Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

elam kizlar.burda hava harikaaa.Almanyada tatil bugün ve yarin.dini bayramlari almanlarin.cocuklar evde.bizde kalktik,esim ise gitmeden kahvalti ettik,sonra doooogru cilek toplamaya.gözümüs dönmüs 9 kilo toplamisiz yaaaa

cilek toplamak TR de yok zannedersem.kirmizinin orda vadir belki.ama Almanya'da cilek tarlalari var.her sene 5. ayda aciliyor.gidiyorsun koca koca kaplarla.istedigin kadar yiyorsun orada,istedigin kadarinida toplayip satin aliyorsun.cok güzel bir aktivite bizim icin.her sene gideriz biz.Almanlar cok ragbet ediyorlar böyle yerlere.ben kücük bir kovada recellik topladim.minik minik.bugün sekere yatiricam.ilk defa receleini yapicam.
haftayada kiraz toplamaya gidicez.

Son düzenleme:
kandiliniz mübarek olsun canlarim.
ben bugün aksam camiye gidicem.gece eve gelicez.kandil icin dualar falan yapicaz.
Allah'im insallah dualarimi kabul eder.

gunaydin sekerler...

bugun tum hollanda tatil..Allahtan cok iyi oldu felaket hastayim ve kendime gelemedim bir turlu..
bir gun istirhat kazanmis olduk....doga ve meyveafiyet olsun sizlere kizlar...yarin cuma ona gore tikat edin bakem

cok cok cok gecmis olsun canim.Allah esini sana bagislasin.insallah bir an önce iyilesir

cok güzel demi canim yyaaaa.agzima takildi kac gündür.sürekli söylüyorum.cok harika

gercek,ten guzeldi valla usenmeyip sarki bitene kadar oynadim irem annem cildirmis diyor

bizde gidecegizde belki bu hafta gideriz belkide haftaya kalir malum bu hafta biraz yogun olacam recel falan yapamam. kirazi nerde topluyorsunuz siz adres ver bizde gidelim musait olunca:26:

gercek,ten guzeldi valla usenmeyip sarki bitene kadar oynadim irem annem cildirmis diyor
kiz demistir anneme ne oluyor
bizde gidecegizde belki bu hafta gideriz belkide haftaya kalir malum bu hafta biraz yogun olacam recel falan yapamam. kirazi nerde topluyorsunuz siz adres ver bizde gidelim musait olunca:26:

tamam veririm.ama önce kendimiz gitmemiz lazim.cünkü gecen sene degisik degisik yerlere gittik diye unuttum kirAz hangi adresteydi.biz haftaya gidince eger orasiysa söylerim sanada

kizlar ya bugun tarti moralimi bozdu 5 gundur cin iskencesi yasadim dun bitti bugun tartilayim dedim sok yasadim umutlarim suya dustu sadece ve sadece 300 gr cik gitmis yani bu sabah itibari ile 55 olmusum :2::2:aglamak istiyoruuuum ve icimden bir ses ye diyor nasilsa veremiyorsun ama yagma yok dinlemeyecem o sesi ve yemiyecembenim kilolar inatsa ben onlardanda inadim direnecegim ve basaracagim.

kiz demistir anneme ne oluyor

tamam veririm.ama önce kendimiz gitmemiz lazim.cünkü gecen sene degisik degisik yerlere gittik diye unuttum kirAz hangi adresteydi.biz haftaya gidince eger orasiysa söylerim sanada

aynen oyle dedi canim tek yonlu beslenme delirtti annemi dedi oyuzden oynuyor nerden bilsinler turkuye oynadigimi. tamam canim siz gidin sonra verirsin biz herzaman musait olamiyoruz malesefgitmek icin

aaaaaa canim cok üzüldüm yaaa.niye öyle olduki:26:.ben bayaa verdim o diyetle,hatta guatirli olmama ragmen.Allah Allah.sastim valla

sabah yarim dilim ekmek bir kasik kadar cokelek bir kasik yagsiz surme peynir (nami diger quark)tr de yok galiba ,3 siyah bir yesil zeytin birkac dilim domates bir demet maydanoz ve nane iki bardakta cay

aaaaaaa kız ben 2 gün yaptım 1.1 gitmişti sıkma canını elbet kırıcaksın direnci

kizlar simdi kosu bandindan indim..su gibiyim ama rakamlar azaldikca dahada bir hirslaniyorum...insallah busefer kurtulacagim fazlaliklarimdan

ganfedim uzme tatli canini...benim kilo senin kac katin..oyuzden senin vermen biraz daha zor oluyor...ama uzme tatli canini gr grda olsa..kilocuklar gidiii...hadi el salla bakim giden kilocuklarin ardindan :79::79:

Eki Görüntüle 203383

Receb’in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.

Rabbim, hepimizin dualarını kabul eylesin.. Kandiliniz mübarek olsun…

neyse ben kalkim banyoya girim..sonra gorusuruz sekerlerr...

bugunku menumde dunku salatam olacak..dun pek istehim yoktu hepsini yiyemedim..
bende cope atmaya kiyamadim geri buzdolabina koydum...ama cokkk susadim
gorusuruz sekerlerrr

ii aksamalar canlarım ben aksam giremem malum kandil helva falan yapayım die planlıyorum

ee tefriciyemde var bu aralar onunla mesgulüm

dualarımızın kabul olduğu bi aksam olur inşallah

öpüldünüz sekerlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…