Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Antepia27 ve N Nana hazır mısınız yarın ki düelloya

Ya ne olur hazır olun .... efsane oluyor sizin kapışma
Bir daha yeneyim de bu rahatlasin

He ablam rekor seviyesinde bir 100 gram Verde rahatla

pazartesiden beri siteye de girmemiş ... korkup kaçtı mı acaba N Nana
Ablam nereye kaçacağım, özel nedenlerden gelemedim sadece
Vereceği altı üstü 100 gr var yok , kendi kendime yarisiyorum

Kızlar seyahatte yanıma yeşil cay ve birde fincan almayı planlıyorum nasıl olsa odada genelde mini bir su ısıtıcı oluyor poşet çay alacagım pratik olsun diye hangi marka alayım
Poşet çaylara heç güvenim yok benim nedense. Şu bitki çayı demleme aparatlarından şeyetsen olmaz mı ki acaba

Bende hic güvenmiyorum aslında ama hiç yoktan iyidir bundan bendede var posasıyla ugrasmak istemedim hata beyaz cayada bakayim dedim
O zamaaan liptonun limonlu yeşil çayı vardı. Tadını içimini beğeniyorlardı çevremdekiler. Ona bi bak istersen ablacım

Ayy bu ne kadar sayfa birikmiş....
Okuyamadim..
Kilo verenleri verecekleri tebrik ederim.
Listeyi duzenleyince kaptanim o zaman bakayım kim ne vermiş....

Gece 3 mil Leslie yapınca sizdim.

Kilom sabit
Hayatımda bu kadar spor yapmamistim hayalim 55lere ermekti.
Neyse haftaya inşallah.
Geçen hafta : 56.1
Bu hafta : 56.1

Regli filami olcaksin menülerini hatirlamıyorum kacamak yoktu ama

Benim 1,8 çıktı akşam, sabah tekrar denemedim zaten sabir olmadığı için kafamı karıştırmasın dedim senin fark değişti mi aynı mı kaldı?
Degisti eski tartıyı eski yerine koydum tartıldım sabah 79.0 cıktım ama tabi ne kadar dogru onu bilmiyorum
Dün de öyle yaptım 79.9 cıkti yani bir günde 900 gr veremeyecegime göre dogru tartmıyor
Yeni tartı 81.3 tartı evin her yerinde denedim hep aynı dogruluk payı yüksek yanı

Selam

Geçen hafta: 80.9
Bu hafta: 81
Fark: +100 gram
Yüzde: -0,12

Gelecek hafta daha iyi olur hic üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…