Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

niye hepiniz gittiniz bir anda yaaaaaa
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Son düzenleme:
kislaaaaaaar hadi sayima hadiiiiiiiiiiiii.dizilin bakiiiiiiimmmmmmmm:76::76:

azeri....10
cemre...5
ceyce...15
doga....22
frangi...10
ganfed..33
julia.....21
kirmizi..24
meyve...51....
minnos...7
nev.......21
saferan..19
azerim 21im süper demi

ama ama ama ama ama neden gene kimseler yok tek kaldım topikte korkuorum

aaaaaaaa ganfed sekerlemesi gelmisssssss

gerci sen simdi gecmisi okuyorsundur canikom.sen okuyanan kadar ben evi süpüreyim.misafirlerin arkasindan süpürmedim henüz.cok yoruldum

kiz cok hosuma gitti niye birakayim ahada elimde geziyom gun boyu elimde
kiz baktim sen yoksun bende sonra gelince dokeriz diye beklettim nerdesin hadi getir malzemeyi dokelim kursunumuzu bak ziyaretciler yine cogaldi.gerci ben bugun urkuttum garipleriu ama yinede belli olmaz biz yokken gelebilirler biz tedbirimizi alalim demi ya
allah sanada en hayirlisindan bir bebis nasip etsin canim
canım o parçanın adı "o ye" sen yazmışsın zaten sözlerde..
hay sagolasin ben hemen youtube ya vereyim nedense dunden beri dilime dolandi nerden cikti bende anlamadimbugun yataktan bu sarkiyla kalktim dusunun artik
kirmizim gel bunlara birde ust mesaj siniri koyalim yoksa olmuyor oku oku bitmiyor ya
bosver canim seni senin icin sevsin seni kilolu gordu diye sevmeyecekse cek kuyrugunu gitsin.sonrasinda o pisman olur sen degilfistik gibisin

amiiin allah kabul etsin canim dualarini

canim üzülme sende 5 li sayilari göreceksin tatlim tabiiki.biz seni arkandayiz.
cok tatlisin yaaaaa

minnosun istahi gidiver
gidiver gidiver gidiver
evet evet mınnosun gobegı gıdıver gıdıver gıdıverr ınsallah azerım yaa
bugün cok yoruldum yaaaa.öldüm bittim.cok gec gittiler misafirler.migrenim tuttu yine.
ayy gecmıs olsun ya mıgren cok kotu tatlım allah yardımcın olsun vallaa
niye hepiniz gittiniz bir anda yaaaaaa
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

mınnos burda sulumanı ızliyii

iyi akşamlar kızlaar... şimdi oğlumu uyuttum, çay demledim kendime 1-2 bardak içicem.. bugün hiç içemedim, başıma vurdu.. eşim de birazdan gelecek, yemeği vardı bu akşam oğlumla yalnızdık..

siz nasılsınız bakalım??

valla ben memnundum paylasimindan pozitifti ilk geldiginde ama sonra sesi solugu cikmaz oldu ben simdi ne desem acep . acaba verirsek bol paylasim yapacak mibu onemli buna soz verirse gelmesinden tarafim
azerim 21im süper demi
harikasin julia kendini astin bak helal
aaaaaaaa ganfed sekerlemesi gelmisssssss

gerci sen simdi gecmisi okuyorsundur canikom.sen okuyanan kadar ben evi süpüreyim.misafirlerin arkasindan süpürmedim henüz.cok yoruldum
kiz soyle bkayim gizli kamerani bizim evde nereye yerlestirdin bende seni iyi bilirdim bu ne beni gizli gizli gozetliyormusunnerden gordun gecmisi okudugumu
saka bi yana cidden bi an biri bizi gozetliyor programinda hissettim

tsk canim biz cokm iyiyiz sende cayini ic rahatla ohh uzat ayaciklarinida uzat soyle

ganfed dur dur.sana bisey göstericem.bayildim bu sarkiya yaaaa.gerci bu sarki vardi azeri sarkisi ama bu adam degistirmis biraz

[video=youtube;bc7VcI-acoc]http://www.youtube.com/watch?v=bc7VcI-acoc[/video]

tsk canim biz cokm iyiyiz sende cayini ic rahatla ohh uzat ayaciklarinida uzat soyle

aynen öyle yapıyorum şekerim.. notebook kucağımda, çayım yanımda.. ama maalesef bir yandan da digiturk ile uğraşıyorum.. Roland Garros tenis turnuvasının son maçlarını 3 boyutlu verecek kanal listede yoktu çıksın diye kurulum yaptım, ulusal kanallar gitti, var olan kanalların da yeri değişti..

müşteri hizmetleri de açmıyor bir türlü telefonu.. :84::84::84::84:

kırmızıgül, dikkat edersen ben uzun süredir 5 mesajın altına düşmedim zaten, yani bana bunları söylemene gerek yoktu...
neyse ben uzun zaman olmıycam, bu hafta beni aynı kiloda geçin.

günaydın ...dün öğlen toplantıdan dönerken evin kapısında bi baktım eşim taksiden iniyor habersiz hiç gelmez eve..ayğında çorap yok pantalonu kıvrılmış....ne oldu diyorum bişey yok diyor...yürüyemiyor..eve girdik hemen ..dün davası vardı adliye çıkışı bi taksi geri geri gelirken eşime çarpmış düşürmüş oda sinirle taksiyi tekmelemiş hem çarpmadan hem de vurduğu için ayağında doku zedelenmiş acile gitmişler ordan geliyormuş...o kadar üzüldüm şoka girdim....şimdi evde dinleniyor yürüyemiyor....kilo bildirmek için hemen yazıyorum giremezsem idare edin.......

7.TAKIM 209. Etap

cemre2010(57.3
ceyce(78,00
saferan(126.5/126/0.5/0.40%)
azerikizi(54.2
kirmizigül06(89.3
doga3(92.6
frangipani(68.5
ganfed(55.3
Julia__(54.6
Minaver(60.7
Meyvenull (60.0
minnoşprenses (64,1
nev81 (88.5

7. TAKIM TOPLAM KİLO(949.6

listeyi koymamiış kimse hemen ekledim....

saferancım gecmiş olsun canım benim.. en kısa zamanda toparlanır eşin inş...
sen soklarda olduğundan günleride karıstırmıssın sekercim bu gün daha persembee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…