kızım netden yurtdışından bi elbise begendi benden çok begendim . Yurt dışı diye istemedi sonra netde butiklerden birinde görddük istedik aman allahım elbiseye şok olduk geri gönderdik gelende çok farklı değildi :KK43:. Gitti okadar para iadeside yokmuş başta araştırmamış yavrum :KK43:. Modanisada böylr bişi yaşamadım dogrusu netden pek alış veriş yapmam nadir ellerimle dokunup üstümde görmedikçe :KK43:.
Netten alısverişe karşıyım denemem üzerimde prova etmem lazım malum gizlenmek istenen yer çok :)

Ben kalkıp piknik işine bakayım . Akşsm kaynımla konuşurken bizimki pat diye attı ortaya "yarın kahvaltıyıda sonrasında mangalıda mavi gölde yapalım " diye .kaynıma moral olsun diye :(.

Daha evvel bahsettimi size bilmiyorum . Kaynımın böbrekte taş vardı,3-4 ay önce ameliyatla aldık demişlerdi. Alınmamış sanırım :(. O da öyle bir yerdeymişki bir kaç ay içinde böbreği bitirmiş :(.
Şindi tekrar ameliyat olacak muhtemeken böbreginin birisi alınacak :(.

Fakat üzüldüğüm başka bir konuda ilk ameliyat beklediği hastane dış kapıydı , sonra benim nefrolok dr. Tavsiyesiyle hacettepede başka bir prof dr. Götürdük .
Şu egosu tavan yapan fakat insanlıktan bi haber dr lardan :(. 10 bin tl vermeyip hastanede ameliyatı yap diyince başından savdı sanırım .
Eşimle baya tartışmaları oldu . Oyaladı bizi . Sonra benim dr araya girince tamam ben yapıcam ameliyatı en iyi şekilde dedi .
taş o ilk ameliyatta alınmadığı büyük ihtimal aynı 1,5 cm taş duruyor çünki , alındı diye boşa ameliyat edip gönderildi diye düşünüyoruz . Boyle olunca ben yapmadım asistanlar yaptı ameliyatı diyormuş :). Eşim dava açacak .
Eğer o dönem bilseydik alınmadı başka yerde çaresine baktırırdık bu dönemde böbrek gitti abimin :(.

Çok üzüldüm bizimde istemedende olsa bu sürece etkimiz oldu diye :(....

Günaydınnn :KK200::KK200::KK200:
Uzun zamandır böyle güzel uyumadım .dogal kilimalı ortam temiz hava iyi geldi dinç kalktım :rolleyes:kendimi bir yere ayid gibi hissetmet çok güzel benim mekanım demek benim evim demek insanda bir rahatlık veriyor ben bunları uzun süre yaşayamadığım için özlemi içimde saklı .eskide olsa yıkılmış viranede olsa ev herzaman kutsaldır bıraksalar o iç içe girlmiş hayata dönmem ama bazen sizin güçlü dayanıklı olmanız yetmiyor yetmedigi gibi buda sömürülüyor.....
Temiz havada bir iç dökeyim dedim :rolleyes:
nerdesinki efserim ?
Eve geldin diye okumuştum , yoksa sizin şu konak evindemisin ?
Yoksa kv. Takılıp gene bi yerleremi gittin :45:

Arada okuyorum senin kayınvalide krallıgını :45:

nerdesinki efserim ?
Yoksa kv. Takılıp gene bi yerleremi gittin :KK45:

Arada okuyorum senin kayınvalide krallıgını :KK45:
Evet ordayım abla misafirim hafta sonun burda gecirmek istedi bizde kırmadık aldık geldik...
Kv evde o burayı begenmiyor yorucu bizim sultana
Birde toplanacak bir iki iş var onu yaparsam ondan sonra gelir 3 5 gün kalır gider ben elimden geldigince burda kalırım galiba....

günaydınnnnnnnn

uyandım kahvemi içiyorum, ev 56 olmuş heryer bir yerde akşama düğün var oy anam oy :halay

kelebekolacam kelebekolacam geldi cnm köşe balkon takımıda geldi , hafif bir renk kızımız oldu balkonda hahaa

Ausencia Ausencia cnmmmm spordüz olmuyor tabiki ben sporda start vereceğim aynı zamanda ,ayrıca paramı bulamadım

@Sherrysherrylady bi sery gördün sanki hoşgeldin cnmmmm

Günaydınlar :KK3::KK3:

sabahın köründe eşim araba pazarına gitti , aracını satmak için . Giderken telefonlarını evde unutmuş :KK62: şimdi oradaki dönerciden aradı . Bu numaradan ulaş bir şey olursa diye .... memleketimin insanı ... arkadan abi sesleniyor , dönerciyim burda dönerciii arasın :KK70::KK70:

belki bi kıyak çekip gidip bırakabilirim telefonları ... yol gözümde büyümezse .

