Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evetttt canım öyleymis.
Yeni değil ama 2-3 yıldır ben biliyorum..
Benim de var dolgum gayet iyiyim bi yorgunluğum yok..
Istersen dolgularini degistirebilirsin belki seni etkiliyor olabilir.
ben de daha önce duymuştum ama açıkçası çok dikkate almadım. son zamanlarda okuduğum 2 kitapta vardı bir de netten denk geldim. iyice kafayı taktım. çok halsizim ya bildiğin gibi değil. hatta şu diyete tam adapte olamamamın bile baş sebebi diyebilirim. bir yolunu bulup değiştirteceğim. diş doktorunuz yok öyle bir şey derse bile tartışmaya girmeyin doktorunuzu değiştirin diyorlar bunu yazan doktorlar. o derece ciddi yani.

Bugün kımıl kımılım

Akşam mr.değnek geliyor diye mi acep

ayy neden altta 5 ziyaretçi var ? yani üye değilseniz , olun hemen gelin beraber kilo verelim ..çekinmeyin ... komşu takımlardansanız ki görüyorum boş gelmeyin azıcık taktik verin , moral verin , motive verin .... diyet paylaştıkça güzeldir

fulya nacizane fikrim ... takıntılarından koşarak uzaklaaaaş... motiveni düşerebilecek şeyleri mıknatıs gibi çekiyorsun üzerine .
bir aydır genel gözlemim bu . Madem burada her şeyi paylaşıp, destek oluyoruz ..bunu da yazmadan geçemedim ..

Amalgam mıydı ne karın ağrısı idi ?o dolguların halsizlik etkisi sende var mı yok mu bilemem ama ... var olduğuna şartlanman yoksa da seni halsiz yapar bunu iyi bilirim .

yeni dolgularım değil çook eski iki dolgum bu şekilde . tek dezavantajının renginden dolayı çürük gibi gözükmesi olduğunu düşünüyorum .

zaten amalgam dolguların tercih edilmesinin nedeni, sağlam ve maliyetinin düşük olmasıymış. canım diş fırçalarken bile civa açığa çıkıyormuş. ağır metal vücudu yavaş yavaş etkiler farketmezsiniz diyorlar. tabi yan etkisi sadece bunlar değil. ben sadece halsizliği yazdım.

Çok yorulurum diye ipsiz atlayayım diyordum ama karar veremedim şu an. 2 yıl önce düzenli atlıyordum. Bana da yaptığım tüm sporlardan daha etkili gelmişti nedense. Rocky müziğini açıp atlıyordum ben. O zaman acayip gaza geliyordum

edriiiiiiiiyınnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye de bağırıyor muydun

sizin takımla bizim takımın maçını düşünsene ama

ahu hep faul yapar , onda o potansiyel var

ben tam pas vereceğim bi bakıyorum begüm yok köşede dondurma götürüyor
Ben mi faul yapacam Aus allasen ki ben karıncayı incitmeyen ben Rakip takıma faul yapacak...varmı bende o göz işimi faul e bırakacak...akşamdan en sıkı rakibin gazozuna müsil koyarım uğraşmam faulle falan öyle son dakka

Hayırlı mutlu pazarlar içimde geceden spor yapmanın endorfini ile benimde içim kıpır kıpır

oldu bu iş he Aus...fırtınalar kasırgalar yarışı gazımızı geri getirdi sanki

Çokkkk nuri alço gördüm seni ahu

Telefon kullanıyorum kuzum ondan sorunlar yaşıyorum. Gelince en kısa zamanda bu soruna bir el atmayı düşünüyorum.

Hayırlı mutlu pazarlar içimde geceden spor yapmanın endorfini ile benimde içim kıpır kıpır

oldu bu iş he Aus...fırtınalar kasırgalar yarışı gazımızı geri getirdi sanki

Ama kadroların tırtları fena ... mesela ben efseri ..begümü .... nehiri yazmışım bize ... ayda 10 dk spor yaparlar mı muamma

igdedali dünkü sporunu bi net yazarmısın hayriş callen la 30 day programının dakikalarını bide bunkar egzersiz oluyodu demi

Ama kadroların tırtları fena ... mesela ben efseri ..begümü .... nehiri yazmışım bize ... ayda 10 dk spor yaparlar mı muamma
Harbiden size cansızları yazmışsın kendine garezin ne..ama @Lunya sizi sırtlar merak etme.yetiş nana yetiş..

*
Fırtınalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar yine çok gerideyizzzzzzzzzzz

vAMPİR NEREDESİN ?

şERİİİİİİİİ HANİ YÜRÜYÜŞLER ?

mİMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU?

sAYDINNNNNNNNN HANİ BAŞLIYODUN ???

mASUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMM eRSESİİİİİİİİİİİİİİ HUUUUUU ?

AYYY SİNİRDEN BÜYÜK KÜÇÜK KARIŞMIŞ HARFLER

Öyle kalanları sıradan gittim , keşke az hesap yapaydım

nanaaaaaaaaaaaa uçur beniiiiiiiiiii

hülya da iyi döndü .... şu @masumm hatun kişisi lesli yaptım diyordu ... kızlar gözünüzü sevem ahuyu etikeleyin spora

edriiiiiiiiyınnnnnnnnnnnnnnnnnnn diye de bağırıyor muydun

Dün 50 dk callan+ 27 dk 30 days shred+ 60 dk tempolu yürüyüş
Sanırım egzersizden sayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…