sus sus bu hafta baya iyiyidim bir iki kaçamak dışında ama akşam yemegini kaçırdım akşam kadınımız süpriz içli köfte yapmış naapim yedimtamam tatlim...cabuk gel..yanliz korkarim cunkiii:18::18:
doga ablacimmm sanada gunaydinlar.....hanimis bakim giden kilocuklar
Amin ablacim..Deden icin acil sifalar meyvisim..Allahtan umit kesilmez...
kizlar ya ben daha pek okuyamadim..okudukce kotu oluyorum..oksurmekten cigerlerim cikiyor resmen..
isten sonra doktora gidicem..umarim iyi bir ilac verirde...bende veridigm sozu yerine getiririm...kac adet okudun diye sormayin:78:
sus sus bu hafta baya iyiyidim bir iki kaçamak dışında ama akşam yemegini kaçırdım akşam kadınımız süpriz içli köfte yapmış naapim yedim
nooldu kız niye öksürüyorsun terledin üşüttünmü naaptın geçmiş olsun
günaydın kızlaaar....hepiniz süpersiniiiiiz......
**7.TAKIM 209. ETAP**
cemre2010(57.3/ Geri donmek uzere ayrildi)
ceyce(78,00/)
saferan(126.5/126/0.5/%0.40)
azerikizi(54.2/54.2/0/0% )
kirmizigül06(89.3/87.6/1.7/1.90%)
doga3(92.6/92.6/0/0%)
frangipani(68.5/68.2/0.3/%0.44)
ganfed(55.3/)
Julia__(54.6/)
Minaver(60.7/) PAYLASIMDA BULUNMADIGI ICIN DISKALIFIYE EDILMISTIR
Meyvenull (60.0/58.8/1.2/%2)
minnoşprenses (64,1/)
nev81 (88.5/88/0.5/0.57%)
7. TAKIM TOPLAM KİLO(949.6/)
Merhaba kızlaarr.. Ben kilo bildirimimi yaptım ancak sizden izin istiyorum bir süre.. Bu aralar hiç buraya giremiyorum, 2 gündür 5 mesajın altındayım sanırım.. Evden yazarım diyorum, bir şey çıkıyor; uyuyakalıyorum, oğlum uyanıyo, işim oluyo v.s. bir türlü yazamıyorum.. İşteyken zaten yoğun bir dönem olduğu için fırsatım olmuyor.. Mesaj yazamadığım için de strese giriyorum, takıma karşı sorumluluğumdan dolayı kendimi kötü hissediyorum. O yüzden sizden bir süre izin istiyorum, yerime gelmek isteyen birileri varsa alırsınız, zaten takımı kontrol eder, tekrar uygun olduğumda geri gelmek istediğimi bildiririm...
Bugüne kadarki desteğiniz için çok teşekkürler, geriye kilo vermiş olarak dönmek için elimden geleni yapacağım...
Kendinize iyi bakın...
Bu arada inşallah bu hafta birinci oluruz, şimdilik artıda kimseyi göremedim..
gülüm frangi bu hafta bildirim yaptı kilosunu listeye eklememiz gerekiyor..
iyi insan lafinin uzerine gelirmis...Ceyceycim hosgeldin canim..
bende seni aniyordum simdi...dunde girmemissin merak ettim...
niye giremedin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?