Bonus can hipoglisemimisin ?
2-3 saat beslenme banada önerilen hipogılisemiyim . Şeker düşüklüğü yaşıyorsan yiyeceklerin gl endeksine dikkat et ... İnanan buna dikkat edersen sık beslenmene gerek kalmıyor . Sıksık yemek bence çok saglıksız :KK43:.

Bende sık sık yemeyi sevmiyorum bi sure boyle deniycem iste bakalim.

Kendime baska yemek yapiyorum hep yoksa pilav patates surekli pisiyo.
Dun annemede soylendim niye patates yapiyosun diye.
Ben iyiydim ama o 3 saat sonra kotulesti

Hipoglisemi gibi gozukuyo ama oyle bir tani koymadilar.

Bonus Bonus bak aeben aeben abla haklı sen sabah kahvaltıda patates yedin onun gılienteksi yüksek eger düşüyorsa şeker o seni daha çok açıktırır kuzum birde tahlilerin yapıldımi insülın direncin de buna engel...

Insulin direncim yuksek zaten ramazan oncesi yaptirdim.
Troitler iyi ailede olmasina ragmen. Kolesterolde iyi. Karaciger yaglanmasi ve insulin direnci tek sorunum yani KILOM.

Yeni degil daha oncede yukselmisti ilac vermislerdi tanidik dr ilaca gerek yok kilo ver dedi bunu diyeli 4 sene oldu veremedim araya birde dogum girdi.
Bir sure dusuktu tekrar yukseldi iste devlet hastanesinde bir dr a gittim israrla ilac vermedi kilo vericeksin dusucek dedi.
Yaglanmada aynen kilo vericem gecicek ins

Ausencia Ausencia abla ekle beni de spor yarışına bende gireyim

tamamdır canım ekliyorum .

selam kizlar gecmis 300 un ustu okumaya baslarken bugun ve dun menusunu birlikte yazayim

sabah 1 dl den fazla tb ekmegi
bol yesillik roka maydanoz
beyaz peynir cay
ogle bir kase dugun corbasi
1 kase salata
3 catal enginar
aksam
1 biber dolma yaninda iki parmak izgara gogus

bugun

sabah iki dlm tb ekmegi
bol menemen az peynir ve iki zeytinle

ogle yok sayilir

aksam

iki uc tane izgara kofte yaninda izgara s

ebzelerle
bir dilim kadar tb ekmegi

2 top kadar dondurma
bikac tane kiraz

su cok az butun gun disarda idim
bir sade turk kahvesi
spor yok

menüler iyi sedacım ... bu hafta tam reglin bitti ...biraz sıkı tutar ve sporu ihmal etmezsen en en güzel sonuç alacağın hafta regl sonrası .

dondurma çok sık görmeye başladım menülerinde sanki ????

Teşekkür ederim darısı size olsun

Ah nerde dinlenmek ve ben hic bir araya gelmiyoruz ev bakiyorum spordan sayılır mı:KK39:

Ahu sayar mı sence hiç bacım :KK70:

çok kolay gelsin Rabbim bugün tam da gönlüne göre olanı çıkarsın karşına inşallah :KK68:

Hımm çevirdiğin plan, yani enişteyi bu taktikle susturdun yani :KK70::KK70::KK70:

Rabbım gönlüne göre versin inş :KK66:.
Birde sarışın bi kızın oldumu senin gibi renkli gözlü oh:nazar:

Darısı tüm bebiş isteyenlere olsun :KK68:

Ayagınıda sürü tek bebikliler 2. Yapsın :-).

Kııız aebeeeeen ben renkli gözlü müyüm anam ? evet kahverengi de bir renk :KK70::KK70: lenstir yavrum o gördüklerin ... 17 yaşından beri ara ara keyfi lens takarım ben . Yeşil olurum genelde , mavi açmıyor :KK70:

Aminnnn canım amin :KK200: sürüyorum ayağımı gelen gelsin :KK55:

bu arada kaynını okudum çok çok geçmiş olsun ... Maalesef iş ahlakı başka bir şey ... hala ver parayı al hizmeti zihniyetinde olanlar var .

