Mesajlarınızı okudum diger arkadaslardanda senden deAllah razı olsun dua almak güzel biraz sabır bir yerde kismetimiz bizi bekliyor inanıyorumAminnnnnnnnnnn . bu sabah mesajını okuyunca dua ettim senin için . İnşşalah en kısa sürede en aklına gönlüne yatkın olan çıkar karşına
E o zaman hadi hayırlı olsunEcem inan bana kendimi hiç olmadığım kadar sağlıklı ve enerji dolu hissediyorum ...
Detoksun spor programına uymayacağım bu sefer , o konuda akıllandım ..sadece menüsünü yapacağım .
Pehhhhh Tembel ayol TembelMütevazi kız iştegözü yükseklerde , ayy pardon alçaklarda değil
Taze mezun olaraktan kötü örnek olmayıp menumu yazacagim bu günden itibaren
Sevgili arkadaslar ve kaptanımAhu060812 gecen Hafta meydan okumuştum o kupada bende hatırlatırim kaçmaz rövanşta benim kupa benim
Rabbim hayatımın diger yarimlarindan da mezun olmayı nasip etsin
Yok almayayım sen isteyenlere verYazmazsan sopa gelir zaten ,...hiç sopa gelmedi beee sana .. mezuniyette mi gelecek
Ahu060812 spor kaptanim merak etme bugünden itibaren başlıyorum halsizlikten sürünsemde
Pehhhhh Tembel ayol Tembel
kelebekolacam ver sopayi daha kilo bildirmedi degil mi
Günde 8 porsiyon meyve yiyen betüşheeee yine kayıp .. şimdi yarın gelir cmt / pz menüleri ile ..
Akşamdan ertesi gün için dolma pişirip , akşam dayanamayıp yiyen betül
Bencedeyooooooooooooook ...yuvarlıyor ... artı 1 di ... artı 2 olmuştur herhalde diye71.5 en az diyorum
akşama düğün var ,
bi ev temizliği, sonra dışarı çıkıcam
sonra eve gel hadi İrlanda kuaföre git
finiş ..... kınada herkes çok zayıfladığımi söyledi zaten , amacıma ulaşmış oldum...
Şimdi kasima 55 olma plani
akşam foto atarım hazirlanip
Günde 8 porsiyon meyve yiyen betüşaklıma geldikçe tuhaf oluyorum
akşama düğün var ,
bi ev temizliği, sonra dışarı çıkıcam
sonra eve gel hadi İrlanda kuaföre git
finiş ..... kınada herkes çok zayıfladığımi söyledi zaten , amacıma ulaşmış oldum...
Şimdi kasima 55 olma plani
akşam foto atarım hazirlanip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?