Canım canım canım,kesinlikle regl döneminden.Regl bitince en az 1.5 kilo fark göreceksin.En az.Ama tartıda daha net sonuç görmek istersen maydonoz suyunu limonla karışyır iç bu gece canım.bilemiyorum sebebini belki reglden diyorum ama bu kadarda olmaz ki ya soktayim resmen
aaaaaaa kız ben 2 gün yaptım 1.1 gitmişti sıkma canını elbet kırıcaksın direnci
kizlar simdi kosu bandindan indim..su gibiyimama rakamlar azaldikca dahada bir hirslaniyorum...insallah busefer kurtulacagim fazlaliklarimdan
ganfedim uzme tatli canini...benim kilo senin kac katin..oyuzden senin vermen biraz daha zor oluyor...ama uzme tatli canini gr grda olsa..kilocuklar gidiii...hadi el salla bakim giden kilocuklarin ardindan :79::79:
Eki Görüntüle 203383
Receb’in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.
Rabbim, hepimizin dualarını kabul eylesin.. Kandiliniz mübarek olsun…
neyse ben kalkim banyoya girim..sonra gorusuruz sekerlerr...
bugunku menumde dunku salatam olacak..dun pek istehim yoktu hepsini yiyemedim..
bende cope atmaya kiyamadim geri buzdolabina koydum...ama cokkk susadim
gorusuruz sekerlerrr
ii aksamalar canlarım ben aksam giremem malum kandil helva falan yapayım die planlıyorum
ee tefriciyemde var bu aralar onunla mesgulüm
dualarımızın kabul olduğu bi aksam olur inşallah
öpüldünüz sekerlerrrr
Canım canım canım,kesinlikle regl döneminden.Regl bitince en az 1.5 kilo fark göreceksin.En az.Ama tartıda daha net sonuç görmek istersen maydonoz suyunu limonla karışyır iç bu gece canım.
kizlar hepinizin kandili mubarek olsun..Allah dualarimi kabul, gunahlarimizi affetsin insallah...
hasta olmasaydim oruc tutacaktim,,iyikide niyetlenmemisim..oksurmekten bogazim yirtiliyor resmen...sicak su icine limon attim onu icip duruyorum...acisan birsey yiyemedim daha..kizlar aksama bende giremem..kandil icin elimden geldigince, dilim dondugunce..namazimi kilip kuran okuyacagim..Allah simdiden butun dileklerinizi kabul eder insallah..hepinizi cokkk opuyorummm
Bitanem 12 maydonoz sapını kaba koy,içine 3 çay fincanı su,bir de tam limonu sık,5 dk kaynat,ılık tüket 2 fincan.Tüm ödemini atacaksın,ayrıca idrar yolların da temizlenecek.maydanoz suyunu nasil hazirlayacam canim bilmiyorum ki
:26:gelince anlatsana bi zahmet
kusura bakma canım görmedim evdeyimdoga canim hg nasilsin sen hala istemisinyoksa evdenmi girdin :26:
amin canım hepinizin kandili mubarek olsunkizlar hepinizin kandili mubarek olsun..Allah dualarimi kabul, gunahlarimizi affetsin insallah...
hasta olmasaydim oruc tutacaktim,,iyikide niyetlenmemisim..oksurmekten bogazim yirtiliyor resmen...sicak su icine limon attim onu icip duruyorum...acisan birsey yiyemedim daha..kizlar aksama bende giremem..kandil icin elimden geldigince, dilim dondugunce..namazimi kilip kuran okuyacagim..Allah simdiden butun dileklerinizi kabul eder insallah..hepinizi cokkk opuyorummm
Kandilin mübarek olsun ablacım öncelikle.Doğa'cım afedersin benim yıllardır kiloya yağlanmaya bağlı regl düzensizliği rahatsızlığım var.Bu yüzden olağanüstü ödem topluyor bedenim.Ben diyetime çok dikkat ediyorum,öyle haftada 1 hariç kaçamak yapan bir yapım da yok ama ödemden dolayı bazen cuma sabahları aksi sonuçlar alabiliyorum.Mesela bazen cumartesi sabahı cumadan 1.5 kilo az çıktığım oluyor.Öyle olunca ben de perşembe akşamları ödem attırıcı kürler uyguluyorum.Ve ciddi faydasını görüyorum.Ya tarçınlı limonlu karanfilli çay,ya yeşil elma çayı,ya kiraz sapı,ya da Ganfed'e tarif ettiğim maydonoz kürünü.Ödem gerçekten diyette çok bezdirici olabiliyor.Ben mesela geçen hafta tartıda 88.5 çıktım ama,84 kilo iken bile üzerime oturan gömlekler şu an bol geliyor.Ciddi bir ödem birikimi var,işte ancak bu yöntemlerle birazını atabiliyorum.Buydu canım...merak ettim nev ne uyguluyacaksın
Kandilin mübarek olsun ablacım öncelikle.Doğa'cım afedersin benim yıllardır kiloya yağlanmaya bağlı regl düzensizliği rahatsızlığım var.Bu yüzden olağanüstü ödem topluyor bedenim.Ben diyetime çok dikkat ediyorum,öyle haftada 1 hariç kaçamak yapan bir yapım da yok ama ödemden dolayı bazen cuma sabahları aksi sonuçlar alabiliyorum.Mesela bazen cumartesi sabahı cumadan 1.5 kilo az çıktığım oluyor.Öyle olunca ben de perşembe akşamları ödem attırıcı kürler uyguluyorum.Ve ciddi faydasını görüyorum.Ya tarçınlı limonlu karanfilli çay,ya yeşil elma çayı,ya kiraz sapı,ya da Ganfed'e tarif ettiğim maydonoz kürünü.Ödem gerçekten diyette çok bezdirici olabiliyor.Ben mesela geçen hafta tartıda 88.5 çıktım ama,84 kilo iken bile üzerime oturan gömlekler şu an bol geliyor.Ciddi bir ödem birikimi var,işte ancak bu yöntemlerle birazını atabiliyorum.Buydu canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?