Günaydınnn :KK200::KK200::KK200:
Uzun zamandır böyle güzel uyumadım .dogal kilimalı ortam temiz hava iyi geldi dinç kalktım :rolleyes:kendimi bir yere ayid gibi hissetmet çok güzel benim mekanım demek benim evim demek insanda bir rahatlık veriyor ben bunları uzun süre yaşayamadığım için özlemi içimde saklı .eskide olsa yıkılmış viranede olsa ev herzaman kutsaldır bıraksalar o iç içe girlmiş hayata dönmem ama bazen sizin güçlü dayanıklı olmanız yetmiyor yetmedigi gibi buda sömürülüyor.....
Temiz havada bir iç dökeyim dedim :rolleyes:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :KK200: ay öyle bir anlatmışsın kiiiiii , gelip yanına missss gibi temiz havada seninle yürüyüp spor yapasım geldiiii :spor: anladın sen onu ....:KK48: heeee ben senle konuşmuyordum değil mi ?

Hadi ama sıfır puan mı yazdıracaksın grubuna ????

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK200:

günaydınnnnnnnn

uyandım kahvemi içiyorum, ev 56 olmuş heryer bir yerde akşama düğün var oy anam oy :halay

kelebekolacam kelebekolacam geldi cnm köşe balkon takımıda geldi , hafif bir renk kızımız oldu balkonda hahaa

Ausencia Ausencia cnmmmm spordüz olmuyor tabiki ben sporda start vereceğim aynı zamanda ,ayrıca paramı bulamadım

@Sherrysherrylady bi sery gördün sanki hoşgeldin cnmmmm

bende kahvemleyim , denk getirmişiz bu sabah :KK19:

menüler iyi sedacım ... bu hafta tam reglin bitti ...biraz sıkı tutar ve sporu ihmal etmezsen en en güzel sonuç alacağın hafta regl sonrası .

çok kolay gelsin Rabbim bugün tam da gönlüne göre olanı çıkarsın karşına inşallah :KK68:

Kııız aebeeeeen ben renkli gözlü müyüm anam ? evet kahverengi de bir renk :KK70::KK70: lenstir yavrum o gördüklerin ... 17 yaşından beri ara ara keyfi lens takarım ben . Yeşil olurum genelde , mavi açmıyor :KK70:

bu arada kaynını okudum çok çok geçmiş olsun ... Maalesef iş ahlakı başka bir şey ... hala ver parayı al hizmeti zihniyetinde olanlar var .

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :KK200: ay öyle bir anlatmışsın kiiiiii , gelip yanına missss gibi temiz havada seninle yürüyüp spor yapasım geldiiii :spor: anladın sen onu ....:KK48: heeee ben senle konuşmuyordum değil mi ?

evin neresinden başlasam diye düşünüyorum, :deli: :deli:

Her şey düzelsin geride kalsın inşallah tatlım ... hadi bakalım sen ufakta başlasan 300-500 verirsin .
Her zaman gel ... hele ki kilo bildirimini bekliyorum bu cuma .Annene çook selam:KK68:
Evet ablacim bakalım :68:

Güzel olur kaptanım madem sende düşünmüşsün
Kaptanım sen bi ara yakaladığında N Nana beni yarıştır:KK19::sus::KK68:
Fatma ablam doyamadı :KK53:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

kapanacak hesaplar var diyorsun da N Nana zoor be fatma ..gaza getirmek gibi olmasın da seni :rolleyes:

bana uyar ... lunya olur dediği gün .. hele bir kilo bildirsin bu cuma ...
Benim için fark etmez her türlü yeniyorum zaten :mapus:

nerdesinki efserim ?
Yoksa kv. Takılıp gene bi yerleremi gittin :KK45:

Arada okuyorum senin kayınvalide krallıgını :KK45:
Evet ordayım abla misafirim hafta sonun burda gecirmek istedi bizde aldık geldik...
Kv evde o burayı sevmiyor ona yorucu geliyor birazda iş var onu haledersem geliniyle gelir 3 5 gün kalır gider :KK53:
Dün yine gezmelerdeydik kv sultanıyla

Bende sık sık yemeyi sevmiyorum bi sure boyle deniycem iste bakalim.

