Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana vurdu o ergenlik uzun dönem yaptım ben ergenliği urfada başladı Sivas'ta bitti şükür
Şaka bir yana çevre çok etkiliyor. Sizlere çocuk olma ya da genç olmaktan çok başka sorumluluklar yüklendi. Bu da ergenliğin sızlanmalarına pek fırsat bırakmıyor haliyle.
Ben de evin büyük kızı hep abla. Arkamda 2 genç kız adayı. Ne yapsam aynını yapıyorlar. Anne yarısı diyerek büyüdüm. Hata şansım yoktu. Ama üniversiteye bi geldim cozuttum. Gezmeler tozmalar, evin yolunu unutmalar. Okulu bırakmaya çalışmalar. Saçı maviye turuncuya boyamalar... Neyse ki ailem anlayışlıydı. Güvenleri tamdı bana. O süreçte takip ettiler ama müdahale etmediler. Yavaş yavaş oturdu bişeyler. Tee 2 yıl önce babam dedi sen olmuşsun artık. Adam oldun çok şükür diye

Ergenligi bilmeseler coçuklar hayatın dogal akısını kabul edecekler ama biraz bilgilendirmek adına yapılan şeyler asıl akişı bozuyor kuzum dünyayı onlar degiştireceklerini zannetip casaretlendiriyor gercekle yüzleştikleri an normal boyuta geciyor bu süreç anne baba cocuk ilişkisini yıpratıyor
Bu ülkede bazı şeyler tes işliyor yada kötüye gitmesini isteyen insanlar oldugunu düşünmeye başladım yaptıkların şeyi zamanla uzmanlar yanlış oldugunu idiaa etmeye başladılar en güzeli bence anam babam usulü
Allah hiç bir evladı dogru yolldan cıkarmasın....

Aminnnnn. Annem sinirlenir delirirdi o hallerime. İman da zayıftı o dönem epey. Allah sana sen gibi evlat versin dedi bi kere. Tövbe de kız tutar mutar uğraşamam ben derdim o geldi aklıma...
En iyisi çocuğa güvendiğini hissettirip herşeyi konuşabilmek. Çocuk aileden korkmayıp her hatasını, eksiğini rahatça söyleyebilirse ebeveynlerin de içi rahat olur.

Sonuna kadar katiliyorum.
Ergenliginde suyu cikti hersey gibi.
Ben kucuklerin sendromlarinida anlamis degilim.
Yasin getirdigi bazi surecleri bize sendrom diyerek yuceltiyolar gozumuzde ve sonu daha zor oluyo.
Bir cocugunda bir ergeninde bir yetiskininde her istedigi olmiyacak.

Ben hiç ergen olmadım sendrom da yaşamadım vallahi o nedir bilmem kardeşlerimde de görmedim

Fıstıktandır o fıstıktan. Ben hiç sokmuyorum o mereti eve. Olunca durmam çünki. Bitmedi mi dahaaa

biter mi hiç

aaa aynı beni anlatmışsın aebenim
Mutfagı kahve kokusu sarmış Dibek kahvesinden icecegim bugün artık dışarı ćikmayi planliyorum benim kahveciye ugrayayim

dibek dedin dedin, ahanda alıyorum canım çekti

Kilo bildirimlerini alıntılamıştım uçup gitmişler bir çok kişi pis kilo vermiş bunların başında ortim Efser .. Biz burda kilo alalım siz verin ... Bizim ki can değil mi, veren var veremeyen var

kıskandı demesinler neyse like

Kilo veren tüm afetleri tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…