Yine süpersinHazır mıyız çıtırlar
Bir bildirim patlatayım da ortalık şenlensin yahuCamış gibi de yatmışım bu saate kadar ohhh mis. Canıma değsin.
Geçen hafta: 71.4
Bu hafta: 69. 800
Fark:1.6
Yüzde: 2.24
Başta keptınımız eli maşalı aus olmak üzre hepinize tek tek teşekkür ediyorumSiz olmasaydınız beni tekrar aranıza almasaydınız ben yine gelirdim bu kiloya ama kim bilir ne zaman... Belki de gelemezdim bilemedim şu an
Hala su içmedim ama bilmiyom ki hemen mi gelir gelmez mi sabit yaz gitsin be Aus oda elime kalır yalnız bu hafta 3 litre su içmem lazım niye böyle şişiyorum anlamadım bende nehir gibiŞu gelen bildirimleri toparlayayım , sonra vakit gelir ..çıkıp paşamı alayım canlar .
Yatak yorgan da ortada duruyor daha ...
Düzensiz bir cuma oldu benim için .
Yine gir çık gir çık ...
Neyse öğlen kahvemle birlikte nasipse buraya mıhlanırım artık .
Ahu060812 içime dert oldu yine , looo azıcık eksi göreydin bari ... bak ben 100 gr için wc bekliyorum ... sabit yazayım diye çıkma işin içinden hemen . geliyorsa eksi , haftaya saklama
ßu belirsizlik kalksın ortadan o tartıyı cöpün dibine atacam gör bak
sen bu gidişle benimle beraber mezun olursun kuzuuuuHazır mıyız çıtırlar
Bir bildirim patlatayım da ortalık şenlensin yahuCamış gibi de yatmışım bu saate kadar ohhh mis. Canıma değsin.
Başta keptınımız eli maşalı aus olmak üzre hepinize tek tek teşekkür ediyorumSiz olmasaydınız beni tekrar aranıza almasaydınız ben yine gelirdim bu kiloya ama kim bilir ne zaman... Belki de gelemezdim bilemedim şu an
+100000Burya geldigim zamam bende ümitsizdim olurmu olmazmı ama şu bir gercek burdan kopmak bile bile lates demek arkadaşlar o sorumlugu üzerinden atınca pisikolojik bir gevşeklik geliyor geri dönün bak herşey yoluna gitecek bence izinlerinizi kaldırırın herşey eski haline geri dönsün
Örnek olsun diye yazıyorum 20 küsür kilo ile geri geldim eminim siz yapmazsınız bu benim motivasyon eksiligimdi hadi böyle bir motive bombası kaptanla biz hedefe gitmezsek ayıp
ayy lanet gibiHala su içmedim ama bilmiyom ki hemen mi gelir gelmez mi sabit yaz gitsin be Aus oda elime kalır yalnız bu hafta 3 litre su içmem lazım niye böyle şişiyorum anlamadım bende nehir gibi
sen bu gidişle benimle beraber mezun olursun kuzuuuu, maşallah sana, çok iyi gidiyorsun,
transfer hazırlığı başlasın mı, gelirsen takımımıza daha bi severim seni
igde maşallah tebrik ederim kuzum.Hazır mıyız çıtırlar
severim kız sevmem mi, ama mezuniyet için seni beklersem kaptan çiğ çiğ yer beni,Sen beni her türlü seversin bilirim60 lar az yavaş gidiyor bende. Yetişsem de beraber alsak karnemizi ne güzel olur...
Ben de seni tebrik ederimm domates salatalığın canına okuyup - 500'ü görmüşsünSenin kilonda çok iyii
TebriklerHazır mıyız çıtırlar
Bir iki krlamda ben edeyim ...kelebekolacam
saydin78
@masumm
ada81
bu dörtlüden adanın spor ile dengelemesi hariç .... maalesef çok üzgün bildirimler alıyorum .... beraber yola çıktık hemen hepsi ile .. üzülüyorum .
Yazmadan çıkamadım .
Yuru kuzu be kim tutar seni.
Sen varya istesen neler neler verirsin daha cok ama cok sevindim
Yaa Eylül'de iç Anadolu domatesleri vakti doğru ama Akdeniz'de çoktan oldu domatesler bence yaateşekkürler bonuscum.
saglam esprilerinle takipçinim bilesin
senden bi stand up çı olurdu bence..
teşekkürler tatlım.
cok sagol igdecim. vala hava chenem gibi sıcak ama ben soguk su içmiyorum bu yüzden.
insallah cabuk geçer
bir de kızımın da burnu akıyor. iki gecedir zor uyuyor. onu da hasta etmeyeydik iyiydi.
sagol canım
cumartesi ögleyin geliyor.
pazartesi ofise başlicam. ama geceleri uyku uyuyamıyorum dogru dürüst. kızım zor uyuyor. gece uyanıyor geri uyuması saatleri buluyor ve erken kalkıyor.
bu durumda ben 3-4 saat uykuyla kalıyorum. bana maalesef yetmiyor bu uyku. dün hele nasıl geçti gün bilmiyorum
sanırım 2 saat deliksiz uyumuşumdur
keşke az uyku ile yetinebilseydim
teşekkürler irmae. çabuk geçecek sıcakta inşallah.
Ausencia teşekkürler canım
alıntın ergenekon gibiydi içinde kaybolunca silindi
neyse evet menüm çok güzel değildi ama geçen akşam tvuk bozuk muydu neydi çok kötü oldum ondan yedim cubuk krakeri filan
oysa ögleyin kolay atlatıyorum
dün akşam mesela 7 den sonra biraz meyve haric bişi yemedim.
ben min 1 kilo bekliyordum bu hafta ama az gitti
gitti mi gitti dimi ama emeklerime henüz tam anlamıyla sonuc alamadım.
zamanla olacak inlallah. belkide kaslanıyorumdur
sanırım benimde çabuk geçecek canım çok sagol. gurkların hayırlı olsun.
çok özeniyorum kız sana. hayvanları çok severim. bostan olayını da gıptayla izliyorum
benim de terasta bi kaç biberim bir de domatesim var.
hobi modunda yoksa onlardan ne çıkacak da yiycez.
keşke çok ekecek yerim olsa da çok çıksa. organik beslensek.
geçen canan karatay domates kanser eder dedi diyorlar medyada
kadın zamanı değil eylülde yiyin demiş. haklı aslında. daha domatesin zamanı değil ki dimi..
teşekkütler tatlım..
Sorma sherry sorma gelemedi 69 rakam da var bi uğursuzluk C..n..b..t rakam töbee Estağfirullahayy lanet gibi
aynı bana olanlar sanada mı oluyor ahum. bi göremedik şu 69. u.
lanetli 69. oysaki ne moral oalcaktı.
inşallah kırarsın durgunluğu kuzum. az kaldı hadi gayret.
yoksa mazallah benim gibi artılarla boguşursun salarsan.
Süpersin hayriş süper ya maşallahHazır mıyız çıtırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?