Kendime baska yemek yapiyorum hep yoksa pilav patates surekli pisiyo.
Dun annemede soylendim niye patates yapiyosun diye.
Ben iyiydim ama o 3 saat sonra kotulesti

Hipoglisemi gibi gozukuyo ama oyle bir tani koymadilar.

Insulin direncim yuksek zaten ramazan oncesi yaptirdim.
Troitler iyi ailede olmasina ragmen. Kolesterolde iyi. Karaciger yaglanmasi ve insulin direnci tek sorunum yani KILOM.

Yeni degil daha oncede yukselmisti ilac vermislerdi tanidik dr ilaca gerek yok kilo ver dedi bunu diyeli 4 sene oldu veremedim araya birde dogum girdi.
Bir sure dusuktu tekrar yukseldi iste devlet hastanesinde bir dr a gittim israrla ilac vermedi kilo vericeksin dusucek dedi.
Yaglanmada aynen kilo vericem gecicek ins
Benimde ünsilin direncim var
Bana kilo vermen zor olur kullanaçaksın 60 lı kilolara düştünmü ilacı bırak dedi ilac iştahı dizginledi kuzum arada unutunmu bazen acıkıyorum yine de tabi sen daha iyibilirsin ama en azında işyahı kontörol altına almada yardımcı oluyor.....

Senden kurtuluş yok anlaşıldı:rolleyes: misafirin bir programinina bakayım bir ara yürürüm artık :rolleyes:

Günaydın çıtır hatunlaaaar:KK54: 1 günde özledim buraları:KK45:
Dünki menüm
Kahvaltı(09:00)
avuç içim kadar peynir
5 zeytin
3 çeri
tere,roka,dereotu

Öğlen(12:00)
1 kase yoğurt
1 parça haşlanmış tavuk
salata

Akşam(18:30)
ızgara köfte
1 bardak ayran

Su: 3 lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş+40 dk voleybol Ahu060812 Ahu060812 Ausencia Ausencia voleybolu nasıl puanlayacaksınız çok merak ettim :halay:

Ben kalkıp piknik işine bakayım . Akşsm kaynımla konuşurken bizimki pat diye attı ortaya "yarın kahvaltıyıda sonrasında mangalıda mavi gölde yapalım " diye .kaynıma moral olsun diye :KK43:.

Daha evvel bahsettimi size bilmiyorum . Kaynımın böbrekte taş vardı,3-4 ay önce ameliyatla aldık demişlerdi. Alınmamış sanırım :KK43:. O da öyle bir yerdeymişki bir kaç ay içinde böbreği bitirmiş :KK43:.
Şindi tekrar ameliyat olacak muhtemeken böbreginin birisi alınacak :KK43:.

Fakat üzüldüğüm başka bir konuda ilk ameliyat beklediği hastane dış kapıydı , sonra benim nefrolok dr. Tavsiyesiyle hacettepede başka bir prof dr. Götürdük .
Şu egosu tavan yapan fakat insanlıktan bi haber dr lardan :KK43:. 10 bin tl vermeyip hastanede ameliyatı yap diyince başından savdı sanırım .
Eşimle baya tartışmaları oldu . Oyaladı bizi . Sonra benim dr araya girince tamam ben yapıcam ameliyatı en iyi şekilde dedi .
taş o ilk ameliyatta alınmadığı büyük ihtimal aynı 1,5 cm taş duruyor çünki , alındı diye boşa ameliyat edip gönderildi diye düşünüyoruz . Boyle olunca ben yapmadım asistanlar yaptı ameliyatı diyormuş :). Eşim dava açacak .
Eğer o dönem bilseydik alınmadı başka yerde çaresine baktırırdık bu dönemde böbrek gitti abimin :KK43:.

Çok üzüldüm bizimde istemedende olsa bu sürece etkimiz oldu diye :KK43:....

Canım kayıbına geçmiş olsun sizde biraz zor bi durumda kalmışsanız acil şifalar dilerim

Evet ablacim bakalım :KK68:

Fatma ablam doyamadı :KK53:

Benim için fark etmez her türlü yeniyorum zaten :mapus:

Okadar tatlı yeniyorsun ki bi türlü doyamıyorum
Sabah sabah yüzümü güldürdün canım

Back
X