Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şu gelen bildirimleri toparlayayım , sonra vakit gelir ..çıkıp paşamı alayım canlar .
Yatak yorgan da ortada duruyor daha ...
Düzensiz bir cuma oldu benim için .
Yine gir çık gir çık ...

Neyse öğlen kahvemle birlikte nasipse buraya mıhlanırım artık .

Ahu060812 içime dert oldu yine , looo azıcık eksi göreydin bari ... bak ben 100 gr için wc bekliyorum ... sabit yazayım diye çıkma işin içinden hemen . geliyorsa eksi , haftaya saklama

Hazır mıyız çıtırlar
Bir bildirim patlatayım da ortalık şenlensin yahu Camış gibi de yatmışım bu saate kadar ohhh mis. Canıma değsin.

Geçen hafta: 71.4

Bu hafta: 69. 800

Fark:1.6

Yüzde: 2.24
Başta keptınımız eli maşalı aus olmak üzre hepinize tek tek teşekkür ediyorum Siz olmasaydınız beni tekrar aranıza almasaydınız ben yine gelirdim bu kiloya ama kim bilir ne zaman... Belki de gelemezdim bilemedim şu an

Yine süpersin

Ausencia evet en azından yeni artılar gelmiyor ama ben aranıza geldiğimde 73 düz olarak bildirim yapmıştım.
hatta o gün 72,9 görmüştüm ama 73 demiştim
şimdi daha sıkı diyete sarıldım ve 2 hafta önceki kiloma bile dönemedim.
spor iyi hoşta bu artı göstermeleri can sıkıyor. ondandır diye umuyorum

Burya geldigim zamam bende ümitsizdim olurmu olmazmı ama şu bir gercek burdan kopmak bile bile lates demek arkadaşlar o sorumlugu üzerinden atınca pisikolojik bir gevşeklik geliyor geri dönün bak herşey yoluna gitecek bence izinlerinizi kaldırırın herşey eski haline geri dönsün
Örnek olsun diye yazıyorum 20 küsür kilo ile geri geldim eminim siz yapmazsınız bu benim motivasyon eksiligimdi hadi böyle bir motive bombası kaptanla biz hedefe gitmezsek ayıp

Kilo veren ve gayret eden herkesi tebrik ediyorum

Aus can allah kavuştursun .

Bacım dün hedefimdeydim zaten iş dün tamamlandı ama dünki piknik akşam misafir derken bi 300 gr tekrar çıkmış normal yani ...
Ama asıl depodaki 3 kilo duruyo tatilim ve bayramın artısı ...
Onada bi karar verip başlıycam inşallah . 3 artık 5 mi olur 62 olurmu orasını bilmem .

Hala su içmedim ama bilmiyom ki hemen mi gelir gelmez mi sabit yaz gitsin be Aus oda elime kalır yalnız bu hafta 3 litre su içmem lazım niye böyle şişiyorum anlamadım bende nehir gibi

ßu belirsizlik kalksın ortadan o tartıyı cöpün dibine atacam gör bak

sen bu gidişle benimle beraber mezun olursun kuzuuuu, maşallah sana, çok iyi gidiyorsun,

transfer hazırlığı başlasın mı, gelirsen takımımıza daha bi severim seni

+100000

Hala su içmedim ama bilmiyom ki hemen mi gelir gelmez mi sabit yaz gitsin be Aus oda elime kalır yalnız bu hafta 3 litre su içmem lazım niye böyle şişiyorum anlamadım bende nehir gibi
ayy lanet gibi
aynı bana olanlar sanada mı oluyor ahum. bi göremedik şu 69. u.
lanetli 69. oysaki ne moral oalcaktı.
inşallah kırarsın durgunluğu kuzum. az kaldı hadi gayret.
yoksa mazallah benim gibi artılarla boguşursun salarsan.

sen bu gidişle benimle beraber mezun olursun kuzuuuu, maşallah sana, çok iyi gidiyorsun,

transfer hazırlığı başlasın mı, gelirsen takımımıza daha bi severim seni

Sen beni her türlü seversin bilirim 60 lar az yavaş gidiyor bende. Yetişsem de beraber alsak karnemizi ne güzel olur...
Ben de seni tebrik ederimm domates salatalığın canına okuyup - 500'ü görmüşsün Senin kilonda çok iyii

igde maşallah tebrik ederim kuzum.
ne güzel kilo vermişsin. 70 i bile görmeden 69 küsür.
darısı başımıza. 6 lı rakamlar sanki hayal gibi bana. 71 den gr inemedim maalesef ben , durgunluk laneti..
senin adına sevindim
umarım daha da çook gider ileriki haftalarda

severim kız sevmem mi, ama mezuniyet için seni beklersem kaptan çiğ çiğ yer beni,

yediklerim iyice azaldı ama yinede az verdim, artık yavaşlıyor mu yoksa 2 günlük fıstık kaçamağından mı bilemiyorum.

Tebrikler
Senin yavuklu seni 60 larda görecek elvada ettin 70 lere

Bir iki krlamda ben edeyim ...
Ada canım senin bu haftaki durumu bilmiyorum ama diger arkidişleri gördüm bu hafta ..

Banu karar verip tekrar dönmen şart sen istersen yaparsın . Menü vermeyle başla söz ver bakim bugun menü vereceksin .

saydin78 bacım senle yan yana yemek yedik iyi gözlemciyimdir he
Bahanelerin çok olsada asıl sebep yemenden kaynaklı gibi duruyor ... Başladıgın noktaya lütfen tekrar gelme!!!
Sende daha sık burda ol ve menü bildir lütfen

Gelelim daktırıma, anammm bahanede bahane kaç gündür bi kiloyu bile yazamadın
Daktırım ausun dediği gibi siz daha öncede bu işle bu bebelerle verdiniz kiloları .

Sihirli kelime KARAR VERMEK !
Hadi

Yaa Eylül'de iç Anadolu domatesleri vakti doğru ama Akdeniz'de çoktan oldu domatesler bence yaa
Sorma sherry sorma gelemedi 69 rakam da var bi uğursuzluk C..n..b..t rakam töbee Estağfirullah
Bir aydır kilo veremiyorum bi duraksamaya girdiysem sorma gitsin -22 de kaldım
Süpersin hayriş süper ya maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…