güle güle kullan canım
Bizimki de bana pazardan bo yesillik alip geliyor.))
oooo bugün yürüyüş güzel ...
tartın hala oynamıyorsa fulya , banu gibi kefirden şüpheleneceğim ve bir süre ara vermeni isteyeceğim .
çünkü düzenli menülerinde artının artık yok olması lazım ...
güle güle kullan canım
evet bugün yürümeye çalıştım. iyi oldu.
tartı oynadı. dün akşamüzeri 81 çıktım. bugün biraz şişlik var yine karnımda. bakalım cumaya kaç çıkacağım.
11 temmuz
Kahvaltı : Peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Kahve
Öğlen : 6 kaşık taze fasulye, 1 dilim tb ekmeği, 3 kaşık yoğurt
Akşam : 6 kaşık taze fasulye, 1 dilim tb ekmeği, 3 kaşık yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 40 dakika merdiven inip çıkma
Bir iç sıkıntısı geldi oturdu böğrüme. Hayrolsun...
Benim ufak kardeşimde de var o sıkıntı. Kat kat göbek yok ama O yolda ilerliyor. Antidepresan kullanıyor bizimki. İştahı açık. Yemesi de bizimkilerin hoşuna gidiyor sanırım. Çok kızıyorumYa havuzda 2 haftadır dikkatimi çeken bir çocuk var ... sanırım 10-11 yaşında erkek .. yok böyle bir kilo ...
3 kat göbek var resmen .
Çok üzülüyorum her gördüğümde .
Umarım diyetisyene götürüyordur ailesi bu da spor desteğidir.
Ondan olabilir bakhadi bakalım oynayan tartı candır
Den den koyaydım öğle ile akşama ... akşam 1 dlm ekmek olmasa da olurmuş .. onun dışında akmaz kokmaz temiz menü .
sen bu akşam çarşı teftişine çıkmadın mı ? ondandır
Benim ufak kardeşimde de var o sıkıntı. Kat kat göbek yok ama O yolda ilerliyor. Antidepresan kullanıyor bizimki. İştahı açık. Yemesi de bizimkilerin hoşuna gidiyor sanırım. Çok kızıyorum
Ona rağmen açım şu anhadi bakalım oynayan tartı candır
Den den koyaydım öğle ile akşama ... akşam 1 dlm ekmek olmasa da olurmuş .. onun dışında akmaz kokmaz temiz menü .
sen bu akşam çarşı teftişine çıkmadın mı ? ondandır
Evde 5 lt su yokEfser ayy bende hemen bi 5 lt lik su falan tartarim..
Sende bi tart lütfen benim için
Teşekkür ederim kuzumgüle güle kullan canım
evet bugün yürümeye çalıştım. iyi oldu.
tartı oynadı. dün akşamüzeri 81 çıktım. bugün biraz şişlik var yine karnımda. bakalım cumaya kaç çıkacağım.
O çocuklardan biri de bendim. 10 sene önce hastalanıp da 80 den 58 kiloya düşünce farketmişlerdi çok kilolu olduğumu. Bayramda gittiğimde inanamadım. Hepimizden fazla yiyor. Ki bu çocuk ekmek, kek gibi şeyleri bebekliğinden beri sevmez. bizim oralarda dürüm kültürü çok fazla. O da alışmış şimdi. Gittiğimde pizza istedi. Annem buzluğa karnıbahar atmış kıştan. Onu hamur niyetine kullanıp sebzeli hamursuz pizza yaptım. Bayıla bayıla yedi. Birkaç böyle kandırmacalı tarif yazıp mutfağa astım. Belki anacım yapar diye. Dün aradım yine makarna yiyor. eskiden sabah erkenden kahvaltı yapardı benle. O da gitmiş. Uzaktan da ne söylesem havada kalıyor canım. Laf da dinlemiyor annemlersen el at canım ya ... iştahlı çocuk hep sevilir niçinse de ... sonrası obeziteye el sallayan gençlik .
Gecmiş olsun canım dikkat et krem filan sürseydin hafif ovsaydın biraz....Ayağımın üstünü hafif incittim, umarım yarına geçer yoksa spor yapamam, tam da yeni başladım
Krem de sürmedim, üstüne basınca ağrıyor, belki dinlenince geçerGecmiş olsun canım dikkat et krem filan sürseydin hafif ovsaydın biraz....
Gecmiş olsun dinlen inşallah sabaha bir şeycigin kalmazKrem de sürmedim, üstüne basınca ağrıyor, belki dinlenince geçer
Sağol canım inşallahGecmiş olsun dinlen inşallah sabaha bir şeycigin kalmaz
Benim de canım pek istemedi sadece yeşil çay içtim onu da abartmıyorum artık ekstra ödeme geçiyor diye. Şu saatten sonra da artık bir şey içmem de sabah güzel gelir inşallah.Çok güzel menü elifim ... öğlen ki tercihinde güzel .
bu saatten sonra böğürtlen tavsiye etmen ben ama meyvenin şekerini sabah / gece yüklenme ... en ideali öğle saatleri ..
evet farklı ve tabi küçük rakam görmek hoşuma gitti. inşallah cumaya güzel bir rakam görürümhadi bakalım oynayan tartı candır
geçmiş olsun canım. inşallah önemli bir şey yoktur.Ayağımın üstünü hafif incittim, umarım yarına geçer yoksa spor yapamam, tam da yeni başladım
Sağol canım inşallahevet farklı ve tabi küçük rakam görmek hoşuma gitti. inşallah cumaya güzel bir rakam görürüm
geçmiş olsun canım. inşallah önemli bir şey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?