Ödem gitmedi mi canım ?Selam
Geçen hafta: 80.9
Bu hafta: 81
Fark: +100 gram
Yüzde: -0,12
Benim diyette ara ara olur ama öyle sık degilBenimde normalde olmazdi..
Sağol canım denerim..
Banada ödem gibi geldiSelam
Geçen hafta: 80.9
Bu hafta: 81
Fark: +100 gram
Yüzde: -0,12
tebrik ederim canim senin kapisalim diycem de sen cok spor yapiosun beni feci sollarsinHazır mıyız çıtırlar
Bir bildirim patlatayım da ortalık şenlensin yahuCamış gibi de yatmışım bu saate kadar ohhh mis. Canıma değsin.
Geçen hafta: 71.4
Bu hafta: 69. 800
Fark:1.6
Yüzde: 2.24
Başta keptınımız eli maşalı aus olmak üzre hepinize tek tek teşekkür ediyorumSiz olmasaydınız beni tekrar aranıza almasaydınız ben yine gelirdim bu kiloya ama kim bilir ne zaman... Belki de gelemezdim bilemedim şu an
Benim diyette ara ara olur ama öyle sık degil
1 su bardagı sütün icerisinde 1 tatlı kasıgı at o yumuşasın yarım saat kadar biraz tadı iticı olabilir bende ilk içtigimde sevmedim ama faydasınıda gördüm bagırsak florasını besleyip yardımcı olduguna inanıyorum..
Olur ama bekletmen lazım biraz kaykanlasıyor bekletigin zaman yogurta biraz daha uzun beklet sabah yap öğlen yersin o zamanBen Chiayi çok seviyorum.
Çekirdek içi gibi tadı var.
Yoğurtla yesem olur mu?
Benim taneli şeyleri icememe sorunum var..
Ayy ben de bu hafta dişli bi rakip arıyordum kendimeeee. Ne iyi dedin onuuu. Bu hafta sporu azaltacam biraz yoruldum çünkü.tebrik ederim canim senin kapisalim diycem de sen cok spor yapiosun beni feci sollarsin
son 3 4 gündür 81.1 görüyordum, bu sabah 81 olmuş işte. Hafta başında artı 900 gramdı. Zorlaya zorlaya anca bu oldu. Gönderemedim, gitmiyorÖdem gitmedi mi canım ?
Olur ama bekletmen lazım biraz kaykanlasıyor bekletigin zaman yogurta biraz daha uzun beklet sabah yap öğlen yersin o zaman
halan yakın mı peki ?son 3 4 gündür 81.1 görüyordum, bu sabah 81 olmuş işte. Hafta başında artı 900 gramdı. Zorlaya zorlaya anca bu oldu. Gönderemedim, gitmiyor
bu hafta her gece karnım guruldayarak uyudum desem yalan olmaz. Hep hafif yedim. Yediğim için almış olamam yani, ödem evet. Ama kurtulamıyorum. Umarım bu hafta boyle olmaz.Banada ödem gibi geldi
ins efserimGelecek hafta daha iyi olur hic üzülmeyin
6 gün kalmis görünüyor. Ama erken de gelebilir. Ben de halama yoruyorum bu mevzuyu. Gerçi hala gelmeden 10 gün önce şişkinliği gelir mi bilemiyorum ama. Aus stresten dolayı olduğunu düşünüyor. Ben hic stresli hissetmiyorum kendimi. Ama göğüs çevrem, yüzüm, hatta kulağımın arkası bile sivilce istilasina uğradı. Bastırıyor muyum ne yapıyorum stresimi anlamadım ki hiç.halan yakın mı peki ?
Regli ödemi degil demibu hafta her gece karnım guruldayarak uyudum desem yalan olmaz. Hep hafif yedim. Yediğim için almış olamam yani, ödem evet. Ama kurtulamıyorum. Umarım bu hafta boyle olmaz.
Düşün önümüzdeki hafta 1 bucuk kilo vermişsin 300.gr üzerine ekle 2 kiloya yakın bir kilo eder hiç fena degilins efserim
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
seninle kapismak bana iyo gelecek sanki kapisalim kilolar ayni nerdeyse.sen azalticaksin bende az biraz spora baliyacagim bakalim ne olacakAyy ben de bu hafta dişli bi rakip arıyordum kendimeeee. Ne iyi dedin onuuu. Bu hafta sporu azaltacam biraz yoruldum çünkü.Koca takımda kimse benle rakip olmak istemiyor yahu. Kaptana sataşıyorum sonra
6 gün var regl e :) ben 6 gündür siskinlikle mücadele ediyorum. Artik ne ödemi ben de anlayamadım.Regli ödemi degil demi
Düşün önümüzdeki hafta 1 bucuk kilo vermişsin 300.gr üzerine ekle 2 kiloya yakın bir kilo eder hiç fena degil
Stres artı hala sonuç ödem olmuş olabilir. Hiç sıkma canını. Menülerin iyiydi. Spor da yapıyordun diye hatırlıyorum. Bu hafta da aynen devam et. Ödemin kalıcı olmadığını biliyoruz. Eninde sonunda gidecek. Kim bilir bu hafta belki de fazlaca eksi çıkacak6 gün kalmis görünüyor. Ama erken de gelebilir. Ben de halama yoruyorum bu mevzuyu. Gerçi hala gelmeden 10 gün önce şişkinliği gelir mi bilemiyorum ama. Aus stresten dolayı olduğunu düşünüyor. Ben hic stresli hissetmiyorum kendimi. Ama göğüs çevrem, yüzüm, hatta kulağımın arkası bile sivilce istilasina uğradı. Bastırıyor muyum ne yapıyorum stresimi anlamadım ki hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?