Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 lt ayranın içine her birinden 4 er yemek kaşığı haşlanmış bulgur, nohut ve yeşil mercimek, 2 salatalık rendesi ve baharat konup hazırlanıyor.
Sabah yumurtalı peynirli kahvaltımızı yapıyoruz. Sonra ikişer saat arayla ayran aşını içiyoruz. Bol su ve yeşil çay.
O zaman bende varım:)

İyi geceler canımmmm .... ohhh yarın yüzmede olur şimdi :21::21::21:

:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

öyleeeeee anında etiket :deli:

10 dk yaaap beee 10 dk ...hadi süre tutuyorummmmm ...o sedir de otur otur nereye kadar :rolleyes::rolleyes:
Sporumu yaptim gayet guzel. Hem kisa hem cok yorucu degil. Sevdim :-)

Yarin cocuklari eglendirmek icin gidiyoruz pek yuzebilecegimi sanmiyorum. Suyun icinde oynasiriz :-)

Iyi geceler

selam kizlar gecmis 300 un ustu okumaya baslarken bugun ve dun menusunu birlikte yazayim

sabah 1 dl den fazla tb ekmegi
bol yesillik roka maydanoz
beyaz peynir cay
ogle bir kase dugun corbasi
1 kase salata
3 catal enginar
aksam
1 biber dolma yaninda iki parmak izgara gogus

bugun

sabah iki dlm tb ekmegi
bol menemen az peynir ve iki zeytinle

ogle yok sayilir

aksam

iki uc tane izgara kofte yaninda izgara s

ebzelerle
bir dilim kadar tb ekmegi

2 top kadar dondurma
bikac tane kiraz

su cok az butun gun disarda idim
bir sade turk kahvesi
spor yok

Yok kuzum limonu kabuklarıyla dilimliyor üzerine diziyor öyle pişiyor hem limonun kabugundaki koku hemde eşkisini alıyor bende yeni tatım harıka oldu....
Fırsat olupta senin mezüniyetini kutluyamadım hayırlı olsun iñsallah hep böyle ince kalırsın kuzum:))))

Teşekkür ederim darısı size olsun
Tabii ki deeee ...hedef 59 :halay::halay:

sen fırtınalardasın iyi olmuş iki gün dinlenmişsin :KK70::KK70:

Bak şimdi bu mesaj şöyle yazılmalı ....

'' regl den balon gibi şiştim ama yarın ayran aşı ile puuuuf diye söneceğimmmmmmmm :halay::halay::halay: ''

:işsiz: şu emojiyi yasaklıyorummmmmmmmmmmmmm :mapus:

Çook iyi efser :super: dışarıda yenilen yemekten kkorkmayın ... tercih çok aslında ... aynen bu şekilde sade döner olabilir ... köfte ... tavuk şiş olabilir .... yanında salata ile misss gibi pro işte .

geri mi göndersen koltuk takımını :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ah nerde dinlenmek ve ben hic bir araya gelmiyoruz ev bakiyorum spordan sayılır mı:KK39:

:KK54:

Ovulasyon :KK70: regl sonrası :KK70:

listeye bu hafta girdim muhtemeldir 4 cumaya çıkarım :KK70::KK70::KK70::KK70: sonra niyet ettim :anneadayı: dua et :KK200:
Hımm çevirdiğin plan, yani enişteyi bu taktikle susturdun yani :D:D:D

Rabbım gönlüne göre versin inş ;).
Birde sarışın bi kızın oldumu senin gibi renkli gözlü oh:nazar:

Darısı tüm bebiş isteyenlere olsun :68:

Ayagınıda sürü tek bebikliler 2. Yapsın :-).

Günaydınnn :KK200::KK200::KK200:
Uzun zamandır böyle güzel uyumadım .dogal kilimalı ortam temiz hava iyi geldi dinç kalktım :rolleyes:kendimi bir yere ayid gibi hissetmet çok güzel benim mekanım demek benim evim demek insanda bir rahatlık veriyor ben bunları uzun süre yaşayamadığım için özlemi içimde saklı .eskide olsa yıkılmış viranede olsa ev herzaman kutsaldır bıraksalar o iç içe girlmiş hayata dönmem ama bazen sizin güçlü dayanıklı olmanız yetmiyor yetmedigi gibi buda sömürülüyor.....
Temiz havada bir iç dökeyim dedim :rolleyes:

Son düzenleme:
Uyuz kotu bir acligim oluyor aus bazen sık sık bazen hic olmaz.

Halsizlikle terlemeyle el titremesiyle bayginlik hissiyle gidip geliyorum yiyecek halim bile olmuyo.

Ramazanda oglen oluyodu bi sure sonra geciyodu. Bi cok sey okudum oyle anladim dustugunu.
Ozellikle olcecegim bi gun tekrar olursa.

Zaten listemdeki 2-3 saatte bir beslenmede o terleme olmasin diye
Bonus can hipoglisemimisin ?
2-3 saat beslenme banada önerilen hipogılisemiyim . Şeker düşüklüğü yaşıyorsan yiyeceklerin gl endeksine dikkat et ... İnanan buna dikkat edersen sık beslenmene gerek kalmıyor . Sıksık yemek bence çok saglıksız :(.

Geçmiş olsun abla sırtına sıcak havlu ısıtıp koysan belki iyi gelir o_O
Ersag'ın masaj kremi var efserim dün sürdürmüştüm 1-2 saate pek kalmamıştı agrı şimdi tekrar sürdürttüm birazdan yumşar inşallah ..

Geçen yıl Niğdede ince ince esen rüzgarda girmişti mubarek hala çıkmadı az bir esse direk aynı yer tutuluyor :(.

Ersag'ın masaj kremi var efserim dün sürdürmüştüm 1-2 saate pek kalmamıştı agrı şimdi tekrar sürdürttüm birazdan yumşar inşallah ..

Geçen yıl Niğdede ince ince esen rüzgarda girmişti mubarek hala çıkmadı az bir esse direk aynı yer tutuluyor :KK43:.
Hay Allah o.zama kremini sür ablam nigdedemisin degilmi?rabbim şifa versin .....

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2018194 Eki Görüntüle 2018195

Bu modelle ilgili objektif yorum istiyorum ? elbise babamın oğlu değil , ne düşünüyorsanız yazın :KK70::KK70::KK70:
Geçen yılki beyaz elbise daha iyiydi bence ... 55 kilosun siyaha ne gerek var :-).
Moda nisadan bende alış veriş yapıyorum , memnunum ...

Bayram öncesi kızım netden yurtdışından bi elbise begendi benden çok begendim . Yurt dışı diye istemedi sonra netde butiklerden birinde görddük istedik aman allahım elbiseye şok olduk geri gönderdik gelende çok farklı değildi :(. Gitti okadar para iadeside yokmuş başta araştırmamış yavrum :(. Modanisada böylr bişi yaşamadım dogrusu netden pek alış veriş yapmam nadir ellerimle dokunup üstümde görmedikçe :(.

Back
X