Ben kaçar temizlik time....
Görüşürüz
Evetttt canım öyleymis.
ben de daha önce duymuştum ama açıkçası çok dikkate almadım. son zamanlarda okuduğum 2 kitapta vardı bir de netten denk geldim. iyice kafayı taktım. çok halsizim ya bildiğin gibi değil. hatta şu diyete tam adapte olamamamın bile baş sebebi diyebilirim. bir yolunu bulup değiştirteceğim. diş doktorunuz yok öyle bir şey derse bile tartışmaya girmeyin doktorunuzu değiştirin diyorlar bunu yazan doktorlar. o derece ciddi yani.Yeni değil ama 2-3 yıldır ben biliyorum..
Benim de var dolgum gayet iyiyim bi yorgunluğum yok..
Istersen dolgularini degistirebilirsin belki seni etkiliyor olabilir.
ben de daha önce duymuştum ama açıkçası çok dikkate almadım. son zamanlarda okuduğum 2 kitapta vardı bir de netten denk geldim. iyice kafayı taktım. çok halsizim ya bildiğin gibi değil. hatta şu diyete tam adapte olamamamın bile baş sebebi diyebilirim. bir yolunu bulup değiştirteceğim. diş doktorunuz yok öyle bir şey derse bile tartışmaya girmeyim doktorunuzu değiştirin diyorlar bunu yazan doktorlar. o derece ciddi yani.
yeni dolgularım değil çook eski iki dolgum bu şekilde . tek dezavantajının renginden dolayı çürük gibi gözükmesi olduğunu düşünüyorum .
İçeriğinde ki civanın yediğimiz balıktakinden dahi az olduğunu okumuştum .
kaldı ki yeni tüm dolgularım defaatle düştü.
onlar sanki mıhlanmış mübarek
görüntüsü dışında memnunum ve halsiz değilim , belki biraz civaya ihtiyacı vardı vücudumun
Çok yorulurum diye ipsiz atlayayım diyordum ama karar veremedim şu an. 2 yıl önce düzenli atlıyordum. Bana da yaptığım tüm sporlardan daha etkili gelmişti nedense. Rocky müziğini açıp atlıyordum ben. O zaman acayip gaza geliyordumEvetttt canım atliyordum..
Ama leslie kesinlikle daha etkili onu farkettim.
Bide ipsiz atlamak sıkıcı çok uzun surduremiyor insan...
Setini kendin belirle 1000 taneyi 10 dk içinde atliyordum dinlenerek ama kısa kısa nefes alma şeklinde...
Iple niye atlamiyorsun?
Çok yorulurum diye ipsiz atlayayım diyordum ama karar veremedim şu an. 2 yıl önce düzenli atlıyordum. Bana da yaptığım tüm sporlardan daha etkili gelmişti nedense. Rocky müziğini açıp atlıyordum ben. O zaman acayip gaza geliyordum
sok gözüme soook ... sabah sabah spor planlarım niye döküldü sanıyorsun
bi uyandım senden 1 saat leslie ...
ahudan gece gece 90 dk yürüyüş
bi durun yahu .... aaaaaaaaa ...hayriş gelir ordan şimdi ayyy bugün kaslarımı dinlendirecektim ama
ayyyyyyyyy baaaak bi fena oldum yine
Ben mi faul yapacam Aus allasen ki ben karıncayı incitmeyen ben Rakip takıma faul yapacak...varmı bende o göz işimi faul e bırakacak...akşamdan en sıkı rakibin gazozuna müsil koyarım uğraşmam faulle falan öyle son dakka
sizin takımla bizim takımın maçını düşünsene ama
ahu hep faul yapar , onda o potansiyel var
ben tam pas vereceğim bi bakıyorum begüm yokköşede dondurma götürüyor
Ben mi faul yapacam Aus allasen ki ben karıncayı incitmeyen ben Rakip takıma faul yapacak...varmı bende o göz işimi faul e bırakacak...akşamdan en sıkı rakibin gazozuna müsil koyarım uğraşmam faulle falan öyle son dakka
Telefon kullanıyorum kuzum ondan sorunlar yaşıyorum. Gelince en kısa zamanda bu soruna bir el atmayı düşünüyorum.d.s.b. ne acaba? bilemedim.
benim bir önerim var efsercimmesajlarını yazarken arada nokta virgül kullanırsan sevinirim. cümlenin başı ile sonunu göremiyorum bazen gözlerim şaşı oluyor
bunun dışında yanına çiğ fındık, badem, ceviz almanı öneririm. arada kendine uygun yiyecek olmadığında takviye olarak bunlardan atarsın ağzına
Aus sen hedefleri mi değşitirdinburadaki rakamlar farklı. benim hedefim 79.9 du. burada 79.5 yazıyor
heyttt bee güvene bak sen
Hayırlı mutlu pazarlar içimde geceden spor yapmanın endorfini ile benimde içim kıpır kıpır
oldu bu iş he Aus...fırtınalar kasırgalar yarışı gazımızı geri getirdi sanki
Harbiden size cansızları yazmışsın kendine garezin ne..ama @Lunya sizi sırtlar merak etme.yetiş nana yetiş..
Ama kadroların tırtları fena ... mesela ben efseri ..begümü .... nehiri yazmışım bize ... ayda 10 dk spor yaparlar mı muamma
*AHUNUN FIRTINALARI
Ahu060812 300/320
igdedali 210
Nefs 150/120
60kiloyum 90/240
Antepia27 60
Bonus 25/121
koza16
ecemavi 160/120
@eflalim 60
irmae 170/300
White Lily
kuzularinannesi
DelyDoly
Betulina
kelebekolacam
AUSUN KASIRGALARI
Ausencia 230/255
suspushanimcim 150
@_SARAYCA_ 180/60
ada81
Efser
ErSeSi
@masumm
saydin78
@Sherrysherrylady
@MorVampirella
mimu88
begum75
@Lunya 0/306
nehirnil111
Daydream- 90/130
he aman iyi o zaman hülyam ... babam kaçtı oralardan ..iki hafta Yunanistan dasanki orası serin
he dedim öyle bi şey ...
gelir şimdi dedim ...
ayy spor yapmayacaktım ama ile başlayan veciz cümleler kurar dedim
yeni dolgularım değil çook eski iki dolgum bu şekilde . tek dezavantajının renginden dolayı çürük gibi gözükmesi olduğunu düşünüyorum .
İçeriğinde ki civanın yediğimiz balıktakinden dahi az olduğunu okumuştum .
kaldı ki yeni tüm dolgularım defaatle düştü.
onlar sanki mıhlanmış mübarek
görüntüsü dışında memnunum ve halsiz değilim , belki biraz civaya ihtiyacı vardı vücudumun
edriiiiiiiiyınnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye de bağırıyor muydun
Dün 50 dk callan+ 27 dk 30 days shred+ 60 dk tempolu yürüyüş
Bizi eskiler tanır yeniler örnek alırdiyip Pazar gününün ilk sataşmasını yapayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?