Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bilemiyorum sebebini belki reglden diyorum ama bu kadarda olmaz ki ya soktayim resmen
Canım canım canım,kesinlikle regl döneminden.Regl bitince en az 1.5 kilo fark göreceksin.En az.Ama tartıda daha net sonuç görmek istersen maydonoz suyunu limonla karışyır iç bu gece canım.

aaaaaaa kız ben 2 gün yaptım 1.1 gitmişti sıkma canını elbet kırıcaksın direnci

evet ya canim gercekten SIKILDI(hay bu turkce karektere allahtan farkettim yoksa rezil olacaktim)helede et ve elma gunune yaniyorum resmen zulum du ya kendime et gunu yiyemedim diye gun boyu ac kaldimelma gunude elma doyurmadin ac kaldim bu yapilirmi bana ya bu yuzden basim agridi aspirin ictim gecsin diye yinede bozmadim ama olan bu iste :2::2::2:ühüü ühüüü ühüüüü .

insallah canim ama ben gercekten en az iki kilo gider diye beklemistim olmayinca moral bozuklugu yasiyor insan ama pes etmek yok gidecek o karayaglar:79::79:bak gidenlerede el salliyorum gorusmemek uzere gule gule karayaglar

rabbim seninde kandilini mubarek etsin canim dualarin makbul ibadetlerin kabul olsun canim

neyse ben kalkim banyoya girim..sonra gorusuruz sekerlerr...

bugunku menumde dunku salatam olacak..dun pek istehim yoktu hepsini yiyemedim..
bende cope atmaya kiyamadim geri buzdolabina koydum...ama cokkk susadim
gorusuruz sekerlerrr

bravvo canim bari sen bu hafta iyi verde bizede moral olsun tatlim

gule gule canim allah simdiden dualarini hayirlisiyla kabul etsin diyoruz dualarinda insallah bizleride hatirlarsin simdiden dualarina amin diyorum

Canım canım canım,kesinlikle regl döneminden.Regl bitince en az 1.5 kilo fark göreceksin.En az.Ama tartıda daha net sonuç görmek istersen maydonoz suyunu limonla karışyır iç bu gece canım.

maydanoz suyunu nasil hazirlayacam canim bilmiyorum ki
:26:gelince anlatsana bi zahmet

kizlar hepinizin kandili mubarek olsun..Allah dualarimi kabul, gunahlarimizi affetsin insallah...
hasta olmasaydim oruc tutacaktim,,iyikide niyetlenmemisim..oksurmekten bogazim yirtiliyor resmen...sicak su icine limon attim onu icip duruyorum...acisan birsey yiyemedim daha..kizlar aksama bende giremem..kandil icin elimden geldigince, dilim dondugunce..namazimi kilip kuran okuyacagim..Allah simdiden butun dileklerinizi kabul eder insallah..hepinizi cokkk opuyorummm

Son düzenleme:

allah kabul etsin canim benim o sansim yok malum kadinlarin aylik bas belasindayimtam da zamanini buldu bende guya bugun baslayacaktim oruc tutmaya ama kismet olmadi

selam canlar.son mesajimi yazdiktan sora gidip bir uyudum,tam 3 saat.kalktim,camii icin kurabiye yaptim.dus yaptim.simdide giyinip gidicem.sayimi yapamiycam maalesef.zamanimi bayaa aliyor cünkü.gec kalmiyim.öpüldünüz tatlilar

maydanoz suyunu nasil hazirlayacam canim bilmiyorum ki
:26:gelince anlatsana bi zahmet
Bitanem 12 maydonoz sapını kaba koy,içine 3 çay fincanı su,bir de tam limonu sık,5 dk kaynat,ılık tüket 2 fincan.Tüm ödemini atacaksın,ayrıca idrar yolların da temizlenecek.

doga canim hg nasilsin sen hala istemisinyoksa evdenmi girdin :26:
kusura bakma canım görmedim evdeyim
amin canım hepinizin kandili mubarek olsun

merak ettim nev ne uyguluycaksın

Son düzenleme:
merak ettim nev ne uyguluyacaksın
Kandilin mübarek olsun ablacım öncelikle.Doğa'cım afedersin benim yıllardır kiloya yağlanmaya bağlı regl düzensizliği rahatsızlığım var.Bu yüzden olağanüstü ödem topluyor bedenim.Ben diyetime çok dikkat ediyorum,öyle haftada 1 hariç kaçamak yapan bir yapım da yok ama ödemden dolayı bazen cuma sabahları aksi sonuçlar alabiliyorum.Mesela bazen cumartesi sabahı cumadan 1.5 kilo az çıktığım oluyor.Öyle olunca ben de perşembe akşamları ödem attırıcı kürler uyguluyorum.Ve ciddi faydasını görüyorum.Ya tarçınlı limonlu karanfilli çay,ya yeşil elma çayı,ya kiraz sapı,ya da Ganfed'e tarif ettiğim maydonoz kürünü.Ödem gerçekten diyette çok bezdirici olabiliyor.Ben mesela geçen hafta tartıda 88.5 çıktım ama,84 kilo iken bile üzerime oturan gömlekler şu an bol geliyor.Ciddi bir ödem birikimi var,işte ancak bu yöntemlerle birazını atabiliyorum.Buydu canım...

çok sağol canım

bu günkü menüm

sabah yarım poğca ceyrek simit az domates biber salatalık
öğlen 2 gözleme domates peynir
aksam yoğurt
2,5 ltr su

kızlar dedem sonunda anjıo olmayı kabul etti ama dr yapamam demiş cok riskli bunu bile bile yapamayız demiş ve kosu yolunda cevat kırma die bi prof yönlendirmiş aksamdan beri adama ulasmaya calısıyorum..arkadasım orda calısıyor şimdi cep numarasını bekliyorum inş yarın iletişime geceriz ..
öyle kızlar bu aksam böyle gecio benimm...

Canlarım ben yatıyorum hepinize iyi geceler.Yarın sabah okula gitmeden kilo bildirimimi yaparım.Öpüyorum

midem su dolu acayip şişim

telefonuda buldum aksamdan beri o kadar cok yeri aradım ki kafam şişiti arık yatsam ii olucak mucuk mucukk

**7.TAKIM 209. ETAP**

cemre2010(57.3/)
ceyce(78,00/)
saferan(126.5/126/0.5/%0.40)
azerikizi(54.2/ )
kirmizigül06(89.3)
doga3(92.6/)
frangipani(68.5/)
ganfed(55.3/)
Julia__(54.6/)
Minaver(60.7/) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
Meyvenull (60.0/)
minnoşprenses (64,1/)
nev81 (88.5/)

7. TAKIM TOPLAM KİLO(949.6/)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…