- 11 Nisan 2007
- 87.614
- 514.809
- 1.223
hadi bakalım ben çıktım .... herkese iyi geceler ...
daha uyumayız biz .. muhtemelen balkon muhabbetine ...
Hadi bakalım pazar ola hayrola![]()
Iyi geceler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım ben çıktım .... herkese iyi geceler ...
daha uyumayız biz .. muhtemelen balkon muhabbetine ...
Hadi bakalım pazar ola hayrola![]()
O zaman bende varım:)1 lt ayranın içine her birinden 4 er yemek kaşığı haşlanmış bulgur, nohut ve yeşil mercimek, 2 salatalık rendesi ve baharat konup hazırlanıyor.
Sabah yumurtalı peynirli kahvaltımızı yapıyoruz. Sonra ikişer saat arayla ayran aşını içiyoruz. Bol su ve yeşil çay.
Sporumu yaptim gayet guzel. Hem kisa hem cok yorucu degil. Sevdimİyi geceler canımmmm .... ohhh yarın yüzmede olur şimdi
öyleeeeee anında etiket
10 dk yaaap beee 10 dk ...hadi süre tutuyorummmmm ...o sedir de otur otur nereye kadar![]()
Yok kuzum limonu kabuklarıyla dilimliyor üzerine diziyor öyle pişiyor hem limonun kabugundaki koku hemde eşkisini alıyor bende yeni tatım harıka oldu....
Fırsat olupta senin mezüniyetini kutluyamadım hayırlı olsun iñsallah hep böyle ince kalırsın kuzum:))))
Ah nerde dinlenmek ve ben hic bir araya gelmiyoruz ev bakiyorum spordan sayılır mıTabii ki deeee ...hedef 59
sen fırtınalardasın iyi olmuş iki gün dinlenmişsin
Bak şimdi bu mesaj şöyle yazılmalı ....
'' regl den balon gibi şiştim ama yarın ayran aşı ile puuuuf diye söneceğimmmmmmmm''
şu emojiyi yasaklıyorummmmmmmmmmmmmm
Çook iyi efserdışarıda yenilen yemekten kkorkmayın ... tercih çok aslında ... aynen bu şekilde sade döner olabilir ... köfte ... tavuk şiş olabilir .... yanında salata ile misss gibi pro işte .
geri mi göndersen koltuk takımını![]()
Amin!!!!Teşekkür ederim darısı size olsun
Ah nerde dinlenmek ve ben hic bir araya gelmiyoruz ev bakiyorum spordan sayılır mı![]()
Hımm çevirdiğin plan, yani enişteyi bu taktikle susturdun yani
Ovulasyonregl sonrası
listeye bu hafta girdim muhtemeldir 4 cumaya çıkarımsonra niyet ettim
dua et
![]()
Ne taraftan bakıyorsun mavişim ?Teşekkür ederim darısı size olsun
Ah nerde dinlenmek ve ben hic bir araya gelmiyoruz ev bakiyorum spordan sayılır mı![]()
Geçmiş olsun abla sırtına sıcak havlu ısıtıp koysan belki iyi gelirGünaydın bu arada , sabahın köründen ..
2 dk cereyanda kaldım sırtıma bıcak saplanıyo sanki..
Bonus can hipoglisemimisin ?Uyuz kotu bir acligim oluyor aus bazen sık sık bazen hic olmaz.
Halsizlikle terlemeyle el titremesiyle bayginlik hissiyle gidip geliyorum yiyecek halim bile olmuyo.
Ramazanda oglen oluyodu bi sure sonra geciyodu. Bi cok sey okudum oyle anladim dustugunu.
Ozellikle olcecegim bi gun tekrar olursa.
Zaten listemdeki 2-3 saatte bir beslenmede o terleme olmasin diye
Ersag'ın masaj kremi var efserim dün sürdürmüştüm 1-2 saate pek kalmamıştı agrı şimdi tekrar sürdürttüm birazdan yumşar inşallah ..Geçmiş olsun abla sırtına sıcak havlu ısıtıp koysan belki iyi gelir![]()
Hay Allah o.zama kremini sür ablam nigdedemisin degilmi?rabbim şifa versin .....Ersag'ın masaj kremi var efserim dün sürdürmüştüm 1-2 saate pek kalmamıştı agrı şimdi tekrar sürdürttüm birazdan yumşar inşallah ..
Geçen yıl Niğdede ince ince esen rüzgarda girmişti mubarek hala çıkmadı az bir esse direk aynı yer tutuluyor.
Geçen yılki beyaz elbise daha iyiydi bence ... 55 kilosun siyaha ne gerek varEki Görüntüle 2018194 Eki Görüntüle 2018195
Bu modelle ilgili objektif yorum istiyorum ? elbise babamın oğlu değil , ne düşünüyorsanız yazın![]()
Yok bu hafta evdeyimHay Allah o.zama kremini sür ablam nigdedesin degilmi?rabbim şifa versin .....