Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlarım ben yatıyorum Bugün burda akşama kadar yağmur yağdı,yağmur da yedim feci uykum var.Yarın nöbetçiyim,enerji depolayım Öpüyorum çokça,yarın görüşmek üzere...

nevcim yuruyusunu yaptinmi bugun??? ben sabah 600 kal. yaktim kosu bandinda...simdi okadar suda yeri dolmustur ama..yarin yine eksilerde olacagima eminim
Harikasınnnnnn,maşallah canım Tam sporumun azabını düşünürken sporu sordun :26: Şeyyyy,ben bugün feci yorulmuştum da yürüyüşümü yapamamıştım :26: Ama kol,bacak,sırt egzersizleri yaptım kaptanım

selam kızlar...

bu gün proteinle beslendim ve 3 lt su içtim..
moralim cok bozuk olduğundan yazamadım sizlere kendimi cok kötü hissedyordum nys öyle işte şimdilik erteledım olayları yine...

minaver konusunda ki fikrim defalarca sans verildi suna ki durumda ne kendisine nede takıma yararlı olacak gibi görünmüyor kendini ayarladığında zayıflamaya hazır hissettiğinde ve takımına faydalı olacağını düşündüğünde tekrar aynı seyler tekrarlanmamak üzere aramıza döner .. ama suanda hiç bir etkisi yok takıma .

Canım benim yokluğun belli oluyor.Özlemle bekliyoruz seni,Allah kolaylık versin.
canımm sagol tatlım napalım yogunluk oldu ıste yınede katılmaya calısıyorum ara ara tabıkı . amın ınsallah allahım yardım ederde yarında dıgerıne baslar epeycene ılerler hatta bıtıtırım canım
meyvvemm uzulme neolursun bak ben uzulurum herseyın hayırlısı olsun ttatlımmm
slm sekerıtommm

aradim taradim canm ama bulamadim.ammaaaaa frangicim yazmis zten,sonra gördüm.hadi iyi dinlemeler sana

offfff bu erkekler bu erkekler.hepsi ayni canim bunlarin.takma kafana.hicbirisi bizim istedigimiz gibi olamiyorlar.ama belkide sana bayiliyordur,ölüyordur ama erkekliklerine b... sürdürmeyecekler ya,ondan kendini agirdan satiyordur.bence öyle buda.

minnos'cum sana bisey itiraf etmek istiyorum.
senin mesajlarina bayiliyorum.tam istedigim gibi mesajlar yaziyorsun.icerigi önemli,gerekli,hos,kendinden birseyler anlatan.günlük yaptiKLARINI yazman cok hos.
birde dolu dolusadece iki üc kelimeden ibaret degil..sen hep böyle devam et tatlim.

minnosum minnosummm
özledim seniii

dosyaların bitiyor nys ki en cok sevinen benim

benim konu dipde cok dipde hayırlısı olsun canımm....

canlarım ben cok yorgunum bütüngün cok yıprandım dinleneyim artık..
ii geceler hepinizee öpüldünüzzz

hıııı dükkanı sıkı kapatın içeri casus girmesinnn

ayyy benmı cokk cok tesekkur ederım tatlımm hee ben cok guzel konusuyorum da ahh bırde benım kılo cızelgemde senınkısı gıbın olsa ahhhhh ahhhhh azerımmm ben hayatımda hıc 5 lı rakam goremıycekmıyım yaa

minnosum minnosummm
özledim seniii

dosyaların bitiyor nys ki en cok sevinen benim

benim konu dipde cok dipde hayırlısı olsun canımm....

meyvısım bende sneı cok ozeldım ınan bugun bıkac kere msnde gordum ama ınankı msnı bıle bırılerıne evrak gondermek ıcın acıyordum ama cok sukur bıtıyor tatlımm. cok ozledım senı yaa sen benı zayıflatıyordunn meyvısım sen olunca yemıyordum sımdı hep yıyom yıyom kılo alıyomm hooofff meyvemm yaa cok umutsuzlasmaya basladım bılıyonmuu

kızlar bende hürremi izlemeye çıkıorum ii geceler herkese gelirim belki gene

canim üzülme sende 5 li sayilari göreceksin tatlim tabiiki.biz seni arkandayiz.
cok tatlisin yaaaaa

minnosun istahi gidiver
gidiver gidiver gidiver

kislaaaaaaar hadi sayima hadiiiiiiiiiiiii.dizilin bakiiiiiiimmmmmmmm:76::76:

azeri....10
cemre...5
ceyce...15
doga....22
frangi...10
ganfed..33
julia.....21
kirmizi..24
meyve...51....
minnos...7
nev.......21
saferan..19

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…