azerim 21im süper demikislaaaaaaar hadi sayima hadiiiiiiiiiiiii.dizilin bakiiiiiiimmmmmmmm:76::76:
azeri....10
cemre...5
ceyce...15
doga....22
frangi...10
ganfed..33
julia.....21
kirmizi..24
meyve...51....
minnos...7
nev.......21
saferan..19
azerim 21im süper demi
e tabiikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ganfedim..kupaya bir sarildin birakmiyorsun haa
kiz hani kursun dokecektin sen..ben malzemeleri getirdim ama sen ortaliklarda yoksun...
bende istiyorum boyle bir kaza bendeeeee..hatta ilk geceden olsun:78::78ardon ablalarim..cocuk deyince kendime hakim olamiyorum...cok seviyorum ben bebisleriiii..Allahim hayirli saglikli bebisler nasib etsin insallah [/COLOR
hay sagolasin ben hemen youtube ya vereyim nedense dunden beri dilime dolandi nerden cikti bende anlamadimbugun yataktan bu sarkiyla kalktim dusunun artikcanım o parçanın adı "o ye"sen yazmışsın zaten sözlerde..
kirmizim gel bunlara birde ust mesaj siniri koyalim yoksa olmuyor oku oku bitmiyor yaiki dk sayfa durdu...kendine geldi bir baktim kac msj olmus
iyi aksamlar sana ceyceycim...
Frangicim bizim sirkette ayni...telefon sesi duymak istemiyorum resmen..sanki az isimiz varmis gibi..iki sirket daha ortak olmus bizim buraya...yani anlayacagin...telefonlar dahada artacak...
kutlamak adina 10 kutu pasta geldi....hepside benim gozumun onunde..ama benbakmiyorummm..canim bile cekmiyor...ben cektigim eziyeti bilirim..sabah 60 kal. yakicam diye 2 saat kosu bandindan inmedim...zaten dundende sinirliydim...dahada uzun kaldim
bosver canim seni senin icin sevsin seni kilolu gordu diye sevmeyecekse cek kuyrugunu gitsin.sonrasinda o pisman olur sen degilfistik gibisinkizlar ben dun gece uyuyamadim...lokman geldi laf atti ve yine cam sordu...isteyim dedim ve iki dk gecmedi birsey demeden cekti gitti...bende dusunup durdum kizdimida gitmedi diye...uyuyamadim...ve kilolu oldugum icn kendime birkez daha cok kizdim...ama birden cikmasinada cok sinirlendim,kirildim...
bugun geldi...naber lokman dedim..iyidir senden dedi...iyidir deidm..
sonra ya lokman sen dun niye aniden ciktin gittin dedim, acil isim cikti dedi..
hmm...bende bana kizdigini dusundum dedim..sen kamera sorunca bende yine musait olmadigimi
soyleyince dedim...yok ya niye kizim dedi...musait degilsen degilsindir dedi..
ama su 7 yil muhabbeti sikici olmaya basladi dedi...7 yil konusuda...biz 7 yildir gorusmedik...ve fotomu gosterdim ya sadece..sonrada dedim canli gormek icin bir 7 yil daha bekle...beyefendinin o saka cani sikiliyormus....bende tamam..bir daha sakasini yapmam dedim...ama sinirlendim...su rahatliga bakin ya...ben neler dusunurken adam havalarda...simdi engelledim.....sinirim gidene kadarda engellicemben o kizdi gitti diye gece uyumazken...beyefendi kendi keyfinin derdinde...
İyi akşamlar kızlaaaarrBurada gök delindi resmen,apartmanımızın önüne kadar sel götürdü.Ama ben yine de yağmuru çoookkk seviyorum,Allah afetlerden saklasın.Yağmur yağarken dualar makbulmüş;takımımıza dua ettim;huzurlu,sağlıklı,azimli kilolar verelim diyeeee İnşallah Rabbim kabul eder.Sizler nasılsınız,gününüz nasıl geçti?
evet evet mınnosun gobegı gıdıver gıdıver gıdıverrcanim üzülme sende 5 li sayilari göreceksin tatlim tabiiki.biz seni arkandayiz.
cok tatlisin yaaaaa
minnosun istahi gidiver
gidiver gidiver gidiver
ayy gecmıs olsun ya mıgren cok kotu tatlım allah yardımcın olsun vallaabugün cok yoruldum yaaaa.öldüm bittim.cok gec gittiler misafirler.migrenim tuttu yine.
niye hepiniz gittiniz bir anda yaaaaaa
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
iyi akşamlar kızlaar... şimdi oğlumu uyuttum, çay demledim kendime 1-2 bardak içicem.. bugün hiç içemedim, başıma vurdu.. eşim de birazdan gelecek, yemeği vardı bu akşam oğlumla yalnızdık..
siz nasılsınız bakalım??
