Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen efserim balkondan iceri kactim o kadar yakin ve gürültülü..herseyi abartiyoruz milletce..

msj tekrari

Bacim regli kadin karsidan gelen arabayi oldugu hizdan daha hızlı görurmus..sirazemiz kayiyor..
Bu yaradılışın fitratında olan bir sey düşünüyorumda...
Bizmi abartıyoruz hani bazı seyler öyledir ama öyle diye diye insanların beyinlerini karıştırdıkları gibi vucüt anatomisini pskolojik olarak o halemi soktular ben annanemin ayy bir mepoza girdim bir mepoza girdim su kaynatiyorum dedigini duymadım annemin amanda ne şistim dedigini duymadim yada onlar bu durumu rastgele yaşadılar yada biz boyut degiştirdik

Ve bazı ülkelerde bir kadın suç işlerse regl olduğunu söylemesi hafifletici sebep
vallahi mantıklıymış Çarşamba bir stajyere bağrışım var, çocuk iyi tırstı benden.. Yaptığı hoş değildi ama normalde öyle tepki vermezdim, malum sebepler tahammülü azaltıyor bazan

Aynen mesela ben ergenlik nedir bilmedim..fizyolojik degisimlerle anladim sadece..yaptigimuz hicbirseye aman dokunmayalim ergenlikte denilmedi..yada cocugun psikolojisi bozulmasin diye cumleler duymadik..oyle büyüdük gitti..simdi aman cocuk etkilenmesin aman ergenlikte diye diye çocuklarında dengesini bozduk..biz yaptik yani..

Simdi menopoza girmeden ilac kullanmaya basliyor kadinlar anam kesildim dedi o kadar..ne ates basti ne bunaldiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…