gunaydin sekerler...
bugun tum hollanda tatil..Allahtan cok iyi oldu felaket hastayim ve kendime gelemedim bir turlu..
bir gun istirhat kazanmis olduk....doga ve meyveafiyet olsun sizlere kizlar...yarin cumaona gore tikat edin bakem
cok cok cok gecmis olsun canim.Allah esini sana bagislasin.insallah bir an önce iyilesir
cok güzel demi canim yyaaaa.agzima takildi kac gündür.sürekli söylüyorum.cok harika
elam kizlar.burda hava harikaaa.Almanyada tatil bugün ve yarin.dini bayramlari almanlarin.cocuklar evde.bizde kalktik,esim ise gitmeden kahvalti ettik,sonra doooogru cilek toplamaya.gözümüs dönmüs 9 kilo toplamisiz yaaaa
cilek toplamak TR de yok zannedersem.kirmizinin orda vadir belki.ama Almanya'da cilek tarlalari var.her sene 5. ayda aciliyor.gidiyorsun koca koca kaplarla.istedigin kadar yiyorsun orada,istedigin kadarinida toplayip satin aliyorsun.cok güzel bir aktivite bizim icin.her sene gideriz biz.Almanlar cok ragbet ediyorlar böyle yerlere.ben kücük bir kovada recellik topladim.minik minik.bugün sekere yatiricam.ilk defa receleini yapicam.
haftayada kiraz toplamaya gidicez.
kandiliniz mübarek olsun canlarim.
ben bugün aksam camiye gidicem.gece eve gelicez.kandil icin dualar falan yapicaz.
Allah'im insallah dualarimi kabul eder.
gercek,ten guzeldi valla usenmeyip sarki bitene kadar oynadimirem annem cildirmis diyor
bizde gidecegizde belki bu hafta gideriz belkide haftaya kalir malum bu hafta biraz yogun olacam recel falan yapamam. kirazi nerde topluyorsunuz siz adres ver bizde gidelim musait olunca:26:
kiz demistir anneme ne oluyor
tamam veririm.ama önce kendimiz gitmemiz lazim.cünkü gecen sene degisik degisik yerlere gittik diye unuttum kirAz hangi adresteydi.biz haftaya gidince eger orasiysa söylerim sanada
kizlar ya bugun tarti moralimi bozdu 5 gundur cin iskencesi yasadim dun bitti bugun tartilayim dedim sok yasadim umutlarim suya dustu sadece ve sadece 300 gr cik gitmis yani bu sabah itibari ile 55 olmusum :2::2:aglamak istiyoruuuum ve icimden bir ses ye diyor nasilsa veremiyorsun ama yagma yok dinlemeyecem o sesi ve yemiyecembenim kilolar inatsa ben onlardanda inadim direnecegim ve basaracagim.
aaaaaa canim cok üzüldüm yaaa.niye öyle olduki:26:.ben bayaa verdim o diyetle,hatta guatirli olmama ragmen.Allah Allah.sastim valla
hic halim yok,grip oluyorum ama insallahictigim katarin kurtarir beni[/B]
neyse ben uyumaya gidiyorum arkadaslar.gözlerim kapaniyor
kizlar ya bugun tarti moralimi bozdu 5 gundur cin iskencesi yasadim dun bitti bugun tartilayim dedim sok yasadim umutlarim suya dustu sadece ve sadece 300 gr cik gitmis yani bu sabah itibari ile 55 olmusum :2::2:aglamak istiyoruuuum ve icimden bir ses ye diyor nasilsa veremiyorsun ama yagma yok dinlemeyecem o sesi ve yemiyecembenim kilolar inatsa ben onlardanda inadim direnecegim ve basaracagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?