valla ben memnundum paylasimindan pozitifti ilk geldiginde ama sonra sesi solugu cikmaz oldu ben simdi ne desem acep . acaba verirsek bol paylasim yapacak mibu onemli buna soz verirse gelmesinden tarafimevet adi lokman canim..ama erkek arkadasim degil...Eski Lokmani bekledim ve husrana ugradim malesef
yogunlugundan dolayi bu haftada seni gormezden geliyorum minnosum..ama sonra FULL katilim beklerim...
meyvem gelmis takima ama fazlaa ugramamis bugun...belki isleri yogundu ondan girememistir, yoksa bizi yanliz birakmazdi
minaver konusuna gelince..ona birkac defa sans verdik...arada girmedigide oldu..yine tam diskalifiye olacakken son anda geldi..ve vazgectik..yani sonucta sizlerinde yorumu onemli benim icin...cogunluk ne derse o olur..ama bukadar sans/izin vermemize ragmen..veridigi sozleri tutmayinca...diskalifiye etmek en dogru yoldur diye dusunmustum....
Minavere son bir sans daha verelim diyen varmi kizlar????
harikasin julia kendini astin bak helalazerim 21im süper demi
kiz soyle bkayim gizli kamerani bizim evde nereye yerlestirdin bende seni iyi bilirdim bu ne beni gizli gizli gozetliyormusunaaaaaaaa ganfed sekerlemesi gelmisssssss
gerci sen simdi gecmisi okuyorsundur canikom.sen okuyanan kadar ben evi süpüreyim.misafirlerin arkasindan süpürmedim henüz.cok yoruldum
iyi akşamlar kızlaar... şimdi oğlumu uyuttum, çay demledim kendime 1-2 bardak içicem.. bugün hiç içemedim, başıma vurdu.. eşim de birazdan gelecek, yemeği vardı bu akşam oğlumla yalnızdık..
siz nasılsınız bakalım??
ıyıyız frangıı sen nasılsın tatlımm
tsk canim biz cokm iyiyiz sende cayini ic rahatla ohh uzat ayaciklarinida uzat soyle
mezuniyet icin can atiyorum safisim...mezun olsam bile sizleri birakamam...kilomuzu korumak adini yeni topik acar orada sizleri bekleriz..sizde bizim hasretimize dayanamayip daha cok hirslanir bolca kilolar verirsinizbir nevi motivasyon sekli
minnosum bence zor bir diyet..zaten 3 hafta yapip bir hafta normal yiyormussun... ama ilk hafta enaz 3.5 kilo veriyormussun sonraki haftalar enaz 1.5 kilo..isyerindeki kadin yapsin bakalim...iyi giderse bende tatilde yapicam..biran once kurtulmak istiyorum fazlaliklardan...heleki kilo yuzunden kendimi cok degersiz hissettikce daha cok hirslaniyorum ...
ama umutma minnosum...biz istedikten sonra hicbirsey hayal degildir..hele ki sen okadar yakinken 55e...hic dusunme bile..55 cepte
safisim...dun mazeretini soylemistin..aniden isin ciktigi icin birdaha giremedigini..oyuzden buseferlik gormuyorumobur kizlarin paylasimi guzel
Minaverde bugunden itibaren diskalifiye olmustur...geri donse bile takima alinmayacaktir artik..ona verdigim kacinci sans cunkicuma gunu listede bildiririz..
ganfedim..kupaya bir sarildin birakmiyorsun haa
kiz hani kursun dokecektin sen..ben malzemeleri getirdim ama sen ortaliklarda yoksun...
Cemrecim seni kirmak istemezdim...bunun icin cokta cabaladim ama olmadi..bu yazdiklarimdan sonra enazindan gunluk 5msj yazmaya calisirsin diye beklemistim...ama karar senin elbet...nekadar sureligine izne ayrilmak istiyorsun??
bende istiyorum boyle bir kaza bendeeeee..hatta ilk geceden olsun:78::78ardon ablalarim..cocuk deyince kendime hakim olamiyorum...cok seviyorum ben bebisleriiii..Allahim hayirli saglikli bebisler nasib etsin insallah
yok canim, neve bildirilmeyecek sonuclar...nev sonuclari tutmak istemedigini bildirdi..cuma gununden itibaren herkes ozelden bana bildirir sonuclari
soyle ablacimmmm...gecmisi okudum anca geldim...sakin gecmis bugun topik
günaydın ...dün öğlen toplantıdan dönerken evin kapısında bi baktım eşim taksiden iniyor habersiz hiç gelmez eve..ayğında çorap yok pantalonu kıvrılmış....ne oldu diyorum bişey yok diyor...yürüyemiyor..eve girdik hemen ..dün davası vardı adliye çıkışı bi taksi geri geri gelirken eşime çarpmış düşürmüş oda sinirle taksiyi tekmelemiş hem çarpmadan hem de vurduğu için ayağında doku zedelenmiş acile gitmişler ordan geliyormuş...o kadar üzüldüm şoka girdim....şimdi evde dinleniyor yürüyemiyor....kilo bildirmek için hemen yazıyorum giremezsem idare edin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?