Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:63::63::63::63::63::63::63::63:

Küstüm ... 1 saat yazdığın güne kadar konuşmuyorum ... :KK12:

iyi geceleeeer , tatlı rüyalar , boool yağ yakmalar :KK68:

iyi iyi gayet iyi ... bundan iyisi şamda kiraz :KK71: bu menüler senin için kötü değil bonuscan ... sonra bunlara sopa gelecek ... 80 lerde :rapci:
Evah eyvah evdeki bulgulu mu pirinçli mi bir sey vardı sanırım ondan oldum :KK17:dur sen küsme ben bulurum caresini :KK45:hemide 1 saat :KK57:ben önce bunu kazulet inadıma anlatayım bakayım dinliyecekmi olmadı senin evladıyeliginide anlatırım o_O

elbise.webp
elbisea.webp

Bu modelle ilgili objektif yorum istiyorum ? elbise babamın oğlu değil , ne düşünüyorsanız yazın :KK70::KK70::KK70:

simitine patatesli yumurtana gelecek sopa zaten :)))

Şekerin niye düşsün yahu ne güzel yemişsin ..psikolojik o halsizlik .. beyin oyunları :KK53:

Uyuz kotu bir acligim oluyor aus bazen sık sık bazen hic olmaz.

Halsizlikle terlemeyle el titremesiyle bayginlik hissiyle gidip geliyorum yiyecek halim bile olmuyo.

Ramazanda oglen oluyodu bi sure sonra geciyodu. Bi cok sey okudum oyle anladim dustugunu.
Ozellikle olcecegim bi gun tekrar olursa.

Zaten listemdeki 2-3 saatte bir beslenmede o terleme olmasin diye

Uyuz kotu bir acligim oluyor aus bazen sık sık bazen hic olmaz.

Halsizlikle terlemeyle el titremesiyle bayginlik hissiyle gidip geliyorum yiyecek halim bile olmuyo.

Ramazanda oglen oluyodu bi sure sonra geciyodu. Bi cok sey okudum oyle anladim dustugunu.
Ozellikle olcecegim bi gun tekrar olursa.

Zaten listemdeki 2-3 saatte bir beslenmede o terleme olmasin diye

eeee zaman çantanda , çiğ badem , fındık , kuru üzüm , kuru kayısı , minik kutu süt bulundur hep .. canın istese de istemese de bir yerde isen vaktin gelince çıkarıver ..böyle bu işler bonus hanım ....cevat kelle gibi bizde çok çıkardık o çantalardan bi şeyler :deli:

Ausencia Ausencia elbise aslinda kotu degil standart tesettur abiyesi. Ama bu tur elbiseler cok fazla turedigi icin bazen basit geliyo gozume ne yalan soylim.

Hele belinde kemer falan oluyo ayy fena oluyorum

bayıldın mı :deli: ayıltayım dur sana görev eylüle kadar ara ara bana model bul at :KK70::KK70::KK70:

eeee zaman çantanda , çiğ badem , fındık , kuru üzüm , kuru kayısı , minik kutu süt bulundur hep .. canın istese de istemese de bir yerde isen vaktin gelince çıkarıver ..böyle bu işler bonus hanım ....cevat kelle gibi bizde çok çıkardık o çantalardan bi şeyler :deli:

Bi yere gitmiyorumki gerek kalmiyo.
Bi annem bi kv o kadar.

bayıldın mı :deli: ayıltayım dur sana görev eylüle kadar ara ara bana model bul at :KK70::KK70::KK70:

Ausencia Ausencia atmazmiyim :KK8: yigarim buraya elbiseleri.

En son kardesimin dugunune abiye hevesim vardi gel gor ki ondada 8 aylik gebeydim.

Kollari isiltili bir ferace 40 numara babetlerim ve şiş yuzumle dugunun toparlak maskotu gibiydim :confused:

Ausencia Ausencia atmazmiyim :KK8: yigarim buraya elbiseleri.

En son kardesimin dugunune abiye hevesim vardi gel gor ki ondada 8 aylik gebeydim.

Kollari isiltili bir ferace 40 numara babetlerim ve şiş yuzumle dugunun toparlak maskotu gibiydim :confused:
:KK70::KK70:

deliii yaaaa ... ben hamile iken en son eşimin spor ayakkabıları ile dışarı çıkıyordum :KK71:

her bi tarafım arı taarruzuna uğramış gibiydi ... bi video var ... eşim çekmiş .. bi şeyler söylüyorum ama dudaklar çeneden burna şişmiş anlaşılmıyor :KK71:

Ausencia Ausencia kaptanım geçmişe bakıyordum
Bu hafta yarış yok herhalde spor grupları kilodads yarışsa ne dersin kaptanıö

Benim de aklımdan geçen oydu fatmacım ... yazmaya fırsat olmadan unuttum o_O

BU arada yine isteyen mortisini ortisini seçer ...

ya da geçen haftadan raund almak isteyenler ... ama o iki grup kilo olarak yüzdesel yarışır :super:

Güzel olur kaptanım madem sende düşünmüşsün
Kaptanım sen bi ara yakaladığında @Lunya beni yarıştır:KK19::sus::KK68:
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

kapanacak hesaplar var diyorsun da @Lunya zoor be fatma ..gaza getirmek gibi olmasın da seni :rolleyes:

bana uyar ... lunya olur dediği gün .. hele bir kilo bildirsin bu cuma ...

Back
X