Bir daha yeneyim de bu rahatlasin@Antepia27 ve N Nana hazır mısınız yarın ki düelloya
Ya ne olur hazır olun .... efsane oluyor sizin kapışma
He ablam rekor seviyesinde bir 100 gram Verde rahatla
Ablam nereye kaçacağım, özel nedenlerden gelemedim sadece
Poşet çaylara heç güvenim yok benim nedense. Şu bitki çayı demleme aparatlarından şeyetsen olmaz mı ki acabaKızlar seyahatte yanıma yeşil cay ve birde fincan almayı planlıyorum nasıl olsa odada genelde mini bir su ısıtıcı oluyor poşet çay alacagım pratik olsun diye hangi marka alayım
Bende hic güvenmiyorum aslında ama hiç yoktan iyidir bundan bendede var posasıyla ugrasmak istemedim hata beyaz cayada bakayim dedimPoşet çaylara heç güvenim yok benim nedense. Şu bitki çayı demleme aparatlarından şeyetsen olmaz mı ki acabaEki Görüntüle 2020645
O zamaaan liptonun limonlu yeşil çayı vardı. Tadını içimini beğeniyorlardı çevremdekiler. Ona bi bak istersen ablacımBende hic güvenmiyorum aslında ama hiç yoktan iyidir bundan bendede var posasıyla ugrasmak istemedim hata beyaz cayada bakayim dedim
Bakayım bir kuzum ama sadesini alırim karısık caylara hic güvenmiyorumO zamaaan liptonun limonlu yeşil çayı vardı. Tadını içimini beğeniyorlardı çevremdekiler. Ona bi bak istersen ablacım
Kuzum eski tartiyla yeni arasında kac kilo fark var benim 2.3 cıktı...Yeni tartıyla tartıldım geçen haftayı da yeniye göre ayarladım
Bu hafta: 71,9
Geçen hafta:72,8
Fark: 900 gr
yüzde:1,24
Benim 1,8 çıktı akşam, sabah tekrar denemedim zaten sabir olmadığı için kafamı karıştırmasın dedim senin fark değişti mi aynı mı kaldı?Kuzum eski tartiyla yeni arasında kac kilo fark var benim 2.3 cıktı...
Regli filami olcaksin
Ayy bu ne kadar sayfa birikmiş....
Okuyamadim..
Kilo verenleri verecekleri tebrik ederim.
Listeyi duzenleyince kaptanim o zaman bakayım kim ne vermiş....
Gece 3 mil Leslie yapınca sizdim.
Kilom sabit
Hayatımda bu kadar spor yapmamistim hayalim 55lere ermekti.
Neyse haftaya inşallah.
Geçen hafta : 56.1
Bu hafta : 56.1
Degisti eski tartıyı eski yerine koydum tartıldım sabah 79.0 cıktım ama tabi ne kadar dogru onu bilmiyorumBenim 1,8 çıktı akşam, sabah tekrar denemedim zaten sabir olmadığı için kafamı karıştırmasın dedim senin fark değişti mi aynı mı kaldı?
Regli filami olcaksinmenülerini hatirlamıyorum kacamak yoktu ama
Bak benim cok nadir wc sıkıntısı olur olacagını hisettim an ciha tohumlu süt icerim 12 saatte sıkıntım gider tavsiye ederim.Yokk canım regl bitmek üzere.
Kaçamağım yok geçen pazar pide vardı üstüne 1000 saat spor yaptim.
Wc sıkıntısı yaşıyorum..
Bak benim cok nadir wc sıkıntısı olur olacagını hisettim an ciha tohumlu süt icerim 12 saatte sıkıntım gider tavsiye ederim.
Selam
Geçen hafta: 80.9
Bu hafta: 81
Fark: +100 gram
Yüzde: -0,12
Gelecek hafta daha iyi olur hic üzülmeyinherkese hayirli cumalar
tarti bildirimi
gecen hafta 69.700
bu haftaa 69.400
fark 300 grmcik fark
wc siz , 9 saatlik uykuyla uyanip beklemeye firsatim olmadan sis bir sekilde tartildim. son uc gundur cokta dikaat ettim olmadi.acil spora sarilmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?